Автор |
Съобщение |
iziris
|
|
В момента играе: Последно играх GW2. Чакам лънча на TESO
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 24 Яну 2014 17:53
След WOW минах през Aion, Alods, Old republic и последно GW2, не споменавам Rift и Neverwinter, защото тия игри са абсолютна шега. И аз искам сложен контент и силно бях впечатлен от битките в Алода, където групи от 4-5 човека управляват кораб. Аион е една фарм машина за китайци, Олд републик нямаше грам енд гейм и още няма. Няма и да има, понеже закопаха сагата умишлено.(Просто не е за вярване че някой може да вземе толкова бездарни решения относно един продукт). А Гилд варс 2 е такава смешка че след 4 мецеса игра от лънча имах "Етърнати" (двуръкия легендарен меч, които се крафтава от други два легендарни). И ми се повръщаше от скапаното ПВП и липсата на какъвто и да е ПВЕ контент. Та повярвай ми и аз търся предизвикателство и смятам че тази игра ще ми го даде. Ако ме разочарова ще плюя, както плюя горепосочените. Но за сега си позволявам да мечатая Да се върнем на ТЕСО. Предвидени са адвенчър зони за 24 човека. Тях искам да видя.
___________________________________ Притежавам единствения Български фен сайт по играта The Elder Scrolls Online. Сайта е на адрес http://tesobg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 24 Яну 2014 23:22
Мога да кажа,че напълно разбирам Ten Bears но в двата си поста iziris е написла много врени неща.И аз чакам да се докопам до бетата и да видя за какво иде реч.Но в едно съм сигуре-ТЕСО ще е много солидна игра.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 25 Яну 2014 10:21
Не, не е. В първия пост обяснява колко време бил играл WoW, а във втория плюе игри без никаква аргументация.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 25 Яну 2014 16:04
Нямх идея, че трябва да се аргументирам Не смятам да пиша есе! Факта че съм я зарязъл е достатъчен. Бил съм фен и вече не съм. Всеки сам избира каво му харесва и какво не в една игра. Единственото нещо което ме държеше през последните месеци игра, беше ачивманта за 100 маунта. Направих ги, взех грозната пеперуда и загубих желание. Пребих лич кинга и повече не се сетих за тази игра. Нямам намерение да споря. За другите игри ако изкаш аргументация, няма да е лошо да ги видиш първо За мен ТЕСО е играта, която чакам. От времето когато грах Мороуинд мечтая за ММО по серията ТЕС. Игри има за всички вкусове, а на тази тема пише The Elder Scrolls Online и ще говоря по нея само от сега.
___________________________________ Притежавам единствения Български фен сайт по играта The Elder Scrolls Online. Сайта е на адрес http://tesobg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 25 Яну 2014 23:03
Sentry написа: Не, не е. В първия пост обяснява колко време бил играл WoW, а във втория плюе игри без никаква аргументация. Именно,все верни неща-че уоу отдавна не е това което беше и че последните години така и не излиза комплексно ммо със солиден staying power,бая разочарования се навъдиха.Сега дали тесо ще е нещо различно е друг въпрос.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 26 Яну 2014 10:51
WoW е точно това, което винаги е било, просто ви е омръзнало. За другите игри - има много качествени заглавия, които имат солидна база от играчи и са интересни по една или друга причина. Това, че вие сте burnout-нали в жанра, е ваш проблем.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 26 Яну 2014 15:37
Както винаги,Сентри абсолютно няма идея какво се случва на ммо пазара.WoW е точно това, което винаги е било-дооообре,пандариата направо си беше жив римейк на ванилата-и като фийлинг и като игрови механики,като цялостна концепция,спор няма,как можах да се объркам.И да пълно е с качествени заглавия със солидна база от играчи,само дето финансовите отчети на повечето ммо-та показват друго и повечето от тях няколко месеца след лънча регистрита огромен спад от базата игарчи и основния им коз за привличане на същите са кутийки със маунтове,костюми,а-у.Пък ти после ми говори за бърнаутване....
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 26 Яну 2014 15:43
Ten Bears написа: ... Готик е за спинозни. Даже ТЕС 3 е по-як от всеки Готик.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 27 Яну 2014 12:10
Е, какво се случва на MMO пазара. През 2013 излязоха може би 2 читави MMOта, всички други бяха пълна леш. На новите MMOта с масивен брой играчи в началото, се нормализира player base-а и като цяло всички MMOта загубиха играчи, защото хората играят повече ARPG-та(както стандартни от рода на Path of Exile, така и third person като Warframe), TCGта и MOBA игри.
WoW си остава ММО, което се цели да привлече нови играчи от хората неиграещи игри, и което прави "драстични" промени, за да притегли някои от старите играчи, на които са им писнали skill-овете и skill системата, като запазва core механиките си.
NCSoft и Funcom губят пари, защото последните им игри са от преди над година и са без някакъв сериозен update и в случая на NCSoft се наливат много пари в реклама на WildStar, а Trion се прецакаха яко с Defiance, заради партньорството си със SyFy, заради което пуснаха крайно незавършен продукт.
За следващата година, както и през 2013, се очаква голям брой Sandbox MMORPGта и малък брой theme park такива. Все повече и повече игри започват да излизат директно с Free To Play модел и съответно ситуацията при Pay To Play става още по-жестока(съответно приходите от F2P се увеличават, а от P2P намаляват).
Естествено при F2P моделът това, което се продава най-много са item-и за забързване на прогреса(тъй като плащащите играчи се конкурират с F2P играчите, които имат много повече свободно време) и на второ място козметични item-и и early access пакети.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 27 Яну 2014 12:15
Sentry написа: NCSoft и Funcom губят пари, защото последните им игри са от преди над година и са без някакъв сериозен update и в случая на NCSoft се наливат много пари в реклама на WildStar, а Trion се прецакаха яко с Defiance, заради партньорството си със SyFy, заради което пуснаха крайно незавършен продукт.
За NCSoft не съм съгласен, защото техните игри се играят аааадски много в азия и там е основната им целева група. В Европа и САЩ е само бонус и изобщо не си дават зор, показват го с отвратителен съпорт и цялостно отношение към не-азиатските играчи. Фънком са мега педали и заслужават фалит, заради AoC преди. Още съм им насъбрал заради потенциала, който имаха в ръцете си и това, че собственоръчно го убиха. Трион са яки, кефят ме, макар, че с Defiance не съм имал никакви контакти.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 27 Яну 2014 13:06
Да, като се замисля си прав за NCSoft. Колкото и да е абсурдно, тази компания прави най-много пари от Lineage 1 в корея и всичко друго им е през оная работа, и точно затова правят глупости в другите си игри. Знам, че си фен на Guild Wars 2 WvW(или поне по едно време говореше за него много топло), но като цяло освен за него не виждам много промени в GW2, заради което започнаха и да окапват толкова много играчите. При Aion и Lineage 2 са си редовни update-ите, но пък те са много по-стари и базата на играчите е горе-долу стабилна и нито расте, нито намалява.
Иначе Defiance сега е малко по-добре, отколкото беше когато я пуснаха, но като цяло играта не е кой знае какво. Горе-долу компетентен shooter е, но е и главно PvE ориентиран. Не мисля, че ще ти се понрави.
