Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Заглавие: Re: Проблем с оригинален акаунт на World of warcraft
Публикувано на: 08 Ное 2009 15:25

Тука съм на едно мнение със Sentry :) Повечето хора, които играят ЛоЛ се слагат в много малък кръг кадето единственото ММО е ЛоЛ и всичко друго останало е буклук. Това е детско мислене ама "хей".... повечето хора, които играят лол са деца и лесно можеш да го видиш в общите чатове или в рандом парти.

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 19:22

Seigar , а ти отвори речника и виж как се пише Буклук

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 19:54

После плачеш защо още ти е баннат акаунта :) Играенето на учителка в форумите няма да го оправи :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 21:40

Lavender написа:
Seigar , а ти отвори речника и виж как се пише Буклук

Пише се "боклук" всъщност...

Иначе за по-сигурно си направи един online scan от Panda. Адресът на скенера е http://www.pandasecurity.com/activescan/index/. Иска безплатна регистрация, но не е нищо, което човек не може да свърши за минута и половина. Чак след това може да минеш с нещо, което ти е на компютъра като антивирусна.

Профил

Публикувано на: 08 Ное 2009 22:38

Не съм чел цялата тема и някой вече може да е отговорил по същия начин:

По някакъв начин си хванал кийлогър на компа си,разбрали са ти паролата и сега продават голд през акаунта ти.Единствения начин да разкараш кийлогъра е като си преинсталираш уиндоуса.До колкото знам антивирусните програми не могат да ги заловят.
Такам,значи преинсталваш уина и си сменяш паролата на нещо по-сложно.
И ако ще влизаш в сайтове свързани с WoW влизай само в тотбот,уоухед,варкрафт муувис,уоувики и форумите на близард.Нищо друго,особено сайтове,завършващи на .cn .
Напиши имейл на близард да проверят айпи адресите с които си логвал и да докажеш,че не си продавал голд,ами са ти откраднали акаунта.
Аре успех.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 22:56

Алминатора` написа:
Единствения начин да разкараш кийлогъра е като си преинсталираш уиндоуса.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Бтв, само да вметна, че преди известно време имаше случай на масово "инфектиране" на хора с гадинки, не от къде да е, ами от wowhead (и още няколко по-известни сайта - http://www.wow.com/2008/03/10/wowhead-a ... er-keylog/ ). Имаше подобен проблем и с curse.com. Единствената сигурна застраховка против подобни неща e no-script addon-a за мозила.

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 23:14

Quirk написа:
Алминатора` написа:
Единствения начин да разкараш кийлогъра е като си преинсталираш уиндоуса.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Бтв, само да вметна, че преди известно време имаше случай на масово "инфектиране" на хора с гадинки, не от къде да е, ами от wowhead (и още няколко по-известни сайта - http://www.wow.com/2008/03/10/wowhead-a ... er-keylog/ ). Имаше подобен проблем и с curse.com. Единствената сигурна застраховка против подобни неща e no-script addon-a за мозила.

Quirk ти играеш ли WoW в момента или не?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Ное 2009 23:17

Не. Защо?

Профил

Публикувано на: 09 Ное 2009 11:07

Ае тамън да го пробвам Уиндоус 7 ама голямо записване на дискове ще пада ... :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 00:10

Поначало само чета форума от дъжд на вятър, и понякога се включвам, за да поискам някои и друг съвет,но като цяло не се меся.То този пич, Sentry, когото смятах за Ентелигентен малко ме изненада.
Sentry написа:
Не съм играл WoW на максимално ниво, защото смятам, че всеки индивид с малко мозък в главата може да си извади изводите за една игра от два часа gameplay и че да си губиш времето с нещо, което не ти харесва в основата си, е глупаво.

За да водиш дискусия трябва да си осведомен за проблема, който ще обсъждаш от всички страни,а ти сам си признаваш че това не е така.Левелинга в уоу е като стриптийза (не платеният),това е само прелюдия към това, което следва.Както един друг каза именно пивипи-то и хай енд райдинга е това, което прави играта толкова играна (за жалост омръзва твърде скоро ).

Sentry написа:
Нямам намерение да споря с хора като теб - то е ясно, че нищо не може да те убеди, че грешиш.

Нали се сещаш, че това се отнася и за теб.Обикновено като избягваш дискусия (все пак това е форум), означава, че аргументите ти съкват :wink: Еми аз викам да си ходя вече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 00:42

Принципно за 2 часа човек може да си изгради някво основно мнение за игра,но не и да си позволи да дава оценки за нея,или да спори с други хора,които са играли 1000+

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 09:30

Kozmu имаш право за първия цитат. Децата правят така (незнаят за нещо но го съдят само защото....трябва) :? Но за втория може да се поспори :wink: Понякога по умния отстъпва :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 10:53

Kozmu, нека да продължа твоята аналогия - ти би ли правил секс с някого, който има циреи по цялото тяло, липсва му ръка и единия му крак е с шест сантиметра по-дълъг от другия? Кефа от World of Warcraft може да идва чак във високите му level-и, но недостатъците му се виждат лесно. Стотици пъти съм казвал, че WoW е игра, която аз лично не харесвам поради редица причини. Ако се разчетеш малко ще видиш, че критиката ми към играта винаги е била към аспекти от нея, които се виждат от пръв поглед и към самите играчи, всъщност само към тези, които си позволяват да казват за всяка игра "Това е некадърници! Играят я тези, на които им е труден WoW. Всички играещи са скапани педали и гейове! Само WoW!"

