Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic
Публикувано на: 03 Ное 2012 01:49

Геймплея как е?Плавен ли е?Анимациите и движението как са?Колко големи са зоните и колко е инстанцирана играта?Небалансирана всмиъсл?Понеже отначало няма да има пвп.Мерси предварително.

Профил

Публикувано на: 03 Ное 2012 14:25

Фен съм на NW така че ще чакам играта с интерес. Някой спомена, че я е тествал - има ли бета вече ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Ное 2012 11:10

vasito, ами за TERA и GW2 много зависи от това колко си се ровил в жанра. Предполагам, че и двете игри може да ти се сторят по-иновативни, отколкото са, ако не си маниак и не следиш всяка малка информация за всяко MMO, което ти се стори малко по-интересно. Извинявам се, ако съм те обидил.

Като цяло смятам, че GW2 има повече оригинални идеи от TERA, но дори там сякаш иновацията е повече на презентационно ниво, отколкото нещо, което наистина не сме виждали преди като gameplay елементи.

moroel, developer-ите в няколко интервюта казват, че играта е 50/50 инстанции/open world, но като включиш и foundry-то инстанциите стават много повече. Като видео мисля, че тук има най-много open world gameplay, но видеото започва с една от инстанциите. Презентацията като цяло не е лоша и има доста информация.

Damnation, все още няма бета, въпреки че има някои хора, които са приети в бетата от предварителна покупка на Torchlight 2, elite pack-а на Raiderz или от различни community contest-и, които Cryptic run-ват. Като обябят датата или намеря някакви giveaway-и за ключове, ще ги post-на тук.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2012 00:35

Имам ключ за бетата лъл. Иначе може и да не съм бил прав с примерите които дадох. За мен все пак са си иновативни като особено gw2 са събрали толкова много неща на едно място но както и да е.

Играх кратко демо в което вървиш по един път....

Всичко много ми напомняше на Howling Fjord макар не толкова студено.

Като цяло детайлна и приятна местност. Заедно с 4-5 нпц-та се атакува някаква крепост.
Не очаквайте нещо революционно. Това си е ММО с ММО механика, система, визия ала бала....

Анимациите са на средно ниво. Нищо впечатляващо не видях. Не знам дали е плавен геймплея тей като нивото беше ходи и бий. Толкоз. Има брони за ръце;крака;гърди и т.н.

Интерфейса е недовършен но беше лесен за ориентиране. Не беше голяма зоната.

Накрая имаше стандартен бос с няколко абилитита от които трябва да се пазиш.
Играх и с уориър но не видях нищо впечатляващо.

Шифт е блок обаче трябва да гледаш на къде ти е насочен героя. Битката с меч не беше по различна от да речем Драгон Ейдж 2.

Всички умения като че ли са оувърпауърд и правят супер много демидж + бонуси. Трябва да се оправи това.

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Ное 2012 20:31

Информация за класове/build-ове и раси от китайския teaser site на играта.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2013 12:41

Някои цитати от дивелъпърите на играта,взети от официалния форум:

Currently weapons are class based, so you get drops that are only equippable by a specific class. There's no proficiency training at the moment. Each class' combat gameplay, feats and abilites rely heavily on the weapons and armor they use, so it's not as simple as being able to switch gear and change your Guardian Fighter to a Great Weapon fighter. I could see abilities added to a class that made them effective with different weapon types though.

There is a gathering system, but it's based off of classic D&D skills like Dungeoneering, Arcana, Religion, Nature, etc. instead of the typical mining/herbalism thing.

I can't say a lot about PvP yet because a lot is still changing about it. I can say there will be battleground style PvP maps with large groups, capture point based maps, and... well no I probably shouldn't reveal that part just yet.

We want to allow PvP map creation in the Foundry, but this will likely happen after launch because PvP is one of the last features being added and we need a lot of lead time to add it to the Foundry.

Depending how high level you are, it's relatively easy to travel through a zone on a mount and stay mounted. You can expect to be thrown off your horse if you charge into a large group of evenly matched enemies though.

Доста интересни идеи,очаквам с нетърпени,че и без това ммо пазара в момента е пълна скръб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2013 11:18

Пуснаха трейлър за Great Weapon Fighter класа.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2013 16:55

В момента на официалния форум на играта има томбола за ключове за участие в алфа тестването на играта.Условието е да постнеш отговор на въпроса кой е класа,който те вълнува най-много в задаващото се ммо.

http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?26041-Neverwinter-Alpha-Key-giveaway!

