Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas
Публикувано на: 20 Окт 2010 21:32

Така, засега няма да коментирам играта, ще изчакам да напредна още малко, но държа да отбележа, че на компютър с ЕДНОЯДРЕН процесор и антична видеокарта се играе на 1920x1080 на Медиум. Играта фреймрейт дропове има само при следното нещо:
Понякога ей така на случаен принцип ми изчезва звукът на NPC-тата и изстрелите (звукът от презареждане и падане на гилзи още се чува само изстрелът не) и най-гадното е че всичките тези насъбрани звукове изведнъж избухват. Играта забива за секунда и след това трябва да изслушам всички пропуснати звуци, което е БЕЗУМНО дразнещо.
Разбрах, че играта е адски бъгава, ама това е прекалено вече...
Fallout 3 никакъв проблем не съм имал с нея освен (2 рандъм краша)
Рабрах, че има шанс да е от ffdshow кодека, но как да се отърва от него? И ако го махна има ли шанс някои програми да се бъгнат?
(Putting grenades and mines in peoples pockets FTW :twisted: )

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 21:38

Намираш ffdshow конфигураторът на звука и му прибавяш exe-то на играта в листа с програми, при които да не се използва ffdshow.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Окт 2010 23:17

pcultimate написа:
Разбрах, че играта е адски бъгава, ама това е прекалено вече...

http://www.youtube.com/watch?v=ToKIkw3L ... r_embedded :shock:

Иначе аз си си свалих GOTYто на 3ката, дръпнах си една камара супер добри модове и си цъкам с кеф, че Ню Фегаса направо ми развали целия ден. Доста добри модове са се навъдили де. Има един който прави различните части от дрехите като различни итеми и така можеш да си правиш играча както си искаш а не с някакъв фиксиран армор. За безброй оръжия и патрони, в смисъл се добавят в играта не ти ги дават, и какви ли не интересни нещица.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 20 Окт 2010 23:30

Captain Hero написа:
Лоша дума да не сте казали :!:
ТОВА е играта, която се оказа фактор (макар и един от многото) аз от да си имам ПРИЯТЕЛКА (С ЦИЦИ!) да си нямам ПРИЯТЕЛКА (С ЦИЦИ!). Така де. Тя ми се цупеше, мене не ми се разправяше с нея, щото ми се цъкаше. И скъсахме. ТОЧНО ТОЛКОВА ЯКА Е ИГРАТА :!: :D

И аз не се оплаквам въобще. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 21 Окт 2010 04:26

До колкото знам те вече са пуснали пач за играта през steam (То във форумите направо ги заплашваха със съд вече :D). Не знам колко е подобрил този пач но вероятно скоро ще видим :wink: За тези, които нямат такива проблеми се надявам да се насладят на играта :)

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 21 Окт 2010 11:02

Captain Hero написа:
ТОВА е играта, която се оказа фактор (макар и един от многото) аз от да си имам ПРИЯТЕЛКА (С ЦИЦИ!) да си нямам ПРИЯТЕЛКА (С ЦИЦИ!). Така де. Тя ми се цупеше, мене не ми се разправяше с нея, щото ми се цъкаше. И скъсахме. ТОЧНО ТОЛКОВА ЯКА Е ИГРАТА :!: :D

ТОЗ ПЪК аз едно време скъсах с едно гадже заради Heroes 3 щото много ме разсейваше гаджето и се набутвах при яки гадоове без да видя бройка/swarm , legion etc./

Иначе Fallout е брутална... има някой нови нещица който ми харесват/като поиграя повечко ще изброя/

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 11:37

Късметлии, аз трябва да чакам още един ден ;S.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 12:01

Чак тогава ли ще се виждаш с приятелката си?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 12:24

аами
Много се кефех на тройката, след като минах основния куест и играта свърши ми дотъпя, след няколко седмици я почнах пак, открих всички локации, събрах части за повечето оръжия, направих ги, събрах почти всички от уникалните оръжия, заедно с вързаните към тях куестове... искам да кажа че доста съм поиграл предишната част и имам наблюдения.
Играта ми автоматично се пусна на High, при което ми вървеше много добре, единствено на 4-5 минути ми се получаваше по някаква дребна засечка ако например в битка с много врагове бягам същевременно клякам и пускам Pip Boy-я.Зареждането на вратите ми ставаше доста бързо, единствено в Oasis като обикалях из местата ставаше малко по-бавно, но пак не мога да се оплача.

New Vegas ми е доста странна.Първото което беше, че началото като съм на леглото и гледам към вентилатора, имах чувството че ако не му дам зор ще стоя на леглото до довечера.След това диалозите с доктора бяха много бавни, нищо не се чува докато говори, после звука идва изведнъж, картините които трябваше да разпознавам не ги видях изобщо, цялата система (дето е като GOAT) ми стоеше много бавно все едно тамагочи мааму... После обикалянето из селото като отивам с оная да пострелям, тя ходи супер бавно, все едно искаше да и зяпам задника баси. После докато намеря PRIMM някои детайли от картата ми се губеха, например като си ходя по асфалта в началото ходя по нещо сиво и размазано, в един момент всичко се оправя и става детайлно пак.Обикалям си нялаво надясно, изведнъж пред мен се появява каравана ей тъй от нищото. Същата е работата с цветята наляво надясно и с автоматите из пустинята, изведнъж се появяват.
Иначе ме изкефи, че е запазена системата с Pip Boy и като цяло всичко по един и същ начин като третата част.Обстановката както виаги е яка, прелива от скали и трънки до класическа пустиня на някои места, новите същества, с които трябва да се биеш, са доста готини.

Засега това, довечера пак ще поиграя и ако видя нещо особено, ще пиша

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 13:07

Sentry написа:
Чак тогава ли ще се виждаш с приятелката си?

..meh, жени, сега съм в почивка :D, утре ми пристига играта просто.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 13:12

demona написа:
Captain Hero написа:

ТОЗ ПЪК аз едно време скъсах с едно гадже заради Heroes 3 щото много ме разсейваше гаджето и се набутвах при яки гадоове без да видя бройка/swarm , legion etc./

Иначе Fallout е брутална... има някой нови нещица който ми харесват/като поиграя повечко ще изброя/
Позната случка :D Хубаво е да балансирате тези две удоволствия а не да се отказвате от тях :)

Иначе за New Vegas...
Fallout 3 с Top 10 (All time) модове от Nexus (Ако изключим voice acting). Но дори и така New Vegas е пак приятна за игра ако (пак!) изключим жалкото програмиране на Obsidian.
Btw не скачайте да викате "OMG това е истински Fallout" веднага след като видите Super Stimpak.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 13:29

Seigar -X- написа:
Btw не скачайте да викате "OMG това е истински Fallout" веднага след като видите Super Stimpak.

Толкова се радвам, че Obsidian са мислили за феновете на ФО1 и Фо2, работейки по играта. Фракцийте, всичките препратки към старите игри, дори и super stimpak-овете ще направят New Vegas много по-приятна за игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 13:35

Seigar -X- написа:
Но дори и така New Vegas е пак приятна за игра ако (пак!) изключим жалкото програмиране на Obsidian.

Добре, фиксовете на всички проблеми до сега са абсолютно същите като тези на Fallout 3.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 21 Окт 2010 13:36

хахах баси
еми всеки със своето мнение ама вие такъв хеит лепнахте че не е истина
аз пък от друга страна мисля че това е невероятна игра мога дори смело да твърдя че е на нивото на двойката само заради хард кор режима той не стига че добавя трудност но прави и света по жив и истински пък и с модовете дето ще се навъдят имам чуството че ще стане същото както и с тройката ВЕЧЕН ЖИВОТ
само една забележка имам(да не кажете че съм пристрастен) картата ми се струва малка в сравнение с тая на тройката но пък в замяна на това има х10 повече неща да се правят
абе каквото и да се говори играта е много добра и си заслужава игра на годината наред с МЕ2 и др. игри които в момента не се сещам :lol:
п.п. ето един фикс който увеличава ФПС драстично
http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=34778

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 15:38

Спор няма, че играта е хубава но аз мисля, че повечето old school фенове на Fallout ще се съгласят, че Van Buren щеше да е истинското продължение на Fallout (Какво ли щяхме да говориме сега ако я бяха довършили?)

Btw ето го първия офицялен Update:

Цитат:
You can use the SKIDROW crack with this, you do not need the "updated" exe file. The ncf is only needed if you have an authentic copy since it is STEAM.

Piratebay :arrow: http://thepiratebay.org/torrent/5901135 ... s.Update.1

Data.bg :arrow: http://seigarx.data.bg/p/files/Games/Ga ... ew%20Vegas

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 21 Окт 2010 16:01

Lich King написа:

Като некъв хорър е :lol:

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 20:49

С фикса за ФПС и ъпдейт 1, играта стана далеч по-играема. иначе - war. war never changes!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 21:41

Мерси за пача, заковах 60 кадъра и не са мръднали.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 21 Окт 2010 22:14

Абе има ли някой, който след като почва играта, почти веднага да почва да граби Pre-War Book-овете :lol: :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Окт 2010 22:16

шушита, не разбрах какво да го правя тоя фикс?
да ги сложа с ъпгрейда в главната папка ли?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com