Автор |
Съобщение |
Fang
|
|
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 17:28
Dante написа: Oще седи въпросът с поправянето на предмети, някой знае ли как?
Откъде мога да си взимам оптики за оръжията? Оптиките си ги намираш и понякога има и при търговците. Полезен гайд за Сянката.
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 19:55
Dante написа: Oще седи въпросът с поправянето на предмети, някой знае ли как?
Откъде мога да си взимам оптики за оръжията? Не ги слушай и в сянката може.Трябва да намериш 3-4 артефакта против електрическа аномалия.Слагаш ги и влизаш в аномалията и сичко ти се поправя за около 10-15 сек. http://www.youtube.com/watch?v=M-riRztASs8 ето ти и видеото , ако имаш още въпроси , питай.Погледни и линка , който съм дал на първата страница - има полезно инфо.
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 20:07
До колкото си спомям трябва да откраднеш барабанен гранатомед "булдог".Единственият начин да го земеш е със сила.Ти си решавай.За оптиката погледни при бармана няма как да няма.Зареждаш играта , ако няма - правиш сейф и пак зареждаш и така докато не се появи(всеки път зарежда различни стоки).И все пак ще ти потърся една карта за играта , но няма да ти е интересно толкова. PP:за кое пушкало искаш оптика.Не на всяко може да се сложи... http://www.webalice.it/requena/game/stalker/stalker_Map_Zone.htm ето картата...
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 20:30
След като вземеш тоя гранатомет получаваш "винтар" - най-доброто пушкало (според мен).Заедно с "биг Бен" погледни го на картата - до падналия вертолет(подобрена версия на дезерт игъл).А за бонусите към свобода не се сещам.Едно уточнение - в сянката няма "присъединяване".При изпълняване на дадена мисия ти трупаш точки , които те правят - неутрален , с добри отношения или враг към дадена фракция.
Артефакта се казва "батарейка" или "Battery" погледни на картата и ще знаеш каде да го намериш.
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 21:02
YourSepulture написа: Dante написа: Oще седи въпросът с поправянето на предмети, някой знае ли как?
Откъде мога да си взимам оптики за оръжията? Не ги слушай и в сянката може.Трябва да намериш 3-4 артефакта против електрическа аномалия.Слагаш ги и влизаш в аномалията и сичко ти се поправя за около 10-15 сек. http://www.youtube.com/watch?v=M-riRztASs8 ето ти и видеото , ако имаш още въпроси , питай.Погледни и линка , който съм дал на първата страница - има полезно инфо. На мене никога не ми се беше налагало да ги поправям, иначе щях да го знам тоя начин!
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 21:06
Да като награда , а пистолета е по-средата на мап-а .Ще имаш мисия до 1 паднал вертолет с умрели учени около него ,в ляво от него влизаш в подземие.Там има доста скачане докато стигнеш до един труп в него има обикновен игъл , но в отворения контейнер има кутия - чупиш я и зимаш звера. Fang без оправдания
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 21:10
Еми върни се и влез в подлеза до вертолета.Айде после ще гледам ако имаш въпроси ,че ми почва ЦВ-то и трябва да бия.
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 21:12
Dante написа: Този "винтар" като награда ли ми го дават?
А "биг Бен" къде да го търся? Защото тази карта малко ме обърква... Vintar Sniper Rifle
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 15 Ное 2009 21:15
YourSepulture написа: Да като награда , а пистолета е по-средата на мап-а .Ще имаш мисия до 1 паднал вертолет с умрели учени около него ,в ляво от него влизаш в подземие.Там има доста скачане докато стигнеш до един труп в него има обикновен игъл , но в отворения контейнер има кутия - чупиш я и зимаш звера. Fang без оправдания Не го знаех, защото не ми е трябвало!
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 09:15
YourSepulture написа: До колкото си спомям трябва да откраднеш барабанен гранатомед "булдог".Единственият начин да го земеш е със сила.Ти си решавай.За оптиката погледни при бармана няма как да няма.Зареждаш играта , ако няма - правиш сейф и пак зареждаш и така докато не се появи(всеки път зарежда различни стоки).И все пак ще ти потърся една карта за играта , но няма да ти е интересно толкова. PP:за кое пушкало искаш оптика.Не на всяко може да се сложи... http://www.webalice.it/requena/game/stalker/stalker_Map_Zone.htm ето картата... Може ли да дадеш същата карта, само, че за Clear Sky?
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 15:04
Мерси много!
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 15:16
Някой изпълнявал ли е последната мисия в лагера на клйар скай , за 50к рубли.Стигам до определен етап от мисиите им с ъпгрейдарите и след това не мога да намеря тази за "превземане на моста" както е показано на картата.
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 17:02
YourSepulture написа: Някой изпълнявал ли е последната мисия в лагера на клйар скай , за 50к рубли.Стигам до определен етап от мисиите им с ъпгрейдарите и след това не мога да намеря тази за "превземане на моста" както е показано на картата. Аз не съм, но рублите биха ми дошли добре. Каква ти е екипировката?
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 17:35
изпълнявай им мисиите.спомням си ,че от там взех "винтар".
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 17:36
Какви са ти артефактите и бронята?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 19:40
YourSepulture написа: Някой изпълнявал ли е последната мисия в лагера на клйар скай , за 50к рубли.Стигам до определен етап от мисиите им с ъпгрейдарите и след това не мога да намеря тази за "превземане на моста" както е показано на картата. Това ако не се лъжа е мисията дето е между Red Forest и Limansk дето се превзема един мост. Изпълних я, само че не помня дали изобщо се връщах за наградата, щото е адски много път. Май не. Това адски ме дразнеше в играта, че като изпълниш няква мисия после трябва да биеш сумати път да си вземеш наградата. Иначе то тая мисия май винаги се изпълнява иначе не може да продължиш.
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 16 Ное 2009 19:42
Dante написа: YourSepulture написа: изпълнявай им мисиите.спомням си ,че от там взех "винтар". Епа кои? Така и не намерих онези камъни с които мога да си поправям броните... Горе на картата не случайно е написано , че артефактите не са едни и същи , а се падат на произволен принцип.А за "винтар" погледни там кадето взе мисията за "булдога" ,
|
|
|
|
|
Fang
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 17 Ное 2009 20:28
YourSepulture почна ли Call of Pripyat?
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R - помагайте Публикувано на: 17 Ное 2009 21:18
Изиграна е преди бая време.След това помагах на дъртия да я свърши.Имам карта на инструментите.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|