Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 18:45

ee v subota 6te igraem li posledno-koito e za 16:00 da si kaje-mon4o ti si ekler!
mi az mislq 4e tura 6te go zema pak noobi :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 18:50

i`m in.
само уточнете часът ... ( според мен е по-добре след 18:00 някаде да е .... 16:00 е много ама много рано )
:shock:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 19:21

High_voltage написа:
stfu-n00b! написа:
Lele az s infection s Undead- acc-to mi v hoff-a kva igra na 2rivers napravihmee nqkade kum 65 min :)...

Е все пак кой би? :) Имаш ли риплей от играта? Ще се радвам да го видя! :)

Между другото, той (The_Infection) игра на последния турнир във Флаш, но изкара лош късмет и на първия мач се падна срещу Insomnia. :D Ако не ми вярвате вижте схемата в сайта на хедоф. :)

A бе тея руснаци... Като става дума за Insomnia в blizzard.ru има некви смешни replays с някъв дето се писал SK[1].Insomnia... Направо подигравка...

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 20:02

Мисля, че турнира ще е по-стойностен без абсолютни lamer-и ( или lemar-и :) ) като Rado например... STFU-LAMERS! 4 Rado

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 20:19

a shte ima li hora deto se opirat na proslovutite orkski (W-T) mon4o :} ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 20:42

Asterix написа:
i`m in.
само уточнете часът ... ( според мен е по-добре след 18:00 някаде да е .... 16:00 е много ама много рано )
:shock:

16:00 не е рано.Миналия път,когато беше от 18 00,се игра до 3ч и то при положение,че до 19 00ч се събирахме и теглихме жребий.А и сега ще сме повече хора затова 16 00ч мисля че е добре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 23:18

High_voltage написа:
stfu-n00b! написа:
Lele az s infection s Undead- acc-to mi v hoff-a kva igra na 2rivers napravihmee nqkade kum 65 min :)...

Е все пак кой би? :) Имаш ли риплей от играта? Ще се радвам да го видя! :)

Между другото, той (The_Infection) игра на последния турнир във Флаш, но изкара лош късмет и на първия мач се падна срещу Insomnia. :D Ако не ми вярвате вижте схемата в сайта на хедоф. :)

Da znam az bqh tam s edin poznat ot clana mi v Headoff deto stana 3ti....
A vs Infection az spe4elih ama sum go vadil ot bazata mu 30min imah prevez oba4e znam 4e 4esto se slu4va obrat v igrata az se hvurli6 s rogata napred v UD base i az po predpazlivo..... :)
Pitai nego moje toi da ima replay 6toto az obiknovenno ne gi save.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2004 23:43

bwhahahahahah CKD shampion hahahahahahahahaha

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 03:49

Аре бе хора моля ви пратете файла от хеадофф за War Crafta.
Мейла ми е : maiilerdeamon@abv.bg

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 07:49

Abe i men ne me kefi AM kato geroi,no za b'rz expirians stava.Iskam da vu pitam ne6to drugo-znaete li kato se igrae na dowload-vani karti (po to4no footmen wars)kak moje kato si host da kick-va6 kogoto si poiska6?Nikoi ne znae(tezi koito s"m potal)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 09:41

The Lightman написа:
Abe i men ne me kefi AM kato geroi,no za b'rz expirians stava.Iskam da vu pitam ne6to drugo-znaete li kato se igrae na dowload-vani karti (po to4no footmen wars)kak moje kato si host da kick-va6 kogoto si poiska6?Nikoi ne znae(tezi koito s"m potal)

Ne moje6 da kick nikoi po vreme na igra tva ne vaji samo za vuprosnite karti ami prosto taka e napraven warcraft....
Predi da si startiral igrata ne mi se vqrva da ne znae6 kak............
btw stanal sum mnogo zle petuk i supota triabva malko da "porazgreia" 6toto v4era 2 ot 2 me pobedi edin UP7 s stats 95:77

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 12:40

are i mene me pishete ok?;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 16:57

Аз тоя инфекшън го видях.9 лв беше.Ама не можах да му погледна статовете.Уиспвах му ама не ми отговори.Странен тип.След като 16:00 е много рано, значи последно 16 : 30.БИ ХЕПИ АСТЕРИКС :D :D

Профил Skype

Заглавие: Re: hahaha
Публикувано на: 19 Фев 2004 17:05

Sir_J написа:
VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz!

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 17:35

{[obio]}RAVEN™ да е , ного сам "хепи" , повече и от веригата ресторанти ;)
ае оставете , ако до 16:05 не дойда - почвайте без мен :)
между другото става ли да викна и един приятел също да участва :) :?:
без значение че не е регистриран :)
:live:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 18:20

abe imam edin vupros
s toq launcher mojej li da igrae6 bez originalen cd key za b.net
6oto mi pisna da hodq po klubove da igraq v b.net
are pls kajete i ot kude moga da go drupna :!:
ok i 10x predvaritelno
P.S.
s toq launcher trqbva li da se vkliu4va6 kum b.net ili igrite ti izlizat na local

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 18:32

iNsAnE | Arthas написа:
abe imam edin vupros
s toq launcher mojej li da igrae6 bez originalen cd key za b.net
6oto mi pisna da hodq po klubove da igraq v b.net
are pls kajete i ot kude moga da go drupna :!:
ok i 10x predvaritelno
P.S.
s toq launcher trqbva li da se vkliu4va6 kum b.net ili igrite ti izlizat na local

http://ftp.headoff.com/Headoff/Bin/HoWC3L207.exe
emi nali za tova e laucher da se igrae bez originalen cd key
moje6 da go drapne6 ot gorniq link
trqbva da se log-ne6 v bnet da ( no parvo da se registrira6 v http://www.headoff.com )

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 19:24

Ако ще е уикенда от 16.00 няма да стане(да участвам) :s.Просто следобед ходя по зали само ако имаме последни 1-2-3 часа свободни(2-ра смяна,както съм в момента),да не говорим че към вечерта повечето стават фраш(от момченца на видима възраст 12-15 год.,жулещи CS ала "аре сега само с пистолети да са бийм",arghhhh hate'em).Но сутрин ми е удобно(за пример утре ще ходя в зала от 9ч. за 1 час War3 only с един приятел)

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 19:35

Tormozko написа:
Ако ще е уикенда от 16.00 няма да стане(да участвам) :s.Просто следобед ходя по зали само ако имаме последни 1-2-3 часа свободни(2-ра смяна,както съм в момента),да не говорим че към вечерта повечето стават фраш(от момченца на видима възраст 12-15 год.,жулещи CS ала "аре сега само с пистолети да са бийм",arghhhh hate'em).Но сутрин ми е удобно(за пример утре ще ходя в зала от 9ч. за 1 час War3 only с един приятел)

Аре да направим мач с обсървърс в петък сутрин, когато ти е удобно... а аз съм по-навит турнира да е, когато тормозко каже... а не постоянно да се съобразяваме с "лемари" тип "ЛП.РАДО" ...
I hate W-T !!!!! :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2004 19:45

ok-dosta hora se subrahme-ama ne sme se razbrali o6te za 4as-kazvaite subota koga ??

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost