Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Max Payne 3
Публикувано на: 04 Юни 2012 19:13

Тоя номер ми го правеше понякога с крака от Reloaded... за това ползвам този... http://arenabg.com/torrents/163496/ ... Първо оставих играта да се ъпдейтне от лаунчера след това копирах крака и си направих рег във Rockstar social... Направих го да се логва автоматично при стартиране на играта имаше няква такава отметка... По възможност трябва да се блокира достъпа на exe-тата до нета защото нищо чудно след някой ден вече акаунта ви да бъде блокиран... за целта firewall или спиране директно на нета след това стартирам от MaxPayne3.exe и играта се логва и тръгва автоматично в offline mode... Това за проблема с Loadin-га за другото май нещо драйверите не са наред... Рилийза с който играя е този от първия пост...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2012 19:22

ми в крайна сметка я подкарвам, но просто не мога да си сменя резолюцията, защото иначе ми дава черен екран

иначе се логвам в тоя сошъл клъб, а ако си спра нета, то изобщо не ми излиза опцията за логване и не ми се маха loading-a ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2012 21:17

GOTY 2012!
Не съм играл по-добра екшън игра през последните 5 години!
Не 80лв, ами пет по 80 бих дал на Rockstar за добрата работа. :)

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 04 Юни 2012 21:19

Изтегли си black box версията, направи си акаунт в social club. Този готовия акаунт има навика да изхвърля по време на игра ако друг се логне с него. Не е нужно да си спираш нета или да слагаш играта във firewalla като си имаш твой акаунт. Аз така я играя и нямам никви проблеми, никви чалъми не съм правил. Инсталнах си blackbox репака, логнах си се с моя си social club акаунт и си цъкам. На последния чаптър съм сега :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2012 23:45

Проблемът е в релийза. При мен ту мине през първоначалния лоудинг, ту не. От време на време по време на кътсцените крашва по същия начин - stopped working.

Важното е, че се играе, а и за пиратка не мога повече да искам. Живот и здраве ще си я купя заедно с новата машинка, която съм си харесал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2012 23:53

абе аз си направих акаунт, в крайна сметка успях да си направя и настройките, само ако го туря на дх10 става ташака с черния екран и т.н.
демек - ИГРАЕ СЕ

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2012 01:08

Има ли начин маерникът постоянно да е пуснат? Доста ме разсейва как всеки път се появява и изстрелвам 2-3 куршума в нищото преди да се прицеля в някого... :notfair:
Не, не, не, не, осрали са се с трудността на мястото с оная мадама дето я снимат и се вижда втората бележка за откуп за нея...

Профил

Публикувано на: 05 Юни 2012 07:17

Колко е голяма след инсталацич че имам 22 гб свободно място

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2012 10:48

28.3 GB. Но по-добре си остави едно 15-20 гб свободни (след инсталацията), че да ти работи добре партишъна.

Профил

Публикувано на: 05 Юни 2012 12:17

..............

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 05 Юни 2012 12:18

Brick Top написа:
При мен ту мине през първоначалния лоудинг,

Така става ако играта "забрави" да се логне автоматично в social club-a. Даваш хоум и се логваш и ти го минава първоначалния лоудинг.

@ Corpse, Аз проблем с черни екрани и тн. технически нямам. Явно видеото ти не е толкова бясно колкото изисква играта за DX10 и нагоре :?

Профил

Публикувано на: 05 Юни 2012 19:32

Не мога и не мога да премина през loading-a... Пробвах с Home и като се опитам ръчно да вляза в акаунта от крака, ми дава нещо от сорта на "Invalid username". Направих си аз акаунт и пак същата работа. Опитвах с включен и изключен интернет, но не. С релийза на Reloaded съм и в момента тегля Black box да пробвам с него. Ако някой знае къде ми е проблема, ще съм благодарен ако ми каже, защото това ми е любимата поредица и няма да си купувам Диабло докато не я врътна поне веднъж, макар и пиратка :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2012 03:14

Баси бруталната игра ... Още съм на чаптър 7, а имаше толкова епични моменти, че направо цвилех от кеф :D :D :D Не ми се иска да свършва... При първа възможност я купувам... Masterpiece!!! http://www.youtube.com/watch?v=sHTCXOeOCpo&hd=1

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2012 23:13

Страхотна игра, много добра история. Единственото, за което ме е яд, е това, че я изиграх на толкова миризлива машина и просто на моменти ми се късаха нервите от произволен сеч. Както и да е, както вече казах - когато ми паднат пари за нова машина, ще ми паднат и за тази игра. Браво на Rockstar!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2012 12:03

До който е по-напред или я е изиграл - ползвали ли сте гранати някога? Има си бутон за мятане, но нито веднъж не ми попадна граната??! :roll: Играх на нормал през цялото време, ако има значение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2012 12:08

hyper1 написа:
До който е по-напред или я е изиграл - ползвали ли сте гранати някога? Има си бутон за мятане, но нито веднъж не ми попадна граната??! :roll: Играх на нормал през цялото време, ако има значение.

Гранати има само в мултито. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2012 19:00

Абе кво бе ГОТИ бе лелелел. Вие наред ли сте с главата, тва е някво шутърче със slow motion. Има история, която не е пълна шитня и вече ГОТИ. Това игрите да имат интригуваща история, щеше да е революционно преди 10 години. Веднага се сещам 3 игри, които ми харесаха повече ДОСЕГА. А предстоят зверските заглавия есента. С две думи - bitch please.

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2012 19:41

..............

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2012 19:57

Защо да се нервя ? Играта нищо няма да спечели, камо ли ГОТИ лол. Тя няма да продаде даже като хората.... Нито се харесва на хората, нито ще има продължение. Аз съм доволен че е оценено правилно тая тъповата игричка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2012 01:24

Тихичко... хейта вече не е е модерен...
http://www.gamezone.com/products/max-pa ... lion-units
Иначе ще се радвам да споделиш игрица която да ме накефи колкото макса...

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com