Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 17:43

The Chameleon написа:
Е, иска ли питане :)

Ще се играе повече и от 1-цата.. а когато тя излезе как се играеше, малееее.... :D

Така е защото беше единствената свясна стратегия по онова време. Ех бяха хубави времена.

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 17:55

Ghost Rider написа:
The Chameleon написа:

Ще се играе повече и от 1-цата.. а когато тя излезе как се играеше, малееее.... :D

Така е защото беше единствената свясна стратегия по онова време. Ех бяха хубави времена.

Точно за това говоря. Най-малкото заради добрите стари времена... :) Култ, култ , култ !

П.п. ей сега изгледах онова 21 минутно филмче.. БВАААААХХАХАХАх.. колко да са нагли зергитееееее :ДДДД Изчакалиха онез да се избият , накрая излязоха, размазаха последните оцелели и си праснаха едно ГГ АХаххаха.... :lol: :lol: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 18:04

starcraft 2 ще бъде страхотна игра. Според мен графиката е много добра, само се надявам да има повече нови units

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 18:24

Доста се смях когато паднаха три атомни бомби и от тях излязаха някви пичове. :lol: Доста ми заприлича на ИНФЕРНОТО от WarCraft III. Но нямат нищо общо. :D

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 18:42

Алилуя!!! Въпреки, че се съмнявам да направят нещо толкова велико колкото "Стареца", 100% ще е добра игра... А и все пак първата стратегия, която играх... Ех... Минало...

П.С. Още си спомням култовите ми мисли при появвата на първия Кериър: "Я, това е като летище... Я... Ама то и неща се строят оттам... Ееее... Ама много е бавно... Дай да атакувам с тези... Ъъъ... Драгуни..." и т.н.

П.С. 2: Няма й нищо на графиката... Тенденцията е напоследък да бъдат шаренки игрите (затова и ЦиЦ3 ме издразни и го затрих, въпреки че съм фен и на тази поредица), но СК2 ще го направят велико... Ако не е велика тази игра, ще си сменя ник-а на "Алминатор2" и ще си посипя главата с пепел...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 18:46

The Chameleon написа:
Ghost Rider написа:
The Chameleon написа:

Точно за това говоря. Най-малкото заради добрите стари времена... :) Култ, култ , култ !

П.п. ей сега изгледах онова 21 минутно филмче.. БВАААААХХАХАХАх.. колко да са нагли зергитееееее :ДДДД Изчакалиха онез да се избият , накрая излязоха, размазаха последните оцелели и си праснаха едно ГГ АХаххаха.... :lol: :lol: :lol:

Забележи, че "ГГ"-то беше сформирано от зерглингчета във формата на яйца...тоест...сигурно имат някаква метаморфоза в новия Стар Крафт? Е ...надявам се :D Щото са бахти лудите маничета :o

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 18:53

Ghost Rider написа:

Вижте този шот. Не ви ли мяса графиката на WarCraft III
Е то тва е 1:1 със старкрафт 1.Само сградите са леко променени.Ако верно е такава графиката близар ше се изложат

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 19:02

gospoTTT_boK написа:
ЦиЦ3 ме издразни и го затрих

OMG

Sub-Zero написа:
Забележи, че "ГГ"-то беше сформирано от зерглингчета във формата на яйца...тоест...сигурно имат някаква метаморфоза в новия Стар Крафт? Е ...надявам се Щото са бахти лудите маничета

OMGx2, ти май толкова и си гледал това геймплей видео тцтц, пусни си началото отново и слушай внимателно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 19:43

ОМГх3, нарочно си пуснах видеото отново.. И КО? Епа никой не говори освен една протос единица, която беше разцъквана наляво надясно за да чуем ко казват... До колкото чух "No time for meditation", но не го разбрах добре...
Та значи това е отговора на въпроса ми? Няма време за медитация..хм...Брех :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 19:53

Jorix написа:
Ghost Rider написа:

Вижте този шот. Не ви ли мяса графиката на WarCraft III
Е то тва е 1:1 със старкрафт 1.Само сградите са леко променени.Ако верно е такава графиката близар ше се изложат

Ти май не си гледал GamePlay трейлара или си яко хейтар на тема СтарКрафт.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 21:08

Sub-Zero написа:
ОМГх3, нарочно си пуснах видеото отново.. И КО? Епа никой не говори освен една протос единица, която беше разцъквана наляво надясно за да чуем ко казват... До колкото чух "No time for meditation", но не го разбрах добре...
Та значи това е отговора на въпроса ми? Няма време за медитация..хм...Брех :shock:

Уфф :)
Е вярно не беше началото ;р минутата е 9:12 (момента където са онези големите четирикраките) , казват че зерг е еволюирал, и зерлингите мутират в бейлинги, които са камикадзета и гърмят.

п.п. ако нямаш клипчето от близърд, в ютуб геймплей част 2

аре ПИИИИИИИИИИИИЙЙЙЙЙЙССС

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 21:21

Ах :doh:
Мерси за инфото..камикадзета...това няма да ме кефи :o

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 22:29

Изгледах гейплей видеото...99% хит :!: :!: :!:

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2007 22:52

TenHornedKnjaz написа:
Immaterium написа:
Аз си достигнах до отговор защо е такава умрела графиката ако остане такава разбира се ... Много просто ...
Първо, мероприятието беше във Кореа нали така ... тоест пазара на Блзиард е Азия (да най-големият пазар но нищо повече). С една идея те правят игри за там иначе никоя компания не би си направила "изложението-презентацията в Азия" - и за графиката щом е за Азиатският свят каква графика биха сложили освен някаква манга тип аниме. Напълно нормално.

