Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 15:34

Jorix написа:
Мен па не ми тръгва

Стабилно... как е? :roll: аз сега я тегля... се надявам, че ще ми тръгне

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 16:05

Pentium D 3.4ghz, 1 GB DDR II, 7600GT 256 MB :arrow: 1024x768 всичко по колите на МАХ, като съм сложил на Low околната среда и т.н. (все пак дето казваше един култов автор "Не ме интересува как изглежда тревата, когато хвърча отгоре и с 300км/ч!" :lol: ). Та на тези настройки при тая конфигурация игричката държи 30+ кадъра в секунда, които на мен са ми предостатъчни :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 16:48

баси как наливате пари в желязо не е реално...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 18:58

тръгна горе доло на low :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 19:52

Аз с моята щайга няма и да пробвам. Така направих и с Карбон :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 19:54

Глупавата инсталация нещо заби, дано се оправи че искам най-после игра с хубава графика на компа си -.-

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 20:05

Нещо не ми харесва...
Това го казвам за геймплей тък като не я подкарвам на максимални настройки и за графика немога да говоря.
Иначе ми се видя същата - няма ли нищо ново освен Демидж метъра?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 20:44

Аз със мойта щайга ще мога ли да я подкарам на максимална резолюция ?
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2300 MHz (11.5 x 200) 4400+
ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB) DDR3
2 GB Ram

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 22:00

Въпреки че pc-to ми е 2.8, 512 ram, а видеото ми няма PixelShader 2.0, съм оптимист, че ще я подкарам :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2007 22:28

Романс написа:
Въпреки че pc-to ми е 2.8, 512 ram, а видеото ми няма PixelShader 2.0, съм оптимист, че ще я подкарам :lol:

Mи то и мойто така,само че с 3.0гхз,512рам и ати радеон 9550(128мб) схейдър 2.0 съм оптимист,че поне лол ще тръгне :lol: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 05:31

ундерграунд 1 и 2 и японските коли ми харесват в пьти повече

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 10:17

SeldoM написа:
ASRock ALiveXFire-eSATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
2 GB Ram

може и да тръгне само MHz са ти малко по-малко :P играта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 14:33

Играта е супер ! Пушекът направо рулира ... Геймплей , графика , аудио всичко ми харесва !! Искам пълната версия да излезне! :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 15:47

DirecteX написа:
ундерграунд 1 и 2 и японските коли ми харесват в пьти повече

"ундер" :? все пак разбрах, че говорих за nfs underground 1, 2 :wink: на мен те версий най-много ми харесаха... Most Wanted не ми хареса... а Carbona го играх само малко него го биваше уш а за Pro Street не мога да определя още от демото... но като глеам има много който вече имат мнение за играта от сорта на "бахти тъпата игра" , "супер е" :roll:

Профил Skype WWW

Заглавие: Re: NFS ProStreet или как ЕА сътвориха нещо уникално!
Публикувано на: 04 Ное 2007 16:15

Rudecraft/Orange написа:
До преди малко джитнах демото.Да си кажа,бях доста отрицателно настроен.Мислех си,че това ще бъде поредната игра ала Ъндърграунд.Да караш на тъмно,гонят те куки,правиш репутация.
Така първото нещо,което трябва да отбележа е относно визията на играта.Значи графиката е великолепна!Вече се поддържат много резолюции,както и за широкоекранни монитори.За мен това беше огромен проблем,защото ми писна постоянно да гледам разтегнети коли.На 1440х900,всичко на High,играта ми върви перфектно.
Саунда.Той е размазващ или поне частта,която успях да чуя.
Управлението на лодките е изцяло променено,като то вече не е толкова лесно.Преди да започнете състезанието имате да изберете от няколко режима на каране.Ако изберете CASUAL примерно,компютърът ще ви помага да завивате на някои завои и етц.Ако изберете KING обаче,колата е изцяло на вашо разположение.
Няма го Ъндърграунд излъчването,което имаха предишните геймки.Значи мисля,че мечтата ми се осъществи.NFS Hot Pursuit,но с Тунинг елементи.
Така,състезанията в играта са легални.Което значи,че няма да ви гонят куки.Те се провеждат на писти,като всеки рейсър е спонсориран от някой производител или отбор.Точно нато в NFS:U2.В демото имаше само два моуда.Единия е познатия Speedtrap,само дето траповете са променени на чекпойнти и вече не е толкова лесно да минеш с 400км/ч през него.Другия беше обикновенния и познат Circuit.Просто трябва да завършиш първи.
И сега най-важният елемент от играта.Най-главната част от нея е именно тунинга.И то визуалния.Този път Autosulpt-a е уникален,МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТ ПО СТОТИЦИ НАЧИНИ!Боди китове,джанти,спойлери,каквото пожелаете!МНого голяма част играят и Performance ъпгрейдите,като след всеки,и колата ви ще се променя малко.
Иначе цялостната концепция е непроменена.Трябва да станеш KING.Това е.Спечели всичко,стани цар.

