Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 09:09

Abe si4ki li igraete v headoff??? Niakoi da igrae o6te v PVPGN-to?(osven Kiroman)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 16:28

High_voltage написа:
[LP]kiroman написа:

???????????°???µ, ?‰?µ ???·?‡?°???°?? ?????????? ???????? ???° ???? ???°???µ ?????µ?????µ?‚??, ?·?° ???° ???°???µ???? ???°??-???????…???????‰???? ???°?‡???? ???° ???·???????? ?µ?????? ?????? ???????‚?????? ???° ???»?°???°?‚?° ?‚??. :lol: :lol:
.....???????????? ???µ???????·????....

?? ???µ?¶???? ???????????‚?? ?????¶?‚?µ ???°?????? ?µ Worker Killer ?? Hero Killer ?? ?»???†?µ?‚?? ???° ???µ?? ?? ?“??????!
http://free.data.bg/mamavi/mamavi/WC3reps/LaughingSkull%20feat%20Gipo%202.w3g

???°???°?°?°?° ???µ???° ?·?° ???????‚???????»?° ???° ???°?¶?° ?‡?µ ?‚?????° ?µ ???????????? ???? ???????‚ ?? ???????? ?? ?±?°?‚???»???µ?‚ ,?‚?°???° ?‡?µ ???µ ???????µ?‚?µ ?????????? ???????‚??????(?? ?°?· ???????????? ???µ???????·????).???? ?????????†???? ???????°?? ?? ?…?????° ,???? ?????????‚?? ???µ ?????? ???µ?????°?» ???µ???»?°???????µ ?? ?‚???….???°???° ?‡?µ ???µ???????°?… ?????????°?‚?°,???????‚?? ???·???????°?….?? ?‚?? ?±?µ???µ ?? ????????.???µ ?????µ?‚?µ?????????°?? ,?‡?µ ?µ ?????????? ?????±????,???????? ???°?»???? ?????±????,???? ???‚?°???° ???°?‚?? ?·?° ???°?‡?????°?µ?‰ ?? ?…???????°?‚?°.???????‚?? ???µ ?µ ???????‚???°?» ???° ???????°?µ ?? ?µ?????° ???°???° ?? ???»?µ?? ?‚?????° ?? ?????µ???? ???????? ?·?° ?µ?????° ???????° ?·???°?µ ?‡?µ ?????µ ?µ?????? ???????°?µ?? ?????????° ???????°.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 19:14

High_voltage, ???µ???° ?…?????°?‚?° ???µ ???°???»?°?????‚ ???° ???‰?µ ?????µ ?±?????·?? ?????±?µ???? ???? ???????????? :lol:
http://free.techno-link.com/nenormal/War3Reps/laughingskull&nenormalnik2vs2(2ra).w3g ??
http://free.techno-link.com/nenormal/War3Reps/laughingskull&nenormalnik2vs2(3ta).w3g
?° ?·?° Worker Killer ?? Hero Killer ???????»?µ???‡?µ?‚??,?????µ?‚?? ?‚?? ???? ???????‚???°?», ?‰?µ ???°?¶?° ???°????, ?‡?µ ?µ ?·?°?????»?¶???‚?µ?»???? ???° ???µ ???»?µ???° :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 20:38

?????‡?????µ,?‚??????-?‰?? ???»?µ???°?… ???????????? ???? ???????»?µ??.???°?????‚?????° ?????±???° ???????°,???? ???µ???° ?????????µ???µ?? ?? ?‚?????°,?‡?µ ???????‚?????????†???‚?µ ???? ?±???…?° ?????????? ?·?»?µ ???????????‚?µ :roll: ???????°?????? ???°?·?µ???µ ???° ???µ?????? ???° ???µ ??????????????,?‡?µ ?? ???°?±???‚?????†???‚?µ ???? ?????????°?…?° ?????????? ?±?°?????? ???????°?‚?? ???? ???µ ?????????°???µ ?±?»???·??????.?????°?‡?µ ?‚???? ?±?»?µ???????°???‚???? ?µ ?????°?????? ???????µ?»?µ.?‘???°???? ?? ?·?° ?†?µ???µ?»?????°-?°?±?µ ???????±?‰?µ ?????‚?????° ?????????†?°.?©?µ ???? ???µ ???° ???????????°?µ?? ?????????? ?????‚ ?? ?…?µ?????„?° ?? ?????????? ???‚ ?‚?????°

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 22:13

Da ne beh vlizal v topic-a ot sedmica..Ideqta da se slagat replay ne e lo6a kato igraq nqkoia i druga igra koeto ve4e e riadko 6toto ne mi ostava vreme za wc3 moje da post link za replay....
Ni6to ne razbiram ot orc i human taka 4e kritikite 6e si gi sloja v zadnia djob taka 4e......
Pomoli me da napravim edno cg 4oveka i da mu igraq orc izbra karta (koiato vsu6tnost vuob6te ne e za 1v1) no puk
ot kartata mi doide vduhnovenieto :)......
Gledah edin ot replay-te na inkognitoNElf tragedia brat4e taka i ne gi nau4ihte tia elfi :P....Da ne govorime za prosti ne6ta ot sorta na waypoints...osobeno v na4aloto qko idle workers mi e liubimoto....
BTW inkognito stats-a ti e 3:2 qvno 4e ne igrae6 v hoff,no kak ot purvite igri 6e zagubi6 be bote toia do 9-10 level v hoff (s izkliu4enie na bufu cenarius i o6e 1-2ma) moga da gi bia kakto kaje6...V hoff se po4va s stats 20-25:0.az ne po4nah acc-to si to4no toka 6toto togava bqh mnogo lame....po4nah 24:2.....
E tva e link-a:

http://free.techno-link.com/Marcinko/STFU-n00b!-vs-DARK_POISON_bg.w3g

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2004 23:16

stfu-n00b! написа:
Da ne beh vlizal v topic-a ot sedmica..Ideqta da se slagat replay ne e lo6a kato igraq nqkoia i druga igra koeto ve4e e riadko 6toto ne mi ostava vreme za wc3 moje da post link za replay....
Ni6to ne razbiram ot orc i human taka 4e kritikite 6e si gi sloja v zadnia djob taka 4e......
Pomoli me da napravim edno cg 4oveka i da mu igraq orc izbra karta (koiato vsu6tnost vuob6te ne e za 1v1) no puk
Gledah edin ot replay-te na inkognitoNElf tragedia brat4e taka i ne gi nau4ihte tia elfi :P....Da ne govorime za prosti ne6ta ot sorta na waypoints...osobeno v na4aloto qko idle workers mi e liubimoto....
BTW inkognito stats-a ti e 3:2 qvno 4e ne igrae6 v hoff,no kak ot purvite igri 6e zagubi6 be bote toia do 9-10 level v hoff (s izkliu4enie na bufu cenarius i o6e 1-2ma) moga da gi bia kakto kaje6...V hoff se po4va s stats 20-25:0.az ne po4nah acc-to si to4no toka 6toto togava bqh mnogo lame....po4nah 24:2.....
E tva e link-a:

dark poison e tragedia
centarius e tragedia
verioatno i ti si tragedia

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 00:30

Anonymous написа:
stfu-n00b! написа:
E tva e link-a:

dark poison e tragedia
centarius e tragedia
verioatno i ti si tragedia

Za purvia moje da se kaje
za vtoria e edinstvenia koito ne e tragedia v horata do 10 level
za mene 4ak puk tragedia ne sum srednia mi stats e okolo 4:1 pri 12 lvl v europe i 18 v hoff mislia 4e ne e zle...
V hoff ima 3ma koito ne moga da bia:
Nikavashnika-super micro.....
OrkY a.k.a NOidea-ami ma4ovete mu s X pokazaha 4e orky dosta dobre
ManoWar_VT-e toia ve4e ne znam za6to no kato cialo igrae mnogo raznoobrazno
S ostanalite koeficienta e pone 3:1 :P
A igrata koiato poso4i CKD ne si q spomniam....Ako e bilo otdavna ni6to 4udno az togava osven masaka hunts drugo ne praveh....Ako e bil Assassin moje da e bil k4.assassin koito edva li ima nqkoi tuka koito da go bie....Puk i nqkoi lame da e bil.....ne e bil purvia nema da bude i poslednia lame koito me e bil......Taka 4e...Tva moga da kaja...
Az vremenno sum sprial s warcraft-a...Ako naprava nqkoi-a igra vs nqkoi +17-18 lvl v hoff 6e sloja replay-a.....
CKD sloji nqkoi 1v1 replay moje i ot evropata 6toto 2v2 mene i4 ne mi dopada

