Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:18

Хора искам да се кандидатирам за клана неска играх с марин два мача като единя го бих 3-1 аз с Италия той с Франция
а втория аз бях с Манчестър Юнайтед той с Барселона 6 - 2 за мене с кого още треа да играя за да ме земе те ако имате желание де

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:20

perhaps with me ? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:31

За ван мога да кажа че има страшна защита , ама ми тряят няколко мача и ще я разуча :P е шегичка доста е добър , ама играе само с дълги пасове :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:46

Аз предлагам сега след тия разширявания на клана ни като има по голям избор капитана , преди всяка среща с друг клан да играе със всички от нашия клан да види в каква форма са и да прави селекция.Обаче не трябва даругите от клана да му се сърдим ако не ни е избрал :P

@ Пилето скоро ше ти направя банерче и ше сложа визитката ти :wink:

А за Ван , нз както решите той поне е играл в 1-2 турнира

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 18:49

За ван ако другите се За искам да направя още едн мач с него. Иначе днес писах във форума на TroY да потвърдят участието си , и да кажат кога ще играем щото се забавиха много :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 19:30

Крисане ок...

а ако някой иска...може да го тествам, нали съм от клана вече :P ...
пс ЧЕТЕТЕ В ТЕМАТА ЗА ТУРА :shock:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 23:59

та така. Размишлявах, размишлявах, мислих, но нещо се не ми идваше на ум за какво да се хвана... просто то да кажеш един мач беше това днеска от 3 на 0 за мене... еми мача с Алан, еми мача с Марин? Както се казва-то да беше само една беля... добре че не играх повече мачове, та:
значи искам да ви помоля, просто хора, не може ли да се справите някак без мен, тук не ми е мястото, разберете, аз трябва сам да си играя като мишок и нищо друго! Моля ви като хора-искам да не съм в клана, смисъл, не, по-точно аз много искам, но сърце не ми дава... първо че си късам душицата за некъв куц мач, дето аз незнам, ако някой ми каже че ще бия ще му кажа евала. Второ все пак аз съм възпитан да мисля и за другия деба. Не ебаси да се накензам, да накензам и вас, да стане помия... не искам моля ви разберете :cry:

па и на всичкото отгоре деба се притърчали за некъв пенсионер-земете още некой от новите (еви Ван, еви Алан) и ме оставете да се мъча сам, не изкам да играя с друг (това не е моя стил, не мога).

не приемам НЕ за отговор! :x

а да и друго да кажа ако не сте разбрали-не се отказвам от турнирите-дори съм по-надъхан от всякога, но само от клана. Просто този клан ми съсипа живота ли незнам, трудна работа :P
пък вярвам че един Ван ще ме замести по-добре, дори бих го тествал!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:09

Отговора е НЕ :!: Според мен трябва да направим както казва криссан , преди всеки мач с друг клан да изберем хората в най-добра форма, феликс просто забрави да не си в клана , това си го избий от главата ако трябва щом нямаш желание и смяташ че ще загубиш, което нем и се вярва ще пропуснеш мач срещу някой клан , ето аз също съм склонен ако някой предложи да отстъпя капитанската лента :roll: Когато видя че някой от клана е в много по добра форма от мен, ето сега примерно съвсем достоен капитан може да е танаси :D . На мене ми беше много гадно след миналия ни мач срешу алиенс , ама го преглътнах питаш ли сега ако се издъня кво ще ми е , ама няма как все някой трябва да поеме отговорноста , тебе те е страх че ще паднеш и мислиш че ще ми прецакаш , а толкова ли е важна победата :?: Все пак в каквато и форма да си ти си много по опитен от някой в клана . Не трябва да мисли така. Аз се обявавам в подкрепа на феликс , мисля че всички трябва да му дадем едно рамо и да се освободи малко от това бреме , според мен всичко идва от тая шибана загуба за клана :? Помисли добре

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:14

Защо като натрупате 2-3 загуби почвате да мислите за отказване ? Това е една тъпа игра мама му стара :) Не отричам, че и аз хвърлям доста нерви понякога, но предимно играя за удоволствие.Не е нужно да се впрягате толкова.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:16

значи това е просто... се едно са ви инжектирали паразит и ви казват-дайте да ви го махнем, дайте, но вие, нееее нека си седи
само пълним място па и на сичкото отгоре опит. дреме ми на опита, финали ала бала. стига толкова, трябва ми ПСИХИКА, аз съм за псиииихииииаааатъъъър :lol:
трябва ми като един Сашеко май беше-вкара ми 1 гол и се затвори... и айде на пазара да одим!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:20

