Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Сеп 2011 20:28
Azathot написа: Саше, кажи ги и за КОТОР 2, че сега съм я подкарал и още съм на Телос Перагус, Телос, Дантуин, Нар Шадаа, Д'ксън, Ондерон, М4-78, Корибан. Това е линеарната прогресия, която по някое време свършва. Следва: 1) Завръщане на Д'ксън, където щурмуваш гробницата на Фрийдън Над. 2) Завръщане на Ондерон, където трябва да се включиш в гражданската война. 3) Завръщане на Дантуин, където се срещаш с оцелелите джедаи. 4) Завръщане на Телос, където ръководиш битката срещу Нихилъс. 5) Финалната битка на Малахор V. Малко е объркващо, заради нелинеарния стил на играта. В оригиналния KOTOR можеш да забравиш за една планета веднага щом я минеш, но тук непрекъснато трябва да обикаляш и да се връщаш - най-вече заради факта, че повечето куестови линии се развиват на повече от един свят.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 30 Сеп 2011 20:56
Stylized Corpse написа: мода си ми работи перфе заедно с оня за текстурите
много се вкарвам у филма, голям кеф ми е да цъкам сега ... последно съм я играл като излезе и нямам спомен от нещата, тъй че ще ми е интересно бая Айде честито! Играй си я с кеф! Минотавъра написа: Има 2-3 мода които възстановяват М4-78. С моята версия няма проблеми, с другите не знам. За всеки случай, инсталирай ги поотделно. Ако можеш да кажеш дали твоята версия е ето тази. И поотделно трябва да означава... Минотавъра написа: В който и ред да посещаваш планетите, играта пак е отчайващо лесна. Има някои проблеми с Манаан и Корибан, но те не се състоят в това, че са трудни, а че все още не си качил persuasion достатъчно За тебе може да е лесна, но на мене определено ми е по-трудно ако започна с Татуин, а не с Кашийк. Особено ако играеш с два party member-а от които нито един не може да използва Силата. Минотавъра написа: Аз Тарис, Дантуин, Татуин, Кашиик, Манаан, Слехейрон, Корибан, Лехон. Доколкото си спомням Слехейрон я има само на демо. Или не съм се ровил достатъчно?
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 01 Окт 2011 11:24
Ей, трябва най-накрая да седна да видя как изглежда TSL с "Restored Content". Играта ме разочарова много още навремето и не съм я пипвал оттогава. А първият Kotor става безумно лесен ако отидеш на Дантуин с герой от второ ниво Майстор джедай от раз
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2011 15:10
gua543 написа: Ако можеш да кажеш дали твоята версия е ето тази. И поотделно трябва да означава... Идея си нямам. Имам цял фолдър с модове, които бог знае откъде съм ги свалял. За всеки случай ги инсталирай поотделно, не едновременно. gua543 написа: За тебе може да е лесна, но на мене определено ми е по-трудно ако започна с Татуин, а не с Кашийк. Особено ако играеш с два party member-а от които нито един не може да използва Силата. Че кой играе така бе? Сериозно, аз не съм виждал човек на когото екипът му не се състои от джедаи. gu543 написа: Доколкото си спомням Слехейрон я има само на демо. Или не съм се ровил достатъчно? Слехейрон е cut content, който може да бъде възстановен чрез мод. Дали модът е завършен, нямам представа - не съм проверявал от година. Regardless, Слехейрон, канонично, е между Манаан и Корибан (иначе историята изгубва всякакъв смисъл). Capo написа: Ей, трябва най-накрая да седна да видя как изглежда TSL с "Restored Content". Играта ме разочарова много още навремето и не съм я пипвал оттогава. KOTOR II, заедно с Planescape Torment, е най-великото RPG на всички времена. Много си изпуснал. Този пропуск трябва да бъде поправен веднага. Capo написа: А първият Kotor става безумно лесен ако отидеш на Дантуин с герой от второ ниво Майстор джедай от раз. ВЕЛИКИЯТ ЕКСПЛОЙТ! Сериозно, този loophole обезсмисляше цялата система на играта. Героите тип "Soldier 1, Jedi Knight 19" могат да счупят всичко по пътя си, понеже враговете са пригодени за прошляци тип "Soldier 8, Jedi Knight 12".
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 02 Окт 2011 15:45
Защо КОТОР2 да е по добра от КОТОР1, за мен 2ката е адски бъгава и недовършена, не е правена от Bioware, въобще доста неща. Аз първо изиграх 2ката и много ми хареса, но след това като изиграх и 1ницата направо се влюбих в КОТОР-а.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2011 15:49
Защото има по-интересен сюжет и персонажи. Оригиналната игра е практически re-hash на класическата трилогия и разчита твърде много на плот туиста с идентичността на Реван.
Restored Content Mod-ът оправя бъговете и проблемите с ендинга. А че не е правена от BioWare... какво значение има това?
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 02 Окт 2011 15:54
Намирам Bioware за по-добри от Obsidian. Признавам че съм я играл без модовете и restore content, което ми дава един добър повод да си ги запиша наново 2те и да сложа нещата, за които си постнал линкове
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2011 15:59
Обсидиан, като цяло, имат по-добри сценаристи. Проблемът са програмистите им, които явно никога не са виждали компютър през живота си. KOTOR II и Alpha Protocol са живото доказателство - велики игри, които не могат да се играят. С BioWare е обратното - те имат клиширани и повтарящи се идеи, но ги използват добре. За повече информация виж The BioWare RPG Cliché Chart.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 02 Окт 2011 18:51
Минотавъра написа: Идея си нямам. Имам цял фолдър с модове, които бог знае откъде съм ги свалял. За всеки случай ги инсталирай поотделно, не едновременно. Добре, мерси за съвета Минотавъра написа: Че кой играе така бе? Сериозно, аз не съм виждал човек на когото екипът му не се състои от джедаи. Ами какво да кажа, минавам по неотъпкани пътища образно казано Минотавъра написа: Слехейрон е cut content, който може да бъде възстановен чрез мод. Дали модът е завършен, нямам представа - не съм проверявал от година.
Regardless, Слехейрон, канонично, е между Манаан и Корибан (иначе историята изгубва всякакъв смисъл). Мода не е завършен, във filefront има само демото Минотавъра написа: ВЕЛИКИЯТ ЕКСПЛОЙТ! Сериозно, този loophole обезсмисляше цялата система на играта. Героите тип "Soldier 1, Jedi Knight 19" могат да счупят всичко по пътя си, понеже враговете са пригодени за прошляци тип "Soldier 8, Jedi Knight 12". Само да кажа че на мен никога не ми е хрумвало такава идея
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2011 19:09
gua543 написа: Мода не е завършен, във filefront има само демото А някъде другаде погледна ли? gua543 написа: Само да кажа че на мен никога не ми е хрумвало такава идея Е, ся, тук сме събрани дърти ролеваци все пак Първото нещо в Dungeons & Dragons което съвестният мънчкин научава е дистрибуцията на нива.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 03 Окт 2011 16:09
Минотавъра написа: А някъде другаде погледна ли? Погледнах в официалния сайт на мода преди няколко месеца (май) и сайта или беше умрял, или всичко ставаше мнооого бавно, не помня кое беше точно. Може и да са го завършили, но не съм се интересувал. Минотавъра написа: Е, ся, тук сме събрани дърти ролеваци все пак Първото нещо в Dungeons & Dragons което съвестният мънчкин научава е дистрибуцията на нива. Ехе ти къде ме прати... Аз не съм бил роден още когато са излезли Тъмниците и Драконите . Ъм нали играта е излезнала преди 95? Да не се изложа тука.
|
|
|
|
|
Limbo
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 03 Окт 2011 20:28
По въпроса за Obsidian съм съгласен-KOTOR2 беше по-интересна, въпреки че беше извадена чрез Цезарово сечение.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 15 Окт 2011 20:12
Минотавъра написа: Обсидиан, като цяло, имат по-добри сценаристи. Проблемът са програмистите им, които явно никога не са виждали компютър през живота си. KOTOR II и Alpha Protocol са живото доказателство - велики игри, които не могат да се играят.
What he said. Все пак Magnifficent Chris Avellone не е получил прякора си случайно Минотавъра написа: Друго заслужаващо допълнение има ли?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 15 Окт 2011 22:22
Tiny написа: Минотавъра написа: Друго заслужаващо допълнение има ли? Има няколко официални рилийза, които оправят качеството на филмчетата и още два-три козметични мода, които си струва да се свалят. За друго не знам.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 15 Окт 2011 23:59
linkz0r plx п.п. или име
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 16 Окт 2011 11:42
tyvm Засега си избрах: kotor mod manager kotor2 official patch windows7 fix TSLRCM от минотавъра korriban expansion (но не знам дали е се сработва с горния) Ultimate saber mod stoffe -mkb-'s High Level Force Powers Improved Combat AI by stoffe -mkb- TSLRCM 1.7 Unofficial Fix
Trayus academy clothing fixed Canonical Jedi Exile
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 19 Окт 2011 11:21
Браво бе пичове, с тази си тема, и поради известни обстоятелства ( в момента съм на по-стара машина), се реших най-накрая да изиграя и тази поредица, като от двете игри съм започвал втората безброй много пъти, но никога не съм стигал до края, а първата дори съм имал наглостта да не докосвам. Дано сега ме зарибят повече от Mass Effect.
|
|
|
|
|
Vicious^Delicious
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 23 Окт 2011 09:59
Така и така сте подхванали темата ,искам да питам има ли откаде да си купя първата част освен стийм , щото рових из пулсар и озоне но там има само двойката ?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW KOTOR модове Публикувано на: 23 Окт 2011 15:50
Можеш да си я вземеш плюс още четири SW игри за 20 лева май, за друг начин не знам.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|