Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: приятели, коя е тази игра? благодаря много
Публикувано на: 24 Май 2011 16:16

Карам ли те?

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Публикувано на: 24 Май 2011 17:38

ex1s7 написа:
Достатъчно умен съм да си изваждам сам изводите и изказвам моето мнение. Да, съгласен съм, лицевите анимации са изключително добре направени, но актьорите, които играят не винаги са от висок клас. Например помня 1 малко момиченце, което както си ревеше се успокои и пак можеше да се върнеш към разпита. Очите са най-големия минус в тази технология. Като си даваш толкова усилия да вдъхнеш живот на героите, очевидни недостатъци като лишените от живот очи ти се набиват в глaвата за броени секунди. Престрелките са най-слабия аспект на играта: ковър системата е дразнеща, героя ти се придвижва мудно и няма реален индикатор когато те стрелят. Геймплеи>визия (поне за мен).

Очите са един много добре разгледан елемент в Mass Effect :)

Профил Skype

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 25 Май 2011 13:55

Това с лицевите анимации е и малко автогол.Изглеждат реално от една страна ама от друга са си толкова грозни, колкото и красиви.Психологически човек очаква реално лице, но получава графичен енджин.
Наречете ме ламер, ама колко други игри има с подобен геймплей?Такъв който комбинири екшън с наблюдетелност?Като се изреже некой, че играта е тъпа, веднага разбирам за умствения му капацитет.И btw Wind of Revenge, Excrusiating Guitar Voyage (май така беше)имаше за лица изрески от картини на истински хора.Май това е по-съпириър от системата н L.A a?

Профил

Публикувано на: 01 Юни 2011 15:22

Гледах клипчето за въпросната игра и на мен ми харесва така на пръв поглед и доколкото се вижда и управлението изглежда добре, а на който не му харесва, да не я играе и готово.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com