Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 17:06
One Vision ,игрите които изброи са или стари , или просто американска комерсиална пропаганда WiC какви достойнства има ? Драмата на едни американци , които с 10 танка спират хилядите и хилядите съветски толкова успешно , че се чудиш защо реват и отстъпват , а направо не ги изчакат да дойдат всичките и да свършват . Продължението на DoW какво имаше ? Малки битки , еднообразни мисии , история , която ти се поднася в еднообразен вид преди всяка мисия , на която ти просто трябва да мелиш малко , след което да отидеш и да убиеш някакъв бос . Ихаа , това е страхотно ! CoH не съм я играл , но моля те , позволи ми да не харесвам игрите , които са за втората световна война, и в които избиваш геройски нацистките армии . Или пък FEAR е велика , С жалките си опити да бъде страшна , но въпреки това пълна предсказуемост ? Еха , то е много интересно да обикаляш из един коридор , който изглежда по същия начин , като другите 50 , които си обиколил , и всичко това за да минеш през забутана насред стаята вентилационна шахта , която намираш след половин час лутане ? Crysis страхотна ли е ? Би ли я превъртял втори път ? Какви достонства има Hawx ? Глупавото управление , елементарния геймплей , липсата на история , еднообразните мисии , грозноватия терен ? Половината сгради са плоски , по дяволите ! Играта не е опростена , тя е проста . Има разлика , и тя е огромна ! За повечето от заглавията , които изброи , не могат да се кажат чак толкова добри думи . Част от тях не съм ги играл , просто не са мой тип . Халфовете винаги са ми били безлични и глупави - превъртял съм ги всичките , обаче не мога да разбера какво им хвалите - скованите престрелки ли , откровенно глуповата и неестествена физика , за която някой ви излъга , че била перфектна и вие само повтаряте колко идеална била ? Конзолите преебават всичко ! За тях излизат главно безмозъчни джъмп ен рънове ,в които правиш някви глуповати серии , натискайки разни комбинации на джойстика ? Геймингът е в криза . Факт . добри игри излизат рядко . Факт . Все по-малко игри излизат за PC -факт . Да , не е умрял все още , от него се изкарват пари , има си феновете , ама ако ми кажете , че 2008-9 година са най-светлите , еми не знам вече .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
indigo
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11404_1330936457.jpg) |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 18:41
Хора, научете се: конзолите са геймърска машина. Правена за игри. Това умее и добре го прави. Компа е мултимедиина машина. Не само за игри и не само затова се ползва. Иска ъпгрейди, инсталации, подръжка, еррорва... все в тоя род. Конзолите са по-добрия избор за всеки геймър, който може да си ги позволи. Сега някой ще се обади за шуутърите и стратегиите, може и за РПГ-тата - да, засега не са много добре подържани от конзолите. Но дайте им точни 3 години и ще говорим пак. Лично конзола нямам, но честичко играя аванта по чуждо епик_едит: Емануил, нека ти цитирам какво брейн е цитирал, че ти си написал... 1. "Игрите ти са тъпи, ама не съм ги играл, ама са тъпи." 2. "Халфа...скованите престрелки... глуповата и неестествена физика..." тези три съчетания не могат да са в едно изречение. Никога. 3. "Конзолите преебават всичко!!!" - прочети горната част от поста ми и после ходи да ревеш как GSM-ите са преебали стационарните телефони ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 19:25
Brain, ти си най-голямото идиотче , не знам дали се усещаш . Какво странно има в написаното ? Явно бавното ти мозъче не схваща нищо . Първия път те игнорирах , просто няма смисъл да псориш с кретен , ама си толкова опорит , че нямаше как да не те забележа . Похвално ! Привлече малко внимание към жалката си личност .А сега помоли мама или тате да ти прочетат подчертаното и да ти кажат кое е странно .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sentry
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3396_1209155087.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 20:01
Emanuil, ясно ни е на всички, че през годините си играл някакви извънземни игри, които се играят само с мисъл, изискват перфектно тяло и мисъл и вкарват образите право в ума ти. За нас, обикновените хора, има обикновени игри, но явно те на теб не ти харесват, затова моля те, иди се вкарай пак в матрицата и не излизай, докато не стигне технологичното и game developer-ското ниво, до това, което удовлетворява твоите божествени изисквания.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 20:36
Emanuil написа: А за да я подкараш на максимално ниво ти трябва чисто нов компютър , който струва над 2000 лева . Малко преувеличи тука.А халф лайф 2 заедно с продълженията си е уникална игра.Самата атмосфера и сюжет а перфектни.Всяка дума изречена против нея е безмислена
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
denik
|
Дидко Бандитко |
![Аватар](https://i.postimg.cc/dQHD8qSy/masons.png) |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 21:09
Der Meister написа: Последната наистина забавна игра, която играх като се замисля може би е Mass Effect. Дори след часове геймене не ми се ставаше за разлика от повечето игри, които съм играл. Няма как да съм по-съгласен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
R@Z0R
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=10570_1345721432.jpg) |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 21:11
Ей, не мога да ви разбера, пак спорите за игри, мама ви... Ако си говорим за светли години, периода '97-2004 си е по-ярък от избухваща супернова. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Раскольников
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4225_1326318564.jpg) |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 21:23
Многоуважаеми мои съфорумници, за пореден път бих искал да ви призова към активната експлотация на възможността за игнориране съобщенията на потребителите, които считате за вредни или по какъвто и да е начин ощетяващи вашето форумно изживяване...Смея да твърдя поне за мен ефекта ,който тази опция притежава е почти чудотворен...
А сега по темата...Не желая да се включвам в излишна полемика с Еmanuil, тъй като споровете между лица чиито равнища на компетенция и опит се разминават , обикновенно е едновременно неплодотворно и разхищаващо силите и на двете страни(макар и да не бих имал нищо против да видя как съответната персона припада с пяна по устата на клавиатурата си в пристъп на епилептичен гърч, съчетан с летална форма на инсулт).
Единственото което ще споделя е че липсата на фактора "забава" действително става по -осезаема , но аз лично бих я обяснил не толкова само с качествата на самите заглавия, колкото с загубата на нещо съществено по-важно за изживяването а именно усещането за "новост". При това не поради липсата на реална иновация , такава несъмнено присъства и примери за това ще посоча в лицето на заглавия като Mirror's Edge, Тоо Human, Resident Evil 4( и неговия клонинг със променен скин 5) , Red Alert 3( която посочвам специално заради факта че макар и никой да не иска да признае това от вярност към 2ката със своята скорост и интензиност в оnline игра трансформира представите ми за това как се играе стратегия в multiplayer), Last Remnant,Ninja Blade, Warhammer 40k 2 и естествено The Witcher.
Умишлено посочвам равномерно количество конзолни,компютърни и мулти-платформени заглавия, за да насоча вниманието към това че пролема не касае нито "конзолната инвазия"(крайно време е българската аудитория да преумее факта че от зараждането на индустрията именно конзолите са били основната игрална платформа, а компютрите инструмента за разработка на продуктите), нито пък "конзолизирането" на компютърните заглавия, довеждащо в голяма степен до "опростяването им" , за да са те поносими за невръсната и привикнала на удобно и "интуитивно управление" конзолна аудитория.
Не отричам че това несъмнено са проблеми за изцяло компютърния играч и че те несъмнено имат своето влияние...Но въпреки всичко,поне според мен то е в пъти по-малко отколкото е приятно да се признае, за да не се наложи играча да се изправи пред една далеч по-тежка за него, от чисто човешка гледна точка констатация... Това което намалява удоволствието от контакта с актуалните произведения на игралната сцена е нищо друго освен нашето собствено лениво "зрителско" пресищане.Нашия собствен опит и спомени...
Вече го няма онзи момент на очакване и изненада при контакта с до преди неизвестна ни поредица или жанр.Независимо от наличието на иновации или пък дори "революции" по отношение традициите на един или друг жанр, виждам как моя собствен "вкус" вече ми пречи да се наслаждавам на хобито си по начина и с изумлението с което го вършех преди, просто защото вече имам изграден образ на това какво представлява за мен "перфектния" образец на този или онзи жанр, или дори на тази или друга поредица.(За пример ще посоча своя съвършенния хорър - Silent Hill 2, съвършенното RPG - Vampires The Masquarade - Redemption и съвършения action adventure - Tomb Raider 3 - The Last Artifact).
