Автор |
Съобщение |
Alaster
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=17593_1393080649.jpg) |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 17:24
Нереалният Morph... GGnet ,според мен, като отделни играчи може да се каже, че са в топ 5 отборите, но като цял тийм са много далеч от истината...
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 18:29
Днеска Гейб казал, че играта ще се забави и ще излезе през 2012. Това е добре, дано поработят още над нея - много добре изглежда като за pre-beta версия. Дано продължат да се вслушват във фийдбака на къмюнитито ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Изгледах 2 игри и в началото бях малко втф HON, но всъщност въобще не е толкова натоварваща окото, контрастна и шайни, колкото HON-а. Общо взето the more i see it, the more i like it ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) edit а, и ме спечелиха с уиндрънърката, която казва ебати добрите бисери :Д Why do you hate gingers so much! Като цяло ми харесва идеята героите да говорят по между си при убийство/асистенция ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) В даден момент тези реплики сигурно ще ни омръзнат, но си е готино. Малко ми стана тъжно само, че герои които преди ръмжяха и сумтяха (Тайд, Вайпър, Пук), вече са надарени с дар слово
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
bulLshi7
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11377_1465938723.jpg) |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 19:40
В дотата за уаркрафт, Вайпъра не ръмжи, а говори. В новата дота Пък го чух само "сайлънс" да казва, друго нищо. Иначе да, колкото повече мачове гледам на новата дота, толкова повече ми харесва и на мен.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 21:20
bulLshi7 написа: В дотата за уаркрафт, Вайпъра не ръмжи, а говори. В новата дота Пък го чух само "сайлънс" да казва, друго нищо. Иначе да, колкото повече мачове гледам на новата дота, толкова повече ми харесва и на мен. Ти заеби мачовете и идвай у пцм дота чата ![:devious: :devious:](./images/smilies/devious.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 22:22
Къде е тоз чат ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Daath
|
He who devoures cookies |
![Аватар](http://forplay.bg/forums/avs/avatar_623_1333834529.png) |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 10:52
Много се обърках ебаси майката!!! На тоя скрийн от деник, разпознах само Дребния, Juggernaut, Lina, Rylai, Razor, Tidehunter, Sven, Void ама тоя най - отляво дето е и на аватара на деник ми прилича на ебати смесицата - Nevermore, N'aix, Leoric малко и т.н. ИСКАМ ДА ВИДЯ ПИК НА МИРАНА NAW!!!!11!11!!!1!!!!! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) btw ако ше се прави втори рунд на форумната Дота - ggc, ksmx.gh0stly ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Нов акаунт ми е т'ва, щото на стария (29 lvl) му забраих паролата барабар с имейла ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) EDIT - скайпа ми е fleshless.bone ако правите общ чат ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
![Аватар](https://i.imgur.com/EhPHX3v.jpg) |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 11:25
^ ти не прави ли тема, че ще напускаш форума? да не те изритаха от форплей?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Daath
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 11:53
The Chameleon написа: ^ ти не прави ли тема, че ще напускаш форума? да не те изритаха от форплей? Чамо, т'ва пречи ли ми да пиша и в двата форума, с хора които се разбирам човешки, не с 11 год. лапетии? Не, не съм изритан от ForPlay там си пиша редовно, тук влизам от време на време за да прочета някоя дискусия. Ако преча на свещеното ви комюнити - окей, "маам са" ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 15:06
На руси съм искам да ме вкарате в чатнята нао ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
enemy
|
![Аватар](http://www.music.store.bg/lstimg/7091/kondio-strastni-ritmi.jpg) |
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 15:27
Здравейте, може ли да ме добавите във чата, ondar00f ми е скайп-а ако искате имам 1 познат много добър и направо само known (колкото и относително да е това) да си играем
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Романс
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8119_1341595584.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 17:15
Към колко играете?
___________________________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 17:23
Романс написа: Към колко играете? Аднах те ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) + всички останали оставили скайпове ( май )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
bulLshi7
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11377_1465938723.jpg) |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 18:28
Скайпа ми е кат ника в дотата, намерете ме.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Alaster
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=17593_1393080649.jpg) |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 20:26
Add me too ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) skype: red_man9 (Alaster).
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Daath
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 21:10
Епика беше тая игра, Хамо и Тайни!!!!! Като цяло се представих зле (особено с тоя тъп лаг :@), ама важното е, че ги бихме, как си трее!!! Утре пак! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6442_1364900675.jpg) |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 01:17
Autopsy написа: Епика беше тая игра, Хамо и Тайни!!!!! Като цяло се представих зле (особено с тоя тъп лаг :@), ама важното е, че ги бихме, как си трее!!! Утре пак! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) За цялата игра над 50 тунелвания съм ти правил ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 02:25
Autopsy написа: че ги бихме, как си трее!!!
баси тва е нещо рядко за пцм дота игра ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) сега ако не ми се беше преебала ШИБАНАТА гарена, щях и аз да игра ДАЛИ някога ще мога да играя най-накрая с пцм ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Искам да играя цял живот с Феникс и да правя имбави ултове с рефрешър!!!!!!!!!!!!!!!! btw днеска мача между MYM и MITH е бил епичен, утре ще го гледам, препоръчвам го и на вас :>
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Pennywise
|
Latinica |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18387_1438795364.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 03:13
High_voltage написа: АВЕ АЗ НЕ СЪМ ЛИКАН ВЕЕЕеееее!! ................
|
|
![](images/spacer.gif) |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 03:14
Гюнай написа: High_voltage написа: АВЕ АЗ НЕ СЪМ ЛИКАН ВЕЕЕеееее!! ................ пак смазахме конкуренцията веее ПЦМ ТИЙМ > АЛЛ
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Daath
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 08:37
Gutten Morgen! Тийм, днес ще се играе ли, примерно към 7-8? @Tiny - бе нямам си представа, може би проблема беше в мене, просто беше на някакви рандъм интервали когато ми лагваше, ЕБАСИ! @denik - Феникса вече не е толко' има, колкото беше Както винаги - ksmx.gh0stly съм в Га(нг)рена А, и 'неска повече души е! ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Бива ли от 7-8, 3-ма да играем, ве!!!! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|