Ако беше както се вика за белите хора (естествено би им струвало дoста скъпо ... но можеха да го направят във Велика Европа или поне във САЩ както си му е реда.).

Както и да е, така поставена историята играта си изглежда нормално за 2007. Иначе просто би била направена мрачна, и по-жестока не толкова сладкишена и определно рейтинг от типа мин-16+ ;) Просто целият превод на играта дори и на марината от филмчето говори само за себе си.

Глупости, от началото до края. Не знам в какво състояние си бил, като си писал това, братко, но не е ни най-малко състоятелно.

За мен играта е повече от перфектна, дори и в най-ранния стадий на своята алфа.

EN TARO TASSADAR!

Аз изказвам мнение братко, от там нататък само Кейн е видял бъдещето и ще зне истината ;)

Впрочем има 2 Варианта за мен :

1.Основният пазар на Близард е Азия и за това е такава.

2.Или целят ритуално самоубийство със SC2.

Може да ми пренебрегнете поста ако желаете.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 10:59

1. Не забелязах, нищо анимеподобно.
2. Не съм съгласен, че СК2 е насочено предимно към азиатския пазар - ще разберем дали е така, когато играта излезе.
2. Цветовата гама си е като в оригиналния СК, не знам защо ви изглежда "по-шарено". Просто има повече нюанси в сравнение с оригиналната VGA графика.
3. Графиката не е нещо върховно, ама в никакъв случай не е "грозна", дори си е практична за стратегия - какво ще стане при натрупването на огромни мелета от еденици? Единственото тъпо нещо в геймплей демонстрациите, беше планетата, която се виждаше под нивата - това си беше обикновен уолпепър. Пък и всичко това е алфа, нали така? Плюйте графиката, когато видите бетата!
4. За геймплей не мога да съдя, но от това, което видях, силно прилича на оригиналния.
5. Mistral, анимето имало повече детайли?! Ами зависи от заглавието - има такива с повече равни цветове и по-малки детайли. Общо взето Анимето и Мангата са карикатури...точно това е трика в карикатурите - с малко детайли да да представиш нещо интересно. Точно това и харесвам в тях.
6. Някои тук се изказаха, че анимето не било популярно в Азия...мухахахаха...
ТОЧНО в Южна Корея е адски популярно. Гадните корейци стигат да такава крайност, че комиксите (известни още като mhawa) и анимациите им са абсолютно визуално копие на японските манга и аниме. Естествено човек лесно може да ги разпознае от оригинала - по дебилния несвързан сюжет :lol: .

Накратко - това което видях от демострациите ми хареса. Нищо чудно да се окаже добра игра. Не съм голям фен на стратегиите, но винаги съм харесвал заглавията от света на C&C повече от Близард-ските. Най-вече заради по-изразената им индивидуалност - УК и СК винаги са ми изглеждали по-насочени към масовата публика. Обаче не виждам причина човек да намразва едното заради другото.

И още един път - предлагам на всички хейтъри и ловъри да сдържат малко емоциите си и да не псуват и възхваляват така пламенно СК2, преди да е излязла бетата.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 12:02

Добре казано за графика енд стъф, относно алфата :) Много промени са възможни...

AlShu, нз дали имаше предвид мен относно "Някои тук се изказаха, че анимето не било популярно в Азия...мухахахаха...
ТОЧНО в Южна Корея е адски популярно. " , но имах предвид , че знам само за японско аниме, че не няма анимета в азия :Д :o

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 12:41

AlShu написа:
Не съм голям фен на стратегиите, но винаги съм харесвал заглавията от света на C&C повече от Близард-ските. Най-вече заради по-изразената им индивидуалност - УК и СК винаги са ми изглеждали по-насочени към масовата публика.

Именно , както бях казал черният хайвер и скъпите сирена не са и никога няма да се харесват на масите. Дори и да знаят ,че е по-хубаво от саламуреното ще го оплюят ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 16:02

Але ще бъде яка игра!!! :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 19:14

Omega-x написа:
ГРОЗЕН Homeworld. Fuck Blizzard

Умри бе Сперматозоид такъв умрел още по пътя за яйцеклетката :15: :15: :die: :die: :die: :nooo: :nooo: :nooo: :mgun: :mgun: :finger: :finger: :fingers: :fingers: :fingers:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2007 19:14

Immaterium написа:
AlShu написа:
Не съм голям фен на стратегиите, но винаги съм харесвал заглавията от света на C&C повече от Близард-ските. Най-вече заради по-изразената им индивидуалност - УК и СК винаги са ми изглеждали по-насочени към масовата публика.

Именно , както бях казал черният хайвер и скъпите сирена не са и никога няма да се харесват на масите. Дори и да знаят ,че е по-хубаво от саламуреното ще го оплюят ;)

:icq25:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost