Автор |
Съобщение |
Ev1L[DeV1L]™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 11:40
PROTOSOON написа: www.arenabg.com!!!!!!!
на мене ми трябва сървър не самата игра
___________________________________ суууз
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 12:13
games.online.bg
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 12:53
KRIS_4Y написа: lan
Малее , към която фирма си им кажи да се гръмнат !
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 14:41
Значи трябва ми една малка игра.Нарича се space monkey или star monkey търсих я в еврото,арената и техно линка но нищо не намерих .
Някои ако може да ми даде линк ще съм му много благодарен.
Благодаря предварително.
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 14:42
raZiel{47} написа: Значи трябва ми една малка игра.Нарича се space monkey или star monkey търсих я в еврото,арената и техно линка но нищо не намерих . Някои ако може да ми даде линк ще съм му много благодарен. Благодаря предварително.
Сори немога да ти помогна аре обади ми се утре за Blood Omen1 към 13:00
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 14:09
http://rack5.free.evro.net/free2/inhmn/Games/ тука съм ъплоаднал стар монкето фаила е монкеи.рар има и други такива забавни игрици в таз директория препоръчвам ти да тестваш AirStrike3D.rar то е като монкето ама с хиликоптер и по добра графика ина4е самото монкеи има втора част която се казва Ultra Assault и можеш да я намериш някаде из фритата лично аз сега немога да я ъплоадна щото свърши мястото в рак 5
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:01
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:03
{{RAZBIVACHA}} написа:
Еми знам доста малки куестове,но задължително ли е да са под ДОС.Мого да ти препоръчам супер куестове.
|
|
|
|
|
Gergi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:05
Пробвай Monkey island 1-тя е под дос и е супер яка,обче немога да ти помогна къде да я търсиш...
___________________________________ Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:30
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:32
{{RAZBIVACHA}} написа:
Пет дни странник-това е твоята игра!Хем е куест,хем е страшна,хем (май че) е за ДОС!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:34
{{RAZBIVACHA}} написа:
The Last Express върви под ДОС и е супер яка игра. Това ми любимият куест. Обаче не мога да ти дам линк, защото никъде я няма. Даже питах тука в тая тема за линк понеже ДжазДжак искаше да я играе ама не ми дадоха .
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:40
Indiana Jones написа: {{RAZBIVACHA}} написа: The Last Express върви под ДОС и е супер яка игра. Това ми любимият куест. Обаче не мога да ти дам линк, защото никъде я няма. Даже питах тука в тая тема за линк понеже ДжазДжак искаше да я играе ама не ми дадоха .
Хе-хе,нещата се променят,времената се менят Виж тук ,ама май е демо.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:42
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:43
JazzJack написа: Indiana Jones написа: {{RAZBIVACHA}} написа: The Last Express върви под ДОС и е супер яка игра. Това ми любимият куест. Обаче не мога да ти дам линк, защото никъде я няма. Даже питах тука в тая тема за линк понеже ДжазДжак искаше да я играе ама не ми дадоха . Хе-хе,нещата се променят,времената се менят Виж тук ,ама май е демо.
Нещо не ще да тегли.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:44
{{RAZBIVACHA}} написа:
Пет дни странник ли си намерил?Тя е само 1 мегабайт.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:48
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:51
{{RAZBIVACHA}} написа:
Линк за играта ли имаш предвид?
Ето скрийншот:
Кратко ревю:
Това е един изключителен шедьовър на Ben Croshow(Yahtzee), известен повече със Rob Blanc серийте.За разлика от другите му игри, които са повече хумористични, в "5 days a stranger" ще ви посрещне една серизона и страшна атмосфера.Вие сте Трийби - един "джентълмен крадец", както вие самият се определяте.Един ден разбирате, че последният собственик на имението на Дефо е загинал и потегляте към него със мисълта да откраднете нещо от къщата и да се изнесете набързо.Е не всичко става по план и се оказвате заключен в къщата, където разбирате, че не сте сам, а ще имате за компания още няколко души.Сега в продължение на 5 дни, ще трябва да намерите изхода от къщата и да оцелеете.Сюжета е определено силната част на 5 days a stranger, и докато играех постоянно се чудех какво ще следва след малко.Като минуси могат да се определят графиките и дължината на играта, която е доста кратка.Но като за безплатна игра толкова .Ами друго няма какво да добавя.Просто на мен играта ми хареса много и я превъртях на един дъх .Препоръчвам я на всички куест фенове!
И най-накрая линк
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 19:53
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 20:09
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|