Автор |
Съобщение |
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 15:34
Jorix написа: Мен па не ми тръгва
Стабилно... как е? аз сега я тегля... се надявам, че ще ми тръгне
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 16:05
Pentium D 3.4ghz, 1 GB DDR II, 7600GT 256 MB 1024x768 всичко по колите на МАХ, като съм сложил на Low околната среда и т.н. (все пак дето казваше един култов автор "Не ме интересува как изглежда тревата, когато хвърча отгоре и с 300км/ч!" ). Та на тези настройки при тая конфигурация игричката държи 30+ кадъра в секунда, които на мен са ми предостатъчни
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 16:48
баси как наливате пари в желязо не е реално...
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 18:58
тръгна горе доло на low
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 19:52
Аз с моята щайга няма и да пробвам. Така направих и с Карбон
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 19:54
Глупавата инсталация нещо заби, дано се оправи че искам най-после игра с хубава графика на компа си -.-
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 20:05
Нещо не ми харесва...
Това го казвам за геймплей тък като не я подкарвам на максимални настройки и за графика немога да говоря.
Иначе ми се видя същата - няма ли нищо ново освен Демидж метъра?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 20:44
Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ?
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+
ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) DDR3
2 GB Ram
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 22:00
Въпреки че pc-to ми е 2.8, 512 ram, а видеото ми няма PixelShader 2.0, съм оптимист, че ще я подкарам
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 22:28
Романс написа: Въпреки че pc-to ми е 2.8, 512 ram, а видеото ми няма PixelShader 2.0, съм оптимист, че ще я подкарам
Mи то и мойто така,само че с 3.0гхз,512рам и ати радеон 9550(128мб) схейдър 2.0 съм оптимист,че поне лол ще тръгне .
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 05:31
ундерграунд 1 и 2 и японските коли ми харесват в пьти повече
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 10:17
SeldoM написа: Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ? DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) DDR3 2 GB Ram
може и да тръгне само MHz са ти малко по-малко играта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram
|
|
|
|
|
Fadeproof
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 14:33
Играта е супер ! Пушекът направо рулира ... Геймплей , графика , аудио всичко ми харесва !! Искам пълната версия да излезне!
___________________________________ Митко Щурия Циганин
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 15:47
DirecteX написа: ундерграунд 1 и 2 и японските коли ми харесват в пьти повече
"ундер" все пак разбрах, че говорих за nfs underground 1, 2 на мен те версий най-много ми харесаха... Most Wanted не ми хареса... а Carbona го играх само малко него го биваше уш а за Pro Street не мога да определя още от демото... но като глеам има много който вече имат мнение за играта от сорта на "бахти тъпата игра" , "супер е"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NFS ProStreet или как ЕА сътвориха нещо уникално! Публикувано на: 04 Ное 2007 16:15
Rudecraft/Orange написа: До преди малко джитнах демото.Да си кажа,бях доста отрицателно настроен.Мислех си,че това ще бъде поредната игра ала Ъндърграунд.Да караш на тъмно,гонят те куки,правиш репутация. Така първото нещо,което трябва да отбележа е относно визията на играта.Значи графиката е великолепна!Вече се поддържат много резолюции,както и за широкоекранни монитори.За мен това беше огромен проблем,защото ми писна постоянно да гледам разтегнети коли.На 1440х900,всичко на High,играта ми върви перфектно. Саунда.Той е размазващ или поне частта,която успях да чуя. Управлението на лодките е изцяло променено,като то вече не е толкова лесно.Преди да започнете състезанието имате да изберете от няколко режима на каране.Ако изберете CASUAL примерно,компютърът ще ви помага да завивате на някои завои и етц.Ако изберете KING обаче,колата е изцяло на вашо разположение. Няма го Ъндърграунд излъчването,което имаха предишните геймки.Значи мисля,че мечтата ми се осъществи.NFS Hot Pursuit,но с Тунинг елементи. Така,състезанията в играта са легални.