Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Системни изисквания добавени)
Публикувано на: 14 Авг 2011 14:58
Струва ми се пусто. Нещо й липсва. Системните изисквания ми се струват малко прекалени за такова нещо. Дано да я оптимизират и променят малко преди релийза, иначе имам сериозни съмнения, че ще последва съдбата на Duke.
iddqd
Публикувано на: 14 Авг 2011 15:12
Не Дюка нема как да го последва това е много трудно да стане хахах. Иначе изискванията са високи ако надупиш докраи всичко, но те са направени така просто за да задоволят хората с мощни видеокарти. Иначе другите ще могат да си я играят съвсем приличко просто не надупена до дупка.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Serious Sam 1.0
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата)
Публикувано на: 02 Окт 2011 14:04
Лелееее, само след 16 дниииииии!!!!!!! ^^ ^^ ^^
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
Theron Fears
Заглавие: Re: Serious Sam 3 (Release дата)
Публикувано на: 02 Окт 2011 14:14
Определено изглежда вече доста добре играта. Само ориенталската музика за фон ме дразни малко, но така или иначе аз СС игрите ги играя на ХЕВИ МЕТЪЛ фон.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения