Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка
Публикувано на: 19 Авг 2013 01:33

Портал е игра за браточки, щото изисква некво по-логическо мислене и нивата се минават в името на преодоляването на пъзели, а не няква сърцераздирателна история или шарени геройчета. Лего игрите са най-добрият кооператив, който можете да играете, особено пък ако се кефи на някой от франчайзите, дето покриват. Хари Потъра задължително го пробвайте като следващ.

И Митак, гледай да не я затрупаш с 50 игри са, щото ще я изгубиш много бързо. Ма ако наистина я спечелиш е ебати кефа гаджето ти да ти е първи другар в игрите.

С Пламена са тъкмо врътнахме един дънджън и завършихме сторилайна на Badlands у WoW. Дееба тоя Deathwing, дееба :x

The Chameleon написа:
ps. аз ви предлагам нещо от сорта на Rapelay или Biko 3

Sexy beach 3 :!:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2013 05:48

Admiral General Hero написа:
шото в моя случай тя играеше а аз седях отстрани с уолктру на телефона да й казвам накъде да ходи

Евала човек, малко хора биха имали търпението и желанието за такова нещо, което бих определил като вид геймърско наказание :lol:

Silent Hill на мен ми беше скука, а и с тия уруди надали и на нея биха й допаднали, за жена според мен Dreamfall примерно е по-удачния вариант - главната героиня е жена, грабваща история и няма битки/престрелки/кървища.

Иначе при мен най-вървежни се оказаха куест-адвенчърите, на които се редуваме на смени, като на Walking Dead само аз се заемах с хорър сцените, че голямо пискане и паника беше :twisted: . На Сид Мейърските пирати - единия с мишката управлява, другия с клавиатурата избира муниции и стреля, а между това циркулира бутилка capitan morgan :lol: Колкото до бойните игри много добре давят женската злоба, а след време учудващо започнах да падам и на PES :shock: :shock:

Един колега преди няколко месеца ме нави да играем от време на време CS в sector сървърите и забелязах, че е бъкано с малолетки и си цъкат учудващо добре. Сигурно им е отнело известно време да я овладеят, но като цяло изглежда, че играта е много вървежна сред нежния пол.

Сетих се междувременно и за още няколко заглавия, които може да допаднат: Sims 3 Ultimate Pack, Singles 2 и Zoo Tycon 2.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 19 Авг 2013 16:45

AcTivE написа:
Евала човек, малко хора биха имали търпението и желанието за такова нещо, което бих определил като вид геймърско наказание :lol:

Silent Hill на мен ми беше скука, а и с тия уруди надали и на нея биха й допаднали, за жена според мен Dreamfall примерно е по-удачния вариант - главната героиня е жена, грабваща история и няма битки/престрелки/кървища.

Иначе при мен най-вървежни се оказаха куест-адвенчърите, на които се редуваме на смени, като на Walking Dead само аз се заемах с хорър сцените, че голямо пискане и паника беше :twisted:

хаха абе не е толкова наказващо, разходките в тая игра са скука и без това, като се появи гад е интересното
но да, писва на моменти и я сменях и аз да си поцъкам, но на 5-тата минута беше "дай аз!"
но с престрелките да кажем половината аз съм я минал, другата половина тя
получи се :!:
но да, зависи от мацката дали й допада идеята за уродите, щото нали...

виж dreamfall-а е нещо което не съм играл, но доколкото знам за него е добро попадение, ше го пробваме

the walking dead епизодите едва оня ден ги препоръчвах на една мацка дето даже не е геймър, само такива лигавщини играе, но много се радва
а и съм си мислил с мойта да го разцъкам, ама още нямам нерви да я гледам как разцъква първите 3 епизода щото аз вече съм ги минал, а сама няма да седне

жени има секви, но са огромна рядкост тези, които ги бива в игри изискващи бързо време за реакция, както всичките шутъри
поне момичетата които аз съм пускал на игрите ми, въобще ги няма на шутърите
но пък сега се замислям, че познавам една СУПЕР ЯКА МАЦКА, на външен вид натокана изрусена кифла чалгарска дето като видиш в дискотеката ше я гледаш с кура си, без да подозираш завидните й умения в един безплатен шутър, който разцъквах преди години и бяхме в един клан
на всички останали женски които знам и сравнително ги бива в такива игри, си им личи
просто има нещо нърдско в тях
в кръвта им е некакси

Профил ICQ

Latinica
Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2013 21:17

da grim rapar slagam te u vragove shot ot krai vreme si mi nepriqten

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2013 09:27

Eдна приятелка успях да я зарибя по Still Life.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 20 Авг 2013 16:20

Е ТИ СИ ДАМБАЛДОР ТИ МОЖЕШ ШОТО ТИ СИ МНОГО МОГАЩ МАГИОСНИК ЖАЛКО ЧЕ ОМРЯ

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2013 16:31

ДА ГРИМ РИПАР написа: