Автор |
Съобщение |
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 09:45
Skyrim написа: Ама вие сериозно ли чакате това жалко подобие на игра? Това шибано, жалко, малоумно, скапано и тотално ненужно на гейминдустрията студио досега няма нито една добра игра. Не, сериозно, просто не е истина колко мразя хора, които играят The Elder Scrolls. Толкова тъпи, скучни, безлични и празни игри просто не могат да бъдат намерени в никоя друга поредица. Акълът не ми го побира колко тъп трябва да си, за да се кефиш на подобни игри. Хората от Bethesda трябва да бъдат вкарани в затвор заради престъпления към геймърското общество, а всичките им фенове да бъдат публично разстреляни. Но, вместо това, милиони шибани глупаци по целия свят чакат следващото лайно на компанията, глупавата, безидейна, безлична и тотално наебана игра Skyrim. Хората вече са толкова зомбирани, че не е истина. Знаете ли, сутринта станах, изпиках се, закусвах и пак се изпиках. Ще попитате каква връзка има това с проклетата, нещастна игричка на име Skyrim? Ами, никаква. Но тази игра ще е толкова ужасяващо тъпа, че за нея просто няма какво повече да се каже. Но, за сметка на това мога да докажа, че всички фенове на Bethesda са подрастващи чекиджии и сексуално неориентирани педерастчета. Погледнете само хората, които пишат в темата. DJ Cat се прави, че играе интелигентни игри като The Witcher 2 и Deus Ex: Human Revolution, но всъщност обявява лайна като Skyrim за GOTY още преди да са излезли. Прави се на голям мъжкар, но си е сложил като аватар котенце и тайно си мечтае да ебе Iddqd. Draksis дори няма да го коментирам, просто няма такъв жалък безживотник. И този Nephalen, който е най-тъпият, безличен и сляп фен на игра, който някога съм виждал. Мрете в праз, идиоти. And not a single fuck was given that day.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 09:48
Мълчи бе нещастник!
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 11:08
|
|
|
|
nephalem
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 16:03
Факта, че си написал толкова дълъг пост и се дразниш толкова много на мнението на други хора ,доказва нивото ти. П.С. Не мисля, че добрите тролове се ограничават до една тема/игра както ти правиш. Най-добре си смени ника и почни наново.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 17:24
Тази година е толкова силна, че просто няма по какво друго да плюя. Вече споменатите The Witcher 2 и Deus Ex ме изкефиха невероятно, Arkha City и Battlefield 3 съм сигурен, че ще са добри, Rage също не мисля, че ще е лоша. Но Skyrim помрачава радостта ми. Всяка нова TES игра е траурно събитие за мен. А нивото ми, между другото, е много над твоето.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 17:40
Skyrim написа: Но Skyrim помрачава радостта ми. Всяка нова TES игра е траурно събитие за мен. Do it. Друг изход не виждам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 18:19
По-добре ти го направи. Ще направиш добро, отървавайки света от малоумното си, жалко и напълно безсмислено съществуване. Не, сериозно, ти си твърде тъп. Дори повече от хората, които споменах в онзи дълъг пост. Xbox 360 фенбой, който не може да върже две смислени изречения, но се мисли за много умен. Повдига ми се от жалки лайненца като теб.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 19:08
Skyrim как говориш все едно живота ти зависи от това. Chill малко, излез някъде, нещо много си се озлобил. Ако някой е шокиран защо не му сипвам с големия черпак - ми човека е депресиран нещо, след два дена ще му минe - голяма работа.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 19:33
Аз пък мисля, че просто му е дошло на акъла да троли. Все пак специално е направил нов акаунт. Иначе ако сериозно пише глупости в интернет щото е депресиран IRL наистина заслужава ножа.
|
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 21:01
Skyrim написа: Знаете ли, сутринта станах, изпиках се, закусвах и пак се изпиках.... Остави ти The Elder Scrolls, ами отиди на лекар да ти прегледа простатата.
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
Бате Бойко
|
|
В момента играе: Шах
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 30 Сеп 2011 21:42
Уви, всички грешите. Грешката на едните е, че се занимават с хора, които по тяхно мнение са под ниво им. При втори, излизането на вън, на чист въздух, оправя всички проблеми и вкарва човешкият мозък в правия път. Оптимизмът не е лошо нещо. Само така. Трети, пък споделят по колко пъти дневно ходят до тоалетната в опит да докажат липсата си на интерес към темата и заглавието което дискутираме. Не успяват.
Като ваш настойник, ще изкажа компетентното си мнение за заглавието: Играта ще бъде конзолно RPG.
- Бойко
P.S.: Ножът на John или какъвто е там, го имам. Ако ви харесва, не се колебайте! Използвайте го! Много полезна джаджа!
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 19:07
|
|
|
|
|
nephalem
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 19:42
Хах. Тъкмо щях да ъпна темата с тази снимка. Това е ерес. Чудно ми е що за дебил го е направил. P.S. Сега прочетох това ревю. Единственият му минус е, че автора не е написал нищо за интерфейса. Също така: Developer id Software???
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 19:44
нещо не ме свърта на едно място, ако излезе тия дни по тракерите, ще е голям кеф
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 19:59
Батка аз пък въобще гледам да не се задържам вкъщи, но като излезе играта нема мърдане.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 20:29
Дано не ми провали семестъра тази игра
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 21:27
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 21:49
Още 5 дена... НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!!
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 23:35
4 дена, 7 часа, 25 минути и точно 30 секунди до излизането + 15 минути да закъснее пичагато от Пулсар и 1 час опашка... и после свършили копията елате утре...
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 06 Ное 2011 23:43
АБЕ ИСКАМ Я УТРЕ-ДРУГИДЕН В ЗАМУНДА БЕ, кви 5 дена ........
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|