Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 07:47
Труповоз написа: Цъкаш в група на Инферно е не е добра идея. Ъ, що? EDIT: Вижте танк ДХто ми, в описанието е втората част. Обикновено скипвам нормалните мобове и тичам само за елитките, ама тоя път направих показно и изгриндих всичко що мърда в тая дупка. http://www.youtube.com/watch?v=j9vUY00WkJ8&feature=g-upl
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 09:18
Според това което съм играл досега, ендгейма е да отидеш или акт 3 или акт 1 и да трепеш елитните за предмети, който да се продават или поне за милион или за истински пари. Като героя ти трябва да е гиърнат да убива мобове с 1 удар, елитни за минимално време и усилия, вкарването на друг човек би им увеличило кръвта, оттам вече да не са 1 шотабъл. От друга страна, другарчето ти няма да е винаги кординирано с действията ти и винаги ще се случи да изостане по някаква причина, забавяйки те. С 4-ма рандоми е по-добре да играеш руска ролетка с 4 куршума, отколкото да се пробваш да фармиш с тях. С 2ма човека се играе най-добре, ако искаш ко ъп. При соло игра всичко се чести бързо като по учебник и се взимат максимум предмети за минимално време. Така че, според мен соло играта е ултимитивния начин да правиш нещо. Не че ко ъпа не е забавно, но повече от 2-ма човека ми изглежда като самоубийство. Играта за 2-ма можеш да я направиш по-добре, ако играеш сам.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 10:38
Ако играеш с рандъми на инферно, то ще е или за прогрес ( при условие че си пълен нууб/15-годишен ), или за ебавка/извратен фън( ако примерно си имба или искаш да се изфукаш с нещо отключено ) Ако искаш да фармиш за милиони евра, соло е най-добрия вариант, разбира се ( стига да можеш да фармиш и акт 3, иначе кооп би било по-добър вариант, ако са със сносен гиър другите ) 3ма човека кооп си къртихме Акт 2 последно като играх за прогрес; зависи от компанията ти, като сме пцм дружки, лафим по скайп и т.н., няма особен проблем с координацията или пък изненадата какъв е този гиър за найтмеър, а да ве, с теб съм играл 1 път общо; част от основния ендгейм определено е да убиеш Диабло на Инферно а коопа е много-много по-фън от солото, щото в 1 момент ти писва да грайндиш сам местности които са ти излязли на пъпа ( за толкова малко време, дори ); като се присъедини някой друг клас, като станат още по-груби битките и трябва повече тактика, абе много по-интересно е според мен но това пак зависи от целите ти - ако искаш да грайндиш за предмети и 1 умиране те изкарва извън релси, вместо да се засмееш по нелепия начин, който сте уайпнали, примерно.. да определено нямаш нужда от кооп
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 13:30
Определено кооп > соло в отношение фън, а аз играя игри за фън Доста пъти съм влизал в пъблик игри, просто да шашна хората, защото оцелявам повече от голяма част от монковете и барбовете и се хващат за главата с мен . Пък доста често си играя кооп с някой приятел.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 13:53
Е, явно просто съм по-практичен човек. И без това на всичките ми приятели им се повръща от играта, като я минават за 10 път. Само аз и един друг играем, гълтайки повръщаното, само за RMAH. Така че за мен Диабло си е повече за фарма, отколко за ко ъп преживяването, като мога да се сетя поне за 10 игри, който са правили коъп с приятели по-добър.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 16:01
Играта не ти харесва, това не те прави практичен човек, правите човек, който не харесва играта
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 16:07
наистина, излиза, че се насилваш против волята си да играеш "помия" само за да изкараш някой и друг лев? is it really worth it?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 17:13
Не съм казал, че не харесвам играта. По скоро за игра, която те принуждава да минаваш същия контент отново и отново, се справя зле. Не я мразя. Просто ми писна, а още съм по средата...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 19:28
Gipo написа: ЕДИТ: Кой друг освен Данте, аз и Firzen играе? Аз играя, ама откакто е излязла играта все изникват разни неща и нямам много възможност да цъкам, но си напредвам така бавно, но славно. Сега съм на Кинг Леорик на хел, 50 и някой левел. Някой ако има герой там и му се цъка с него да пише да цъкаме заедно, че досега само на сингъл съм играл.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Авг 2012 23:05
Ето мое филмче само с клане на елитки на акт 3 http://www.youtube.com/watch?v=aoHzQwBQ6Rc
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 00:37
Dante написа: И аз съм някъде там. DerMeister#2551 ми е тага
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 07:42
High_voltage написа: Кой е Kalesua? А де
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 09:41
Offtopic:
Не играя играта, но ви следа темата от много време, най-ми е чудно що у форумо никой не играе с монк.
И искам да попитам какъв е ендгейма на тая игра, играе ми се, но сега сам се зарибил и GW2 и се чудя дали да не си я купя тая по-късно, че израснах със старото диабло.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 10:17
Ами за монка... сигурно не малко хора мислят като мен, че това е най-непривлекателния герой в много отношения - потенциал със слаба екипировка, потенциал с добра екипировка, външен вид на скиловете, цялостен геймплей... просто де да знам, един път си помислих "ей, до голяма степен монка шерва екипировката на моя танк DH, може някой път да го пробвам.." ... е, щях да повърна 2 секунди по-късно . Двама мои приятели играят с монк. В общи линии се мъчат, но просто са решили, че ще цъкат тоя клас до края и го правят. Но вината за това е в близард - останалите 4 класа спокойно могат да превъзхождат монка откъм демидж и едновременно с това същите тия 4 класа могат да са спекнати така, че и да оцеляват повече . Според мен го играят Die Hard фенове на класа. Примерно Witch doctor'а също е развален и голяма част от скиловете му просто не функционират на инферно, но пък всичко при него изглежда толкова яко (а може и да оцелява), че каквото и да натиснеш, все ти прави кеф . За 1.0.4 казаха, че ще оправят петовете, айде дано! Това ми беше първия избор за герой, исках да го играя като пет/дот хибрид. Ама то нито петовете, нито дотовете работят на инферно.. Иначе, ако си играл Д2, знаеш какъв е ендгейма на Д3. Само дето в Д3 на този етап голяма част от уникалните(легендарни) предмети - смърдят (но уж до 2 седмици ще го фикснат).
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 11:32
Иииии видеокартата ми не бачка, връщам се към WoW...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 12:42
Gipo написа: High_voltage написа: Кой е Kalesua? А де Аз съм
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 13:05
Баси... куест системата още е бъгава... сега гледам, че скалата с прогрес не е индикирала, че съм минал и 4ти акт на инферно. Ще трябва да му го начуквам на диабло отново и отново
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 13:07
при мене индикира, обаче само на героя, с който съм го минал ачийвмънта го дава на целия акаунт, нали, ама иначе ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Авг 2012 15:43
добро утро, как спа?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Авг 2012 01:20
Това е доказателството че и наи добрите понякога грешат. Лично за мене това е наи големият провал на близз в историята си ! Още ли цакате ? Или са останали само Рмах фенбоичета ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|