Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DARK SOULS III
Публикувано на: 19 Апр 2016 20:04

Почнах един lets play да гледам и реших при кустомизацията на героя да му направя краката от най-тънките и да го кръстя Фики. :D :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Dark Souls 3, Wolfenstein the old Blood
Публикувано на: 19 Апр 2016 20:25

Благодаря за съпорта hyper' !

Относно историята това което аз рзбрах е ,че образно в центъра на този свят има огън който поддържа непрекъснатият цикъл на съществуването което не позволява на хората да умират а сa във непрестанен кръговрат от смърт и прераждане което отнема част от душите им всеки път и по този начин стават "холоу" в един момент и в крайна сметка се превръщат в тези тип дървета които може да видим във High Wall нивото. Мисля че целта ни е да изгасим пламака за да се счупи този цикъл който се поддържа нарочно от тези Крале които искат да управляват завинаги над царствата си и да имат безсмъртие. Те са и отговорни за изчезването на предишните господари - крале на този свят Драконите.

Това е супер на кратко аз което съм разбрал , може да съм в груба грешка на места ако някой има повече инфо казвайте :)

Иначе стилистично за мен играта е Шедьовър ! Просто дизайна на нива, врагове всичко е един път!

My Twitter - @valentiKayBG

My Facebook - @ValentiKay

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2016 22:13

ДС3 не мисля че има толкова история, колкото има фенсървис и препрадки, но все още не мога да се насиля да седна да чета всичко и да внимавам когато ми говорят.
Доколкото мога да си дам обяснение на дупките, вече цялата времева линия е безумно разбъркана и всяка зона се намира в различно време. Firelink и всичко свързано с него са илюзия на Людет (или както се казваше оня сакатия) и само на него му е зор да държи огъня, докато другите лордове са отишли да си правят каквото си искат и каквото са си правили преди.
Ако има нещо интересно, което ми се иска да знам историята зад firekeeper-ката, дето ѝ намираш душа и очи. Людет знае нещо, ама не казва, сакатия боклук.

Иначе ме кефи, че в играта биеш основно сакати хора. Доста време съм чакал такава игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2016 14:09

Айде бе, чак толкова трудна не е . Единствено SoS е наистина абсурдно и безмислено трудна според мен.
Стърлинг направи доста хубаво видео впрочем, глей го :
https://www.youtube.com/watch?v=SXUzbcNM6K0
Танцьорката се бие и без това по-нататък. В началото няма смисъл и е проява на чист мазохизъм.

БТУ, Carthus Tomb + тайните места по-надолу стана любимото ми ниво на дарк соулс до сега. Fucking epic

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2016 17:12

Трудна е до момента, в който намериш оръжие което стънлоква...

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2016 18:30

Men pvp mnoo me kefi v teq igri

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2016 19:21

PvP в тройката с тея weapon arts е оргазматронско направо. Особено sword stance-a на мечовете е брутален като и двамата си ги активирате - все едно гледаш ХЕМА дуел.
"Трудна е до момента, в който намериш оръжие което стънлоква..."
Мм не знам, аз в момента си играя с exile greatsword +7 и black blade +5 и ми е alright. Като parry-то на блейда е супер имбаво - аз дет съм толкова кьопав в париранията с тая катана имам успеваемост 3/4. Farron greatsword определено ми е най-любимото оръжие за сега, ама деба, тея титанит скейлове се намират по-нарядко и от естус фласкс. Това, че не може да се бъфва и инфюсва, също е голям минус. В общи линии това е повече пвп оръжие, от колкото пве(върши и чудесна работа срещу шибаните понтиф найтове).

