Автор |
Съобщение |
Morsmordre
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 19:28
Ами да, разпитах из няколко форума и в няколко магазини на Пулсар (както и в Ориндж), но всички ми казаха, че се очаква скоро да излезе...Ама не знам кога.
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 22:37
monster garage??? някой да знае от къде мога да я сваля
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 22:49
Аз знам,за Monster Garage става дума,ето от тук
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 22:52
Morsmordre написа: Ами да, разпитах из няколко форума и в няколко магазини на Пулсар (както и в Ориндж), но всички ми казаха, че се очаква скоро да излезе...Ама не знам кога. ами аз доколкото знам тя вече е излязла за PS2... гледах нейна реклама по MTV Hits - абе тва ще е жестока игра!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 23:15
The Nightmare написа: Аз знам,за Monster Garage става дума,ето от тук
еййй верно бе че имало и такова животно - ФТП на арената, къф съм тъп иначе 10х
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 23:46
Един малко тъп въпрос ама sorry има ли иа SAN ANDREAS
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
ROONEY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 23:48
Sorry за тъпия въпрос ама има ли иа тук San Andreas и тябва ли ми програма за да инсталирам горнити игри
___________________________________ In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2005 23:55
ROONEY написа: Sorry за тъпия въпрос ама има ли иа тук San Andreas и тябва ли ми програма за да инсталирам горнити игри
Играта я има в Арената,теглиш я и после отваряш .iso-то с тази програма и инсталираш играта Бтв,от арената като изтеглиш файлчето,после го отваряш с тази програма и то започва да си се тегли...
Иначе всяка игра,която инсталираш,ако е .iso файл,или .bin,го отваряш файла с 1-та програма дето ти казах...
|
|
|
|
|
Morsmordre
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2005 10:30
denik`loves`LILY написа: ами аз доколкото знам тя вече е излязла за PS2... гледах нейна реклама по MTV Hits - абе тва ще е жестока игра!
Е да, ама това не е за комп.Аз нямам плейстейшън, че да си го джитя.Иначе гледах малко в Мултиплекс.Нали там има магазин за комп игри...И ви казвам, че е РАЗМАЗВАщА!!!Направо нямам думи.Жестока графика, невероятен геймплей...но за жалост все още я няма на пц.
|
|
|
|
KNSpirit
|
|
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2005 14:06
Значи имам 1 проблем дето не мога да му открия решението. Изразява се в следното: Имам инсталиран Heroes 3 In the wake of Gods Та с един авер дето играеме Ънриъл в нет-а /той има реално ип/ опитахме да пуснеме геймката,въведох ИП адреса но не го намира. Та някой знае ли защо се получава така? Някакъв пач или нещо от сорта? Или направо ново инсталиране на играта /от къде пък да я сваля/ ??? Моля ви помогнете...
п.п. С еднакви версии сме
п.п.2 Аз съм с виртуално ИП и не мога да правя сървър...
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
|
neron07
|
|
|
|
Заглавие: Имам нови игрици ама незнам как да ги кача тук !! Публикувано на: 26 Юни 2005 19:19
Имам Total Club Manager 2005,Prince of Persia 2,Playboy , Brother in Arms,GTA San Andreas ....но незнам как да ги кача да ги теглите !!!Кажете как и ги имате
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Re: Имам нови игрици ама незнам как да ги кача тук !! Публикувано на: 26 Юни 2005 19:36
neron07 написа: Имам Total Club Manager 2005,Prince of Persia 2,Playboy , Brother in Arms,GTA San Andreas ....но незнам как да ги кача да ги теглите !!!Кажете как и ги имате
Спокойно пич,тях ги има и по фри сърварите,мерси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2005 15:23
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2005 20:44
Линк за Ultima online: samurai empire моля.
|
|
|
|
|
ghoul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2005 13:42
???? ??????? ???????.????? ????? 1 ????? ?????? Need For Speed Hot Pursuit 2 ?? ?????6? ?????????.?? ?????? ?? ?????? ?? ? ?????? ? ???? ? ?????????? ??? ?? ??????.??????? ???? ? ?? ????? ?? ???? ???????.?????? ????? ???? ?? ? ???????.??? ??????,?????????.
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2005 15:46
Kyle Katarn написа: Имам следния проблем.Преди около 1 месец играта Need For Speed Hot Pursuit 2 ми върве6е перфектно.Но веднъж се наложи да я изтрия и като я инсталирах пак не тръгна.Пробвах даже и от диска на един приятел.Незнам какво може да е станало.Ако можете,помогнете.
не знам дали ще помогне ама пробвай да си изтриеш от регистъра информацията за НФС-то или да си драпнеш друг крак
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: please Публикувано на: 29 Юни 2005 23:58
дайте линк за Star Wars Battlefront cd3 че го дарпах от арената май и нещо дава грешка цд3
благодаря предварително
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
Strabron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2005 00:19
Някой да знае случайно откъде мога да си дръпна една стара игра... Conquest: Frontier Wars. Доста време съм я търсил, но никъде не я намерих.
___________________________________ a.k.a. Bad Dog
Без бой не казвам, с бой забравям...
МНОГО ЯК STAR WARS РАП
|
|
|
|
|
Hell_Fire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2005 09:23
Линк за TOny Hawk PRo skeater 4 plsss
|
|
|
|
|
ghoul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2005 10:21
J_Leno написа: Kyle Katarn написа: ???? ??????? ???????.????? ????? 1 ????? ?????? Need For Speed Hot Pursuit 2 ?? ?????6? ?????????.?? ?????? ?? ?????? ?? ? ?????? ? ???? ? ?????????? ??? ?? ??????.??????? ???? ? ?? ????? ?? ???? ???????.?????? ????? ???? ?? ? ???????.??? ??????,?????????. ?? ???? ???? ?? ??????? ??? ??????? ?? ?? ??????? ?? ????????? ???????????? ?? ???-?? ??? ?? ?? ??????? ???? ????
?????.????? ? ???? ????.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|