Автор |
Съобщение |
SWfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 07 Сеп 2009 15:14
Max Payne написа: DjTaz написа: Както гледам май-никой не е гледал Близзкон .А там хората си го казаха ,но кои да слуша (съответно трябва да разбира английски), и това че въвеждат 2 нови раси не е за друго ,а в последствие да могат да направят нов HERO клас.
Демон Хънтърррр Дадоха всички способности които Демон Хънтъра имаше на Уарлока.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 07 Сеп 2009 15:32
Така е, ама паладина,мага, шамана и попа ги сложиха като обикновени, grove keeper-a стана друид,beastmaster-a - хънтър,МК - воин, warden - роуг, death knight-a го сложиха, останалите няма да се връзват поради расови особености и можем само да се надяваме на демон хънтър. Или евентуално blademaster.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 07 Сеп 2009 17:28
Max Payne написа: Така е, ама паладина,мага, шамана и попа ги сложиха като обикновени, grove keeper-a стана друид,beastmaster-a - хънтър,МК - воин, warden - роуг, death knight-a го сложиха, останалите няма да се връзват поради расови особености и можем само да се надяваме на демон хънтър. Или евентуално blademaster. Искам демон хънтър мааму, ще си купя геймкарта само за да си направя демон хънтър.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 09 Сеп 2009 20:11
Доживях преди минути по Нова Телевизия по време рекламата на филма в неделя от 20:00 "Живот или смърт" background theme музиката да е от... WoW: Ironforge града, като влизаш. Другите не ги знам, понеже не съм и играл, но тоя няма как да сбъркам + mp3s ги имам в WinAmp-а и слушам от време на време. Та... май някой в НОВА цъка WoW-ец . А може би се е впечатлил от новият експанжън ? wh0 kn0wz.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:02
Да бе аз като я гледах тази реклама и се чудех откъде ми е толкова позната мелодията.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 09 Сеп 2009 21:37
blizzard тайно са купили нова! няма съмнение.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 09 Сеп 2009 22:13
¦•••SHERIFA•••¦ написа: Доживях преди минути по Нова Телевизия по време рекламата на филма в неделя от 20:00 "Живот или смърт" background theme музиката да е от... WoW: Stormwind града, като влизаш. Другите не ги знам, понеже не съм и играл, но тоя няма как да сбъркам + mp3s ги имам в WinAmp-а и слушам от време на време. Та... май някой в НОВА цъка WoW-ец . А може би се е впечатлил от новият експанжън ? wh0 kn0wz. И аз това го забелязах снощи и не пропуснах да осведомя майка ми по въпроса.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 10 Сеп 2009 10:24
the_presator написа: blizzard тайно са купили нова! няма съмнение. Щеше да има реклами "Hi, I'm Milen Tzvetkov and I'm a douchebag! - Cut! There's no douchebag class in World of warcraft." - F#$! you! I've been a douchebag since 1970 .... Try world fo warcraft for free on blablablabla.com -What's your game" простете дебилщината ми
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 11 Сеп 2009 00:36
Звучи логично.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 11 Сеп 2009 09:35
А някои от вас не се ли замисли за нов вид маг? Нещо от рода на Guardian of Tirisfal или ордена Tirisfal? Ама и те са си магове. Абе ще бъде голяма изненада Може пък да е не е демън хънтър а си е просто демон!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 12 Сеп 2009 14:02
То може би не му е мястото тука но някой да знае добър сървър на версия 1.12.1?? Знам че версията е доста стара ама ме обхвана носталгията та за това да питам.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 12 Сеп 2009 15:42
KaLI_BoGa написа: Офтопик:Помните ли времената когато най-якия бос беше Ragnaros и един нормален рейд беше от порядака на 40 души?? Онтопик:Тоя катаклизъм ще пораздвижи малко историята на WoW и ще даде доста голяма база върху която близз да работят за Warcraft 4. ragnaros никога не е бил най-силният бос в играта, Onixia; Райдовете никога не са били от "порядъка" на 40 души, а максимум 40. Наистина ще се радвам да го направят. Наистина ще изчистят всичките чикии от Wotlk, където ти иска 10 часа gamingtime игра за един епик от сет и ПВП-то е който първи критне... Сигурно ще освежат малко нещата със експанжъна. Надявам се да не уосморят статсовете и кръвта, и да стане ояден герой на 60 4500hp, Нормален на Cataclysm na 85 60к... лътъфъ?? Blizz Трябва бая да поработят за да оформят контитента, защото повечето планини отгоре са ненаправени.... Като гледам, няма да го пуснат скоро защото до сега дори и Артас не са го пуснали..
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft Cataclysm Публикувано на: 12 Сеп 2009 17:15
Изписаха се доста неща относно новите комбинаций на раси/класове ето този линк обяснява доста неща: http://www.wow.com/2009/08/18/a-discuss ... binations/
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|