Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 27 Сеп 2014 02:54
Да, малко по малко става добре и разнообразно, в канала си тук качват видеа от рубриките от вече излъчените предавания > https://www.youtube.com/user/nexttvbulgaria
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 30 Апр 2016 23:36
Сетих се нещо за тая игра. За меча на Ianna. Толко може да се развива в това отношение с тея комбота на оръжията и тн. че не е истина (ако имаше продължения). Та за кво се сетих... Тоя меч беше "убит" от Collision-а мисля че това е правилния термин. За кво става въпрос... че когато го ползваш vs боса примерно е почти непотребен, в такъв смисъл, че като кастне се спира от различни обекти по земята,кривина и тн. Направо си е бъгаво или по точно не направено как тряя. И се губи целия смисъл. Както и да е малка подробоност която ми хрумна... не съм я играл от години ама мисля че това беше проблем.
Иначе тук съм съгласен с iddqd, наистина движението си е дървено ;д но се свиква с времето. Но за нови играчи е гадничко. Но бойната система ох ;д няма такава.
Скоро пробвах да сложа некъв мод на прясно исталирана GOG версия и фейлнах, нещо нищо не тръгна и я зарязах. Но някой ден ще я играя пак. Жалко че няма некви сериозни HD модове. Мисля че си паза старата версия от преди много години с нагласените, едитнати файлове за оръжията, но ми се играеше нещо яко HD.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 01 Май 2016 17:40
Няма мога обясна за движението, iddqd добре го е казал(тук добре че не подхванах аз тая тема че ще стане лудница). Най просто казано как тича и се движи героя, а не толко за движение при бой. Може да е малко по свободно без естествено да се отива в другата крайност. Тая тема ми писна и ще спра да я коментирам, щото и не може да се опише толко лесно какво се има предвид. До като при бой си е перфектно да кажем, щото не подскача като скакалец като в некои нови игри от този тип. Което допринася за реализъм в некъв смисъл, както и за трудност... и тук стигнах до един от най големите и плюсове - трудността. Перфектна. И като играеш много време да я изучиш си е наслада всяка битка. С тея комбота, да прецениш къде точно ще ти завърши атаката така че да уцелиш противника. А и като са няколко около теб?... Баси колко може да се прави и развива това. Абе трудно се говори за тея неща, ама е уникален шедьовър. Да се направи игра с меле оръжия е най трудното.
Иначе да за тая специална атака говоря щото е много яко. И е нещо различно от другите оръжия, но тоя колижън ебава мамата на целия кеф ;д Това е по принцип трудно разрешим проблем. Тук случайно ако има човек който играе Path of Exile ще кажа че там има същия проблем с едно умение - Lightning Strike, който е играл PoE ще ме разбере веднага ;д По същия начин всеки обект по земята спира projectile-a. Ама неам идея как би се решил проблема, защото естествено че не трябва да минава през 'стените', но трябва по някъв начин да игнорира малките обекти и неравности, без да потъва под земя и тн. да следи релефа на картата. Това може да се разреши само от много добри девелопери ;д щом и в съвременна игра не е решен, не е лесно.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 03 Май 2016 10:16
Опитах се да я играя навремето и ми беше тооооолкоз meh и неинтуитивна, че ми писна след половин час. Друго си е Rune с дърварския си чар или страхотния и очарователен Heretic 2.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 03 Май 2016 12:23
Мен лично Дракан най ме кефи
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 03 Май 2016 14:28
Дракан също беше ОК, бях стигнал донякъде като малък, но май тогава ми се сговни 98-цата и май така и не я инсталирах пак...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Blade of Darkness Публикувано на: 01 Мар 2019 13:25
Най- добрата игра и за мен...Не съм срещал подобна. Дълго чаках и се рових но така и не намерих докато не се появи Dark souls. Мечтата ми беше да играя Blade of Darkness игра co op. В крайна сметка се задоволих с co op на Dark souls. В момента играя и търся качествени RPG карти за Warcraft 3
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|