Автор |
Съобщение |
A.C.A.B
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 19:14
как бихте lethe? Много е гаден. Постоянно му е качен щита и се защитава от всичко....И само търкаляне не помага...
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 19:26
wiedzmin написа: Jedi Knight написа: И какво точно ти спойлнах? еми примерно че някво дждже ги намира. Толкова сви тъп, че даже и това не разбра. Забранявам ти да пишеш във форумаЩом като си с впечатление, че ги намира, значи нищо не съм ти спойлнал  Опа, това беше спойл 
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 20:22
A.C.A.B написа: как бихте lethe? Много е гаден. Постоянно му е качен щита и се защитава от всичко....И само търкаляне не помага... Няколко тона динамит сигурно му метнах, ама аз нали си имам в излишък 
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 22:27
@Draksis
Първо, ако добре си спомняш никът на разработчика на Bioware беше друг, второ, тъй като и на мен ми стана интересно цъкнах именно на профилът на име bioware и забелязах, че това е единствената оценка давана от него, което ме навежда на мисълта, че това е по-скоро bioware фенбой, а не някой от компанията, още повече, че не биха си позволили да го направят толкова открито. Не знам, обаче защо не ви правят впечатление високите оценки и всичките възхвалителни коментари са от юзъри с, така да се изразя, полска принадлежност. Аз не съм играл играта и не мога да коментирам нейното качество, но за пореден път ми прави силно впечатление полското гейм комюнити, което е доста сплотено. Пресен спомен е гласуването на ESL за CS player of the decade, ако не греша, което спечели небезизвестния "Neo", като най-голям процент гласували в анкетата бяха от неговата родина Полша. Що се отнася до самата игра, първата част за мен беше пълно разочарование, крайно неоптимизирана и "бъгава", а и Гералт лично на мен ми е безличен и антипатичен. От това, което виждам AoK наистина изглежда като стъпка напред, но просто не е моята игра.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 22:30
Double post fail ;s
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 22:33
Никой в brothel-a не ми пуска. Оная елфка дето я спасих и тя пък ме предаде. Абе ко стана с Вещера бе тука секс нема ли бе? ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 22:52
ае играй стига си писал тука ве тъп загорял пубер.. ще стигнеш и до секса има време
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 23:01
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 23:04
Stylized Corpse написа: [ Ама като каза Predator, и всеки път като обикалям в гората чувам онзи sinister звук, който Predator-а издаваше и се сещам за него  Заклето градско чедо такова  Ти кълвач не си ли чувал в гората?
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 23:29
Capo написа: Stylized Corpse написа: [ Ама като каза Predator, и всеки път като обикалям в гората чувам онзи sinister звук, който Predator-а издаваше и се сещам за него  Заклето градско чедо такова  Ти кълвач не си ли чувал в гората? бЕ тва си е точно predator-а. http://www.youtube.com/watch?v=E8tZVlPi0lA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 18 Май 2011 23:44
Alaster написа: ... http://www.metacritic.com/user/M_StannardВсе пак, да се върнем на Вещера. В момента пиратствам играта. Днес се обадих на GAME и оттам любезно ми съобщиха, че поръчката ми може и да се е забавила "по пощите". И че може да минат 15 работни дни (не дни като цяло - РАБОТНИ дни), преди да я получа. Което си е кажи-речи месец. Като прибавим и неработещите сървъри, проблеми с регистрацията и активирането на играта и прочие... Лош старт за продължението.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 01:20
Играта не е нищо особенно до сега я играх. Аркадно екшън рпг, тази игра трудно може да бъде наречена рпг дори. Колям разни рицари наляво надясно като помпак мато луд двете копчета на мишката и се въргалям като ненормален с спейса. Графиката, не е чак толкоз особенна че да бави толкоз дх9 рендер липса на новите мапове ефекти теселации, иначе е шарения бесна. Играта споредмен е предназначена за пубертетската аудитория, нашия белокос дулгокос пичага чука червенокоса пичка с големи цици, говори бавно тихо и спокоино и коля които му се отвори ебаси пича идола на всеки пубертет. Тъпото е че не може да излезеш от тази роля и това прави играта аркаден хак енд слаш, които няма много общо с истинските рпгта. Ако на човек му се играе хак енд слаш по-добре да си пусне девил мей краи 4.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 04:31
Играта ми крашва преди да започна ритуала за вдигането на проклятието в act 2 
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 07:56
idqd брат влязъл си в темата за Вещера, а си писал за фейбъл. Там е шарения, там се говори бавно, там е детищината. Това е дарк фентъзи, с много избори и много обхватна бойна система, но може би още си в началото. По натам бойната система е супер брутална.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 09:19
Capo написа: Stylized Corpse написа: [ Ама като каза Predator, и всеки път като обикалям в гората чувам онзи sinister звук, който Predator-а издаваше и се сещам за него  Заклето градско чедо такова  Ти кълвач не си ли чувал в гората? Не искам да говоря на сляпо, ама съм почти сигурен, че съм прекарал много повече време сред природата от тебе  И тоя звук дето го има у Вещера не е от кълвач, а по-скоро от скърцащи клони. НО е направено да звучи като звуците на Хищника - дали нарочно, дали случайно - не знам. Но е 1:1 на моменти. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 09:54
акт 1 ли е много кратък или аз нещо не съм изровил всички сайд куестове 
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 10:32
DJ Cat написа: idqd брат влязъл си в темата за Вещера, а си писал за фейбъл. Там е шарения, там се говори бавно, там е детищината. Това е дарк фентъзи, с много избори и много обхватна бойна система, но може би още си в началото. По натам бойната система е супер брутална. Него шо не го псуваш бе пенис?
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 11:34
Щото е пичага и има подобен на моя вкус. Ти от друга страна си кръгла нула и хейтваш без причина играта. И без да ми държиш сметка кого храня, ясно ли ти е вулва недоебана.
|
|
|
|
 |
Ltkash
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 12:07
Имам следния проблем. Изключвам всички товарещи работи от конфигуратора и го пускам на 1600 на 900, обаче ми върви насечено. Ок - очевидно процесора не ми достига, но когато намаля резолюцията, играта започва да върви съвсем прилично. Проблема обаче е, че който и вариант да избера, винаги е сплескано! Явно са за монитори с различно aspect ratio, ама мен не ме кефи тая работа. Някакви идеи как да го оправя?
___________________________________ All summers long the drill to build the machine To turn men from flesh and blood to steel From paper soldiers to bodies on the beach From summer sands to Armageddon's reach
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 19 Май 2011 12:09
Днеска я поиграх още малко и мога да кажа, че е много яка, ама имам малко въпроси.
1. Къде да намеря Малена? На всякъде я търсих и я няма никъде! 2. Където са руините на елфската бяна има една дупка отдолу. Как да влезна там? 3. Имаше една заключена къща в гората, но не намерих ключ. От къде трябва да го взема ?
Тва е засега. Дано в witcher wiki пуснат по- бързо малко инфо, че е много помага, когато забиеш някъде!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|