В случая в първия си пост на темата казвам две неща, които просто никой не може да оспори. Първото е, че има адски много хора, които играят World of Warcraft без да могат да я разберат. Второто е, че играта е направена точно по такъв начин, че да могат да я играят много хора без въобще те да могат да я разберат. Под един процент от хората играещи World of Warcraft измислят build-ове и тактики. Другите подражават. И защо да не подражават - толкова е лесно да го правиш, пък и не е като да може да се измисли така или иначе по-добра тактика или билд. Кое и е сложното на играта в такъв случай? Най-лошото е, че играта те принуждава да се групираш и по този начин един вид умишлено налага нуждата всички да подражават, защото иначе са отритнати от групата.

Wannabe, кое по-точно не може да се види за два часа? Че битките са бавни, че куестовете са стандартни, че играта е на tier-и, че графичния стил ми е неприятен, че развитието на героя е стандартно и че историята е писана през пръсти и нямаш избор какво ще стане, каквото и да правиш? Чакай, ама те половината MMORPGта са така, нали? WoW е една голяма съвкупност от всичко най-стандартно в MMORPGтата. Точно заради това и заради това, че е лесна и е разположена в добра позната вселена, тя е най-известната. Но точно и заради това тя никога не може да бъде най-добрата, каквато се опитват да я изкарат всички.

И така, стигаме до последното - всичките тези неща съм ги обяснявал много пъти, заедно с още много неща. Сега като ги обясних още веднъж имаше ли някакъв смисъл? Фанатизираните фенове на WoW си остават фанатизирани фенове на WoW. Да спориш с тях е като да спориш с Религиозен фанатик или с Толкинист или с... ами общо взето всеки, който е превъзнесъл нещо в култ. За сметка на това пък аргументите ми са солидни и са подкрепени с опит, който, въпреки че не е голям, е достатъчен. Та... има ли смисъл да споря?

Профил

Публикувано на: 10 Ное 2009 12:12

Имам един приятел който игра само уоу ... по 16 часа и не му писва и само за уоу говори .

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 12:54

Един мой приятел вчера също е получил такова писмо от Blizzard ,но направо са му cancel-нали акунта и с абсолютно същите обяснения.Били провели некви разследвания срещу него и те така .
И за сега вариантите са 2 да тормози Blizzard до дупка да му го върнат , или да намери пишлемето което е направило репорт (имал е проблем с едно такова и му казало че ще го репортне точно за продажба на злато).Та във втория случай хубавото ще е че един по малко ще играе WoW,а лошото че Blizz ще останат без двама платци.

П.п.Уфф най накрая успях да оправя тоз моя акунт за форума. 8)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 18:16

Цитат:
WoW е една голяма съвкупност от всичко най-стандартно в MMORPGтата. Точно заради това и заради това, че е лесна и е разположена в добра позната вселена, тя е най-известната.

Words of Wisdom!

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 22:21

Sentry написа:
Wannabe, кое по-точно не може да се види за два часа? Че битките са бавни, че куестовете са стандартни, че играта е на tier-и, че графичния стил ми е неприятен, че развитието на героя е стандартно и че историята е писана през пръсти и нямаш избор какво ще стане, каквото и да правиш? Чакай, ама те половината MMORPGта са така, нали? WoW е една голяма съвкупност от всичко най-стандартно в MMORPGтата.
WoW има един странен чар,които някои хора не могат да доловят.Един чар,който я прави най-великата игра в живота ми.И ако след 60 години съм жив (което не ми се вярва,в следствие на сегашния ми начин на живот) и ако има нещо което си спомнян от младежкия ми гейминг,то тва 100% ще е уоу.И ако ще да ми изброиш 1000 факта поради които не е най-добрата игра,правена някога,то пак няма да те послушам.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 22:40

Аз не казвам на никого да не играе играта, не казвам и на никого да не я харесва. Казвам причините, поради които аз не я харесвам, и моля играчите на WoW просто да престанат да сравняват всяка масова ролева игра с нея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 22:44

http://www.warhammeronline.com/trial/in ... 6BRD-TRPTI

Къв е тоя безкраен трайъл на уархамър бтв?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Ное 2009 22:45

Безкрайния trial на Warhammer е нещо, което започна като идея в The Chronicles of Spellborn - играеш безплатно играта до 10ти левел за неопределено време. Можеш да си играеш колкото си искаш с колкото си героя искаш, но ограничението е lvl 10. За да качваш левели по-нататък трябва да започнеш да плащаш месечни такси.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com