Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 18:46

odojitoo написа:
И сега една новина, която ще стъжни живота на всички фенове на сагата. Разкриха сюжета на Star Wars: The Force Unleashed II.

Надежда всяка тука оставете... историята е дори по-тъпа, отколкото сте си представяли.

След като Дарт Вейдър загубва тайния си ученик, той занася негова ДНК на Камино и го клонира. Клонингът е абсолютно непроменен - той дори запазва спомените на оригинала. Именно този клонинг е главният герой в играта.

Фрапиращо, нали?

За тези, които все още не са разбрали, ще поясня. Вейдър възкресява не тъмния джедай Старкилър, а бунтовническия лидер Гейлън Марек. Защото точно това означава клонирането на човек със спомените и убежденията на джедай. Следва "големият обрат" - клонингът се обръща срещу създателя си. А стига бе! Няма начин! [/sarcasm]

Очевидно здравият смисъл не е сред достойнствата на играта. Да не говорим, че сюжетът откровено плюе на канона - клониращите цилиндри на Камино са унищожени още след Клонинговите войни, за да предотвратят създаването на нова армия.

Цялата тази помия е евтино извинение за връщането на Старкилър. Става дума за чисто маркетингово решение, което цели увеличаване на продажбите - зер малките лапета (основната аудитория на играта) ще скочат във въздуха от кеф, че "добрият" е жив.

ЛУКАСАРТС, УМРЕТЕ! :x

АХАХАХА!

АХАХАХАХАХАХАХА!!!

ХИХИХИХИХИХИХИХИХИХИ!!!!!!!!!

Е не... не може да бъде...

Демек Вейдър е възкресил доброволно най-големия си враг и го е пуснал да помага на бунтовниците, само и само да се намери повод да се възкреси главният герой?

Маркетингът е страшно нещо, indeed...

Demon__Hunter написа:
Потърсих информация за това ,но единственото ,което открих е че Палпатин създава тайно комплекс за клониране на една от луните на Корусант малко преди края на войните ,а след това започва клониране от различни "донори" ,а не само от Фет.Но никъде не прочетох че клонираните цилиндри на Камино са унищожени. Ако може да ми дадеш линк или източник да видя.

Ти сред целия TFU-сеир точно това ли забеляза?

Клонинговите комплекси на Камино са унищожени. В Battlefront II една от мисиите беше унищожаването на главния възел. Разбира се, могат да бъдат произведени други цилиндри, но липсва технологията на клонирането - каминоанците отказват да работят за Империята.

Единственият начин за клониране остават Спаарти-цилиндрите, които са ненадеждни и произвеждат психически нестабилни клонинги. Това е и поредният гаф - ако Старкилър е бил клониран по този начин, той би трябвало да е луд. Спомни си Хорус К'баот - той беше клониран по същия начин.

Мани бе, тая поредица е обречена... И като си помислиш, че всичко това ще е официален канон...

А, да не забравяме и нещо друго - Старкилър ще посети Дагоба и ще учи от Йода! Ихууу! Рециклиране на старата трилогия с Гейлън Марек в ролята на Люк - какво му трябва на човек?

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 19:01

Minotaur King написа:
А, да не забравяме и нещо друго - Старкилър ще посети Дагоба и ще учи от Йода! Ихууу! Рециклиране на старата трилогия с Гейлън Марек в ролята на Люк - какво му трябва на човек?

Мноо ясно! Нали знаеш, че сред малките чавета, само името на Йода ще продаде още десет хиляди копия от играта :)

На оня дет се интересуваше за клонирането на Старкилър - ми не, не може. Цялата интрига в книгите за Траун се състоеше в това, че джедаите не могат да бъдат успешно клонирани - Хорус К'баот е печалният пример. И сега тия диванета от ЛукасАртс плюят на установения канон, щото тъпите лапета не можели да приемат, че любимият им герой е мъртав! Grow up, you fuckin' retards!

Профил

Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 02 Май 2010 19:48

Като прочетох това , останах без дар слово. Очаквах да е нещо тъпо ама тва задмина очаквнията ми...... Единствената ни надежда вече е TOR - тея от Лукас дори и Republic Commando 2 ако разработят ще е фейл

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 19:55

Разрешено ли е така да осират историята на SW? В смисъл това, което правят, добавя ли се към официалната история? :o

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 02 Май 2010 20:02

Вие пък, три години по-късно се усетихте, че TFU е гавра. Язе лично още от EaW се възмущавам, де, ама колко му е :lol:

Бтв, Inhabitants =/= игрови раси. Thought I might mention it ;- )

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 20:03

Wiedźmin написа:
Разрешено ли е така да осират историята на SW? В смисъл това, което правят, добавя ли се към официалната история? :o

ДА! :x

Всичко в играта ще бъде официален канон, ти защо мислиш, че псуваме?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 20:12

Радват ме ъпдейтите на TOR.BioWare се стараят, въпреки, че имаше период в които за кратко изгубих вярата си в тях.
Относно разкритата история на ТФУ нямам думи.В книгите на Тимъти Зан се казваше, че единственият останал начин за клониране са цилиндрите Спаарти.Те обаче са пзаени в таен трезор на планетата Уейланд.Дарт Вейдър НЯМА как да знае за местоположението им, дори да знае, че съществуват.Друга работа е фактът, че клонира най-големият си враг и един от най-силните оцеляли force user-и с неговата памети и мотивация запазена.
От няколко седмици се чудя дали да постна едно клипче, адресирано до самият Лукас (според заглавието).Не е нещо кой знае какво, но коментарите също са интересни:
http://thatguywiththeglasses.com/videol ... orge-lucas

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 20:32

Лукас е пълен идиот.Човек би си помислил,че след като има толкова много пари,ще се поспре малко и няма да продължи да сере върху цялата вселена.И кво става сега?Ще обявят ли мисията в Батърфронт 2 за нонканон?Друг начин май няма.Пълна глупост!
Не намирам други думи за това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 20:40

SWfan написа:
Лукас е пълен идиот.

А ей тия кат' теб са ми най-забавните. То ясно, че никой не ми чете постовете у та'а тема, де, ама ти си от специфичния вид дебили, дет' и те не знаят за к'во се дразнят, 'ма да се плюе, нали, т'ва е важното.

С'а, повтаряй бавно след мен - ако го нямаше Лукас, нямаше да има МВ. Бавно го повтори. Дай пак. Зацепи ли ти главата или не точно? А с'а продължавай да си го псуваш.

Въобще, който разбира - чете книгите и комиксите, не се занимава с игрите (които и без това през последните пет години са само бози)

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 02 Май 2010 20:41

Minotaur King написа:
каминоанците отказват да работят за Империята.

А не може ли да бъдат накарани ?Някак си ми звучи нелогично каминоанците да кажат на Палатин "не щем да работим повече за вас" ,а той просто да вдигне рамене безпомощно и да ги остави намира.

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 02 Май 2010 20:43

odojitoo написа:
Мноо ясно! Нали знаеш, че сред малките чавета, само името на Йода ще продаде още десет хиляди копия от играта :)

На оня дет се интересуваше за клонирането на Старкилър - ми не, не може. Цялата интрига в книгите за Траун се състоеше в това, че джедаите не могат да бъдат успешно клонирани - Хорус К'баот е печалният пример. И сега тия диванета от ЛукасАртс плюят на установения канон, щото тъпите лапета не можели да приемат, че любимият им герой е мъртав! Grow up, you fuckin' retards!

+1
И всичко това в името на парите.

но явно и той прави грешки!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 20:50

Дади,много добре знам,че Лукас е създал МВ.Това обаче не извинява постоянните му действия,насочени към една-единствена цел-да спечели още и още пари.Я помисли какво хубаво е направил Лукас за вселената,която е създал през последните няколко години.За феновете ли го прави?Съмнявам се.Човекът не знае кога да спре.Колко книги и игри с поне мъъъничък потенциал е развалил с идейте си?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 22:03

Дади написа:
SWfan написа:
Лукас е пълен идиот.

А ей тия кат' теб са ми най-забавните. То ясно, че никой не ми чете постовете у та'а тема, де, ама ти си от специфичния вид дебили, дет' и те не знаят за к'во се дразнят, 'ма да се плюе, нали, т'ва е важното.

С'а, повтаряй бавно след мен - ако го нямаше Лукас, нямаше да има МВ. Бавно го повтори. Дай пак. Зацепи ли ти главата или не точно? А с'а продължавай да си го псуваш.

Въобще, който разбира - чете книгите и комиксите, не се занимава с игрите (които и без това през последните пет години са само бози)

Дади, четем ти всички постове, просто в 90% от случаите не намираме за нужно да им отговорим.

Това, че Лукас е създал вселената не значи нищо. Той я създаде, той я опропасти. Да не взема да изреждам всичките му золуми, че ще ми стане лошо. Напоследък започвам да мисля, че по-добре Star Wars изобщо да не съществуваше, отколкото да гледам как я развалят.

Този "сюжет", ако можем да го наречем такъв, е точно по идея на Лукас - оказа се, че той лично продуцира играта. Е кажи ми, как да не го напсува човек?

И честно казано, старият Джордж има пренебрежително малък принос към историята. Star Wars отдавна вече не е неговото отроче. Много хора са допринесли повече от него.

Книгите и комиксите, колкото и да ги четем, не стават по-добри. Напротив, заради Лукас напоследък и те западат. Да си чувал за поредицата Legacy of the Force?