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 01:29

Abe gledah vsi4kite replays tuka ama samo v edinq vidqh casteri, vkaraite malko.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 08:21

I pak ne razbrah igrae li niakoi v pvpgn-to?Otnosno ripleite: Gipo bratle onia biaha mnogo slabi:( 1-a riplei koiti pusnahte su6to ne be6e dobre!!Kvi taureni be???????? Tupia human be6e izvadil 6-7 foota vmesto rifle-i , a orka moje6e da igrae :) 6tiaha da vi spukat.Po moe mnenie tova be6e edna lo6a igra...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 09:25

[quote="stfu-n00b!"]
BTW inkognito stats-a ti e 3:2 qvno 4e ne igrae6 v hoff,no kak ot purvite igri 6e zagubi6 be bote toia do 9-10 level v hoff (s izkliu4enie na bufu cenarius i o6e 1-2ma) moga da gi bia kakto kaje6...

???µ?… ???µ?„?µ ?‚?? ???????±?‰?µ ?·???°?µ?? ?»?? ?·?° ?????? ?»?°?? ???‚?°???° ???????° ?‚?????° ?????? ???µ???µ :? ?????? 31 ?»?°?‚?µ?????? :!: ???»???·?°?? ???° ???? ?? ?????° 2-3 ???µ?? ?»?°??.?”?° ???µ ??????????????,?‡?µ ?????????° ???? ?µ ???»?°?± ?? ???????°?? ?±?µ?· ?·??????,?‡?µ ???° ???µ ???? ?†?µ???? :roll: ?? ?? ???°?‚?? ???°?·?°?…,?‡?µ ???????°?? ?? ?…???„?„ ???°?????‚?????° ???? ?????°?… ?????µ????????,???? ???°???????»?µ?????? ???µ?‚-?° ???? ?µ ?‚???°?????‡?µ?? ?? ???µ ???? ???µ ???»???·?° ???° ???????°??,?‰???‚?? ???°?? ???µ ?????° ?»?°?? :arrow: ?·?°?????±?°.?•?? ???? ???µ ?‚?? ???»?µ???°?? ???????»?µ?? ???° ?‚?µ ???????? ?‰?? ?·?° ???‚?????° ???? :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 13:50

{[obio]}RAVEN?„? написа:
I pak ne razbrah igrae li niakoi v pvpgn-to?Otnosno ripleite: Gipo bratle onia biaha mnogo slabi:( 1-a riplei koiti pusnahte su6to ne be6e dobre!!Kvi taureni be???????? Tupia human be6e izvadil 6-7 foota vmesto rifle-i , a orka moje6e da igrae :) 6tiaha da vi spukat.Po moe mnenie tova be6e edna lo6a igra...

?µ?…, ???°?»?? ?†?µ?»?‚?° ???° 2???? ?µ ???° ?????°?????? ????-?????»?????‚?µ ?µ?????????†?? ???° ???°???°?‚?° ????, ?° ???°???‚?° ?‚?? ???° ???????????????????° ?‚???????‚?µ ???»?°?±?? ?µ?????????†?? ?? ???µ???????? ?????»????. ?? ???????»?°???? ???µ, ???°???„???»???‚?µ ???° ????-?????±???°?‚?° ?µ?????????†?° ?? ???‚ ?„???‚???µ?????‚?µ ?? ???‚ ?‚?????»?????µ?‚?µ(???????????? ?·?° ???????° ?????? ?? ?…????.). ???° ?±???…?° ?????°?????»?? ?„???‚???µ???? ?? ?‚?????»?????µ - ?…?°?…?° ?? ?????°?‚?° ???????° ?µ?????????†?° ???° ???° ???°?»???? ????????, ?° ?‚?????»?????µ?‚?µ ???° ?? ???°?»???? ???µ???????¶. ?„???‚???µ???? ?????µ?‰?? ?‚?°?????µ???? - ???°?°?° ?‰?µ ?µ ?????????????°????... ?„???‚???µ?????‚?µ ???????°?‚ ???°?‚?? ?????‡?µ?‚?° ???°???? ???‚ pulverize, ???° ???µ ?????????????? ?·?° ???????µ???‚???? ?????°???? :lol: ?????¶?µ ???° ???° ?±???»?? ???»?°?±?? ???° ???????‚?????», ???? ???°?‚?? ?†???»?? ?????°???µ?…?° ?????°?????»?????‚?µ ?µ?????????†??

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 15:05

Ne sudi za men kato igra4 po tozi replay s orc sum zle !

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 19:18

Skromen prinos:
Tormozko aka Tiberius and Mu3EpHuK vs some poor guys on Wetlands

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 20:14

?”?° stfu-n00b! ???°?????‚?????° ?????±???° ???????°,???? ?‚?????±???° ???° ???????·???°??,?‡?µ ?µ?»?„?° ???µ?°???????° ?°?±?????»???‚???? ???µ?°???µ?????°?‚???? ???° ?????·???°?»?°?‚?° ???µ ?????‚???°?†????.?§?°???°?? ???????»?µ?? ?·?° ???° ???????? ???°?? ???????°?µ?? ???°?‚?? NE.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 22:20

???»?? ???µ?????? ???° ???? ???°?¶?µ ?????? ?µ ???°??-?????±?????? ???????°?‡ ???° ???°??3?‚?„?‚ ?? ???°???‚ ?µ?»?„(???»?µ?? ???µ?? ???µ :wink: )?? ?????µ?‚?° ?·?° ???° ???? ?????°?»?? ???µ???»?°???????µ.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2004 22:33

Men ako pita6 spirit moon i showtime....No po-golamata 4ast tehnite replay osven za udovolstvie za drugo nqma smisul da gi gleda6.Ne se opitvai dori da napodobi6 igrata im 6toto moje da izpadne6 v qko depresia :P...
Az sum na mnenie 4e ot nai-dobrite igra4i lamerite kato nas ne moje mnogo da osuvur6enstvat po dobre si nameri nqkoi opiten igra4 ot europe primerno...toi moje da te nau4i na mnogo po polezni za teb ne6ta ot gorespomenatite hora....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 08:03

[LP]kiroman написа:
???»?? ???µ?????? ???° ???? ???°?¶?µ ?????? ?µ ???°??-?????±?????? ???????°?‡ ???° ???°??3?‚?„?‚ ?? ???°???‚ ?µ?»?„(???»?µ?? ???µ?? ???µ :wink: )?? ?????µ?‚?° ?·?° ???° ???? ?????°?»?? ???µ???»?°???????µ.

Ei kiroman, vsiaka ve4er te vijdam v battle-a.Are v petuk da ti spukam zadnika s elf kvo 6e kae6? :)

Gipo, ne sum kaza 4e trriabva da vadat trolove.Prosto AKO biaha izvadili foot-ove i gruntove BURZO 6tiaha da vi biat.Tova imam v predvid.Prosto za6toto onia ork be6e adski tup, ne uspiaha.Ina4e humana igra gore dolu dobre

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 13:23

{[obio]}RAVEN™ ти и моя задник щеше да спукаш, но като дойде време за срещата се покри. не, не се заяждам просто казвам че не е редно да говориш за нещо, което няма да направиш. не казвам че няма да го биеш, но и за мен така разправяше. става въпрос за http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... c70ec7742e .

риплейовете, които слагате не блестят с някаква блестяща игра. защо слагате линкове само към победите си ? до сега не видях някой от противниците ви да демонстрира истински умения, по ценно е дори да загубиш, ако се е получила добра игра, да покажеш риплея. питате за добър елф - освен тези които каза stfu-n00b!, мога да добавя само didi8. далеч не е най - добрия, но поне е от българската школа. btw забелязвате ли че има различия между основните стратегии примерно в bg и другите страни ?

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 13:35

{[obio]}RAVEN™ написа:
[LP]kiroman написа:
Плс некой да ми каже кой е най-добрия играч на Уар3тфт с Найт елф(след мен де :wink: )в света за да му сваля реплайове.

Ei kiroman, vsiaka ve4er te vijdam v battle-a.Are v petuk da ti spukam zadnika s elf kvo 6e kae6? :)

Gipo, ne sum kaza 4e trriabva da vadat trolove.Prosto AKO biaha izvadili foot-ove i gruntove BURZO 6tiaha da vi biat.Tova imam v predvid.Prosto za6toto onia ork be6e adski tup, ne uspiaha.Ina4e humana igra gore dolu dobre

много странни неща говориш, явно не говорим за един и същи риплей! кажи за кой точно става въпрос, че нещо не сме се разбрали
-Гипо-

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2004 15:42

Mejdu Bulgaria i evropa ne znam dali ima razlika.No mejdu Korea i ostanalia sviat opredeleno...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost