Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 29 Апр 2011 09:48

Много хубаво се изказа човека. Ще направят същото каквото направиха и с двойката - игра, независима от предишната, но която те подтиква да превъртиш и предишната :)

Предвид малкото време с което разполагат е възможно да сме орязани откъм диалози, но Bioware режат със стил и замисъл :) Мисля, че това което иска да каже по отношение на лимитирането на решенията и последствията е, че се стараят да съединят двойката с тройката, като не допускат грешки откъм последствия, които може да не са достоверни спрямо решенията които си взел в предишните игри.
Имаме един екип и група от главни герои, които са задължителни за развитието на сюжета при тройката. Например Ashley и Kaidan не се присъединиха към екипа ни(в двойката), за да може да преживеят до тройката. По същия начин, не умря и Liara, за да може да стане и тя част от екипа в тройката. И като цяло, това което иска да каже човека, е, че ние нямаме(пък и не сме имали) чак толкова свобода и не можем да променим коренно сюжета, с изключение на началото(донякъде), края и някои по-незначителни неща, които съответно стават значителни в следващата игра.
Играта трябва да бъде добре дошла за бъдещите фенове и да бъде самостоятелна, да. С това съм съгласен.
Много ми хареса, какво развитие са измислили - от земята, се разширяваме към космоса и т.н.
Определено интервюто нахъсва още повече и като цяло, това ще е една велика игра!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 04 Май 2011 20:55

Конкурентите за GotY 2011 намаляха с един. http://xbox360.ign.com/articles/116/1166006p1.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Май 2011 21:02

Това че я отлагат е по-добре, а че махат малко от решенията и ендингите е добре дошло, защото ми е все ми е тая за последствията от предната игра. Гледам като на ново изживяване, даже предпочитам да резнат всичко възможно което свързва с двойката, защото от към персонажи и решения не искам да си припомням предната част. Да не говорим че изявление че е добра игра за новодошлите ме радва много, защото означава че бойната система е подобрена и диалозите са направени по-добре от втора част.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 04 Май 2011 22:16

DJ Cat написа:
Това че я отлагат е по-добре, а че махат малко от решенията и ендингите е добре дошло, защото ми е все ми е тая за последствията от предната игра. Гледам като на ново изживяване, даже предпочитам да резнат всичко възможно което свързва с двойката, защото от към персонажи и решения не искам да си припомням предната част. Да не говорим че изявление че е добра игра за новодошлите ме радва много, защото означава че бойната система е подобрена и диалозите са направени по-добре от втора част.

Напълно съм съгласен с теб.
Феновете, които са играли и единицата и са я харесали, ще те разберат.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Май 2011 11:38

То все едно в двойката имаше някакви големи решения да се правят. Май само запазване/унищожение на Колекторската база. Играта беше за кеф и за по-персонално вникване в Мас Ефект вселената :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 05 Май 2011 12:18

DJ Cat написа:
Да не говорим че изявление че е добра игра за новодошлите ме радва много, защото означава че бойната система е подобрена и диалозите са направени по-добре от втора част.

И как си го извади това заключение?

Capo написа:
То все едно в двойката имаше някакви големи решения да се правят. Май само запазване/унищожение на Колекторската база. Играта беше за кеф и за по-персонално вникване в Мас Ефект вселената :lol:

Всъщност не, имаше много важни решения.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re:
Публикувано на: 05 Май 2011 14:59

Мен ме дразни това, че са решили да орежат решенията. Несериозност от тяхна страна, ако питате мен. Нищо не им пречи да обвържат всичко с всичко, пък на който не му се занимава - и в ME2, и в DA2 си ги имаше присетовете...

Иначе, две нови картинки :)
http://uk.gamespot.com/ps3/rpg/masseffect3/images/0/1/
http://uk.gamespot.com/ps3/rpg/masseffect3/images/0/2/

Z-Rock

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 06 Май 2011 22:17

http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... s-Effect-3

Сега разбрах и нещо забавно:
Цитат:
lead gameplay designer Christina Norman

:lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2011 22:22

Tiny написа:
http://www.escapistmagazine.com/news/view/109810-No-Meaningless-Stat-Games-in-Mass-Effect-3

Сега разбрах и нещо забавно:
Цитат:
lead gameplay designer Christina Norman

:lol:

Коя е тая? Светнете ме малко, че ме мързи да се ровя из google.

Профил Skype

Публикувано на: 06 Май 2011 22:24

"Искаме да нагласим бойната система по такъв начин, че всичко което правите, да има реално влияние върху битките".

Демек - "push a button, something awesome happens"?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 06 Май 2011 22:44

Danivanov написа:

http://www.youtube.com/watch?v=WpZXXUhSHWw
Иначе, както казах - геймплей дизайнер.

Цитат:
"Искаме да нагласим бойната система по такъв начин, че всичко което правите, да има реално влияние върху битките".

Демек - "push a button, something awesome happens"?

Е, все пак това е The current state of gaming.
Tова ме подсеща за интервю на една една сценаристките (Jennifer Helper)
Цитат:
If you could tell developers of games to make sure to put one thing in games to appeal to a broader audience which includes women, what would that one thing be?

A fast-forward button. Games almost always include a way to "button through" dialogue without paying attention, because they understand that some players don't enjoy listening to dialogue and they don't want to stop their fun. Yet they persist in practically coming into your living room and forcing you to play through the combats even if you're a player who only enjoys the dialogue. In a game with sufficient story to be interesting without the fighting, there is no reason on earth that you can't have a little button at the corner of the screen that you can click to skip to the end of the fighting.

