Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Rage
Публикувано на: 12 Окт 2011 13:16

doggymien4o виж клипчето дето съм записал и сам си реши дали ти се играе. Stun Damage го мани според мен се пръска от яд, че не може да я подкара нормално играта и злобее по случея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 13:45

Serious Sam написа:

А Quake кучета го яли... И DooM 2...

Е добре де и тях също.

А как да фак да си ъпгрейдна оръжието?
Давам Ъпгрейд поакзва ми какъв ъпгрейд имам и до там нищо повече не мога да правя...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 13:54

От магазина много ясно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 14:31

iddqd написа:
От магазина много ясно.

Не аз си мислех, че след като съм го закупил трябва и да го инсталирам, но явно веднъж закупен вече е активен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 15:29

мене ми се играе доста ама немам място да я инстална :( иначе прекалено много обсъждате графиката. аз хич не съм претенциозен в това отношение. след 2003-2004 г. някъде абсолютно всяка игра има добра графика според мен. важното е пуцаница да става :D

Профил Skype

Публикувано на: 12 Окт 2011 16:08

Der Meister написа:
мене ми се играе доста ама немам място да я инстална :( иначе прекалено много обсъждате графиката. аз хич не съм претенциозен в това отношение. след 2003-2004 г. някъде абсолютно всяка игра има добра графика според мен. важното е пуцаница да става :D

Човек с правилно мислене! Ама я кажи с кой шутър ти започва "кариерата" :lol: Щото примерно за мен всяка една графика, която не е на квадрати е хубава :D

Профил

Аватар
В момента играе: in the Warp.
Публикувано на: 12 Окт 2011 16:45

Някакъв фикс за нон стоп през 2 секунди цепежа на АТИ карти ?

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 12 Окт 2011 16:58

технологията на Кармак позволява всичко да се изрисува ръчно. нали знаеш как се прави при всеки друг енджин един коридор примерно или стая. слагаш една малка текстура и се раздвоява и се повтара. тук не е така и затова е толко голяма играта. има минуси естествено като всеко нещо. примерно минуса най големия на този етап е че неможе да има ден/нощ цикъл. id Tech 5 also doesn't support global dynamic lighting but will (reportedly)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 17:23

Serious Sam написа:
Der Meister написа:

Човек с правилно мислене! Ама я кажи с кой шутър ти започва "кариерата" :lol: Щото примерно за мен всяка една графика, която не е на квадрати е хубава :D

аз не съм токова олдскуул :) първите шутъри, които съм играл бяха: Project I.G.I., Return To Castle Wolfenstein и Serious Sam: The Second Encounter (първия го изиграх след това :) ) като разбира се после съм играл и доста по-стари де :) иначе игри с прекалено квадратни графики не мога да играя сега през 2011-та, но като цяло не съм претенциозен в това отношене :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 12 Окт 2011 17:32

Valafar написа:

сложи в шорткъта +jobs_numThreads 0

Профил Skype

Публикувано на: 12 Окт 2011 22:40

iddqd написа:
doggymien4o виж клипчето дето съм записал и сам си реши дали ти се играе. Stun Damage го мани според мен се пръска от яд, че не може да я подкара нормално играта и злобее по случея.

Да, аз на Id не мога да подкарам нищо след Doom 2 и затова плюя Rage. Не, сериозно, обосновавам се защо играта не ми харесва, и най-смисленото, което можа да кажеш, е това. Ебати жалкия комплексар си. Бих ти казал параметрите на компютъра си, но с умствено изостанали няма смисъл да се спори.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 22:52

Лол мисля че доводите ти са много умни. Прекалено обосновано мнение. Според мен съвсем не си комплексиран и дори си много умен. Мерси че ме просвети за тази игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 23:28

Абе тя играта и на правец ще тръгне и е напълно нормално това. В смисъл грозна е, всичко е линейно и текстурите са изключително семпли ( ако се лоуднат дай се боже). Идядядядядя имам по-мощна видеокарта от теб, така че спести си следващия пост в който ми обясняваш как ми сечало, как това и как онова. Ти еба дрисляка, научи се да комуникараш нормално. Мен не ми харесва играта и пиша защо. Теб като ти харесва си я играй, а не пиши колко е хубава само. Ти повече време имаш тука от колкото в играта.

Играта няма грам смисъл и е едно безмислено трепане на гадини в СИНГЪЛ. Никой не ти обяснява аджеба за какво да ги чупиш тея бастуни, а само обикаляш и стреляш. Мерси, мога да си играя и по-добри игри и то онлайн, а не да обикалям с джипка и да стрелям бандити, докато не стигна поредния непреодолим 2см бордюр, който ме спира да обиколя наоколо. И през цялото това време ще съзерцавам лоудващи текстури, които бай ти Кармак лапа пишки и няма време да си погледне смотанярщината.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 23:49

