Viktoria e momi4e bate dori bih kazal napravo jena 6toto e na 21 ako ne se luja....Vijdal sum q na jivo nqkolko puti
v edin maluk club v vazov i v CNC2 (biv6ia TopGroup) kogato hodih da se vidime i da i predam leaderstvoto na wc3 clana mi v hoff...Drug ot headoff koito moje da potvurdi e MegaDistruction mai taka mu be6e acc-to....
Az specialno ne vidqh link kum film4etata....
A ina4e za ping-a si prav..Za razlika ot CS latecy-to v wc3 ne e vode6t faktor no tova kolko zabavqne ot servera 6te ima klienta....
Darklord kogato sum svoboden 6te ti pi6a 6toto toq CS mi izqjda cqloto vreme (spq do obqd tui kato si lqgam v 6-7).
A za clana sigurno 6te stane kato clana na simo XOZ
"XOZ clan-Simo's clan -elite members only" (profila na simosixkiller) ahahahha
A ina4e da vi kaja imeto nqma zna4enie ako 6te i "Zaharno Petle" da se kazva vajni sa horata....
V moq clan NES (Night Elf Sentinels) na koito e vremenno e lider viktoria (dokato se zavurna

6toto sega po4ti ne igraq warcraft) sum si postavil za cel da subera kolkoto moje pove4e "old shcool" igra4i zasega sum subral:
Orky,Butanfire,Coldbrain,Nec_Gothcev,N2G Mitko i o6e nqkolko 4oveka NightDORO 6te se join sledva6tia put kato se vidime samo kofti ,4e Nikavashnika otkazva 6toto "ne iskal da bude v edin clan s Orky ,a i Dune.BlackLord mu bil priatel)