Companies have a lot of objections, such as how to calculate loot and experience points for a player who doesn't actually play the combats, but these could be easily addressed by simply figuring out an average or minimum amount of experience for every fight and awarding that.

The biggest objection is usually that skipping the fight scenes would make the game so much shorter, but to me, that's the biggest perk. If you're a woman, especially a mother, with dinner to prepare, kids' homework to help with, and a lot of other demands on your time, you don't need a game to be 100 hours long to hold your interest -- especially if those 100 hours are primarily doing things you don't enjoy. A fast forward button would give all players -- not just women -- the same options that we have with books or DVDs -- to skim past the parts we don't like and savor the ones we do. Over and over, women complain that they don't like violence, or they don't enjoy difficult and vertigo-inducing gameplay, yet this simple feature hasn't been tried on any game I know of.

Granted, many games would have very little left if you removed the combat, but for a game like Deus Ex or Bioware's RPGs, you could take out every shred of combat and still have an entertainment experience that rivals anything you'd see in the theater or on TV.

Нека направо да се махне всякакъв геймплей и да се оставят само кътсцени.
Като се замисля, тази екстра щеше да е много подходяща за da2 :oops:

btw щом и ти започни да ги упрекваш, значи работата отива много на зле :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 06 Май 2011 22:49

Tiny написа:
btw щом и ти започна да ги упрекваш, значи работата отива много на зле :lol:

Смятай... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2011 04:50

PC Mania: Mass Effect 3 ще бъде за масите

ЗЛОБА! ЗЛОБАААА! ПРОКЛЯТИЕ! ЗЛОБА!

Danivanov написа:

Организаторката на шоуто на Опра Уинфри. Ех, мъка, мъкаааа...

Tiny написа:
Нека направо да се махне всякакъв геймплей и да се оставят само кътсцени.
Като се замисля, тази екстра щеше да е много подходяща за da2 :oops:

btw щом и ти започни да ги упрекваш, значи работата отива много на зле :lol:

Айде и аз да се включа в клуба...

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 08 Май 2011 14:59

Знам, че темата доста напредна но все още не мога да загрея за отслабването на Reaperite, особенно това за tresher mawa и reapera, това просто изглежда за мене все още просто нелепо!!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2011 15:20

Оказва се, че има и дребни Рийпъри. Дребни, дребни - към 500 метра, че и надолу :lol: Така че това се води може би за "отслабване"?

Спойлер:
А иначе май наистина ще се окаже, че Цербер и по-специално TIM са индоктринирани подобно на Сарен. Самата статия не е гарантирано, че е точна, разбира се:
http://www.neoseeker.com/forums/52482/t1646860-pc-gamer-scans-spoilers/

От комикса ME Evolution се показа, че чичко TIM е директно повлиян от Рийпърска технология още в ранната си кариера. От кой момент е възможно да работи за лошите, не е ясно. Ей, май това, че взривих Колекторската база ще се окаже добро решение :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2011 15:39

Capo написа:
Оказва се, че има и дребни Рийпъри. Дребни, дребни - към 500 метра, че и надолу :lol: Така че това се води може би за "отслабване"?

Спойлер:
А иначе май наистина ще се окаже, че Цербер и по-специално TIM са индоктринирани подобно на Сарен. Самата статия не е гарантирано, че е точна, разбира се:
http://www.neoseeker.com/forums/52482/t1646860-pc-gamer-scans-spoilers/

От комикса ME Evolution се показа, че чичко TIM е директно повлиян от Рийпърска технология още в ранната си кариера. От кой момент е възможно да работи за лошите, не е ясно. Ей, май това, че взривих Колекторската база ще се окаже добро решение :lol:

Чоек, железен си. Абе, знаех си аз, че TIM крие нещо, ама отде толко развита фантазия :D
хаха Вече го съжалявам тоя смешник. Същата кукла на конци като Saren. И на него, ще му видим сметката. Добре че унищожих базата.
Голямата поука е, че когато някой се втурва, незнайно защо, да ти помага да постигнеш невъзможното и се бори за същата кауза, като твоята, значи има голяма вероятност да е гъз :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2011 17:10

Това ако го направят, ще е бахти разочарованието - re-hash на стар сюжет. Могат да дойдат с нещо много по-оригинално.

ЕДИТ: Никъде не се казва, че ТИМ работи за Рийпърите, недейте заблуждава хората. Това е само спекулация.

ПАК ЕДИТ: Тали е потвърдена като парти мембър.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 09 Май 2011 17:35

Цитат:
ЕДИТ: Никъде не се казва, че ТИМ работи за Рийпърите, недейте заблуждава хората. Това е само спекулация.

Аз затова наблегнах на "може би" и "статията не е сигурна" :D

Цитат:
ПАК ЕДИТ: Тали е потвърдена като парти мембър.

За това някой въобще съмнявал ли се е? Тали беше 100 % сигурна за МЕ3 още отпреди да излезе МЕ2 :lol: Талимансерите не са шега работа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2011 15:39

Подхвърлят се намеци, че някой от любимите на всички съекипници ще бъде убит :lol:

http://jebelkrong.blogspot.com/2011/05/mass-effect-3-oxm-scans-my-own.html

http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/7352856/1#7352856

Също така: "Sex confirmed in ME3, deeper exploration system, intros to LIs for new players, final resolution to past romances promised, playable Earth action to be in Vancouver, water physics to be more advanced, Sanders renamed to Vega."

Значи все пак решиха на Сандерс да му сменят името и да не го забъркват с героинята от книгите.

А и като заговорихме за романсите на Bioware...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Май 2011 16:36

Mass Effect 3 - още подробности

Всичко хубаво, ама защо по-малко парти мембъри бе :(

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost