Автор |
Съобщение |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 18:45
ee v subota 6te igraem li posledno-koito e za 16:00 da si kaje-mon4o ti si ekler!
mi az mislq 4e tura 6te go zema pak noobi 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 18:50
i`m in.
само уточнете часът ... ( според мен е по-добре след 18:00 някаде да е .... 16:00 е много ама много рано )

___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 19:21
High_voltage написа: stfu-n00b! написа: Lele az s infection s Undead- acc-to mi v hoff-a kva igra na 2rivers napravihmee nqkade kum 65 min  ... Е все пак кой би?  Имаш ли риплей от играта? Ще се радвам да го видя!  Между другото, той (The_Infection) игра на последния турнир във Флаш, но изкара лош късмет и на първия мач се падна срещу Insomnia.  Ако не ми вярвате вижте схемата в сайта на хедоф. 
A бе тея руснаци... Като става дума за Insomnia в blizzard.ru има некви смешни replays с някъв дето се писал SK[1].Insomnia... Направо подигравка...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 20:02
Мисля, че турнира ще е по-стойностен без абсолютни lamer-и ( или lemar-и  ) като Rado например... STFU-LAMERS! 4 Rado
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 20:19
a shte ima li hora deto se opirat na proslovutite orkski (W-T) mon4o :} ?
|
|
|
|
 |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 20:42
Asterix написа: i`m in. само уточнете часът ... ( според мен е по-добре след 18:00 някаде да е .... 16:00 е много ама много рано ) 
16:00 не е рано.Миналия път,когато беше от 18 00,се игра до 3ч и то при положение,че до 19 00ч се събирахме и теглихме жребий.А и сега ще сме повече хора затова 16 00ч мисля че е добре.
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 23:18
High_voltage написа: stfu-n00b! написа: Lele az s infection s Undead- acc-to mi v hoff-a kva igra na 2rivers napravihmee nqkade kum 65 min  ... Е все пак кой би?  Имаш ли риплей от играта? Ще се радвам да го видя!  Между другото, той (The_Infection) игра на последния турнир във Флаш, но изкара лош късмет и на първия мач се падна срещу Insomnia.  Ако не ми вярвате вижте схемата в сайта на хедоф. 
Da znam az bqh tam s edin poznat ot clana mi v Headoff deto stana 3ti....
A vs Infection az spe4elih ama sum go vadil ot bazata mu 30min imah prevez oba4e znam 4e 4esto se slu4va obrat v igrata az se hvurli6 s rogata napred v UD base i az po predpazlivo.....
Pitai nego moje toi da ima replay 6toto az obiknovenno ne gi save.
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2004 23:43
bwhahahahahah CKD shampion hahahahahahahahaha
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 03:49
Аре бе хора моля ви пратете файла от хеадофф за War Crafta.
Мейла ми е : maiilerdeamon@abv.bg
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
The Lightman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 07:49
Abe i men ne me kefi AM kato geroi,no za b'rz expirians stava.Iskam da vu pitam ne6to drugo-znaete li kato se igrae na dowload-vani karti (po to4no footmen wars)kak moje kato si host da kick-va6 kogoto si poiska6?Nikoi ne znae(tezi koito s"m potal)
___________________________________ The Lightman
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 09:41
The Lightman написа: Abe i men ne me kefi AM kato geroi,no za b'rz expirians stava.Iskam da vu pitam ne6to drugo-znaete li kato se igrae na dowload-vani karti (po to4no footmen wars)kak moje kato si host da kick-va6 kogoto si poiska6?Nikoi ne znae(tezi koito s"m potal)
Ne moje6 da kick nikoi po vreme na igra tva ne vaji samo za vuprosnite karti ami prosto taka e napraven warcraft....