Направо съм удивен от играта или поне това което видях в демото.
Та,който го е минал да коментира! :P

ЕДИТ:Забравих да спомена,че в играта има и Damage система.Да,колата се разваля,почва да пуши и се забавя етц.В демото не се вижда,дали това влияе на бюджета.Но се предполага!Така,че учете се да карате! :P

ами да ти кажа,на който му се човърка из вътрешностите на кола,занимава му се с тунинг и прочее харесва да си играе на автомеханик,авто конструктор,има една игрица която е светлинни години над НФС-то.Казва се R Factor.
Ако ти се щат зрелищни катастрофи пусни си коя да е Бърноут игра.Лично мнение намери си Ривендж.Най добра от цялата Бърноут сага. :D .Само дето е за Плейстейшън 2.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 16:39

щом се ме разбрал какво се правиш на интересен иначе за играта е нещо като гран туризмо

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 18:04

Ще трябва да направя един цялостен ъпгрейд, преди да я подкарам както трябва...

Иначе - играта вече не е онова, което беше. Сега вече става само за "прекарване" на времето. А и освен това, налагането на тезата "Или имаш мощен компютър, или не играеш" може да откаже доста българи да я играят.

За мен "Underground" серията беше мрак, осветен огромен град, тунинг и нелегални състезания. А не Формула 1 със Фолксваген Голф примерно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2007 23:42

DeViL написа:
SeldoM написа:
2 GB Ram

може и да тръгне само MHz са ти малко по-малко :P играта иска 2800 но мойте са 2400+ и ми тръгна демек имаш шансове след като имаш и 2gb Ram :wink:
Дрън, дрън...Някои хора още не се научиха, че мощността на различните компютърни компоненти не идва от по-голямата работна честота, обема на паметта и т.н

То много се радват продавачите в компютърните магазини като им дойдат такива де...

А относно играта...Най после нещо различно от Underground Shit Style-а.На нова година като взема зверската конфигурация, ще я избича на макс, че сега не искам да си развалям удоволствието с low-medium настройки.Дано да е добра, иначе любимата ми част от поредицата пак ще си остане Hot Pursuit 2-ката.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 00:01

Вuddy написа:
DeViL написа:
SeldoM написа:
2 GB Ram

Дрън, дрън...Някои хора още не се научиха, че мощността на различните компютърни компоненти не идва от по-голямата работна честота, обема на паметта и т.н

То много се радват продавачите в компютърните магазини като им дойдат такива де...

А относно играта...Най после нещо различно от Underground Shit Style-а.На нова година като взема зверската конфигурация, ще я избича на макс, че сега не искам да си развалям удоволствието с low-medium настройки.Дано да е добра, иначе любимата ми част от поредицата пак ще си остане Hot Pursuit 2-ката.

Бе незнам... колко разбирам признавам, че не много но ако ще копувам комп или нещо такова се саветвам с баща ми... занимава се с компютри от към 10 години ...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 01:06

и кьв е смисьла на хаи за едната смотана трева и калта баси смешната игра са направили

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com