Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Продавам Diablo III
Публикувано на: 24 Юли 2012 19:13

Dr.Falus написа:

През куро ми е колко евра правиш,сеш се? Като си малоумен достатъчно,че да превръщаш забавлението в работa и да се надяваш,че ще изкараш хубави пари. :wink:

Освен че се доказа като мега тъпо копеле, не знам какво точно спечели с това изказване ;) Барем да беше прочел какво казвам...
*абе ти да не си Гъзомир или Сентри ? Питам ,че не очаквах да има трети такъв дебил наоколо :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Юли 2012 21:14

Цитат:
Защо да играя Action RPG в което трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да използваш Auction House(говоря за този със златото),за да си осигуриш предмети колкото да оцелееш през Nightmare и Hell?

само да вметна, че АХ бутнах А2 Инферно, ще те оставя да си направиш сметката сам ;)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2012 22:33

Всеки, който не плюе по играта или харесва играта е близард фенбой... леле колко трябва да е ограничен един човек, че да го каже това :lol:

Профил

Публикувано на: 24 Юли 2012 23:34

Damnation написа:
Dr.Falus написа:

Така ли, Близ фенбойче? :lol: Писна ми от такива като тебе,дето налапват всичко,което Близард изсере и после го защитават с живота си."Ама ти само хейтиш,ама ти само тролиш"

Май нещо не мога да намеря къде в темата защитавам играта, тъпчо, съветам продаващия да погледне внимателно какво продава, ама ти си прекалено прост за да забележиш. Как се пръкна толкова тъп, а, признай, да не си дете на брак между кръвни роднини нещо, то само сред циганята се практикува това ама кой знае ? Или са те изпускали на главата ти като бебе ?
Давай, отговори ми още веднъж толкова "отворено" и предизвикателно, мишок недоклатен :)

И к'во-ще ме издириш? :lol:
Тъп си ей.Хамелеона например си я цъка играта и се кефи,въобще не го боли кура кой хейти и кой не хейти по играта.Евала,пич е :) .
А ти- :lol:
Щом не защитаваш играта,закво по дяволите спориш тогава?
Изразявам мнението си,което е че Т2 е на светлинни години пред Д3 и че Д3 съква.А ти тука се палиш,че някакъв продавал два месеца+ след премиерата на играта.Няма да му я купят ли? Все ще се намери някой друг да се излъже и след толкова време. :wink:
И не трябва да кажеш,че си фенбой.То се вижда от начина по който продължаваш спора. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2012 23:36

Смешно е, ама доколкото чета никой не защитава Д3. Само се опитваме да осъзнаем колко жалък трябва да си, за да продължаваш да говориш против нещо, след като всеки много добре е разбрал позицията ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Юли 2012 23:53

Az su6to bih si go prodal, no purvo 4e v akaunta imam o6te sumati blizzardski igri, 2ro 4e vse o6te imam nadejdi 4e 6te opravqt igrata

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 24 Юли 2012 23:54

Труповоз написа:
Смешно е, ама доколкото чета никой не защитава Д3. Само се опитваме да осъзнаем колко жалък трябва да си, за да продължаваш да говориш против нещо, след като всеки много добре е разбрал позицията ти.

Damnation имаше известни затруднения,трябваше да му обясня малко повечко.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 25 Юли 2012 00:55

Абе пичове, ще ви помоля споровете да ги водите в общата тема за играта. Тука само търся някой потенциален купувач, не ме интересува кой хейти или не. Има хора, на които играта им харесва. Аз лично очаквах повече и изгубих интерес към нея, затова я продавам. Затова, ако може само хора, заинтересувани от потенциална покупка да пишат, че го обърнахте на словесен боксов ринг тука...

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юли 2012 02:07

Добре дошъл в пубертета, където индивида е прав.

Профил

Публикувано на: 25 Юли 2012 08:00

Dr.Falus написа:

И к'во-ще ме издириш? :lol:

За какво да те издирвам ? Не виждам особена радост в това да счупя кокалите на 15 годишно дегенератче, иначе да те издиря... ама ти се излагаш достатъчно и тук :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com