Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 04 Юни 2012 19:13
Тоя номер ми го правеше понякога с крака от Reloaded... за това ползвам този... http://arenabg.com/torrents/163496/ ... Първо оставих играта да се ъпдейтне от лаунчера след това копирах крака и си направих рег във Rockstar social... Направих го да се логва автоматично при стартиране на играта имаше няква такава отметка... По възможност трябва да се блокира достъпа на exe-тата до нета защото нищо чудно след някой ден вече акаунта ви да бъде блокиран... за целта firewall или спиране директно на нета след това стартирам от MaxPayne3.exe и играта се логва и тръгва автоматично в offline mode... Това за проблема с Loadin-га за другото май нещо драйверите не са наред... Рилийза с който играя е този от първия пост...
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 04 Юни 2012 19:22
ми в крайна сметка я подкарвам, но просто не мога да си сменя резолюцията, защото иначе ми дава черен екран
иначе се логвам в тоя сошъл клъб, а ако си спра нета, то изобщо не ми излиза опцията за логване и не ми се маха loading-a ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Ich Bin Himmler
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 04 Юни 2012 21:17
GOTY 2012! Не съм играл по-добра екшън игра през последните 5 години! Не 80лв, ами пет по 80 бих дал на Rockstar за добрата работа.
___________________________________ "Две неща са безгранични - вселената и нацизма! За първото все пак не съм сигурен" - комуниста Сталин в откровено признание за мощта на нацистите.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 04 Юни 2012 21:19
Изтегли си black box версията, направи си акаунт в social club. Този готовия акаунт има навика да изхвърля по време на игра ако друг се логне с него. Не е нужно да си спираш нета или да слагаш играта във firewalla като си имаш твой акаунт. Аз така я играя и нямам никви проблеми, никви чалъми не съм правил. Инсталнах си blackbox репака, логнах си се с моя си social club акаунт и си цъкам. На последния чаптър съм сега
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 04 Юни 2012 23:45
Проблемът е в релийза. При мен ту мине през първоначалния лоудинг, ту не. От време на време по време на кътсцените крашва по същия начин - stopped working.
Важното е, че се играе, а и за пиратка не мога повече да искам. Живот и здраве ще си я купя заедно с новата машинка, която съм си харесал.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 04 Юни 2012 23:53
абе аз си направих акаунт, в крайна сметка успях да си направя и настройките, само ако го туря на дх10 става ташака с черния екран и т.н. демек - ИГРАЕ СЕ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 05 Юни 2012 01:08
Има ли начин маерникът постоянно да е пуснат? Доста ме разсейва как всеки път се появява и изстрелвам 2-3 куршума в нищото преди да се прицеля в някого... Не, не, не, не, осрали са се с трудността на мястото с оная мадама дето я снимат и се вижда втората бележка за откуп за нея...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 05 Юни 2012 07:17
Колко е голяма след инсталацич че имам 22 гб свободно място
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 05 Юни 2012 10:48
28.3 GB. Но по-добре си остави едно 15-20 гб свободни (след инсталацията), че да ти работи добре партишъна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 05 Юни 2012 12:17
..............
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 05 Юни 2012 12:18
Brick Top написа: При мен ту мине през първоначалния лоудинг, Така става ако играта "забрави" да се логне автоматично в social club-a. Даваш хоум и се логваш и ти го минава първоначалния лоудинг. @ Corpse, Аз проблем с черни екрани и тн. технически нямам. Явно видеото ти не е толкова бясно колкото изисква играта за DX10 и нагоре
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 05 Юни 2012 19:32
Не мога и не мога да премина през loading-a... Пробвах с Home и като се опитам ръчно да вляза в акаунта от крака, ми дава нещо от сорта на "Invalid username". Направих си аз акаунт и пак същата работа. Опитвах с включен и изключен интернет, но не. С релийза на Reloaded съм и в момента тегля Black box да пробвам с него. Ако някой знае къде ми е проблема, ще съм благодарен ако ми каже, защото това ми е любимата поредица и няма да си купувам Диабло докато не я врътна поне веднъж, макар и пиратка
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 07 Юни 2012 03:14
Баси бруталната игра ... Още съм на чаптър 7, а имаше толкова епични моменти, че направо цвилех от кеф Не ми се иска да свършва... При първа възможност я купувам... Masterpiece!!! http://www.youtube.com/watch?v=sHTCXOeOCpo&hd=1
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 10 Юни 2012 23:13
Страхотна игра, много добра история. Единственото, за което ме е яд, е това, че я изиграх на толкова миризлива машина и просто на моменти ми се късаха нервите от произволен сеч. Както и да е, както вече казах - когато ми паднат пари за нова машина, ще ми паднат и за тази игра. Браво на Rockstar!
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 11 Юни 2012 12:03
До който е по-напред или я е изиграл - ползвали ли сте гранати някога? Има си бутон за мятане, но нито веднъж не ми попадна граната??! Играх на нормал през цялото време, ако има значение.
|
|
|
|
|
Joseph Goebbels
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 11 Юни 2012 12:08
hyper1 написа: До който е по-напред или я е изиграл - ползвали ли сте гранати някога? Има си бутон за мятане, но нито веднъж не ми попадна граната??! Играх на нормал през цялото време, ако има значение. Гранати има само в мултито.
___________________________________ Какво предпочитате — масло или оръдия? Оръдията ни правят силни, а от маслото само се дебелее...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 11 Юни 2012 19:00
Абе кво бе ГОТИ бе лелелел. Вие наред ли сте с главата, тва е някво шутърче със slow motion. Има история, която не е пълна шитня и вече ГОТИ. Това игрите да имат интригуваща история, щеше да е революционно преди 10 години. Веднага се сещам 3 игри, които ми харесаха повече ДОСЕГА. А предстоят зверските заглавия есента. С две думи - bitch please.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 11 Юни 2012 19:41
..............
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 11 Юни 2012 19:57
Защо да се нервя ? Играта нищо няма да спечели, камо ли ГОТИ лол. Тя няма да продаде даже като хората.... Нито се харесва на хората, нито ще има продължение. Аз съм доволен че е оценено правилно тая тъповата игричка.
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 12 Юни 2012 01:24
Тихичко... хейта вече не е е модерен... http://www.gamezone.com/products/max-pa ... lion-unitsИначе ще се радвам да споделиш игрица която да ме накефи колкото макса...
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|