Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Апр 2014 00:28
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Апр 2014 07:36
Обаче, като ви гледам шотовете ви бия по най-неочакваната статистика - toughness Иначе сте машини, браво А това за стриймърите, дето го каза wannabe - много от стриймърите играят различни игри и стриймват предимно най-хитовото в момента, за да имат зрители. А не че са с нещо повече от нашите батки тука с наядените крусейдъри п.п. какъв е тоя клан DOOM, гледам, че всички сте там? wannabe написа: Ахха вие май бая време си прекарвате пред диаблото Не знам за тях, ама на мен главно ми отне 2 дни игра, в които бях в служебна компенсация, а приятелката ми си беше на работа и имах повечко време. Та това е само началото, има граница, която не се достига трудно(и много хора са там), след това обаче ще трябват много специфични предмети за повишаване на дпс. Иначе, как е крусейдъра, по форумите разправят, че бил up и тромав?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Апр 2014 10:07
Doom-Mantia е клана, само за батки Ти само HC ли цъкаш вече ? Направи си и ти едно крусейдърче, да поемаме на поход всички заедно. Малко е тромав верно, но има много предмети дето оправят това нещо, най-вече един щит дето маха movement penalty-то от 2-хендърите. Иначе може много да гази, аз си турих и едни magefist с още 19% fire dmg и положението вече е страшно. Остава да намеря един Maximus и ще се кротна.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Апр 2014 10:33
Ами нали като излезе 2.0.1 направих едно рънче с вас на СК и усетих, че съм завинаги повреден и искам само на ХК да цъкам. От тогава не съм влизал със СК героя. И сега с новата дроп система, сякаш играта е направена да се играе само ХК, според мен А за крусейдъра - евентуално някой ден, ако ми умре ДХто, може ахахахах ама се съмнявам де, DH forever
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Апр 2014 12:48
Екстра е новото диабло, само нещо трейда съвсем ми липсва. Екстра че затвориха АХ ма отидоха малко в другата крайност. Аз първоначално разбрах че само легендарни и сет айтъми няма да могат да се трейдват, а са гледам че и голд и матеряли и кажи речи сичко
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Апр 2014 12:53
Е ако някое легендарно ти е паднало, можеш да го размениш с някой от партито. Аз лично така вече 5-6 легендарни/сетови предмети съм подарявал. Ама да, малко отидоха в крайност, вероятно да избегнат нелегалните сайтове за продажба на предмети. EDIT: Снощи исках да си вдигна 60-70 на ск героя, да му мина 5ти акт поне. Естествено влязох в пъблик парти. За 20 минути хората умряха 20 пъти, търчаха насам натам самостоятелно, седяха афк по картата... абе пълна тъпотия. И си се логнах обратно с ХК героя Друг път ще е явно ахахах EDIT2: Една приятелка е видяла нещо интересно http://i.imgur.com/Lt035Yg.jpgЕДИТ3: Вчера играх на Т1, реших да рискувам. В общи линии поради някаква причина ми падаха по-малко легендарни/сетови отколкото на по-ниските трудности Вчера ми падна това http://eu.battle.net/d3/en/item/goldskin мобовете дропят повече голд и в комбинация с това коланче http://eu.battle.net/d3/en/item/goldwrap на моменти тъфнеса ми скача до 22-24млн Като взема повечко голд ставам танк муахахха. Не знам защо линка го дава 50лвл, моя е 70лвл перфектен рол с много декс, вит, рез и 3 сокета.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 07 Апр 2014 19:22
Днес най-сетне на рифтак на Т4 ми се изсипаха и обувките на Таркан
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Апр 2014 07:55
Яко Пък аз продължавам с огромния си късмет с едноръките арбалети и след сета danetta(който е с ебаси якия бонус!) и легендарния Izzuccob ми падна и Calamity Имаше си сокет, което значи, че ще мога да му реролвам демиджа
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Апр 2014 17:21
Как работи +% dmg to elites ? Процент върху целия ми демидж или върху базовия? Щото се чудя между +15% damage to elites и +10% sheet damage