FELIX , остани в клана!!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:21

Виж ся адаш...писах ти в скайп, ще ти го напиша и тука. това се отнася и за всички...защо наистина, като загубите се чувствате толкова отговорни...в смисъл сега нямало късмет, лоши обстоятелства и тн...а между другото финалите се стигат с достатъчно психика и шампионските титли...незнам, направи, каквото смяташ за добре, но се вслушай в съвета ми..не прави глупости, може и да съжалиш...разбирам някой оттук да ти се сърдеше или дате упрекваше за загубата...но не, всички те подкрепят...недей така :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 00:56

Alan_Smith написа:
Защо като натрупате 2-3 загуби почвате да мислите за отказване ? Това е една тъпа игра мама му стара :) Не отричам, че и аз хвърлям доста нерви понякога, но предимно играя за удоволствие.Не е нужно да се впрягате толкова.

Прочете ми мислите.

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 13:16

Глей са FELIX.Тебе няма да те махнем от клана , единствеия начин да те махнеме е ти да не искаш да играеш в клана просто щото не ти хареса щото го смяташ за тъп и такива причини.Причината че си слаб не е основателна за това да те махаме.Както ти даде примери аз ше ти дам един много добър.Представи си клана като един футболен клуб а ние като едни футболисти които се селекционират от играещия треньор.Когато един футболист е в лоша форма той не прекратява кариерата си и не се отказва да играе в отбора , освен ако капитана не сметне за нужно да те махнеме или ако не се скараме нещо.Така че ти не можеш да се махнеш отбора само защото си в лоша форма.(пр Стилян Петров не е в тируляриня състав заради лоша форма).Твойта сигтуация е подобна.Единственото което може да се направи е да не те сложи капитана (селекционера) в отбора за следващия мач.Но няма да те махаме от клана.(дет се вика идими дойди ми) след 10 дена ше станеш най-добрия и па ше тряя да те слагаме.Тва са глупости !!!

Така че мисля че ще е най разумно (не само за Феликс но и за другите от клана) да нямат опция напускам сащото съм слаб.Или напускаш защото си си намерил нов клан , или щото спираш завинаги с фифата , или ако се скараш жестоко с всички, или ако капитана (селекционера) сметне че си излишен за клуба и те разкара (пр . Атанас Борносузов :P ).

Така че остави селекционера който сме избрали да избере кой да е в състава за следащия мач и единственото което можеш да искаш е да не си включен в него поради слабата ти форма. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 13:36

ааах :cry: нещо пак ме разубедихте. деба тука 102102030410 години спориме за некъв идиот като мене.
е хубаво, щом като съм ви полезен-дръжте си ме, ама да знаете че надали са съм в форма за който и да е било мач когато и да е било! Отново извинявайте (това вече за 10100 път имам чувството че се отказвам и се дразня мнооого) и наистина вече ще гледам да си затварям устата. Но пак повтарям-трудно ще да е някой да е по-слаб от мене.
хах, сега бих пигзи с барселона. чудна работа, добър състав имат барса-само ако ги наредиш идеално и става ебаси... невъзможно да минеш през защитата им! :lol:
а и да кажа че ще прекратя с фифата за няколко дена поне ако пигзи не бие! смисъл е така малко почивка както казва Марин и аз съм 100 процента уверен че ще ми е от голяма полза!!! 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:23

Аз ко да правя да играя ли с някой за клана или не аз предлагам да изберете по-слабите нали не че са слаби но тия които са поголеми аутсайдери в клана и да играем нещо кат група и там който спечели да остане в клана :idea:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:27

van написа:
Аз ко да правя да играя ли с някой за клана или не аз предлагам да изберете по-слабите нали не че са слаби но тия които са поголеми аутсайдери в клана и да играем нещо кат група и там който спечели да остане в клана :idea:
тва значи някой да излезе от клана...а според мен в него няма такива, които са за вън, а ако искаш евентуално може да поиграем следобед или довечера да те пробвам

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:27

Аз съм против pileto в клана...........По - добре сложете Ван , щото тоя ******** не заслужава да е в клана :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:29

Piggsy написа:
Аз съм против pileto в клана...........По - добре сложете Ван , щото тоя ******** не заслужава да е в клана :evil:
хехе говориш така, защото те засегнах нали? казах истината, че играеш мн смешно и дървено, бъгаво, но въпреки това ефектно? ами да, истината боли...а иначе аз съм съгласен, нека си против...ще видим мнението на другите, но според мен бях приет с пълно съгласие...не вярвам сега да са се променили нещата...все пак ок. а доколкото виждам ти не си в клана и с право според мен...така че незнам защо ручиш :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 14:34

Piggsy не е в клана вече и няма думата . :?

А и стига глупости ...а :?:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com