Автор |
Съобщение |
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 23:01
Ихааааааааа Spore, Star Craft 2, Red Alert 3. Ще има на какво да се играе. Сигурен съм че и трите игри ще получат достатъчно внимание. Warcraft и C&C сериите отдавна си имат своите враждуващи фенове, които спорят коя е по добрата поредица. Така че и двете заглавия няма да останат недоуценени. Що се отнася за Spore всеки който харесва новите идеи и не е ограничен в жанрови предрасъдъци ще я пробва.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 14 Фев 2008 23:26
Лично мен ми писна от едни и същи игри на снимките изглежда доста тъповато некви лодки се стрелят с ток в някво плитко басеинче 3д дебилна графика некви детски шарени танкчета ае стига бе писна ми от такива
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 09:57
iddqd написа: Лично мен ми писна от едни и същи игри на снимките изглежда доста тъповато некви лодки се стрелят с ток в някво плитко басеинче 3д дебилна графика некви детски шарени танкчета ае стига бе писна ми от такива И на мене ми писна от такива като тебе Играта има що годе по сериозна графика то старкрафт 2.На мене графиката на старкрафта ми изглежда детска. Когато се изиграят игрите тогава бих могъл да изкажя своето мнение за сега съм доволен и от двете
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 13:33
еми щом има хора като теб които да им се връзват ще прават едни и същи игри цял живот рвд алерт команд анд конкуер тибериан сън и сяка по 3 4асти бахах а в края на краищата едно и също баси далаверата
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 15:57
Браво на пичовете, сега остава да се надяваме да ни предложат познатия ни геймплей тип "разбивация отсек'де" (и графика различна от тази на шотовете, че като ги гледам, енджина е супер-детски и ръбав) и всичко ще е на 6. Но каквото и да си говорим в Tiberian Sun е истината, няма какво да се лъжем. Как ми се приигра, не е истина...
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 16:42
bgcomando написа: Mahaan нищо лично но това низглежда на нищо повече от мод за C&C generals.Графиката ще бъде далеч по добра от тази.Второ историята за Япония ми звучи малко подозрително.Трето Eyedea & Abilities the Soviets са една от най силните раси.Ако направиш апокалпски танкове и киров аър шипове и бог не може да ти помогне и накрая RA2 и Yuris revenge са едни от най-добрите игри ,който някога съм играл-Поклон към Westwood. Бхахаха, добре, добре... Май не си разбрал, че то най-силните неща в тая игра далеч не са тея детинските Apocalypse Tanks и Kirov Airships... поиграй с малко по-добри от кварталните пишлемета, погледай reps и сигурно някои основни неща ще ти се изяснят за тази игра. Например това, че битката трябва да приключи за 2-3 минути, че най-важните единици са GIs & Guardian GIs (покрай тях 2-3 Prism Tanks, а ако нещата се закучат и Battle Fortress с Guardian GIs и един Sniper (ако играеш UK, ако играеш US - само Guardian GIs). Такива работи, моето момче. Класата в тази игра се постига с практика. А ти, определено така като гледам, я нямаш. Ако искам можем да направим някоя мачле 1в1, ама няма смисъл защото едва ли ще има как да се видим на живо, че да играем за някой лев. Пък ти ако искаш ми играй за Apocalypse и Kirov. Аз въобще не бих ти го спестил и, честно казано, според личната ми статистика би трябвало да съм те отнесъл от картата за 2-3 минути наистина. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 17:34
Eyedea & Abilities само да кажа , че първо апокалипс танковете и аър шиповете изобщо не са детски играчки-Верно , че са ултра тромави , но ако можеш да играеш правилно стават доста добри в правилните ръце , но и да изтъкна че аз когато играя не играя с тях , а ръшвам с танкчета а може и пехота зависи как реша.The soviets са далеч от слаби а и съм играл доста на RA2 и то не с кварталните пишлемета а с хора от къде ли не.Гледал съм доста реплаий и знам как да играя играта много добре.(Само да кажа , че почти не съм използвал Apocalypse Tanks и Kirov Airships просто защото са прекалено Лейт геим)
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 17:45
Хубавата битка става след 10 минути игра не на ръш.Да ръшнеш някой е просто на късмет не на профисионализъм винаги трябва да бързаш да правиш да бягаш да се потиш за този ръш и разбирасе ако ръша се провали идва ред на толкова приятната изненада.Всеки може да разбие враг по времето когато ТОЙ/ТЯ се развива но не може да го направи когато е развит за това на мене ми доставя повече удоволствие да смажа врага в разтцвета на силите му.Дгуго е да разбиеш база която няма защита и база която е добре защитена.Играта не е направена за да се играе на ръш защото по този начин се губи 90% от играта.Имал съм случай да ме нападас със яко спам на американски войници и да ме разбиват но какъв е смисълът от това?Никакъв.Можеби точно начина на игра на дадения човек сам показва колко е про и колко е притеснен в това дали атаката му ще е изненадваща.