Проблемът се появява в момента в които започне асоцииране качествата на едно заглавие не толкова сравнявайки го с неговите предшественици, колкото с изживяването което те са му предоставили - да очакваш атмосферата на вече добре познатия и преброден 4ри пъти Silent Hill, да ти се стори толкова подтискащо плътна и изпълнена с неописуем ужас от непознатото заключило се в собственото ти подсъзнание , колкото е била при първия ти досег с него. Да се надяваш че удоволствието от поваления изпълнен в десетки хиляди триъгалници,текстури,шейдъри,покрития и DX 9 ефекти Locust Broumak ще е същото като от това при спомена започти лишения от някаква форма, двуизмерен и текстуриран с няколкостотин точки , но за сметка на това първи в живота ти Enforcer в Duke Nukem 3D. Защото като всяко друго човешко същество и геймърския мозък има досадния навик да разсъждава в контекста на асоциирано и първоопознато = най-добро, приравнявайки всичко в приликата или различието си към него.Именно и поради това гениалния балансирания като механика и унищожително силен като история,атмосфера и персонажи Bioshock е "нищо в сравнение с System Shock и Deus Ex" . Именно поради това и изумително силния и смущаващ като идеи и внушения, фундаментално различен от всяка една хорър вселена до сега Dead Space, не е "нищо повечео от успешна амалгама между вече проверени и доказано успешни идеи и елементи", без да оценяваме колко голямо усилие е положено да се създаде изцяло нова и непозната "фонова база". Именно за това изцяло променилия идеята на Need For Speed като поредица Underground , "пак не е толкова добър като 3ката"...
И за мой собствен ужас вероятно точно заради това историята и атмосферата на Starcraft 2 ще са просто клонинг на Warcraft 3, така както тези на Warcraft 3 преди няколко години ми се струваха клонинг на Стареца, а Артъс беше(а и все още е) просто мъжки фентъзи клонинг на Керигън....
Всичко което се опитвах да ви кажа, драги форумни колеги е - остаряваме и колкото повече с всяко следващо заглавие се отдалечаваме от "геимърската" си "младост", толкова по-светли ще ни се струват спомените свързани с нея, независимо от това че тъй идеализирания бюст на госпожица Крофт на времето не е бил нищо повече от 6 триъгалника сключени във фигура, а сега ни се предлага в полигони доближаващи смущаващи тринулеви стойности...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 21:28
Jorix,GTA 4 ? Бая скъпа машина ти трябва . Sentry , к'ви са тия глупости бе ? indeedhewas, не съм играл само три от тях - CoH и двата космически симулатора . Поста ти е излишен ( и тъп) . Конзолите , както каза Раскольников , са по - първосигнални . Аз ще добавя и елементарни . Раскольников , ебаси "творческата" диария . Ти успя кажеш толкова малко неща (главно изтъквайки очевидното) в толкова много думи .Похвално ! Имаш и още една дарба - виждаш нещо там , където то просто не съществува ! Иновации в RA 3 и DoW 2 ? Знаеш ли значението на думата "иновация" ? Останалата част от поста ти няма да я коментирам - ти не успя да кажеш нищо , а ме излъга да го прочета цялото . Това , което всеки човек би могъл да изрази в размките на три изречения , ти изказа в .. 30 ? Всеки осъзнава това , което си изписал , затова не се коментира - то е ОЧЕВИДНО . Правилно , но ясно на всички . Темата не се отнася до толкова за сантименталността ни към старите заглавия , а за бъдещето на гейминга . За максималното комерсиализиране . Излишно опростяване . За превръщането му от "изкуство" в "начин за печалба" ! Конкуренцията е по - мъртва от всякога ! А през 2008 няма и графичен напредък . Няма революция като крайсис . Нито пък нещо запомнящо се . За мен най - лошото е , че все по - малко се набляга на кампанията и на сюжета , а все повече на мултиплеъра . А той за какво ти е ? Дали ще стреляш с пушка срещу другите ли прави играта запомняща се ,или кампанията й ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
wannabe
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/Proud.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 21:58
GTA 4 е подигравка с понятието оптимизация
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Раскольников
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4225_1326318564.jpg) |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 22:13