Което значи,че няма да ви гонят куки.Те се провеждат на писти,като всеки рейсър е спонсориран от някой производител или отбор.Точно нато в NFS:U2.В демото имаше само два моуда.Единия е познатия Speedtrap,само дето траповете са променени на чекпойнти и вече не е толкова лесно да минеш с 400км/ч през него.Другия беше обикновенния и познат Circuit.Просто трябва да завършиш първи. И сега най-важният елемент от играта.Най-главната част от нея е именно тунинга.И то визуалния.Този път Autosulpt-a е уникален,МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТ ПО СТОТИЦИ НАЧИНИ!Боди китове,джанти,спойлери,каквото пожелаете!МНого голяма част играят и Performance ъпгрейдите,като след всеки,и колата ви ще се променя малко. Иначе цялостната концепция е непроменена.Трябва да станеш KING.Това е.Спечели всичко,стани цар. Направо съм удивен от играта или поне това което видях в демото. Та,който го е минал да коментира! ЕДИТ:Забравих да спомена,че в играта има и Damage система.Да,колата се разваля,почва да пуши и се забавя етц.В демото не се вижда,дали това влияе на бюджета.Но се предполага!Така,че учете се да карате!
ами да ти кажа,на който му се човърка из вътрешностите на кола,занимава му се с тунинг и прочее харесва да си играе на автомеханик,авто конструктор,има една игрица която е светлинни години над НФС-то.Казва се R Factor.
Ако ти се щат зрелищни катастрофи пусни си коя да е Бърноут игра.Лично мнение намери си Ривендж.Най добра от цялата Бърноут сага. .Само дето е за Плейстейшън 2.
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 16:39
щом се ме разбрал какво се правиш на интересен иначе за играта е нещо като гран туризмо
Die Moon !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 18:04
Ще трябва да направя един цялостен ъпгрейд, преди да я подкарам както трябва...
Иначе - играта вече не е онова, което беше. Сега вече става само за "прекарване" на времето. А и освен това, налагането на тезата "Или имаш мощен компютър, или не играеш" може да откаже доста българи да я играят.
За мен "Underground" серията беше мрак, осветен огромен град, тунинг и нелегални състезания. А не Формула 1 със Фолксваген Голф примерно.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 23:42
DeViL написа: SeldoM написа: Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ? DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) DDR3 2 GB Ram може и да тръгне само MHz са ти малко по-малко играта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram Дрън, дрън...Някои хора още не се научиха, че мощността на различните компютърни компоненти не идва от по-голямата работна честота, обема на паметта и т.н
То много се радват продавачите в компютърните магазини като им дойдат такива де...
А относно играта...Най после нещо различно от Underground Shit Style-а.На нова година като взема зверската конфигурация, ще я избича на макс, че сега не искам да си развалям удоволствието с low-medium настройки.Дано да е добра, иначе любимата ми част от поредицата пак ще си остане Hot Pursuit 2-ката.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 00:01
Вuddy написа: DeViL написа: SeldoM написа: Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ? DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+ ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) DDR3 2 GB Ram може и да тръгне само MHz са ти малко по-малко играта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram Дрън, дрън...Някои хора още не се научиха, че мощността на различните компютърни компоненти не идва от по-голямата работна честота, обема на паметта и т.н То много се радват продавачите в компютърните магазини като им дойдат такива де... А относно играта...Най после нещо различно от Underground Shit Style-а.На нова година като взема зверската конфигурация, ще я избича на макс, че сега не искам да си развалям удоволствието с low-medium настройки.Дано да е добра, иначе любимата ми част от поредицата пак ще си остане Hot Pursuit 2-ката.
Бе незнам... колко разбирам признавам, че не много но ако ще копувам комп или нещо такова се саветвам с баща ми... занимава се с компютри от към 10 години ...
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2007 01:06
и кьв е смисьла на хаи за едната смотана трева и калта баси смешната игра са направили
Die Moon !
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|