Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 23 Май 2015 19:47
Има. Като след края на всяко ниво (или етаж ако искаш, щото верно е в дворец) получаваш код(парола) за следващото ниво/етаж тъй като единия час който имаш да минеш двореца е меко казано недостатъчен.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 23 Май 2015 20:50
Трябва да си нечовек за да го направиш тва бе 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 23 Май 2015 21:04
Бях забравил колко добри анимации има тази игра.  those cloth physics 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 24 Май 2015 00:03
Волтажен, трябва някой път да си спретнем надиграване на PoP1 
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 05 Юни 2015 13:55
Една от любимите ми ретро поредици е Jazz Jackrabbit, як фън беше тая игрица.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 06 Юни 2015 16:23
CAPTAIN CLAW както и DooM II, NFS II, Sonic (за MegaDrive 2) GTA Vice City брои ли се ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) П.П. REVOLT, бе !
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 07 Юни 2015 15:50
Аааа, Revolt е класика в жанра просто, като бях малък съм изгубил сума ти часове в клубовете да я цъкам хаха ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 20 Окт 2015 14:59
Здравейте, искам да ви попитам дали си спомня някой една малка игричка за PC към края на '90 те или началото на 2000г. Става въпрос за 4 отбора различни цветове с карта като човечетата са май оранжеви и много смешни и издават забавни звуци като ги убиваш. Те излизат от кал и целта на играта е да завладееш противниковия цар. Опитвам се от доста време да я намеря но без успех защото не си спомням името. Ако някой знае да помага. Месри 
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 20 Окт 2015 15:23
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 20 Окт 2015 17:03
нелегален написа: neoangin написа: Здравейте, искам да ви попитам дали си спомня някой една малка игричка за PC към края на '90 те или началото на 2000г. Става въпрос за 4 отбора различни цветове с карта като човечетата са май оранжеви и много смешни и издават забавни звуци като ги убиваш. Те излизат от кал и целта на играта е да завладееш противниковия цар. Опитвам се от доста време да я намеря но без успех защото не си спомням името. Ако някой знае да помага. Месри  по ирония на съдбата аз съм споменал тази игра в първия си пост в тази тема: Gruntz. Човечееее, нямаш си идея колко съм ти благодарен  Сууууперрррррр си. Тъкмо бях намерил един сайт с всички излизали игри някога за PC и бях стигнал до буквата "B", та ти ми ускори търсенето. Това е сайта ако някой закъса и има нужда : http://thegamesdb.net/ Поздрави на всички и благодаря ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 21 Окт 2015 14:27
Не знам за вас, но бих убил за чистокръвно продължение на Freelancer. Имам големи надежди за Star Citizen, но все още ме е страх да се хайпвам прекалено много
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 27 Окт 2015 10:56
Помните ли една игра, мисля от 2003 г., казваше се Lord of the Rings: War of the Ring. Беше си окрала WarCraft 3 като дизайн, но иначе беше страшна стратегия, със собствена музика, достойно озвучаване и уникален облик на единиците и света. Това беше първата игра, която съм цъкал по Властелина, после беше Return of the King, която никога няма да превъртя, защото е яка, но някои нива ме отказаха. Още чакам игра, в която да управлявам само Easterling или Haradrim (без да броим модове, LotR: Conquest. В Battle for Middle Earth беше жестоко да правиш поразии със слончетата).
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 27 Окт 2015 14:09
Например Return to Castle Wolfenstein...  Иначе има игри, които просто и след 100 години ще си заслужават. Други, които уви реално стават трудни за игра... но пак заслужават уважението отдавано на класиките в други изкуства.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 27 Окт 2015 15:46
Tranquil написа: Не знам за вас, но бих убил за чистокръвно продължение на Freelancer. So FUCKING THIS.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 18 Ное 2015 09:32
Цитат: Red Faction, anyone? red faction guerrilla ftw
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 19 Дек 2015 00:17
Превъртях Return to Castle Wolfenstein. Играта почва добре, но от половината нататък те оставя с впечатлението за нещо доста претупано.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 19 Дек 2015 12:42
Том и Джери и Сокера ги помня. Първата беше бая трудна едвам минавах второто ниво с тръбите, а следващото със сигурност не съм успявал. А Сокера беше някъв супер дебилен като движения на играчите. Помня, че по това време играх някоя от Фифите за НЕС, мисля че беше 95, която беше доста по-добра.
Самец, за първи път ли го играеш? Щото ако да, нормално през 2015 да не ти се струва нищо особено. Ама за мен това е най-великия шутър правен някога. Айде един от най-великите. Такава атмосфера няма никъде другаде просто.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 19 Дек 2015 16:13
Знам го на изуст, просто не я бях превъртал.  И чак сега разбрах, че можеш да разбиваш бутоните за аларма, но е безсмислено, защото обикновенно докато стигнеш до тях и вече си избил всичко, което може да ги натисне. Ама бях забравил, че последния не трябва да те виджа и не трябва да го убиваш. Та малко се озорих докато си спомня. Но твърде много Sci-fi, и изведнъж правят връзката с окултното и веднага те пращат там. Тъпо. Липсват и поне още няколко мисии, които да направят плавен преход. Иначе проблем със старите игри нямам - тази година превъртях DooM и DooM 2, сега играя DooM 2 TNT, очаква ме и DooM 2 Plutonia и адски много се кефя на всяка една част. Отделно Quake 2 също има по-добро развитие на мисиите (ако сте играли със синематици и следите целите на всяка мисия), дори и експанжъните, които играх сефте някъде 2007/2008.  Абe NecroVision > Wolfenstein. 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 19 Дек 2015 16:58
За атмосфера - Hands down - Quake 1 е неповторима, даже с Gawayn мъчехме кооператив да играем, ама на него от 3Д-то му прилошава  Иначе ако има с кого да играя кооп - да се обажда. Експанжъните на единицата също са страхотни, макар че Dissolution of Eternity не съм го превъртал, само първата част мисля, че бях играл до някъде. Scourge of Armagon рулира, даже си има нормален финален бос Quake 2 обаче е по-брутална - още се кефя как можех да им махам главите на грънтовете с изстрел на помпата от упор, как всеки труп ставаше на пехтия, или как около прясно убитите започваха да хвърчат мухички 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Любими ретро игри Публикувано на: 20 Дек 2015 22:25
нелегален написа: Der Meister написа: Самец, за първи път ли го играеш? Щото ако да, нормално през 2015 да не ти се струва нищо особено. Ама за мен това е най-великия шутър правен някога. Айде един от най-великите. Такава атмосфера няма никъде другаде просто. а за нивото, където трябва да се промъкваш какво ще кажеш?  Помня, че беше доста трудно и сравнително реалистично, не като повечето стелтове дето противниците са полуслепи и полуглухи.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|