Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 13 Окт 2011 18:09
Играта понамирисва.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 13 Окт 2011 18:24
Пача в замунда работи ли с кракнат скидроу релиис?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 15 Окт 2011 13:09
играта пак си е пълна с доста бъгове, тоя пач не знам кво оправя иначе отново некрополиса е направен ужасно имбав, надявах се да го оправят от демото и бетата най-яко е направен от другите раси, обаче ако играеш с него - газиш без никакви усилия, а ако играеш срещу него, нямаш шанс изобщо, освен ако не е на easy или аз нещо пропускам, но колкото пъти играх срещу некрополис, завземам цялата карта, имам по 5-6-7 замъка, dwellings да буустват, ресурси, всичко, газя по картата квото намеря и ми идва някъв некрополис герой, дето го гледам се върти ЦЯЛАТА игра около замъка си и нищо не прави, влиза ми с двойно по-голяма армия, резуректва се постоянно, краде лайф-майф и съм гг edit : АХАХА, а току що станах свидетел на най-наглия бъг, който съм виждал от доста време насам. Докато тече хода на противника, ми хваща героя и почва той да го мърда и да си прави квото иска с него, като на края на хода, все още стои сякаш е негов ход, но нищо не става и не мога да продължа по никакъв начин. Пробвах хиляда пъти, турях си героя в замък, какво ли не - пак хваща да го движи. Ебати цирка, толкова да ми писна от бъгави игри вече ... edit 2 : Също така, като се забърза unit speed-а в битка, звуците на чудовищата също се ''забързват'' и звучат като в worms. май Disciples III си намери сериозна конкуренция що се отнася до потенциал, насран от калпав финален продукт. H6 не беше ли пак от руснаци правен ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 15 Окт 2011 13:32
Абе кофти е играта, мен и самата графика по време на битките яко ме дразни. Аиде по картата движението е ок, но като стане битка и много грозно ми изглежда всичко. Дървено ми е деба.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 17 Окт 2011 08:04
Абе вие не разбрахте ли че игра правена от Руснаци не е игра просто Даже няма и да я пробвам тази ако е като Дисципълс 3 ми е пределно ясна картинката, напънали са се да направят една ми ти графика и сичко друго е под всякаква критика, само че графиката само не прави играта, мисля да продъжим с френдовете да си цъкаме стария Хироус 3 - Хироуса на всички Хирота )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 17 Окт 2011 09:05
Само 'дето играта не е правена от руснаци, а унгарци.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 17 Окт 2011 09:06
Stylized Corpse написа: играта пак си е пълна с доста бъгове, тоя пач не знам кво оправя иначе отново некрополиса е направен ужасно имбав, надявах се да го оправят от демото и бетата най-яко е направен от другите раси, обаче ако играеш с него - газиш без никакви усилия, а ако играеш срещу него, нямаш шанс изобщо, освен ако не е на easy или аз нещо пропускам, но колкото пъти играх срещу некрополис, завземам цялата карта, имам по 5-6-7 замъка, dwellings да буустват, ресурси, всичко, газя по картата квото намеря и ми идва някъв некрополис герой, дето го гледам се върти ЦЯЛАТА игра около замъка си и нищо не прави, влиза ми с двойно по-голяма армия, резуректва се постоянно, краде лайф-майф и съм гг То така е направено, че късно в играта АИ-то винаги получава армия, дори да няма никакъв ресурс. Уж за баланс, но ако решиш да разчистиш цялата карта преди да го изнесеш... видял си за какво става на въпрос
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 17 Окт 2011 16:28
Tiny, за това нещо къде си видял? Наясно съм, че един от най-лесните подходи за покачване на трудността е просто да дадеш нечестно преимущество на компютърните опоненти, но досега не съм виждал подобно нещо в Heroes 3 например. Иначе поразцъках игричката снощи. Тъкмо ми се беше доиграло хиросче, та викам да пробвам новия. Като графика ми харесва, даже по време на битка още повече. Създанията и героите вече имат много умения и битките се превръщат в доста сложни тактически, макар че от друга страна доста от нещата едва ли могат толкова много да ти променят тактиката. Едно нещо обаче ми прави доста лошо впечатление и то е, че двете карти от туториал кампанията са доста доста постни откъм обекти. Надявам се това да е само в туториала, но на чисто нова карта (т.е. не вече "изядена"), има твърде малко обекти, с които да се прави нещо. Идеята със зоните на влияние на градовете все още не мога да преценя дали е добра, но определено е нещо оригинално. Готино е и че по терените по време на битка има някакви обекти, които вкарват малко разнообразие, както и че имах една битка, в която имах допълнителното условие да ми оцелеят някакви единици. Признавам си, че не съм играл 5-цата, така че някои от тези неща може да са били въведени още в нея, но за мен са нови. Иначе наистина постоянно мигащият курсор е дразнещ, но поне за момента не бих казал, че е чак толкова проблемен.