Цитат:
Ти еба дрисляка, научи се да комуникараш нормално.
Това изречение не е нормално. Хем да те еба рискяляка казваш което не е нормално комуникиране, поле казваш да се науча аз да говоря нормално. Можеби си имал предвид себе си.
Може картата да ти е супер мощна но явно не ти е конфигуриран компа както трябва. Видя как движи и изглежда при мен. Сега сигорно нямаш 16 гб рам, ссд диск и 2600к но не в това е проблема. Може нкоя от изброени части да ти е много скапана и за това да ти лагва цялата машина. Защото ако сложиш бързо видео на скапано пц краиниа резултат е нещо като това което ти имаш. http://www.youtube.com/watch?v=DY0G6zQXbyw Ето тук да видиш какво има в тази игра въпреки че ламер като теб трудно би разбрал за какво сатва дума. Иначе е нормално да хейтиш при положение че си се преебал с това видео и най-якиа шутер не може да го играеш и се пръскаш от яд човстваики се преебан с това видео ама сорри. Следващия път се консулираи с мен когато си рпавиш конфигурация и ще ти направя по-вървежен комп.
Ако толкоз държиш да покажеш че играеш по-раздвижен и забаен екшън снимаки клипче и го пусни да видиме кво ще е това чудо. За сега си просто един комплексар дето хейти понеже играта му лагва. Ставаш много смешен и ми преличаш си те представям като червен домат дето след малко ще гръмне от яд.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2011 01:51

Nine Inch Nails написа:
Valafar написа:

сложи в шорткъта +jobs_numThreads 0

Еми не знам не проработи. Слагам го в таргет със интервал между него и предходната част със Плюса.

Във оригиналната игра има ли го този проблем ?

Цепежа е всеки няколко секунди тотален фрийз.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2011 02:05

Няма разлика между менте и оргинална. Просто не е много много за ати тази игра, но имам приятели с модерни ати карти дето я играят надупена. Според мен една ати карта за 300 400 кинта ще е ок. Ако си с под 1 гб видео рам намали текстур кеша от опъните.
Сега за опците GPU Transcoding го озклювчваш, ако ти дава да го пуснеш то е само за нвидия и не се поддържа от ати.
http://www.lightchan.com/how-to-fix-rage-pc-texture-and-graphic-glitches-crashes/ Тук чети и следвай стъпките и мисля че ще стане така.
Това мисял че е решение за проблема с текстурите, но за тотален фрииз според мен трябва да намалиш текстур буфера на минимум, защото тотален фриз мога да си обясна само с изчерпване на видео паметта. Мисля, че си казал на играта д използва повече видео рам от колкото имаш и просто постоянно ти свършва паметта и за това играта постояно ти забива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2011 08:31

idqdq играта ми върви прекрасно. Просто прекрасно с АА на макс и т.н. БФ3 също ми върви прекрасно. Но не харесвам двете игри. Компа ми е конфигуриран идеално, не е за три бона, като твоя, но е почти толкова мощен. Процесора ми е по-слабичък и сигурно имаш повече рам. Но не е там работата. На компове от по 800 лева в момента играта ще върви идеално, работата е друга човек. Разбери - на мен играта ми върви мазно и с 60фпс, както подобава. Просто други са и проблемите с играта. Имаш го и ти лекия проблем с текстурите, но може би заради многото рам, е много по-малко вдим от колкото на останалите компове.

Факт е че всички се оплакват от играта, че е бъгава и се лоудват текстури в движение. Ако при теб е абсолютен минимум това и те кефи играта, се радвай и играй. Супер. Но не отричай очевидните проблеми на играта, които изброих 10 пъти.

Профил

Публикувано на: 13 Окт 2011 09:44

Der Meister написа:
аз не съм токова олдскуул :) първите шутъри, които съм играл бяха: Project I.G.I., Return To Castle Wolfenstein и Serious Sam: The Second Encounter (първия го изиграх след това :) ) като разбира се после съм играл и доста по-стари де :) иначе игри с прекалено квадратни графики не мога да играя сега през 2011-та, но като цяло не съм претенциозен в това отношене :)

Аз пък започнах с Shogo и Quake 2. После Quake 3 и после като сложиха Serious Sam: The First Encounter... Се започна. 10 години неувяхваща любов :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2011 11:42

Идяд настройките не са проблем разбираш ли.

Карам крайзис 2 на ултра без проблем без промяна във фпс.

И какво значи тази игра малко не е за АТИ смисъл това сериозно ли го казваш.
За да направят игра която да не е много за АТИ това значи ,че трябва да са най-ретардираната компания ЕВЪР. Играл съм предишни заглавия на ИД - Всички без проблем и ако ми се измъкват с тоя номер просто са жалки.

Не виждам как на 4 Гб рам на процесор Е8400 3гц с 6 кеш и 5670 видео ще ми ЗАБИВА всеки 2 секунди. (Просто няма игра която да ми забива до сега или ще ми забива в близкото бъдеще)

За това питам отново, оригиналната игра прави ли този проблем или е от скапаната кракната версия която е качена ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2011 13:12

Добре видях ,че има Драйвър изкаран от АТИ за фикс.

Със този Драйвър и със Кода който ми предостави NIN Играта върви без проблем със включени анти-алайзинги и Лардж текстури в кеша на максимална резолюция.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com