В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Cyberpunk-новата игра на CD Project Red
Публикувано на: 08 Дек 2020 14:01
Както бях написал по-горе, досега бях успял да се опазя от хайпа покрай играта, но последните 2-3 дни вече почна яко да ме сърби Тоя уикенд го пиша дъждовен, зареждам се с провизии и правя good old маратон, не ме ебе
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Дек 2020 14:16
И аз така го планирам, дано не ме занимават с работа и в петък, та да си спретна един тридневен уийкенд с толкова часове бозене, че като си легнеш още да си в играта - знаете какво имам предвид.
Четвъртъка не го пиша, че не се знае в колко часа ще пристигне, та докато дойде, изтегля day 1 ъпдейта, па мина през character creation-а, сигурно ше мине деня.
Публикувано на: 08 Дек 2020 15:40
тва ясно
ма аз, заради тая игра, че тре мъкнем плейстейшъна при наще за коледните празници и отпуски
___________________________________ джумерки
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Дек 2020 15:58
И аз така се бях приготвил, обаче днес така ме удариха с работа, че забравих не само всички планове, но и кой ден сме. Направо ми ебаха майчицата. Дано до края на седмицата се нормализират нещата.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
Публикувано на: 08 Дек 2020 17:46
shub niggurat написа:
тва ясно
ма аз, заради тая игра, че тре мъкнем плейстейшъна при наще за коледните празници и отпуски
Чакай да видим, че по някви ревюта реват, че била бая кратка. Ако е верно 40-50 часа геймплей със се сайд куестовете нема никъв шанс да я влачим до коледа.
С тези ревюта могат да кандидатстват за следващия AGDQ. Когато спрат да се оплакват по редит, че враговете са bullet sponge, когато ги стрелят със пищов 13 нива под текущото.
denik
Дидко Бандитко
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2681 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 09 Дек 2020 19:33
Дидко Бандитко
Публикувано на: 09 Дек 2020 21:18
Как ми липсва TotalBiscuit (RIP). Продължавам да не мога да намеря друг гейм ютубър като него. Би било много интересно да чуем какво би казал в момента...
Иначе мочмета, кво? Тая нощ ли я отключват?
the_presator
Публикувано на: 09 Дек 2020 21:29
Ревюто на Skill-Up е тук
и мисля, че ще се изненадате от някои от нещата, които казва:
denik написа:
Иначе мочмета, кво? Тая нощ ли я отключват?
Да. В Стийм се ънлоква в полунощ, не знам колко различно е за различните времеви зони.
Дидко Бандитко
Публикувано на: 09 Дек 2020 21:37
бтв изгледах по-горното, дето си постнал и останах скандализиран
edit: от ревюто на Skill-Up дейба, тва трябва да боли
Spoiler for "пишки":
edit 2: добре, тази част от ревюто относно бъговете започва да ме притеснява edit 3: мерси, the_presator, това беше истински качествено ревю
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
Публикувано на: 10 Дек 2020 11:15
Понеже всички ревюта бяха на PC, само да кажа, че конзолните селяни, и особено ние със Sony машинки, сме си напълно преебани. Microsoft поне имат performance <> resolution switch, ние сме само на performance (засега). Което, говори се, на PS4 Pro означава pop-in 720p текстури за 30 fps. Дори на PS5 май не е в 4к, просто е по-висок фреймрейта и вероятно намаля pop-ins, ще видя като пристигне.
Ок, беше ясно, ще е поне леко бъгаво в началото, ама естествено въпроса е дали не получаваме недовършена игра, която са крънчнали жестоко само за да уцелят коледния прозорец за релийз?
Публикувано на: 10 Дек 2020 11:26
Мега шибаничко. От всичко което видях, е игра с уникална атмосфера, но тия бъгове са просто смешни. Дори и да не са game-breaking, говорят за незавършена игра. Вече почвам да се чудя дали да не изчакам няколко месеца, докато не закърпят по-важните пропуски. Малко взе да ми умира хайпа честно казано. Не съм я преордърнал, евентуално мога да я изпиратствам и да я разцъкам сега, и да си я купя по-късно за истинско превъртане, когато реално вече е завършен продукт...
