Автор |
Съобщение |
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 22 Апр 2008 12:53
Хахаха сега забелязах, че с Fire Eagle сме в един гуилд в GW. Видях, че някой спомена нещо за телепортацията... ами ако имате 5 часа на разположение да вървите, еми закакво говориме... Аре да не превръщам темата в GW vs. WoW
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 14:45
WoW > GW
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 14:53
The Chameleon написа: Blue, плащаш за играта и няма месечни такси. Това се има предвид под "безплатна" , ти какво искаш да ти я подарят направо? Иначе, Fire Eagle , аз лично нямам проблеми с месечни плащания, но самия факт, че има опция за безплатни дни, а защото съм от България не мога... това ме ядосва. Абе и ГУ си искат кинти нема нищо фрии...За да ти е свестен героя тряя си земеш сичките видове експенжъни там + да си купиш бонус пакове и то пак излиза бая пари
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 14:57
Като се замисля верно, че има и платени услуги, но аз лично никога не съм имал нужда от тях.. пък и някво , стига ми 1-вата част , то света е толкова голям, че ако се захванеш да изследваш и направиш всеки един Куест..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 16:55
Djtaz написа: .Не можеш свободно да се разхождаш из света.В ГУ за да отидеш до някъде просто се портваш или требва да миниш през няколко инстанции за да стигнеш до някъде си . Повече не ми се говори за Гилд уарс. Аха, не можеш, но нещо ми подксазва, че не се разхождаш на Walk от Менетил Харбър до Molten Core-a. Нз, мен повече ми изнася инстант травелинга за 2 клика, отколкото 7 и половина минтуи на гъза на грифон. 7 минути не са чак толкова много, но то да беше само веднъж....
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 18:12
Sandro написа: Аха, не можеш, но нещо ми подксазва, че не се разхождаш на Walk от Менетил Харбър до Molten Core-a. Нз, мен повече ми изнася инстант травелинга за 2 клика, отколкото 7 и половина минтуи на гъза на грифон. 7 минути не са чак толкова много, но то да беше само веднъж.... Верно е много дразнещо.За кво тряя да вися 5 минути на смотания уиверн/грифон вместо напрао да ме телепортира там
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 18:14
Jorix написа: Верно е много дразнещо.За кво тряя да вися 5 минути на смотания уиверн/грифон вместо напрао да ме телепортира там Можеби са искали да е по реалистично
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
v3n0m
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 23 Апр 2008 19:20
Time is money
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 10:36
v3n0m написа: Time is money friend! Каза гоблина от Годгедзан и те погледна сухо О.О
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 14:27
И тез от Буути Бей и Ратчет плещят същото :Д ( както и Евърлуук )
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 14:50
Angerfist написа: И тез от Буути Бей и Ратчет плещят същото :Д ( както и Евърлуук ) Ааа тея гоблинчетата говорят с баси генgстъ диалекта: "Yo!" "What up?"
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 18:25
Пробвайте да летите от Booty Bay до Zul'Aman.Май към 15 минс излизаше .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 18:27
Siedun написа: Пробвайте да летите от Booty Bay до Zul'Aman.Май към 15 минс излизаше . ХАХАХАХ яко цели 15 минути си летиш :Д
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 18:48
@Siedun, пре БЦ пътуванията от Оргриммар (или недай боже от Фелууд) до Силитъс къртеха просто, /g afk za 20 min mom4eta : /
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 19:02
Абе УоУ рулз бе, квото и да си говорим!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 21:13
Не знам колко сте се назомбясали НО, днес докато бях в кварталното магазинче за хлеб, некъф посерко има нема 8 клас, влиза и вика следното. - Дай една голяма Ариана а ... Продавачката - Алкохол и цигари само на пълнолетни , пълнолетен ли си ? - Аре бе вчера ми дадоха... - Няма да ти дам, търси си който ти е дал, аз не давам ... Разгневен дечкото се обръща и извиква ... - OMFG Продавачката отговаря ... - какво каза ? Той изврещева ... - ROFL И си излиза ... След което, ми трябваше известно време да усетя ,че вече са ТОЛКОВА МАЛОУМНИ ГЕЙмърчетата ,че не ползват собственият си език дори в "in the real world" . Деа
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 21:34
Пффф, че то и аз в риъл лайфа си говоря с "омг", "рофл", "нууб", "стфу", "оунд" и така нататък. l337 p|-|0r |_1p|-|3 ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 22:05
То това само за себе си говори.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 24 Апр 2008 22:12
Най-нормалното нещо на света е да си говоря с "омг, рофл, н00б, ламер и тн". Но култовото е: [21:53:11] <DreamTeddy> дал съм на някъв човек огънче и ми казва "мерси" [21:53:16] <DreamTeddy> отговора ми е " НП" [21:53:19] <DreamTeddy> нп бе братле
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Търся човек който има акаунт на Близз/УоУ/ Публикувано на: 25 Апр 2008 16:03
Vanderveken написа: Не знам колко сте се назомбясали НО, днес докато бях в кварталното магазинче за хлеб, некъф посерко има нема 8 клас, влиза и вика следното.
- Дай една голяма Ариана а ...
Продавачката - Алкохол и цигари само на пълнолетни , пълнолетен ли си ?
- Аре бе вчера ми дадоха...
- Няма да ти дам, търси си който ти е дал, аз не давам ...
Разгневен дечкото се обръща и извиква ...
- OMFG
Продавачката отговаря ...
- какво каза ?
Той изврещева ...
- ROFL
И си излиза ...
Което за пореден път доказва че това което говорят всички има ли си работа с оргинален WoW в най-пристрастяващите години преди The Burning Crusade е истина....It's not just a game!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|