Много игри са не по-малко хубави от книгите. TIE Fighter, KOTOR 1 & 2...

Всеки фен е в правото си да псува Лукас. Ако посетиш форумите на TOR, ще забележиш, че той е може би най-мразеният човек там.

Ае ся млък.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2010 22:19

:icq20:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2010 22:24

Дайте да сменим темата, само си тровим нервите с тоя Лукас...

Някакви коментари по ъпдейтите?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2010 10:57

Ъпдейтите вече ги коментирах, сега друго ми е терсене.

Значи, цъкам си D6 с аверите и гейммастърът ми прави някви мизерии.

Героят ми е наутолан и шефът вика "Не допускаме извънземни при господаря!". Аз викам "Абе да ти еба майката, аз съм ситски лорд и имам важно известие за господаря ти!", ама никой не чува...

Както и да е, изпратих един роб с известието (нямаше как, въпреки, че не ми се искаше още един човек да го научава) и след сесията викам на шефа "Абе идиот, това не е империята на Палпатин бе, тука няма расови предрасъдъци!". Оня гледа кат пукал и вика, че това му била идеята за ситска империя. Аз ли се лъжа или верно по времето на Кун нямаше расизъм?

После стана някъв гаф с пауърите. Аз играя Бааду с 25 Dark Side Points. Искам да изуча Memory Wipe, Emptiness, Dark Side Feeding, Transfer Life или Drain Life Essence. Шефът обаче казва, че не можело, защото щяло да дебалансира играта. Е как ще я дебалансира, щом самият Кун ги има? Пък и ми се иска да окажа някакъв impact върху историята, писна ми да съм мижитурка. Разбирам, че героят трябва да почне от нищото и да се докаже, но вече трябва да започна да се издигам по някакъв начин, баси...

И за последно (че чувствам, че вече досаждам), шефът не позволява да уча при ония Lotus Assassins ли, как се казваха... Абе splinter Sith cult, основан от един черен гущер, сещаш се, бившите Джемадан. Казва, че по това време не съществували. Нямам книгата и не мога да проверя, вярно ли е?

Peace.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2010 12:10

Цитат:
Героят ми е наутолан и шефът вика "Не допускаме извънземни при господаря!". Аз викам "Абе да ти еба майката, аз съм ситски лорд и имам важно известие за господаря ти!", ама никой не чува... [...] Аз ли се лъжа или верно по времето на Кун нямаше расизъм?

Мне, прав си.

Кун не може да си позволи да бъде придирчив с тия 50-ина сити, които има - всички са му нужни. Най-верният му човек е катар.

Да не говорим, че героят ти е СИТСКИ ЛОРД. Дори в расистка организация (каквато тази не е), никой няма да посмее да му се отвори и да му каже, че е мръсен ксеноморф. Тегли една майна на гейм мастъра си от мен.

ЕДИТ: Тоя гейм мастър да не е Пешо бе?

Цитат:
Аз играя Бааду с 25 Dark Side Points.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

МОЛЯ?!?!

Абе куче, как си ги натрупал тия точки бе? Аз да се убия не мога да ги докарам до повече от 15. Какъв уклон е героят ти - Idiotic Evil?

Да не говорим, че не можеш да си Бааду с толкова много тъмни точки. Едно от изискванията за да бъдеш такъв е да имаш не повече от 15 Dark Side Points.

BTW, щом веднъж достигнеш 25 DSP, героят ти трябва да получи някакво физическо или ментално увреждане - Тъмната страна или го осакатява или го подлудява. При теб как е?

Цитат:
Искам да изуча Memory Wipe, Emptiness, Dark Side Feeding, Transfer Life или Drain Life Essence. Шефът обаче казва, че не можело, защото щяло да дебалансира играта. Е как ще я дебалансира, щом самият Кун ги има?

Принципно тези сили въобще не са предвидени за използване от персонажите, а само от знакови NPC-та като Палпатин. Умението да възкресяваш хората (Transfer Life) и да станеш едно със Силата (Emptiness) праща баланса на играта на кино.

Ако героят ти стане по-як от Екзар Кун (а с тези пауъри той ЩЕ СТАНЕ такъв), това индикира, че играта е заминала по дяволите. Такъв персонаж би трябвало да стане NPC и да си направиш нов герой - може би ученик или слуга на стария.

Цитат:
Пък и ми се иска да окажа някакъв impact върху историята, писна ми да съм мижитурка. Разбирам, че героят трябва да почне от нищото и да се докаже, но вече трябва да започна да се издигам по някакъв начин, баси...

Власт не се придобива с владеенето на убер-пауъри, а с акъл. Препоръчвам ти да наблегнеш на Knowledge-скиловете.