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2013 20:49

Ново видео превю на немски. Лично аз не разбирам много от това, което говорят, но повечето footage говори сам за себе си.

Профил

Публикувано на: 21 Яну 2013 22:23

Мерси за линка,много добро видео:)За мене това е спящия хит на 2013.И ми харесва подхода им-без всякакъв хайп.Според мен това е доста определящо,защото 2011-2012 се нагледахме не на едно и две ммо-та с огромен хайп и последвало разочарование.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2013 22:06

Обявиха Beta Weekend-и и Founder Pack-ове... единия е доста абсурден и съдържа расата на Drizzt.

Профил

Публикувано на: 28 Яну 2013 22:36

Мда,абсурдна история наистина.Няма да коментирам негативно,просто такива са времената днес на ммо пазара.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2013 23:39

http://bg.twitch.tv/mmorpgcom#r=-rid-&s=em

Stream ако някой му се гледа :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2013 15:06

Запис на livestream на MMORPG.com
Запис на livestream на MMOSITE.com

Видеотата са с кофти качество, но могат да се видят някои интересни неща.

P.S. Тоя от MMOSITE е и доста непомпетентен честно казано...

Профил

Публикувано на: 07 Фев 2013 18:02

Много ми допада играта!За ф2п заглавие изглежда страхотно,доста труд са хвърлили по арт-а и визията а и комбата изглежда страхотно!Най-много обаче ми харесва развитието на героите,таланти,перкове,дейли пауърс етц..Очаквам с нетърпение!

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2013 19:59

WTF Is... Neverwinter(Hyper WTF Edition)?

Профил

Аватар
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
Публикувано на: 15 Фев 2013 13:20

Nali kazaha, che shte bade bazirana na D and D 4.0, boinata sistema ne e li na roll-ve ili te vajat veche samo za saves ... I shte ima li svqsten multiplayer, zashtoto tova na men lichno mi lipsvashe strashno mnogo v dragon age i me razocharova, vapreki che igrata mi haresa obshto vzeto.

P.S. Sry za latinicata, ot rabota pisha

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Фев 2013 13:38

Raikon написа:
Nali kazaha, che shte bade bazirana na D and D 4.0, boinata sistema ne e li na roll-ve ili te vajat veche samo za saves ... I shte ima li svqsten multiplayer, zashtoto tova na men lichno mi lipsvashe strashno mnogo v dragon age i me razocharova, vapreki che igrata mi haresa obshto vzeto.

P.S. Sry za latinicata, ot rabota pisha

Играта е безирана на D&D 4.0, но не следва стриктно правилата, дори може да се каже, че въобще не ги следва. Класовете в играта са базирани на широки билдове от PHB на D&D 4то издание, като самите skill-ове и trait-ове са много свободно преведени за да паснат в бойната система.

Самата бойна система пък не е turn based, а action базирана, и saves и rolls просто няма. Има random елемент, но той е сведен до минимум, като dodge и hit механиката е много проста - ако си ударил някой - ударил си го, ако си успял навреме да се измъкнеш от area-та на атаката - измъкнал си се. Като цяло различните класове предлагат различни механики за избягване на damage-а, както и различен стил на игра и pacing. Stat-ове и развитие на героя има, но са много по-различни от тези в pnp D&D, което обаче в никакъв случай не ги прави лоши.

Колкото за multiplayer-а - играта е изцяло online, повечето content може да се играе solo или в група от играчи, но има и неща, които могат да се минат само с група. Не знам дали си запознат с MMORPG жанра, но тази игра в голяма част се вписва в него, въпреки че много голяма част от играта е instanced dungeon-и и локации.

Като цяло играта е забавна и битките приличат много на нещо от рода на Diablo с 3rd person action adventure бойна система. Ако търсиш нещо от рода на Dragon Age, NWN или BG - това не е играта за теб. Ако искаш добра fantasy игра с възможност за кустомизация на героя и множество различни playstyle-ове - горещо я препоръчвам.

Профил

Аватар
В момента играе: Neverwinter nights 2, Counter Strike, heroes 3
Публикувано на: 16 Фев 2013 14:18

Ами търся игра точно като NwN или BG :) Можеш ли да предложиш някоя ?

Между другото, мерси много за инфото, точно това исках да разбера.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Фев 2013 15:09

Доста е трудно да се каже. Последните игри, които съм играл и са донякъде подобни на NWN са Dragon Age, Drakensang и The Witcher.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com