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2016 21:55

лично при мен с катаната по трудно ми се получава парирането от колкото с малак щит

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2016 22:04

https://www.youtube.com/watch?v=fVDNXFW6qW4&index=2&list=LLXkk2rqgh4ZaoOcGV0JBrcw ше тетсвам тоя билд. Вижда ми се мно кууул да ги цепа в пвп по тоя начин с тия джъмпове

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2016 01:26

Pontiff Sullivan - някой мина ли го тоя педераст вече? Тоя нещастник ме кара да искам да пускам бебета в блендер.
Awesome boss fight though...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2016 17:55

https://www.youtube.com/watch?v=GbtOg2A12JI

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 00:01

Мерси за гайда, ама го взех вече. Оказа се, че не е толкова тегав, колкото си мислих.
Номера е да му схванеш едно от комботата на първата фаза и да му позволиш да те удари първите 2 удара, които взимат малко и да избегнеш следващите, като последният удар почти те уаншотва.(Това с първите два удара му ги позволявах, просто защото винаги оставах без стамина като се пробвах да доджна цялото комбо или губя ориентация и ме засича) След това имаш прозорец да го млатиш на воля. И под наволя имам предвид максимум два удара и то ако си добър в доджването.
Втората фаза е лесна - просто чакаш и той и копието му да ти се хвърлят отгоре и след като доджнеш или се хелваш или биеш.
Главното при този бос е stamina management-а в общи линии. Изполвах пръстена, който ти бууства стамина реген-а и онея билки, които правят същото.
Оръжие exile greatsword с carthus flame ark buff и пръстена, който ти качва огън демиджа

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 01:28

Аз постояно гледам да съмонвам предимно пвп но и самите нива са доста по-забавни като постояно съмонваш понеже хората те водат по нивото и ти показват сикрети ала бала

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 10:11

За първи път срещнах сериозна трудност в играта при Crystal Sage-a, който се води от по-лесните бос файтове :shock: Не знам какво изпусках, какво не ми беше наред, но снощи се мъчих до късно и чак сега сутринта успях да го бия.

Хем бях турил пижами с повечко меджик рез, бях ял и онова там дето ти бууства меджик резиста и слагах лайтнинг на оръжието, но пак - кур.

Бтв, за пюър стрент билд кое според вас е най-адекватното оръжие ? Карам с fire zweihander и ъпгрейдвам него. Мога да сложа и големия сатър и някъв exile greatsword, но тепърва трябва да ги ъпгрейдвам. Другото яко оръжие ми се вижда брадвата с дарк демидж, също ако е ъпгрейдната.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 11:58

shub niggurat написа:
Бтв, за пюър стрент билд кое според вас е най-адекватното оръжие ?

Очаквам разликата между напълно ъпгрейднати оръжия с heavy gem да е малка и да избереш това, което ти е удобно, но бих казал Butcher knife, мачетето на Йорм, Black knight greatsword или FUGS.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 12:27

Чисто като демидж, Zweihander-а е по-силен от сатъра. Много съм бос що се отнася до някви алтернативни поведения на оръжията и кое е по-добро in the long run. Сатъра има sharpen, това ли го прави по-добрия вариант или ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 13:54

чист демидж - greataxe, ultra great sword, чука на the old demon king също е доста здрав.
Но бих казал, че брадвата е най-здравото от тях, особено с war cry art-a.
Zweihander-a си си го пропилял, защото след като инфюзнеш оръжие с елемент спира да скейлва. Ако държиш на него го изчисти и му сложи refined(C scale на декс и стрендт) или heavy gem(скейлва само на стрендт).
black knight меча също е много добър, ама се ъпгрейдва с twinkle titanite. Ако ти се занимава да правиш тази инвестиция толкова рано...

И ако кристал сейджа ти е направил проблем, на Алдрич ще падне голямо реване.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 19:45

Сатъра го казах, защото А ранк директно като го вземеш и S на +10. И защото е one hand-дед с смисъл атаката му е бърза и позволява дефанзивно да се позиционираш, да праснеш 2 пъти и да не те е страх че боса ще те смлати, преди анимацията ти на атака да е завършила, или да изпуснеш точния момент.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2016 21:06

Нещо малко трудно ми се съмонват хората. Понякога чакам с минути и все ми пише кеннот би съмонед.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2016 02:46

Супер забавно е ПВП-то, аз съм с yhorm great machete

ако някой тука играе на ПС4 да каже да играем заедно

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения