Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 15 Фев 2016 10:15
Да де, може да не е първия, но повечето съвети дето съм чел из нета гласят именно, че него трябва първо, тъй като е най-лесен. Ениуей, аз съм на етапа в който трябва да жертвам 3 лвл герои на поразия и никак не ми харесва това 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 16 Фев 2016 00:54
Започнах я с голямо желание, но играта се оказа ужасно дразнеща. Постоянно се стресират от всичко геройте, постоянно дават едни и същи анимации и момента който ме отказа, беше бой с някакви кучета. Бяха супер слаби, но за един мой ход те ме нападаха по 3 -4 пъти и вместо да ги разчистя за 2 минути съм циклил 10 докато се изреди всичко. Механиката със стреса е хубава, но са се оляли от всякаде и заради това изтрих играта. Чудя ви се на нервите, кяк я издържате ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 18 Фев 2016 08:15
Върза ми яко и оправих Brigand 8 Pounder-a за норматив. А чувам, че бая хора са имали скъсани нервички с него 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Kambino
|
 |
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 29 Фев 2016 21:44
Аз продължавам да си се мъча с тази игра от време на време. Днес ми умря единия герой 5 level. Kарай де беше Plague Doctor, а този клас така и не го разбрах. Рядко ми е полезен. Напоследък започнах да играя по-често с Jester в партито и доста ми допада като клас. Това че лекува стрес е адски полезно в по-дългите подземия. И определено за healer Vestal за мен е номер 1. Като му критне груповото лекуване е много сладко.
|
|
|
|
 |
Kambino
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 01 Мар 2016 11:02
Определено Cove е най-отвратителния dungeon поне за мен. Днес като експлодира единия http://darkestdungeon.gamepedia.com/Drowned_Thrall ми се е*а мамата. Всички останаха на доста малко и груповото лекуване на Вестала не можеше да смогне. Явно трябва да бъдат убивани преди да гръмнат ама тва ме кефи, че се учи човек от грешките си. Все още ходя в 3 ниво подземия основно. Имам и 5 ниво отключени, но след като в Cove почти ме избиха ниво 3 заради една грешка не искам да си представям какво ще е на 5. Все повече се убеждавам, че Crusader е много здрав клас, а и много тежки тупаници раздава. Абе все повече плюсове виждам в различните класове и чак ми става трудно да си избера. Само Abomination никога не съм го пробвал, но на този етап май нямам и желание. Някой впечатления от този клас?
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 04 Мар 2016 01:17
Не съм влизал скоро в форума, но виждам, че има фенове на DD. Аз я врътнах преди около седмица и сега мисля да започна dark run. Някой тук да я е минавал на тъмно?
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 04 Мар 2016 10:05
Аз играя или с факли, или фул дарк. Шамблърът си е част от тъмните рънове, а и не е толкова труден, особено с парти, което е подготвено за фул дарк.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 04 Мар 2016 21:36
Най-вероятно цъкаш с куци партита, ако го намираш за толкова сложен. Да не говорим, че първия шамблър е по-труден от последния. Единствените босове преди даркест дънджън, при които съм губил герои са пророка, месото и само първата среща с шамблъра.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 04 Мар 2016 22:14
Кой говори за бързи минавания, лол? Аз говоря за фул дарк рънове, не как да минем играта с най-малко проблеми. Първият шамблър е по-труден от последния, това се отнася и за играта като цяло, с малки изключения, най-вече 2-3 ниво на даркест дънджън.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 04 Мар 2016 23:36
Май не осъзнаваш, че винаги отговаряш с заядлив тон и после се дразниш, след като ти кажат, че говориш глупости. Whatever. Ако има някой, минал цялата игра на тъмно, да сподели какво мисли за последните нива.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 04 Мар 2016 23:49
Тази „изцепка" е истина. Жалко е, че не го разбираш, но това най-вероятно идва от факта, че ти си "срещал само първия шамблър  ".
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 10 Мар 2016 22:50
Доста е яко като девовете слушат клиента.
|
|
|
|
 |
Kambino
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Darkest Dungeon Публикувано на: 23 Мар 2016 10:46
Аз поради една или друга причина най-вече психологическа винаги си носех малко факли и на пълен мрак рядко играя. Винаги гледам да имам поне малко светлинка за да избегна такива гадни ситуации. Луут-а пак е добър та аз лично не виждам проблеми.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|