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Апр 2014 18:15
Процента dmg срещу елитки е един от най-тъпите статсове в играта, заклевам се.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Апр 2014 21:31
doggymien4o написа: Процента dmg срещу елитки е един от най-тъпите статсове в играта, заклевам се.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 08 Апр 2014 22:50
Аз си го обяснявам така - имаш да кажем 200к дпс + 10% демидж на елитки = 220к дпс върху елитката. Това е най-общо казано, разбира се, че демиджа варира+- doggymien4o написа: Процента dmg срещу елитки е един от най-тъпите статсове в играта, заклевам се. хахаха да, затова на ванилата си заслужаваше да жертваш някой много як пръстен, за да сложиш SoJ и да пръснеш гъза на елитката/боса доста по-бързо
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2014 08:47
Оставете го това (това което обясни на кратко Гипчо е вярно, няма кой знае каква философия в изчисляването - то си е като бонуса fire демаж примерно, начислява се отгоре на цялата сметка), искам да ми кажете какво мислите за THORNS Щото аз оня ден се озовах с 3-4 предмета връщащи демаж, стакващи общо около 10к. Еми като пусна Reflective Skin (200% Thorns демаж) който ме удари придобива 15 милиона и съответно без RS - около 6-7 милиона. А сега ми кажете как се изчислява това.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2014 10:13
Damn Това за соло ще е култ, а в парти ще те е яд, че не всичко бие по теб Бих го пробвал, ако не трябваше да инвестирам толкова много в ресурс редукция, AR и какво ли още не... Но много би ми свършило работа с танк билда ми... бтв calamity rulz!!!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2014 12:26
Безумното е, че на едно място открих формула, която е че към базовия thorns демаж се прибавя 1/4 базовия ти стат в проценти, демек при 10,000, към 10,000 thorns демаж от 9,000 Str прибавяш 2,250% х 10,000 = 225 000 краен демаж, който умножен по 400% Crit демаж да възлезе на 900,000 и съответно с Reflective Skin = 1,800,000. Да обаче то възлиза на 15,000,000 с RS и 5-6,000,000 без. Т.е. тая формула изобщо не е вярна.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2014 12:46
Може да си видял формула от преди някой ъпдейт Снощи ми падна мемпо, ех, коло бих му се зарадвал едно време, а сега новото е пълна простотия и се наложи да му направя salvage, за да не го гледам колко е мизерно
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2014 14:56
Еми не, беше в тема повдигната именно по същата причина (някой видял как гадовете вземат ебати демажа без да ги удря) преди около 2 седмици, а дори и с днешния пач няма нищо променено по тая механика - ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА БЪФИЛИ МАКСИМУСА И КРУСЕЙДЪРА КАТО ЦЯЛО Иначе и аз едно Мемпо го засилих към фурната, че дори Broken Crown ми е доста мощен ъпгрейд ПП
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2014 20:36
Моето HC човече: http://i.imgur.com/QzcRCqr.jpgEDIT: Не е истина, към колекцията от едноръки арбалети вече имам и Наталия(която я ролнах на 2,700+ дпс, има и сокет) и още някакво легендарно, дето му забравих името
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Апр 2014 10:30
Пичове, вдигам темата, за да ви се похваля, че снощи едва не се напиках на стола... Биехме рифт гардиъна с едно сравнително тегаво парти (малко дпс), ама имаше и 3 групи елитки в мелето. В един момент сякаш всички мобове ме удариха едновременно и останах на няма и 5% hp. В тоя момент си припомних, че играя HC. Нищо не ме беше сваляло дори под 75% досега. Най-смешното е, че малко преди това бях сложил за проба един по-дефанзивен пръстен, тоест без него можеше да ми загине единствения hc герой.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Апр 2014 20:17
днес ти видях гиъра, имаш доста корави нещица, особено тоя марудерски сет ми изглежда свинщина jelly
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|