Emanuil написа: Темата не се отнася до толкова за сантименталността ни към старите заглавия , а за бъдещето на гейминга. Тъй като това е единствената част от съобщението , която може да бъде оборена с директна фактология, си позволявам още един коментар, в който да отговоря с директен цитат на автора на темата. " Та,питам ви,къде аджеба изчезнаха истински качествените игри?Защо всички разработчици оставиха на заден план фактора "фън"?Та нали това е целта на игрите - да се забавляваме? Защо,аджеба,играейки DooM II аз изпитвам далеч повече от този фактор "фън",отколкото Far Cry 2 да речем? " И тъй като смятам посочената от самия автор тематика за пъти по-важна и интересна за обсъждане от вземането на участие в поредната дискусия "новодошъл на границата на 13тата си година комплексиран илитерат срещу навлизащи във третата декада от живота си комплексирани социопати" си позволявам да коментирам нея , а не крайно незрелия и неадекватен мироглед на човек обвинява заглавие като F.E.A.R в убиващо "изкуството" гейм дизаин.... ПС: Sanitarium, LoK , VTM:B , Advent Rising, Psyhonouts,Deus Ex,Okami, Ico, SoC,Thief 1...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leach
|
![Аватар](http://img9.imageshack.us/img9/3452/wtfsmall.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 22:45
Не знам момчета, но аз имам стабилен достъп до PS3 (освен всичките конзолите у нас) и читаво ПЦ, а последните нови/ кътинг едж игри, които харесах са MGS4, Skate 2 и LBP. В по-голямата част от времето разцъквам ретро игри и не мога да направя нищо, че ми е в пъти по-приятно да играя Окарината на времето, отколкото Gears of War и Resistence. През последните 9 години съм се изкефил истински на следните игри: Half-Life 2, Okami, Bit. Trip Beat, Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: TP, Crayon Physics, Psychonauts, Killer7, World of Goo, Skate 2, MGS4, New Super Mario Bros, Lost Winds, Conker, Morrowind и Wii Sports, Guitar Hero (те са малко по-различна категория). Не са чак толкова малко, като се замисля, а и има доста други игри, които са ми били приятни за разцъкване. Просто тези изпъкват в съзнанието ми, като нещо повече от масата заглавия.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
indigo
|
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 22:50
Emanuil написа: indeedhewas, поста ти е излишен ( и тъп) . Баси, цял живот да се мъча не бих измислил по-точно описание за мнението ми за теб. Наистина. Заставам зад това, което съм писал по-горе. Докато го разбереш недей да постваш, излагаш се. Най-лошото е когато човек е много зле и всички го виждат, само той не разбира. И си мисли колко са зле другите, колко е на място той. Тъжно е, жално за гледане. Прочети какво е изписано досега, премисли, ама без да си ядосан и пристрастен. Какво каза ти, какво казаха другите. Накрая може да постнеш едно "извинявайте момчета" и да затворим спора. Ама премисли хубаво преди да сереш пак на чергата.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:22
Omg , явно много често си изпадал в описаното положение , много добре го познаваш . Проблемът е , че не пасва на случея . Казах , че не съм играл три от игрите . Казах и , че част от тези , които съм играл , нямат чак толкова достойнства . Не виждам какво да преосмисля . Всички за това се хванахте , а то е толкова елементарно . Надявах се , че след като дам точно определение на поста ти , ти ще се досетиш какво имам предвид , но това не се случи . Не съм пристрастен . Какво значи , че всички виждат , че съм бил зле ? "Всички " са ти и още един - двама . Вас ви е страх да търсите отрицателни черти на игри , които са уж всепризнати . Обаче където и да погледнете , което и ревю да прочетете , винаги ще намерите и плюсове , и минуси . Няма перфектна игра . В халф-лайф наистина можеше да вдигнеш разни кутийки от земята , обаче като удариш с гегата парче дърво... то изчезва . Като метнеш някой кашон с гравитигъна , то се върти неестествено . Като Хвърли същия този кашон срещу стена , той се натрошава на парчета , които са много по-малко от съставялите кашона преди това . Просто материята изчезва безследно . И , да, за 2004 беше революционно , но вече е остаряло , а и революционно не значи перфектно. Перфектното е неподвластно на времето , то ще си бъде перфектно и след 10 години . Щом след известно време то престава да бъде "перфектно" , то значи , че не е това точната дума . Освен това предметите са твърде лекички , летят твърде много и се трошат твърде лесно . Физиката на крайсис е с пъти по-добра . Освен това от началото до края все ходиш с едни и същи оръжия , биеш почти едни и същи врагове .Може историята да е добра , ама единствения начин да я разбереш е да си я четеш в нета . В играта не се разкрива , нито пък разбира каквото и да е . Ако наречете това плюс ще ви призная ! Начинът , по който пвраговете се просват на земята след като ги убиеш е скован . Ти ги стреляш , че шават все едно нищо им няма и изведнъж просто...падат . Като ми попадна играта преди четири години и половина ми изглеждаше уникална , навярно и при вас е било така . Обаче наскоро си я дръпнах пак - просто не е същото . И вие го направете , пък тогава ме ругайте ! Като цяло това ви бяха единствените аргументи - че не съм играл 3 игри , а говоря за други 10 , и че ругая халф-лай , която в крайна сметка действа изнервящо . Враговете си дори не забавят крачка докато ги среляш . Когато в скриптовете Аликс ги биеше , тя едва го докосваше с върха на пушкалото и те падаха . Взаимодействието между различните предмети беше неестествено . Халф-лайф едно не беше толкова лоша навремето , но озвучението беше толкова глуповато , че те изнервяше . Иначе към нея други забележки нямам , защото е наистина старичка - десетгодишна е все пак . Също така не мога да разбера защо толкова се възхваляват лицата в халф-лайф - наистина беше революционно , че имаха емоции , но те са толкова елементарни и предсказуеми , на моменти дори леко сковани , но най-вече превзети . А сега искам вие да не бъдете ядосани и притеснени , а безпристрастни . Абстрахирайте се от всички клишета и се съгласете с очевидното .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
indigo
|
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:30
Тетрис също е кофти игра. За времето си беше супер, но наскоро си я дръпнах пак и разбрах истината. Графиката е доста слаба, лицата хич не са детайлни. Звука също не е хубаво, само моно мелодийки. Абе все едно е правена преди 50 години.
И поста ми, пък камо ли постовете на другите, не са само 1 ред, деа. За 100 неща те хулиме и ти за дедовия се хвана да се оправдаваш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:36
Раскольников, в случея твоят " незрял и неадекватен мироглед" изкарва комерсиална простотия велика . Сам си вади изводите . Не спори с идиот , може и да не забележиш разликата . Ако спориш с идиот , може би и той прави същото . Айде мир ! ПП Раскольников,ти си много зле . Обаче за първи път изписа нещо смислено - твоята същност , а именно "новодошъл на границата на 13тата си година комплексиран илитерат" . Абсолютно точно се вписва. Всичко си дойде на мястото , сега вече можеш да "припадеш с пяна по устата на клавиатурата си в пристъп на епилептичен гърч, съчетан с летална форма на инсулт" .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:38
indeedhewas, две неща 1 За тетрис лоша дума не можеш да кажеш ,обаче ако някой заяви , че тетрис е прекрасен в техническо отношение , имаш право да му се смееш . 2 Къде видя 100 неща мойто момче , всичко е само в главата ти ! И най - накрая разграничи "обесняване на елементарни неща на идиоти" от "оправдаване" , защото ти правиш точно второто .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leach
|
![Аватар](http://img9.imageshack.us/img9/3452/wtfsmall.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:43
Ама Half-Life 2 игра ли беше или симулатор на физика? Извинявай, но това че кашон се троши неестествено в стената не прави една игра лоша, то и преди 4 години си беше толкова нереално, колкото е сега. Просто тогава нямаше по-добро. HL2 съква, като физичен симулатор и освен това вразите бягат, като ги стреляш, вместо да се влачат по земята. Ясно. Сега обясни защо да е лоша игра?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
indigo
|
|
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:46
Момче, спи ми се и хич не ми се занимава с тебе. И при зати мисъл ме удря гръм - какво ме е грижа за незнанието ти?
Себе си еби и майка си еби, аз съм си казал каквото имах да казвам. Поживо поздраво.
едит: Лийч, остави, колко страници вече му се обяснява. Остави.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Къде отиде забавлението =) Публикувано на: 05 Апр 2009 23:52
Leach , играта не е лоша , само това са й лошите черти , не са малко обаче . indeedhewas , наври си главата в ануса на сестра си . Просто си жалък . И стига си се обеснявал - през хуя ми е какво мислиш .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|