БТВ, ако изтеглите рилийза на SKIDROW, пуснете gu.exe от папката на играта ("game update"?), изчакайте да се свали последния ъпдейт и си направете шорткът за .exe-то на играта (това с дългото име върши работа, не game.exe) и сложете в target-а /offline и играта ще тръгне в офлайн режим. Както виждате, не ви трябват никакви кракове!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 17 Окт 2011 17:16
..........
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 17 Окт 2011 18:18
Аз видях крака на Prophet в Арената, ама там май пишеше, че просто бил по-малък от този на SKIDROW. Може да го пробвам, че да изчезне дразнещата мигаща мишка. Естествено, всички оригинални файлове се запазват някъде, както винаги - явно ще може да се пачва играта и да се цъка с /offline, пък те самите Ubi по някое време ще се сетят да оправят курсора.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 18 Окт 2011 15:37
Тъкмо ми пристигна сега ще я инасталирам!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 18 Окт 2011 15:43
Цитат: пък те самите Ubi по някое време ще се сетят да оправят курсора. хохохохо
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 18 Окт 2011 16:43
Vermic написа: Тъкмо ми пристигна сега ще я инасталирам! Сподели като имаш време заслужава ли си тая Conflux система и сичко останало да се бръкне човек за играта.. Edit: Сега се сетих.. бе само при мен ли е бъгав Циклопа снощи кат бих един уж на 50 кръв остана и сичката ми немъртва паплач му се изреди /кой квото се сеща/ и оня седи че даже отвръща и чак кат му дойде новия рунд се гътна но играта си отчете колко единици съм загубил при неговите удари когато тряяше да е пукнал отдавна
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 18 Окт 2011 17:07
Довечера ще вляза да видя играта сега само я инсталирах.
|
|
|
|
|
line
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 19 Окт 2011 11:10
С тая Diablo подобна система,дето си вдигаш скиловете въобще не ме кефи играта.За момента Inferno ми се струват най слаби,а и на единиците им са много детски скиновете.И защо само първичния ти герой може да вдига blood или tears уменията?!!!Това се казва НАСРАНА ИГРА.Адски съм недоволен...
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 19 Окт 2011 11:13
Играта твърдо не ме кефи. Вече е в коша. Тая година лайно след лайно се нижат.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Окт 2011 13:10
Новия пач оправя бъгавият курсор и сега вече мога да разцъкам. Играта не е лоша, но графично е малко дървена. Дразни ме таун скриина, но мисля да направя някое хот сеатче с много джоинт скоро.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Окт 2011 13:41
iddqd написа: .., но мисля да направя някое хот сеатче с много джоинт скоро. +1, бате, точно така го виждам и аз.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 23 Окт 2011 14:37
Играта има един голям минус от мен - когато я пуснеш не се ъпдейтва сама :/ трябва да намериш ъпдейт файла в директорията на играта за да си я ъпнеш. Като цяло с Хами цъкахме снощи и за сега съм много доволен
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 23 Окт 2011 15:41
ето ти още един минус - след 2 хотсийта играта губи всякаква тръпка и толкоз
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|