Автор |
Съобщение |
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 04:40
Аз си изплатих играта, даже имам и за второ копие. И къв провал те гони? Пуснаха една играя, която не изживя хайпа си и аре, провал на годината.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 07:59
ivopetrovv написа: Това е доказателството че и наи добрите понякога грешат. Лично за мене това е наи големият провал на близз в историята си ! Още ли цакате ? Или са останали само Рмах фенбоичета ? Близард направиха грешки с Д3, но всяка една от тях е поправима и то в рамките на някакъв съвсем малък пач. В общи линии нещата от 1.0.4 са точно това, което трябваше да е играта на 15.05.2012, с тази разлика, че не трябваше да правят инферно толкова лесно. RMAH е средството, което близард са намерили, за да печелят от buy to play игра. Хич не ме бърка това, въртя си далаверата на gAH (което пък за мен е задължителна опция, щото системата с трейда е морално остаряла), гриндя си мобчетата и си правя героя нечовек (каквато всъщност е целта на Диабло поредицата). Не съм сигурен, че Диабло е провал, тъй като играта нито е умряла, нито нищо. Първите месеци на УоУ бяха не по-малко трудни за близард, ако някой въобще си спомня. Явно са останали и не "РМАХ фенбоичета" i guess И ми е супер смешно как хората не помнят / не знаят какво представляваше Д2 преди LoD и си мислят, че играта е била някакъв instant win ЕДИТ: е хайде, Волтажния ме подсети, че не всяка грешка е поправима в един пач... историята е дърво, да ЕДИТ2: РМАХ го имаше и в Д2, ама явно който не е играл на официалния сървър не знае . Или сигурно си мислите, че хората са си трейдвали само екипировка за екипировка
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 08:41
Gipo, чакай да излезе пач-а, ще видим колко точно лесно ще е. Иначе, на мен ми е по-скоро интересно какви промени ще внесат в 1.1 - уж става дума за нови гейм елементи, не просто промяна на статове и шансове.
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 08:44
Инферно е твърде лесно към настоящия момент, след пача ще видим и ще се коментира на ново Иначе, ето малко полезно инфо, който не го е виждал http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 09:01
Да де, нали вдигат кръвта и щетите на нормалните гадове, това може малко да уравновеси нещата - поне в моментите когато те заклещи тълпа гадини
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 09:15
Само им вдигат кръвта с 5-10%, за демиджа не пише нищо, освен, че ще намалят демиджа на някои нормални мобове, които удряли твърде силно . Пък елитките ще ги направят с 10-25% кръв по-малко. В общи линии това, че нормалните мобове ще пускат 4 пъти повече предмети е доста добре конкретно за моя герой, защото правя АоЕ геноцид . С други думи след ~2 седмици (нерф на мобовете + още по-добра екипировка) ще летя през мобовете на акт 3, така, както сега го правя в акт 2. Или иначе казано, ще мога да отида да пикам, дори по време на aoe pull
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 09:44
Само кръвта ли е ? Е ще видим, когато в крайна сметка излезе. В момента е досадно, с барбериъна си ги насъбирам на тайфи докато търся следващите елитки, и накрая с 2-3 revenge и overpower удара ги смилам без да ми смъкнат кръв.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 10:24
Падна ми ченето, като видях ДХто на тоя http://us.battle.net/d3/en/profile/phonomenon-1787/hero/5731001Дефанзивните му статсове (вит, AR...) са по-лоши от моите, обаче има ужасно много chance to по екипировката си, което не просто компенсира, ами тотално ме задминава. И накрая 54к демидж от танк билд... ето това вече ме закла тотално Тоя пич прави сигурно повече от 500к демидж на секунда на боса/елитката, за които се е залепил
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 12:15
Само смени руната на Marked for death на Mortal enemy, защото с тия гранати си пълниш много hatred в комбинация със скила и можеш да спамваш яко cluster arrow = много демииииидж! Отделно статистиката за пълнене на кръв (когато е сложен % от демиджа, който правиш) е нерфната и реално на инферно дава само около 30% от нея (тоест в случая 30% от 1% на death toll). Затова mortal enemy и спам на cluster arrow ftw . Следващата ти крачка е да качиш постепенно резистите (и кръвта) и LoH на оръжията + бижутата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 12:39
Абе момчета, я да ви питам кой наемник ползвате с DH, че вдигам в момента ( на 42 ниво съм ) ? В смисъл, с барба ползвам мацката, за защита, обаче за ДХ-то не съм сигурен. Може би Линдън за 3% крит, или отново мацето?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 12:46
За танк билда ми е 100% енчантреската, защото ми качва армора и демиджа. За МФ рънове би бил задължително темплара, защото разполага с допълнителен слот, в който можеш да ръгнеш МФ (щита). За Glass cannon предполагам стрелеца.
Нямам спомен с какво играех доктора преди.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 19:38
Аз ползвам дъ темплар заради hatred regen-a и факта, че някои елитки буквално си оплитат pathfinding-a в него, превръщайки се в елементарни мишени.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 08:05
По-добре късно, отколкото никога! Чета и се кефя на макс! http://eu.battle.net/d3/en/blog/5629421
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 08:17
E те това се искаше. Сега поне в началото цената на легендарните ще удари тавана, хехе.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 08:36
Пука ти Цените на легендарните се качва, съответно цените на редките пада. Екипираш се с жълто и мачкаш мобовете наред за по-малко пари, а пък като ти падне легендарен знаеш, че или героя ти става машина или ще продадеш нещо за ужасно много пари(ако не е за теб) Доволно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 10:16
Gipo, пука ми всъщност Не бих отказал да изкарам още некой лев, докато си разцъквам лежерно Но иначе си прав, разбира се
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 10:27
Ами за мен има 3 вида предмети 1. Такива, които са ъпгрейд за мен - запазвам ги (макар, че такова нещо не ми се е случвало от... 2 месеца) 2. Такива, които са ъпгрейд за приятел - запазвам и след това давам (това поне се случва от време на време) 3. Такива, които продавам на NPCто (98% от случаите ) или в gAH, за да имам голд за ъпгрейди по екипировката Просто от тия 3 точки няма как да остане нещо за RMAH, не е и нужно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 10:33
Е, явно имаме различни стилове на игра и приоритети Само по точка едно и при мен е така, почти съм сигурен че към края на Юли ми паднаха по-добри от моите китки, които запазих, ама може и да е било по-рано
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 10:45
Време беше... някои за тва играем, като ще падат рядко, поне да са яки. Време е да вкарам някой еврак в баланса за HotS
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Авг 2012 12:55
я речете кога точно влиза в сила тоя пач
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|