Funcom си почиват още на лаврите от Anarchy Online според мен. Нито AоC, нито TSW са реализирани до пълния си потенциал, което е граничещо с престъпление.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 27 Яну 2014 14:16
GW2 е WvW игра, с кежуъл ПвЕ. Сложили са PvP арени, защото имаше желаещи да я превърнат в електронен спорт, не им се получи. PvEто е сложено ей така, за разнообразие. Но аз го намирам за яко, защото ми харесва да обикалям, да разглеждам (играта е супер красива), но не и да бия мобове (само в ARPG ми е кеф да бия мобове). Та те това си го казаха от самото начало, че играта е с WvW насоченост, другото е ей така за пълнеж. Обаче NCSoft нямат нищо общо с направата на играта, така че тях не можем да ги обвиняваме/величаем за успеха/неуспеха на GW2. На NCSoft Л2 също им е много силна там, защото е игра, която ти позволява да се посветиш на гринда (ПвЕто), а те азиатците са доста по ПвЕ настроени от европейците и американците. Да, изгуби ме с тоя ПвЕ шутър А за фънком - според мен на времето съвсем случайно са постигнали това с Anarchy Online... знам ли, след това може да са ги напуснали хората. Сякаш имат добрите идеи (ако съдя по конан), но реализацията им куца. Сякаш в един момент идва шефа и казва - до където сте стигнали, до там, пускаме играта! ЕДИТ: Не коментирам по TESO, защото именно играенето на много ММОта са ме научили, че коментирането на едно ММО преди да е излязло е чиста загуба на време
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 27 Яну 2014 23:21
Еми дано ТЕСО да вкара малко разнообразие на ммо фронта.Засега на хартия има неща които ми харесват много и други които не ми харесват.За събскрибшън модела съм за,но при положение,че играта го заслужава.Да видим....
Също се чудя кое ммо ще пострада най-много от появата не ТЕСО?
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 28 Яну 2014 09:50
moroel написа: Също се чудя кое ммо ще пострада най-много от появата не ТЕСО? Всички ММО-та ще пострадат. Защото ТЕСО предлага: Различна бойна система. Много по-динамична от която и да е ММО игра. Различна скил система. Пълна свобода на екипировка и развитие. Различна трейд система. Ако не си в гилдия не можеш да пазаруваш! Ако твоята гилдия няма крепост в Сиродил, не може да търгуваш с другите гилдии. Чао трейд ботове . Различна крафт система. Цялата икономика се върти около ктафта!
|
|
|
|
|
maximalniq
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 05 Фев 2014 05:12
Пратиха ми ключ за стрес тест, който ще се проведе на 5 февруари. Тръгнах да тегля играта, тегли ми със 100-200кб/с, тука в София интернета ми е ужасен и тея 20гб няма да мога да ги изтегля до петък, така, че някой, ако иска акаунта да предложи нещо
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 05 Фев 2014 08:27
Новина за нова вълна бета покани за ТЕСО заля интернет пространството. Този път има и Български тестъри. Проверете си пощите! За тези, които смятат да тестват играта предлагаме teamspeak: ts3.pevepe.net; канал [BG] The Bulgarians; подканал TESO; за паролата проверете форума в http://tesobg.com/. Това е teamspeak-а на Българската гиллдия в GW2, поради тази причина не даваме паролата свободно.
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 05 Фев 2014 08:30
maximalniq написа: Пратиха ми ключ за стрес тест, който ще се проведе на 5 февруари. Тръгнах да тегля играта, тегли ми със 100-200кб/с, тука в София интернета ми е ужасен и тея 20гб няма да мога да ги изтегля до петък, така, че някой, ако иска акаунта да предложи нещо Ще я свалиш споко До петък има много време. Съветеам те да тестваш играта. Ключа не може да го шитнеш, понеже е вързан за пощата и за акаунта ти. И трябва да се активира от теб. За повече инфо влез в http://tesobg.com/ и попитай в чата. Там сигурно ще има някои желаеш за ключето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 05 Фев 2014 09:09
Проверих си пощата. Имам 2 мейла за виагра и 2 за "задоволи приятелката си довечера", дали е някое от тези?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 05 Фев 2014 11:34
и аз имам ключенце
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 05 Фев 2014 13:11
Точи се с 6мб/с. Трябва да спомена, че това е един от редките случаи в които имам полза от форума на PC Mania, защото рядко проверявам мейла с който се бях регистрирал за бетата
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|