Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 19 Апр 2016 20:04
Почнах един lets play да гледам и реших при кустомизацията на героя да му направя краката от най-тънките и да го кръстя Фики. 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
ValentiKay
|
 |
В момента играе: Dark Souls 3, Wolfenstein the old Blood
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 19 Апр 2016 20:25
Благодаря за съпорта hyper' ! Относно историята това което аз рзбрах е ,че образно в центъра на този свят има огън който поддържа непрекъснатият цикъл на съществуването което не позволява на хората да умират а сa във непрестанен кръговрат от смърт и прераждане което отнема част от душите им всеки път и по този начин стават "холоу" в един момент и в крайна сметка се превръщат в тези тип дървета които може да видим във High Wall нивото. Мисля че целта ни е да изгасим пламака за да се счупи този цикъл който се поддържа нарочно от тези Крале които искат да управляват завинаги над царствата си и да имат безсмъртие. Те са и отговорни за изчезването на предишните господари - крале на този свят Драконите. Това е супер на кратко аз което съм разбрал , може да съм в груба грешка на места ако някой има повече инфо казвайте Иначе стилистично за мен играта е Шедьовър ! Просто дизайна на нива, врагове всичко е един път!
___________________________________ My Youtube Channel - https://www.youtube.com/channel/UCY95lcP-RFQinlOFgv_LvFA
My Twitter - @valentiKayBG
My Facebook - @ValentiKay
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 19 Апр 2016 22:13
ДС3 не мисля че има толкова история, колкото има фенсървис и препрадки, но все още не мога да се насиля да седна да чета всичко и да внимавам когато ми говорят. Доколкото мога да си дам обяснение на дупките, вече цялата времева линия е безумно разбъркана и всяка зона се намира в различно време. Firelink и всичко свързано с него са илюзия на Людет (или както се казваше оня сакатия) и само на него му е зор да държи огъня, докато другите лордове са отишли да си правят каквото си искат и каквото са си правили преди. Ако има нещо интересно, което ми се иска да знам историята зад firekeeper-ката, дето ѝ намираш душа и очи. Людет знае нещо, ама не казва, сакатия боклук.
Иначе ме кефи, че в играта биеш основно сакати хора. Доста време съм чакал такава игра.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 20 Апр 2016 14:09
Айде бе, чак толкова трудна не е . Единствено SoS е наистина абсурдно и безмислено трудна според мен. Стърлинг направи доста хубаво видео впрочем, глей го : https://www.youtube.com/watch?v=SXUzbcNM6K0Танцьорката се бие и без това по-нататък. В началото няма смисъл и е проява на чист мазохизъм. БТУ, Carthus Tomb + тайните места по-надолу стана любимото ми ниво на дарк соулс до сега. Fucking epic
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 20 Апр 2016 17:12
Трудна е до момента, в който намериш оръжие което стънлоква...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 20 Апр 2016 18:30
Men pvp mnoo me kefi v teq igri
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 20 Апр 2016 19:21
PvP в тройката с тея weapon arts е оргазматронско направо. Особено sword stance-a на мечовете е брутален като и двамата си ги активирате - все едно гледаш ХЕМА дуел. "Трудна е до момента, в който намериш оръжие което стънлоква..." Мм не знам, аз в момента си играя с exile greatsword +7 и black blade +5 и ми е alright. Като parry-то на блейда е супер имбаво - аз дет съм толкова кьопав в париранията с тая катана имам успеваемост 3/4. Farron greatsword определено ми е най-любимото оръжие за сега, ама деба, тея титанит скейлове се намират по-нарядко и от естус фласкс. Това, че не може да се бъфва и инфюсва, също е голям минус. В общи линии това е повече пвп оръжие, от колкото пве(върши и чудесна работа срещу шибаните понтиф найтове).
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 20 Апр 2016 21:55
лично при мен с катаната по трудно ми се получава парирането от колкото с малак щит
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 22 Апр 2016 01:26
Pontiff Sullivan - някой мина ли го тоя педераст вече? Тоя нещастник ме кара да искам да пускам бебета в блендер. Awesome boss fight though...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 22 Апр 2016 17:55
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 00:01
Мерси за гайда, ама го взех вече. Оказа се, че не е толкова тегав, колкото си мислих. Номера е да му схванеш едно от комботата на първата фаза и да му позволиш да те удари първите 2 удара, които взимат малко и да избегнеш следващите, като последният удар почти те уаншотва.(Това с първите два удара му ги позволявах, просто защото винаги оставах без стамина като се пробвах да доджна цялото комбо или губя ориентация и ме засича) След това имаш прозорец да го млатиш на воля. И под наволя имам предвид максимум два удара и то ако си добър в доджването. Втората фаза е лесна - просто чакаш и той и копието му да ти се хвърлят отгоре и след като доджнеш или се хелваш или биеш. Главното при този бос е stamina management-а в общи линии. Изполвах пръстена, който ти бууства стамина реген-а и онея билки, които правят същото. Оръжие exile greatsword с carthus flame ark buff и пръстена, който ти качва огън демиджа
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 01:28
Аз постояно гледам да съмонвам предимно пвп но и самите нива са доста по-забавни като постояно съмонваш понеже хората те водат по нивото и ти показват сикрети ала бала
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 10:11
За първи път срещнах сериозна трудност в играта при Crystal Sage-a, който се води от по-лесните бос файтове  Не знам какво изпусках, какво не ми беше наред, но снощи се мъчих до късно и чак сега сутринта успях да го бия. Хем бях турил пижами с повечко меджик рез, бях ял и онова там дето ти бууства меджик резиста и слагах лайтнинг на оръжието, но пак - кур. Бтв, за пюър стрент билд кое според вас е най-адекватното оръжие ? Карам с fire zweihander и ъпгрейдвам него. Мога да сложа и големия сатър и някъв exile greatsword, но тепърва трябва да ги ъпгрейдвам. Другото яко оръжие ми се вижда брадвата с дарк демидж, също ако е ъпгрейдната.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 11:58
shub niggurat написа: Бтв, за пюър стрент билд кое според вас е най-адекватното оръжие ? Очаквам разликата между напълно ъпгрейднати оръжия с heavy gem да е малка и да избереш това, което ти е удобно, но бих казал Butcher knife, мачетето на Йорм, Black knight greatsword или FUGS.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 12:27
Чисто като демидж, Zweihander-а е по-силен от сатъра. Много съм бос що се отнася до някви алтернативни поведения на оръжията и кое е по-добро in the long run. Сатъра има sharpen, това ли го прави по-добрия вариант или ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 13:54
чист демидж - greataxe, ultra great sword, чука на the old demon king също е доста здрав. Но бих казал, че брадвата е най-здравото от тях, особено с war cry art-a. Zweihander-a си си го пропилял, защото след като инфюзнеш оръжие с елемент спира да скейлва. Ако държиш на него го изчисти и му сложи refined(C scale на декс и стрендт) или heavy gem(скейлва само на стрендт). black knight меча също е много добър, ама се ъпгрейдва с twinkle titanite. Ако ти се занимава да правиш тази инвестиция толкова рано...
И ако кристал сейджа ти е направил проблем, на Алдрич ще падне голямо реване.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 19:45
Сатъра го казах, защото А ранк директно като го вземеш и S на +10. И защото е one hand-дед с смисъл атаката му е бърза и позволява дефанзивно да се позиционираш, да праснеш 2 пъти и да не те е страх че боса ще те смлати, преди анимацията ти на атака да е завършила, или да изпуснеш точния момент.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 23 Апр 2016 21:06
Нещо малко трудно ми се съмонват хората. Понякога чакам с минути и все ми пише кеннот би съмонед.
|
|
|
|
 |
Sean
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DARK SOULS III Публикувано на: 24 Апр 2016 02:46
Супер забавно е ПВП-то, аз съм с yhorm great machete
ако някой тука играе на ПС4 да каже да играем заедно
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|