AcTivE написа:
Евала човек, малко хора биха имали търпението и желанието за такова нещо, което бих определил като вид геймърско наказание
Silent Hill на мен ми беше скука, а и с тия уруди надали и на нея биха й допаднали, за жена според мен Dreamfall примерно е по-удачния вариант - главната героиня е жена, грабваща история и няма битки/престрелки/кървища.
Иначе при мен най-вървежни се оказаха куест-адвенчърите, на които се редуваме на смени, като на Walking Dead само аз се заемах с хорър сцените, че голямо пискане и паника беше
хаха абе не е толкова наказващо, разходките в тая игра са скука и без това, като се появи гад е интересното
но да, писва на моменти и я сменях и аз да си поцъкам, но на 5-тата минута беше "дай аз!"
но с престрелките да кажем половината аз съм я минал, другата половина тя
получи се
но да, зависи от мацката дали й допада идеята за уродите, щото нали...
виж dreamfall-а е нещо което не съм играл, но доколкото знам за него е добро попадение, ше го пробваме
the walking dead епизодите едва оня ден ги препоръчвах на една мацка дето даже не е геймър, само такива лигавщини играе, но много се радва
а и съм си мислил с мойта да го разцъкам, ама още нямам нерви да я гледам как разцъква първите 3 епизода щото аз вече съм ги минал, а сама няма да седне
жени има секви, но са огромна рядкост тези, които ги бива в игри изискващи бързо време за реакция, както всичките шутъри
поне момичетата които аз съм пускал на игрите ми, въобще ги няма на шутърите
но пък сега се замислям, че познавам една СУПЕР ЯКА МАЦКА, на външен вид натокана изрусена кифла чалгарска дето като видиш в дискотеката ше я гледаш с кура си, без да подозираш завидните й умения в един безплатен шутър, който разцъквах преди години и бяхме в един клан
на всички останали женски които знам и сравнително ги бива в такива игри, си им личи
просто има нещо нърдско в тях
в кръвта им е некакси