Автор |
Съобщение |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Re: hahaha Публикувано на: 04 Юни 2003 13:53
Sir_J написа: VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz!
Sir_J prav si za vsi4ko....Molq teeee kaji mi kakuv ti e nick-a v battle.net 
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2003 18:09
High_voltage написа: WW_, purvo vseki si ima mnenie i tova 4e to e razli4no ot tvoyto ne zna4i 4e 4oveka e lud! Vtoro Elune ne e "toy" ,a "tq"!
Priemam kritikata....Prav si....O6te pove4e 6tom e "tq" zna4i 6te i se izvinq...Ne moga da ne uvajavam momi4e koeto igrae W3,vupreki 4e misli Death Knight-a za tup geroi...Taka 4e-SORRY Elune  !
I vse pak DEATH KNIGHT RULEZZZZZZZ 
|
|
|
|
 |
elune
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2003 18:45
High_voltage написа: WW_, purvo vseki si ima mnenie i tova 4e to e razli4no ot tvoyto ne zna4i 4e 4oveka e lud! Vtoro Elune ne e "toy" ,a "tq"!
Blagodarq za podkrepata,High_voltage,mnogo blagodarq!!!
Sega kato sym tuk-ima li naviti da napravim edin fen sait(klub)na War3???
Pi6ete na elune@abv.bg
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 08:22
Zashto vsi4ki si praviat smetki za 6 ti lvl skilla?Mnogo riadko pri 1v1 , dori i 2v2 edin geroi stava 6ti lvl
|
|
|
|
 |
elune
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 08:27
eNf написа: Zashto vsi4ki si praviat smetki za 6 ti lvl skilla?Mnogo riadko pri 1v1 , dori i 2v2 edin geroi stava 6ti lvl
Za6toto vsi4ki znaqt 4e toi e nai-qk!
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 08:37
Dori i da e iak,kolko vreme mislish da igraesh za da stignesh 6 ti lvl.I ne vinagi 6ti skill e nai iak,no kogato SAMO toi e dobar v sravnenie s drugite 3 po izpolzvaemost i si pravish geroi samo zaradi 6oto umenie kakvo govori spored tebe tova..4e geroia sux mnogo iasno.Naprimer DK posledniqt mu skill e napulno bezmislen,no vseki undead zapo4va s tozi geroi poneje ima nezamenim death coil i s aurata mu pone na 2 ri level ghoul-ovete stavat smyrt za spellcasters.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 12:09
WW_: просто се кефя каква комбина ще са Crypt Lord и DK на TFT. И без това новият герой на ъндед е с най-много кръв(изключвам Pit Lord от неутралните герои), пък и след като го обградят и като успеят да му свалят малко кръв DC го коилва и аре, пак на ново да се мъчат да убият лудият бръмбар.
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 14:35
Enf,
Suglasen sum s teb, no da ti kaja ne e 4ak tolkova trudno da se vdigne 6-ti lvl na purvi geroi ako znae6 kak....Az Dreadlord-a go vdigam 6 lvl za okolo 15 minuti...No za DK-a si prav!!!
Gipo,
10x za informaciqta...V na4aloto kato vidqh tozi Crypt Lord si vikah 4e e toq geroi 6a e golqmo prase...I toi naistina si e prase 6tom e s nai-golqm jivot...Na undead-a moje bi to4no tova mu lipsva6e kato geroi...4akam s neturpenie da go vidq 6to za brumbar stava duma i s koi geroi 6te e nai-dobre v kombinaciq...
Ohhhh, ama mai kato gledam na TFT 6e trebe da se igrae s 3 geroq, a tova, pone za men ne e lesno 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 15:31
WW_: във TFT от новата сграда на всички раси ще можеш да си купуваш артефакт даващ - поне 5 бонус към демиджа, 250 демидж на summon единици, забавя движението на ударената единица и най-готиното - всеки меле герой ще може да стреля по летящите единици. От това следва, че Lich'a ще е адски рядко срещан. Аз лично играя бетата - Crypt Lord, Death Knight, Dread Lord("Drug" Lord  )
|
|
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 17:40
WW_, i ti si mislish 4e za tezi 15 min protivnika shte te ostavi da digash na spokoistvie?govorim za Player , ne za Pc vse pak.No dori i da priemem edna ogromna slu4ainost,ako igraete defenzivno i creepvate i ne se zase4ete, to ti ot polovinata creeps na LT ne mojesh da dignesh 6ti level dori i ako DL ti e edinstven geroi.Ne broia Granit golemite..
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 18:41
Enf написа: WW_, i ti si mislish 4e za tezi 15 min protivnika shte te ostavi da digash na spokoistvie?govorim za Player , ne za Pc vse pak.No dori i da priemem edna ogromna slu4ainost,ako igraete defenzivno i creepvate i ne se zase4ete, to ti ot polovinata creeps na LT ne mojesh da dignesh 6ti level dori i ako DL ti e edinstven geroi.Ne broia Granit golemite..
Ami da ti kaja kato igraq sre6tu PC, makar 4e ot odavna ne sum igral,to4no toi dosta rano mi vliza i ne me ostavq namira, a sre6tu istinski igra4 ne e taka....Moje bi vidqt li 4e igraqt sre6tu undead i ne te tormozqt mnogo zaradi dobrata ti za6tita...To i pove4eto mi zagubi sa ot tower rushove ili puk nekvi drugi rushove....Az si igraq po-4esto defanzivno i na razvitie...
Tova za LT si prav....Az tolkova mrazq tazi karta za 1v1...Tam nqmam 1 pobeda...To po prinzip taq karta e preebana za undead....
No na Plunder Isle za 15 minuti ti garantiram i te uverqvam 4e ne e lesno da me spre 
|
|
|
|
 |
Sir_J
|
 |
|
|
Заглавие: Re: hahaha Публикувано на: 05 Юни 2003 20:51
WW_ написа: Sir_J написа: VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz! Sir_J prav si za vsi4ko....Molq teeee kaji mi kakuv ti e nick-a v battle.net 
ami na bas 4e ne moje6 da se seti6:)))) nicka mi v evropeiskiq server e.................. "Sir_J" ne e dale4e ot uma nali:)))))) akop iska6 mi pi6i na server@gbg.bg 100% otgovor!
|
|
 |
DJiDJo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: hahaha Публикувано на: 05 Юни 2003 21:29
Sir_J написа: WW_ написа: Sir_J написа: VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz! Sir_J prav si za vsi4ko....Molq teeee kaji mi kakuv ti e nick-a v battle.net  ami na bas 4e ne moje6 da se seti6:)))) nicka mi v evropeiskiq server e.................. "Sir_J" ne e dale4e ot uma nali:)))))) akop iska6 mi pi6i na server@gbg.bg 100% otgovor!
Tuka si4ki sa boobove bez Sir_J i WW_
|
 |
DJiDJo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 21:30
noobove de 
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2003 23:20
ох недей, ламер - рече и отсече, че всички почти били като него 
|
|
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 08:15
WW_ , i kvo kato si undead? zna4i kazvash igraite undead za da creepnete si4ko po kartata.A otnosno Plunder Isle pak ne mojesh da stnanesh 6 ti level ako utrepesh polovinata creepove VKLIU4ITELNO i drakona na 10 ti level.
|
|
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 09:11
btw PC ti vliza samo ako si tragnal za fast tech,ako ne to creepva kakvoto moje po kartata i togava vliza..
|
|
|
|
 |
Enf
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 09:20
i s kakvo zashtitata na human otstupva pred undead da re4em,shtom samo undaed ne "tormoziat" v na4aloto spored tebe...
|
|
|
|
 |
Sir_J
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 10:25
UD li ne tormozqt we???? xaxaxa s edin Far seer ili blade master i acolyte-4etata zagivat. hahahaha naj gadno im e na UD 6toto rabotnicite im ne myradt kato kopat zlato hahahahaha
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2003 17:05
_JIJO_, he-he 10x, no te uverqvam 4e i az sum noob...Siguren sum 4e ima pone edin tuka koito 6a me bie....
Enf, mnooooogo gre6i6 4e na PI nema da vdigna 6-ti lvl...Kak da ne mojewe 4ovek...Misleh te za dobur, ama tuka se poizloji...4e to samo s ednite drakoni 6e stana 4 lvl we  ....
Ne sum kazal 4e samo UD ne tormozqt i 4e Human imat po-slaba za6tita...No haide kaji mi s kakvo po-to4no 6te me tormozqt...Nai-mnogo da mi vlezat v na4aloto s geroi po accolitite na minata, ama posle ve4e kato mi se upgadne centura i stava po-trudno....A za Human moje bi ima6 predvid kato dobra za6tita militiata...Taka e,no se zamisli 4e ot neq moje6 da vzeme6 dost XP...
Sir_J
Ne si napravih truda da vidq dali tova ti e nick-a i v battle.net...Ei sega 6te check-na...Moje i da ti pi6a...6e vidq...
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|