Но вие си знаете играйте както можете и както сметнете за добре.Все пак всеки има собствен уникален начин на игра.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 17:52
Вермик, явно просто си noob. И на тебе ти казвам да погледаш малко повече reps и после да ги говориш тея простотии колко малко професионализъм имало в това, 'дето наричаш rush. А и най-вероятно ще разбереш, че за тая игра няма такова нещо като rush. Аз ви казвам - на тая игра не се става от един път gosu. Това, което и двамата го приказвате, за човек 'дето разбира от играта е смешно, разбирате ли? Не е толкова проста, колкото се опитвате да я изкарате, да знаете. Докато играете по тоя начин, никой няма да ви вземе на сериозно, честно ви казвам. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
FrAnTic1bg
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 18:25
@Eyedea & Abilities бе не изключвай майка Русия. То и аз съм предимно Allied играч, но доколкото помня (щото спрях да цъкам РА2 след като излезе Generals) Rhino Танк спама беше доста неприятен, дори и в мачъп срещу Юри, въпреки, че Юри срещу Русия беше предопределен мач. Иначе кво да кажа по топика. RED ALERT 3 копеуе. Ше се цъка задължително, най-малкото след като видях скриновете донякъде ме израдва. Само се надявам танка с двете дула да го пооправят малко, че не прилича на нищо XD Както гледам пак е SAGE (който между другото е от Generals насам, не от Emperor Battle for Dune, както каза някой) ама няма лошо, за ся лоша игра с такава графика неа . Иначе ми е любопитно да видя Източната Империя. Та остава само да почакаме и да видим. Имам чуството че ще се нарадваме на по завършен и балансиран проект отколкото когато излезе ТW наи малкото заради бетата, която уж ще пуснат само за при ордър копията. Just have to w8 though.
___________________________________ Sic vic pacem parabellum.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 19:03
FrAnTic1bg написа: @Eyedea & Abilities бе не изключвай майка Русия. То и аз съм предимно Allied играч, но доколкото помня (щото спрях да цъкам РА2 след като излезе Generals) Rhino Танк спама беше доста неприятен, дори и в мачъп срещу Юри, въпреки, че Юри срещу Русия беше предопределен мач. Доста неприятен, но и лесно предотвратим, поне с Allied. Иначе аз от RA2 скочих директно на Tiberium Wars, 'щото и на тиберийната поредица съм доста голям фен. ;р
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 19:10
Eyedea & Abilities написа: Доста неприятен, но и лесно предотвратим, поне с Allied. Иначе аз от RA2 скочих директно на Tiberium Wars, 'щото и на тиберийната поредица съм доста голям фен. ;р С гореспоменатите Guardian GIs. Абе въобще РА2 беше изключително балансирана и не можеш да кажеш коя фракция е повече от друга. И едните си имат плюсове и другите и те Играта като излезе ще я изям с енджина барабар
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 19:52
Eyedea & Abilities написа: Вермик, явно просто си noob. Eyedea & Abilities престани да лепиш етикети наляво и надясно. Независимо колко си добър на играта при подобно отношение никой няма да те вземе на сериозно. Vermic]Хубавата битка става след 10 минути игра не на ръш.[/quote]
Позволи ми да не се съглася. Намирам използването на огрничен бой единици в също толкова огрничено време по правилен начин за много по-развлекателно, отколкото това да седиш в базата си и да чакаш да ти се насъбере армия. [quote="FrAnTic1bg написа: Както гледам пак е SAGE (който между другото е от Generals насам, не от Emperor Battle for Dune, както каза някой) Със извинение, но SAGE се използва от Emperor насам. Първоначално е кръстен "Westwood 3D", но след като EA правят промени в няколко сфери на политиката си( и няколколко модификацйи в engine-a) двигателят се прекръства на "SAGE". Независимо как са го пречупвали, в основата си това си остават редовете, с които е написан E:BFD и допълненията, които са наслагвани с времето немогат да преминат всички ограничения.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 22:48
Mahaan написа: Eyedea & Abilities престани да лепиш етикети наляво и надясно. Независимо колко си добър на играта при подобно отношение никой няма да те вземе на сериозно.
Мислиш ли, че настоявам? Изказвам си мнението, а това че го правя по-остро е заради откровените глупости, които се пишат. ;р Който не разбира от играта, да не се прави на разбирач, то си има някои основни позиции. ;р
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 15 Фев 2008 23:21
Точно това ме дразни в RA2, кво му е интересното мача да свърши за има-няма 5 минути... Не е ли си да удариш 53 минути игра на крафтеца с форумците онтопик - абе очаквах мало повече графично... бтв играта стигнала ли е алфа?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 16 Фев 2008 03:42
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 16 Фев 2008 11:08
Да, иракчаните са единствените от soviet лагера, които оказват действителна съпротива. ;р
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 16 Фев 2008 16:32
Eyedea & Abilities написа: Да, иракчаните са единствените от soviet лагера, които оказват действителна съпротива. ;р То Куба с камкадзетата и Либия с демолишън тръковете също са болка в гъза.Моля се на оца и сина EA да не преебат RA3.Тъкмо направиха Tiberium Wars , която стана една от най-любимите ми игри!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 16 Фев 2008 18:04
Eyedea & Abilities написа: Да, иракчаните са единствените от soviet лагера, които оказват действителна съпротива. ;р Не съм убеден ,че имаш реална представа от това какво е RA2 . Виждал съм, и то съм виждал много играчи и стилове на игра, но твойто безмислие не съм. Ако беше едно време и я играех щях да те накарам да влачиш до 30 минути и да те срина без да ми причиниш и изпотяване на пръстите. Поздрав и Yuri is master.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: !Ще има Red Alert 3! Публикувано на: 16 Фев 2008 21:47
Advent написа: Поздрав и Yuri is master. Ама ти сериозно ли бе? 30 минути игра? Аз такива игри правех на RA2 като бях пишлеме. И пак гърчех, но после почнах да играя с много по-добри играчи и установих, че всичко е въпрос на добър тайминг и надиграване в микроконтрола. Ти ако начин на игра като моя не си виждал, значи на практика нищо не знаеш от това какво е RA2, 'щото това е една от най-разпространените и ефективни стратегии, ако си чел ревюта, стратегии, анализи и коментари за играта, гледал си reps щеше да знаеш за какво говоря. Но явно не знаеш. Да ти кажа - в тая игра няма late game. А това да играеш с фракцията на Юри си е просто подигравка, сериозно ти говоря. Показва какъв nab си, ако не друго. Но и така да е - и с тях нямаш абсолютно никакъв шанс. Истината е другаде. ;р
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|