Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: hahaha
Публикувано на: 04 Юни 2003 13:53

Sir_J написа:
VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz!

Sir_J prav si za vsi4ko....Molq teeee kaji mi kakuv ti e nick-a v battle.net :D :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2003 18:09

High_voltage написа:
WW_, purvo vseki si ima mnenie i tova 4e to e razli4no ot tvoyto ne zna4i 4e 4oveka e lud! :!:
Vtoro Elune ne e "toy" ,a "tq"!

Priemam kritikata....Prav si....O6te pove4e 6tom e "tq" zna4i 6te i se izvinq...Ne moga da ne uvajavam momi4e koeto igrae W3,vupreki 4e misli Death Knight-a za tup geroi...Taka 4e-SORRY Elune :wink: !
I vse pak DEATH KNIGHT RULEZZZZZZZ :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2003 18:45

High_voltage написа:
WW_, purvo vseki si ima mnenie i tova 4e to e razli4no ot tvoyto ne zna4i 4e 4oveka e lud! :!:
Vtoro Elune ne e "toy" ,a "tq"!

Blagodarq za podkrepata,High_voltage,mnogo blagodarq!!!
Sega kato sym tuk-ima li naviti da napravim edin fen sait(klub)na War3???
Pi6ete na elune@abv.bg

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 08:22

Zashto vsi4ki si praviat smetki za 6 ti lvl skilla?Mnogo riadko pri 1v1 , dori i 2v2 edin geroi stava 6ti lvl

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 08:27

eNf написа:
Zashto vsi4ki si praviat smetki za 6 ti lvl skilla?Mnogo riadko pri 1v1 , dori i 2v2 edin geroi stava 6ti lvl

Za6toto vsi4ki znaqt 4e toi e nai-qk!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 08:37

Dori i da e iak,kolko vreme mislish da igraesh za da stignesh 6 ti lvl.I ne vinagi 6ti skill e nai iak,no kogato SAMO toi e dobar v sravnenie s drugite 3 po izpolzvaemost i si pravish geroi samo zaradi 6oto umenie kakvo govori spored tebe tova..4e geroia sux mnogo iasno.Naprimer DK posledniqt mu skill e napulno bezmislen,no vseki undead zapo4va s tozi geroi poneje ima nezamenim death coil i s aurata mu pone na 2 ri level ghoul-ovete stavat smyrt za spellcasters.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 12:09

WW_: просто се кефя каква комбина ще са Crypt Lord и DK на TFT. И без това новият герой на ъндед е с най-много кръв(изключвам Pit Lord от неутралните герои), пък и след като го обградят и като успеят да му свалят малко кръв DC го коилва и аре, пак на ново да се мъчат да убият лудият бръмбар.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 14:35

Enf,
Suglasen sum s teb, no da ti kaja ne e 4ak tolkova trudno da se vdigne 6-ti lvl na purvi geroi ako znae6 kak....Az Dreadlord-a go vdigam 6 lvl za okolo 15 minuti...No za DK-a si prav!!!

Gipo,
10x za informaciqta...V na4aloto kato vidqh tozi Crypt Lord si vikah 4e e toq geroi 6a e golqmo prase...I toi naistina si e prase 6tom e s nai-golqm jivot...Na undead-a moje bi to4no tova mu lipsva6e kato geroi...4akam s neturpenie da go vidq 6to za brumbar stava duma i s koi geroi 6te e nai-dobre v kombinaciq...
Ohhhh, ama mai kato gledam na TFT 6e trebe da se igrae s 3 geroq, a tova, pone za men ne e lesno :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 15:31

WW_: във TFT от новата сграда на всички раси ще можеш да си купуваш артефакт даващ - поне 5 бонус към демиджа, 250 демидж на summon единици, забавя движението на ударената единица и най-готиното - всеки меле герой ще може да стреля по летящите единици. От това следва, че Lich'a ще е адски рядко срещан. Аз лично играя бетата - Crypt Lord, Death Knight, Dread Lord("Drug" Lord :P :) )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 17:40

WW_, i ti si mislish 4e za tezi 15 min protivnika shte te ostavi da digash na spokoistvie?govorim za Player , ne za Pc vse pak.No dori i da priemem edna ogromna slu4ainost,ako igraete defenzivno i creepvate i ne se zase4ete, to ti ot polovinata creeps na LT ne mojesh da dignesh 6ti level dori i ako DL ti e edinstven geroi.Ne broia Granit golemite..

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 18:41

Enf написа:
WW_, i ti si mislish 4e za tezi 15 min protivnika shte te ostavi da digash na spokoistvie?govorim za Player , ne za Pc vse pak.No dori i da priemem edna ogromna slu4ainost,ako igraete defenzivno i creepvate i ne se zase4ete, to ti ot polovinata creeps na LT ne mojesh da dignesh 6ti level dori i ako DL ti e edinstven geroi.Ne broia Granit golemite..

Ami da ti kaja kato igraq sre6tu PC, makar 4e ot odavna ne sum igral,to4no toi dosta rano mi vliza i ne me ostavq namira, a sre6tu istinski igra4 ne e taka....Moje bi vidqt li 4e igraqt sre6tu undead i ne te tormozqt mnogo zaradi dobrata ti za6tita...To i pove4eto mi zagubi sa ot tower rushove ili puk nekvi drugi rushove....Az si igraq po-4esto defanzivno i na razvitie...
Tova za LT si prav....Az tolkova mrazq tazi karta za 1v1...Tam nqmam 1 pobeda...To po prinzip taq karta e preebana za undead....
No na Plunder Isle za 15 minuti ti garantiram i te uverqvam 4e ne e lesno da me spre :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2003 20:51

WW_ написа:
Sir_J написа:
VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz!

Sir_J prav si za vsi4ko....Molq teeee kaji mi kakuv ti e nick-a v battle.net :D :wink:

ami na bas 4e ne moje6 da se seti6:)))) nicka mi v evropeiskiq server e.................. "Sir_J" ne e dale4e ot uma nali:)))))) akop iska6 mi pi6i na server@gbg.bg 100% otgovor!

Hail and Kill!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2003 21:29

Sir_J написа:
WW_ написа:
Sir_J написа:

ami na bas 4e ne moje6 da se seti6:)))) nicka mi v evropeiskiq server e.................. "Sir_J" ne e dale4e ot uma nali:)))))) akop iska6 mi pi6i na server@gbg.bg 100% otgovor!

Tuka si4ki sa boobove bez Sir_J i WW_

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 21:30

noobove de :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2003 23:20

ох недей, ламер - рече и отсече, че всички почти били като него :lol: :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 08:15

WW_ , i kvo kato si undead? zna4i kazvash igraite undead za da creepnete si4ko po kartata.A otnosno Plunder Isle pak ne mojesh da stnanesh 6 ti level ako utrepesh polovinata creepove VKLIU4ITELNO i drakona na 10 ti level.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 09:11

btw PC ti vliza samo ako si tragnal za fast tech,ako ne to creepva kakvoto moje po kartata i togava vliza..

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 09:20

i s kakvo zashtitata na human otstupva pred undead da re4em,shtom samo undaed ne "tormoziat" v na4aloto spored tebe...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 10:25

UD li ne tormozqt we???? xaxaxa s edin Far seer ili blade master i acolyte-4etata zagivat. hahahaha naj gadno im e na UD 6toto rabotnicite im ne myradt kato kopat zlato hahahahaha

Hail and Kill!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2003 17:05

_JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie....
Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we :roll: ....
Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP...
Sir_J
Ne si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com