Knowledge: Bureaucracy ще ти помогне да станеш политик и да влияеш върху решенията на местното правителство (каквото и да е то).

Knowledge: Business ще ти позволи да развиеш собствен бизнес и - ако си майстор в занаята - да станеш корпоративен магнат. Както сам знаеш, има много малко неща, които парите не могат да купят.

Knowledge: Streetwise ще те направи криминален бос или поне гангстер. Върви с много връзки, пари и опасности. Потърси вдъхновение от книгите на Марио Пузо.

Knowledge: Tactics ще те превърне в завоевател. Както е известно, благата дума убеждава, но благата дума и опряният пистолет в главата убеждават много повече. Пред меча и конституциите мълчат.

Изобщо... гледай героят повече да мисли и по-малко да бие.

Цитат:
И за последно (че чувствам, че вече досаждам), шефът не позволява да уча при ония Lotus Assassins ли, как се казваха... Абе splinter Sith cult, основан от един черен гущер, сещаш се, бившите Джемадан. Казва, че по това време не съществували. Нямам книгата и не мога да проверя, вярно ли е?

Имаш предвид Black Dragons. Lotus Assassins са главните антагонисти в играта Jade Empire :)

Тук мастърът ти е прав. Черните дракони са остатъци от разпадналата се фракция на Кун. След като тази фракция все още съществува (ти си част от нея), Драконите все още не са се формирали.

Peace.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2010 15:13

Пешо е, разбира се. То друг у Варна нема.

Принципно бях с 12 DSP, но негово величество Петър Илиев реши да ми ги вдигне до максималните 25 след "особено тъмен акт" дееба неговата мамица, дееба...

Не ги качвам тия knowledges, щото не мога да ги изиграя. Нямам си и най-малкото понятие от бизнес или политика, не мога да роулплейвам такива неща. Па и кампанията е екшън-ориентирана. Май ще си остана с въртенето на меча.

Статистиките ми също не са подходящи, глей само: Strength 5D, Dexterity 4D, Perception 7D, Knowledges 2D, Technical 2D, Mechanical 5D.

Това с Лотус Асасините беше тъп гаф, да го забравим :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2010 15:28

Е то това са статистики на пилот бе, ти к'во си вдигал? :shock:

Я разкажи за тоя "тъмен акт", че ми стана интересно. Аз досега не съм виждал човек да удря тавана от 25 DSP само с един акт.

На такова високо ниво, дори едно даване на пари на просяк ти маха 3 DSP. Ти си играл като злодей от комиксите направо, дори една добра ДУМА не си казал... щото и думите отнемат точки. Те ситите в KOTOR не са толкоз тъпи, баси.

Точки над 20-ата се дават за casual violence, т.е. избиване без полза, само заради кефа. Той тоз герой не е сит, а чиста проба психопат. Не те знам к'во си правил, ама...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Май 2010 16:07

Аз затова ти казвам, че Пешо е идиот, дава 13 DSP само заради едно действие.

Става дума за следното: Бекграундът на героя ми го описва като фанатик, който е готов на всичко, за да може ситската кауза да възтържествува. Той обаче е и много привързан към семейството си и би направил всичко за тях.

Понеже играта нещо забуксува, Пешо измисли нов сюжет - плановете ни вземат да се провалят и по някое време разбираме, че има републикански саботьор във вътрешния кръг на ордена. След 5 сесии разследване най-после се добираме до тази твар и се оказва, че това е СОБСТВЕНАТА МИ МАЙКА.

Следва голямата морална дилема: Дали да убия шпионина и да спася ситите или да заеба ситите и да избера семейството си. След дълъг размисъл преценявам приоритетите си и почвам да описвам действията си:

"В мен се води жестока вътрешна борба. Трябва да унищожа едно от нещата, които значат най-много за мен. Едва не изпадам в несвяст.

След няколко часа, сторили ми се като няколко века, решавам и с натежало сърце тръгвам напред.

Влизайки в стаята на майка ми я виждам усмихната и весела, приготвила вечеря за мен и брат ми. Съвестта ми се обажда в най-неподходящия момент и се опитвам да я заглуша с изкуствено предизвикан прилив на гняв.

- Как си, миличък? - посреща ме майка ми.

Нямайки сили да проточа неизбежното, активирам меча пред изненадания й поглед.

- Мамо... прости ми - отронвам аз и забивам меча право в сърцето й.

С върховно усилие на волята задържам сълзите в очите си. Един сит не плаче. Никога.

Обръщам гръб на трупа и се отправям с твърда крачка към изхода."

И заради това тъпо убийство, шибанякът Пешо ми даде 13 ТЪМНИ ТОЧКИ :x То бива, бива, ама чак пък толкоз...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com