Наблюдавам редита как лека-полека хората започват да се преорентират от яростна защита снощи, до тотален мелтдаун днеска хахах
the_presator
Публикувано на: 10 Дек 2020 13:50
Както се и очакваше- играта върви и изглежда потресаващо зле на Xbone One и е г/д същото на base PS 4 Кадрите в секунда падат под 20 доста често
Нямам търпение Digital Foundry да покажат в детайли колко плачевна е ситуацията >.>
Императора написа:
The Grim Reaper написа:
ама естествено въпроса е дали не получаваме недовършена игра, която са крънчнали жестоко само за да уцелят коледния прозорец за релийз?
Ще се сетите.
Не мисля, че много хора са се съмнявали в това след второто забавяне
Шефа на Кенефа
Онлайн
Публикувано на: 10 Дек 2020 18:08
Аз съм на ps5 и си държи 60 fps, което обаче не я прави да не изглежда потресаващо. Имах няколко тъпи бъгове в първите минути, после е сравнително ок. Не ме е е грижа толко за тъпата графика, важна ми е историята, но просто ме е хваща яд кви красоти се създават дори за base ps4 (tlou2 и да е controversial, е най-красивото нещо дет съм играл на 4ката), а това чудо изглежда по-зле отколкото и върви. Кирлив pc to console порт, на места дори стрелките не бачкат в менюто и трябва да ползваш аналозите за мишка и да ги гониш с курсора. И все пак - ако историята си заслужава, ше се преживее. Просто е нелепо да изглежда кат игра на 10 години.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Дек 2020 18:41
Бе сравнението с TLOU2 не е много добро, щото едното е walking simulator с коридорни пространства, другото е open world град с толкова елементи, дето мърдат по екрана и зад него едновременно, че не е реално да се очакват чудеса. По-скоро с RDR2 може би, но все тая, пак са различни неща.
Аз го гледам малко по-различно - като некст джен игра, на която са ѝ направили бонус портове за ласт джена и за хората, които не могат да я играят на друго.
Тук проблемът е по-скоро, че първо цената на версиите за двете генерации е една и съща и второ, че ласт джена изобщо не се знаеше как ще изглежда до последния момент - т.е. набивай там приордъри, пък ние ще ти покажем ква е работата чак след това.
Някакъв ридийминг пойнт е, че ако си я вземеш за PS4, получаваш безплатен ъпгрейд после за PS5-цата, което сега може да не е голяма утеха, но пак е по-добре от номерата, дето въртят някои други разработчици.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Онлайн
Публикувано на: 10 Дек 2020 18:58
Има ли значение дали примера ше е tlou2, rdr2, hzd, tsushima или квото и да е последните години? Играта е грозна, кой как ще да мърда, текстурите са толко low res, че pixel shaded щяха да седят по-добре. Call of Duty, че и Ubisoft дори вадят по-големи красоти за предните поколения, и имат вече 2-3 за новото (мда, и те с free updates). Мърдането е друга тема, нищо не мърда щото играта не може да си го позволи - караш из мъртъв свят с по няколко коли, като GTA V на PS3. Нз как я извади и некст джен игра с портове за ласт джен, това е точно обратното на реалността? Никой още не е започнал да готви XSX/PS5 версия, още като обявиха новото поколение cdpr си казаха, че е разработвана за current gen consoles. Като гледам колко работа имат сега, скоро няма и да излезе графичния ъпдейт. Това е pc игра с недъгави конзолни портове, виждали сме много.
Публикувано на: 10 Дек 2020 19:09
И за да не звуча като мрънкач, ето как изглежда работеща вендинг машина в играта. Поне от бутоните можеш да разбереш какво си купуваш. Останалото го чаках да зареди първоначално, ама още си е така.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения