Автор |
Съобщение |
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 16:17
Абе хора направих някоя и друга услуга на един професор в замянами даде някакъв психо шлем или нещо такова някой има ли представа за какво точно служи
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 22:11
Някой да е имал проблема, където липсват някои текстури ? Автомата ми примерно не се вижда, сталкерите държат автоматите на метър пред тях левитирайки, хеликоптерите имат перки отпред на стълколо ИДЕИ ??
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 23:03
Fire Eagle написа: Абе хора направих някоя и друга услуга на един професор в замянами даде някакъв психо шлем или нещо такова някой има ли представа за какво точно служи
Ами сега марш към база Х16. Съвет, вземи си много патрони и 1 пушкало. и аптечки. Може да се върнеш без патрони аз изразходвах с 2пушкала към 350 патрона(общо).
А самия шлем служи да те предпзва от едни вълни да не станеш и ти на зомби
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 09:35
играта хубава ли е
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 18:24
Как се излиза от х16 ?
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 19:00
lord of darkenes написа: играта хубава ли е
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 19:42
<KrIs> написа: Някой да е имал проблема, където липсват някои текстури ? Автомата ми примерно не се вижда, сталкерите държат автоматите на метър пред тях левитирайки, хеликоптерите имат перки отпред на стълколо ИДЕИ ??
Т'ва с автомата го има и при мен. Не знам как се оправя, не ме и интересува. ^^
Пробвай с пач или вдигни качеството на графиката.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 02:30
Дади написа: <KrIs> написа: Някой да е имал проблема, където липсват някои текстури ? Автомата ми примерно не се вижда, сталкерите държат автоматите на метър пред тях левитирайки, хеликоптерите имат перки отпред на стълколо ИДЕИ ?? Т'ва с автомата го има и при мен. Не знам как се оправя, не ме и интересува. ^^ Пробвай с пач или вдигни качеството на графиката.
Еми то не е фатално, но понякога не се виждат важни предмети, и се вайка и се чудя к'во да правя с куеста. Пример е, че взех на някъф пич куеста, от който се иска да му върна семейния автомат ... той е в една стаичка на един рафт, но просто не го виждам.
Иначе сега ми предстои да влизам в x16 и напрао ми е бедна фантазията какво ще е, след като видях в x18 как е положението. Почнаха да ми липсват глупавите и лесни бандити.
Играта наистина стана доста интересна, явно си е заслужавало 4 годишното чакане все пак. Нямам търпение да се праждосвам от Янтар и да ходя нагоре към Припят.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 09:44
А КАК ПОДЯВОЛИТЕ СЕ ИЗЛИЗА ОТ Х16 ??
|
|
|
|
|
Dheart
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 09:46
Съветвам всеки да мине през частта на mercenaries в Wild territory (сиреч не частта с бара, а другата) Пълно е с гадове, който пускат много и мноу яки неща (И артефакти)
И най-якото е че артефакти (И то-хубави - цена към 2500) под път и над път )
___________________________________ My victim you are meant to be No, you cannot hide nor flee You know what I'm looking for Pleasure your torture, I will endure
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 17:33
lordivan написа: А КАК ПОДЯВОЛИТЕ СЕ ИЗЛИЗА ОТ Х16 ??
Колекционирай ти парички да видиш какъв край ще видиш в Чернобил
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 21:26
Това не ми помага особено.
|
|
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 01:08
lordivan написа: :roll:
Това не ми помага особено.
Там където намери тялото на Ghost, в единия краен ъгъл има процеп надолу към тръба, която ще те отведе навън.
ПП - Исках да цитирам пича дето събира артефакти, не теб
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 07:45
High_voltage написа: Ако някой ми обясни ясно и точно защо играта сече зверски на моите Sempron 3600+, GeForce 7300 GS и 1 GB RAM, дори когато всичко е на Low, може и да размисля и да си я кача наново. Pagefile-a също е sufficient, споко.
Пусни си я на static light и ще върви на максимум, и ще прилича на ХЛ2
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 08:07
Хора абе дайте акълв едана от базите едни педераси не искаха да ме пуснат вътре макар че преди това ме помолиха да има помогна да отблъснат атака от някви животни и аз помогнах а после не можело да влизам аз разбирасе се ядосах и ги паркирах както си му е редът добре ама другия път пак не ме пускат е и тях ги паркирах лошото е сега че зеха да ме стрелят и в самата база и чувам по високоговорителя че тама се намирал вражески елемент групировката май се казваше дълг или нещо такова с едни черни костюми та има ли начин да се сдобриме с тези момчета че ми писна всеки път да се стреляме в базата верно че рязко ми дигнаха ранга ама е неприятно докато се оправям с бармана да ме стрелят още повече че там нямам оръжие
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 14:05
Тия болтове за какво служат?!
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 14:49
Fire Eagle написа: Хора абе дайте акълв едана от базите едни педераси не искаха да ме пуснат вътре макар че преди това ме помолиха да има помогна да отблъснат атака от някви животни и аз помогнах а после не можело да влизам аз разбирасе се ядосах и ги паркирах както си му е редът добре ама другия път пак не ме пускат е и тях ги паркирах лошото е сега че зеха да ме стрелят и в самата база и чувам по високоговорителя че тама се намирал вражески елемент групировката май се казваше дълг или нещо такова с едни черни костюми та има ли начин да се сдобриме с тези момчета че ми писна всеки път да се стреляме в базата верно че рязко ми дигнаха ранга ама е неприятно докато се оправям с бармана да ме стрелят още повече че там нямам оръжие
Явно не си избил всички мастий. Върни се, ако имаш сейв и повтори "операцията". Не виждам как ще се справиш с тия duty-вци, пък и ако искаш true ending, не трябва да ти минава дори през акъла да стреляш приятелско NPC.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 14:52
@Fire Eagle Някъде нещо си оплескал куестовете м/у Duty, Freedom и Looners. Решение на проблема не ми е известно.
@Високо Напрежение На идентична машина играя на Static lighting и максимум настроики. Проблема е в твоята машина.
@King Of time За да гледаш къде има аномалии и къде не.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 14:59
Тия аномали онази радиация ли са,дето се появява когато си иска?
|
|
|
thegreenkrs
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Апр 2007 15:14
THE KING OF TIME написа: Тия аномали онази радиация ли са,дето се появява когато си иска?
Не, радиацията си е съвсем отделно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|