Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 21 Ное 2017 21:34
Ей тва е - контент след контент, и то все яко. Неам търпение.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 22 Ное 2017 01:37
играта е много интересна и проблема е, че ако направиш грешката да отделиш 2-3 часа да я разучаваш зарибява адски много основно с енд гейм. Веднъж стигнеш ли до картите с читав билд си закачен. В момента ги минават с firestorm leech билд и започнах да купувам яко гиър, че да стигна до шейпара и да я трия от компа, иначе ми изяжда свободното време.
С тоя нов експанжън мапс-ориентиран не ми правят услуга.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 25 Ное 2017 18:19
сигурно го бях казвал преди, сори ако се повтарям кат папагал - herald of thunder-curse on hit-assassin's mark , ако има как да го вкараш разбира се много делишъс шок вкарва
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 26 Ное 2017 00:18
ъъъъъъъъ нещо съм се объркал значи - трябва да вляза в играта и да видя кво правех точно, но съм сигурен, че имах сетъп за шок п.п. The first effect adds x-y lightning damage to both spells and attacks. Damage dealt by this effect can shock. е, ясно значи що го ползвам - при тебе обаче няма да се получи с него така и така си на съмони, един тотем със спарк как ще е ?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 07 Дек 2017 18:54
Утре в 22:00 съм заседнал с монстър и голем шоколад милка triolade или квото беше там, и ще играя докато не ми се наложи да пия течен аналгин за главоболието.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 08 Дек 2017 22:29
е кат бачкаш на комп цел ден и се прибереш да цъкаш - нема кво друго да стане
мене ме боли още преди да съм седнал
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 09 Дек 2017 04:13
shub niggurat написа: Утре в 22:00 съм заседнал с монстър и голем шоколад милка triolade или квото беше там, и ще играя докато не ми се наложи да пия течен аналгин за главоболието. Същата история, при мене ше е след 00:00 часа, че преди т'ва работя маайката му. HAVE YOU SEEN THE TRUE FACE OF GOD, EXILE?
___________________________________ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 09 Дек 2017 08:37
Пичове, какви билдове мислите за тая лига?
Ще пробвам нещо с новия съпорт джем - ancestral call. Още експериментирам как работи, но мисля някъв dual wield gladiator.
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 09 Дек 2017 15:45
Bleed Slayer разбира се. На фона на SODOM.
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 10 Дек 2017 00:43
Samoth написа: Bleed Slayer разбира се. На фона на SODOM. Ей, цела вечер ме desync-ва през 2 минути, ебати чудото.
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 10 Дек 2017 14:55
нелегален написа: включи Lockstep от Options -> Network т'ва е постоянно включено. също, явно е имало някакви проблеми със сървърите снощи, целио редит беше гръмнал :О Сега всичко е жицичка де, пребихме вече Dominus
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Дек 2017 06:54
Slayer-а не го ли нърфиха? Барбар с мъртвото vaal pact вече, доста тегав става. Аз докарах един 70-ка за тоя уикенд, снощи минах актовете и направих малко карти. Още не мога да преценя колко ще става героя, щото не следвам гайд и естествено шанса да се осере е много голем. Молтен страйк с мултистрайк и анцестрал кол + 2 wildfire jewels е смърт за видео картата, обаче. Целио екран става napalm in the morning
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Дек 2017 13:12
shub niggurat написа: Аз докарах един 70-ка за тоя уикенд, снощи минах актовете и направих малко карти.
не разбрах как си вдигал 70-ка без да минаваш актовете? Иначе Слейъро все още става, мене ми трябва основно щот е евтин и докарва валута, после ще правя други извращения.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Дек 2017 18:08
Кой си пък ти аджеба?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Дек 2017 21:47
Валентин I написа: Кой си пък ти аджеба? Това от значение ли е? @нелегален: съгласих се, просто начина по който Шефо ги е написал нещата дава друго впечатление. :Д Аз дигнах 60 днеска, нямам търпение да се прибера и да доразмажа актовете.
|
|
|
|
|
Samoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Дек 2017 23:44
нелегален написа: ясно значи, разбрахме.
Аз обаче имам друг въпрос към Шефо, а именно за Molten Strike. Този скил не беше ли групово осъден като "бита карта" и безсмислен да се играе на него още преди много време? Да не са го бъфнали сега в тоя експанжън? Не съм шефо но да ти отговоря: силен е заради новио Ancestral Call Графично изображение на какво имам предвид: https://gfycat.com/GiftedWindingGermans ... redpointer
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 12 Дек 2017 07:00
Да, ancestral call го прави топ умение тоя пач / лига Заедно с фликър страйк, лайтнинг страйк, фрост блейдс. Но просто молтън страйк прави като че ли най-голямото мазало. Това нещо си го представи линкнато с multistrike и ще видиш целия екран в огин и жупел. Относно въпроса преди тва - ясно, че първо съм минал актовете и после съм вдигнал 70, въпреки че то горе-долу беше по едно и също време. Убих китава на 67-8 някъде. Slayer-а вероятно бенефитва много от молтен страйк и ancestral call заради вградения сплаш ?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Дек 2017 18:52
Доста пъти стигам до заключението, че няма по-добър power от тоя на Brine King-a, поне за мойте спекове и т.н. Можеш да си позволиш да го махнеш на високите карти само ако си с kaom's roots. Разликата със и без този power е колосална, докато 8% демидж редъкшън at best е не особено осезаемо. Но зависи, де Бтв, volatile dead inquisitor вдигнах сега покрай Коледа, голем кеф. Оф скрийнвам ги и ме боли патката. Мега сейф, поне за сега. Още не съм го гиърнал и имам да вдигам още 15-тина точки.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 02 Яну 2018 18:16
Нз как хората имат нерви да вдигат няколко героя нон стоп всяка лига. Имам 2 90ки и на третия герой стигнах акт 5 и полудях от цялото обикаляне и спрях да играя. След месец 2 мога и да се върна. Жалко, че за толкова добър геймплей стори лвл дизайна издиша.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 02 Яну 2018 22:21
Аз също бих предпочел игра, в която вдигаш само един герой през цялото време. Твърде много влагам в героите си като емоция и бих искал да съм с тях за дълго Затова предпочитам ММОРПГ.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|