Predi da si startiral igrata ne mi se vqrva da ne znae6 kak............
btw stanal sum mnogo zle petuk i supota triabva malko da "porazgreia" 6toto v4era 2 ot 2 me pobedi edin UP7 s stats 95:77
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 12:40
are i mene me pishete ok?;)
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 16:57
Аз тоя инфекшън го видях.9 лв беше.Ама не можах да му погледна статовете.Уиспвах му ама не ми отговори.Странен тип.След като 16:00 е много рано, значи последно 16 : 30.БИ ХЕПИ АСТЕРИКС 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: hahaha Публикувано на: 19 Фев 2004 17:05
Sir_J написа: VSEKI GEROJ SI IMA PRILOJENIETO. AM e idealen za vzimane na fast expand s militia i fast tech, kato paralelno s tova creep-va a ultimate spell-a mu e super za FFA igrite( az li4no igraq orc, no na FFA, kydeto sam v top 100 v evropa BNet, igraq human i teleport-a ne vednyj mi e spasqvalo jivota i pobedata!). blade master kompensira malkoto si HP s mirror image! a death knight s aurata si e naj izpolzvaniq geroj na UD. za starfall-0a na PoTM nqma da govorq. it ownz!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 17:35
{[obio]}RAVEN™ да е , ного сам "хепи" , повече и от веригата ресторанти
ае оставете , ако до 16:05 не дойда - почвайте без мен
между другото става ли да викна и един приятел също да участва
без значение че не е регистриран

|
|
|
|
 |
iNsAnE | Arthas
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 18:20
abe imam edin vupros
s toq launcher mojej li da igrae6 bez originalen cd key za b.net
6oto mi pisna da hodq po klubove da igraq v b.net
are pls kajete i ot kude moga da go drupna
ok i 10x predvaritelno
P.S.
s toq launcher trqbva li da se vkliu4va6 kum b.net ili igrite ti izlizat na local
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 18:32
iNsAnE | Arthas написа: abe imam edin vupros s toq launcher mojej li da igrae6 bez originalen cd key za b.net 6oto mi pisna da hodq po klubove da igraq v b.net are pls kajete i ot kude moga da go drupna ok i 10x predvaritelno P.S. s toq launcher trqbva li da se vkliu4va6 kum b.net ili igrite ti izlizat na local
http://ftp.headoff.com/Headoff/Bin/HoWC3L207.exe
emi nali za tova e laucher da se igrae bez originalen cd key
moje6 da go drapne6 ot gorniq link
trqbva da se log-ne6 v bnet da ( no parvo da se registrira6 v http://www.headoff.com )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 19:24
Ако ще е уикенда от 16.00 няма да стане(да участвам) :s.Просто следобед ходя по зали само ако имаме последни 1-2-3 часа свободни(2-ра смяна,както съм в момента),да не говорим че към вечерта повечето стават фраш(от момченца на видима възраст 12-15 год.,жулещи CS ала "аре сега само с пистолети да са бийм",arghhhh hate'em).Но сутрин ми е удобно(за пример утре ще ходя в зала от 9ч. за 1 час War3 only с един приятел)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 19:35
Tormozko написа: Ако ще е уикенда от 16.00 няма да стане(да участвам) :s.Просто следобед ходя по зали само ако имаме последни 1-2-3 часа свободни(2-ра смяна,както съм в момента),да не говорим че към вечерта повечето стават фраш(от момченца на видима възраст 12-15 год.,жулещи CS ала "аре сега само с пистолети да са бийм",arghhhh hate'em).Но сутрин ми е удобно(за пример утре ще ходя в зала от 9ч. за 1 час War3 only с един приятел)
Аре да направим мач с обсървърс в петък сутрин, когато ти е удобно... а аз съм по-навит турнира да е, когато тормозко каже... а не постоянно да се съобразяваме с "лемари" тип "ЛП.РАДО" ...
I hate W-T !!!!! 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2004 19:45
ok-dosta hora se subrahme-ama ne sme se razbrali o6te za 4as-kazvaite subota koga ??
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|