Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Rage
Публикувано на: 11 Окт 2011 14:48

Кво пишеш за некви умрели рпг та в тема за 3д шутер бе глупак?

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 11 Окт 2011 18:47

MOAR RAGE!!!!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Окт 2011 19:11

Играта напълно заслужава заглавието си.

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 11 Окт 2011 19:27

iddqd написа:
умрели рпг та

Bloodlines?

Izlez.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Окт 2011 19:40

Иска му се : D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 19:46

Еми братле за да пишеш в темата за Рейдж за некви Готици Батмани деус ексове и темподобни трябва да си доста умствено осакатен.

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Окт 2011 19:53

Когато става въпрос за арт жанра е без значение за мен, но аргументите ти в подкрепа на Rage са смехотворни и не виждам защо трябва моите да са над това.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 20:34

Deus Ex е ФПС, но има силно застъпени РПГ елементи. Раге е Фпс, с изключително слабо застъпени такива. Това че са в една тема е странно да, но включването на Готик и Батман е върха на глупостта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 20:53

Артът в рейдж е на мега ниво над всичките бози дето изтропахте тук да петнят темата. Само като се одближиш до някое нпц и като видиш колко арт е пипнато и какви арт движения има и ти става яко. Примерно ако видиш едно нпц в игрите дето вие изброихте то ще изглежда грозно плоско с дървени движения. Самите противници са с такива ард детайли по самите модели, а и самите им движения са на такова ниво над конкуренцията че това се превъща в арт. Да висят от тавните, да излизат от дупки, да пълцят да скачат, да се отблускват от стените и каквото се сетиш всичко това прави играта арт в сравнение с дървената конкуренция.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 21:06

Mного си прав за опонентите. Много добре анимирани и много добре се държат на бойното поле. Само че това е единственото нещо, което ми хареса в играта ; (

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 21:07

Хахаха
Между другото някой да си е взел БОБЪЛ ХЕДОВЕТЕ на Vault Boy и на Blake?
Аз успях само тях да взема,ама сега ще взема на ДООМ Марийна!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 11 Окт 2011 23:03

Няма да плюя или хваля никой. Само искам да кажа че ИД ако можеха да прочетат някои коментари на iddqd това ще е най голямия им стимул да продължават с революциите. Няма значение че са на по 40 вече, мола се за нови игри и мечтая за ново ИП - Уестърн. Знам че сигорно няма да стане, но наистина това ми е най голямата мечта. Който е играл Redneck Rampage и Outlaws - е това искам кръстоска между двете. ИД има sci-fi имат Наци зомби тема имат пост-апокалипт само уестърн нямат. Но както в интервюта съм слушал те казват че имат прекалено много неща вече и не се очакват нови ИП-та. Жалко щеше ми се да поиграя с бабичката от Outlaws с едноцевката как ги кърти. Има много хляб жалко че няма такива игри грам.
Наистина анимациите в RAGE са нещо от друга планета и на противници и на нпс-та. Само вижте в Wellspring стареца дето седат 3ма как си движи ръката. Ей почти 100% разбирам английски като ми говорат но тея монолози в рпг-тата са наистина досадни. Не е нужно чак толкова. 1 изречение е достатъчно в повечето случаи.
И последно историята мен ме кефи пък на макс. Има мит че динозаврите са затрити от астероиди и това е много реално и готино. Има добро има и много зло. А тоя Дан е ебати пича, нямало запомнящи се нпс, глупости. Обожавам да го слушам това е човек който можеш да си довериш живота на него. Озвучен от не кой да е а John Goodman

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 11 Окт 2011 23:46

много интересни twiteri-те на ИД !!!

ID_AA_Carmack John Carmack
@
@karehaqt we probably will try a PC D3D port before D4 is done to see if it magically works better. Worry about the tex updates, though.
21 hours ago

отдавна се питам защо продължава да държи на опенгл... скоро може да играем д3д :д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 00:13

Щото е по-бърз, но дх 11 си има своите екстри. Според мен ще се опита да надупи дуума с тях за да види дали ще се държи нормално.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 12 Окт 2011 09:21

Още не съм я играл и се чудя дали да го направя. :)

Профил

Публикувано на: 12 Окт 2011 10:00

doggymien4o написа:
Още не съм я играл и се чудя дали да го направя. :)

Недей.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 12 Окт 2011 10:08

Толкова ли е зле? :)

Профил

Публикувано на: 12 Окт 2011 10:14

Играта за мен е пълен провал. Опитали са се да направят нещо средно между open world shooter и скриптирана кампания тип CoD, но са събрали минусите и на двата вида шутъри без нито един от плюсовете. Историята я няма никаква, като в игра с отворен свят, но отворен свят няма. Напредването през териториите е напълно линейно и има невидими стени навсякъде. Но, въпреки линейността, няма никаква кинематографичност или епичност, характерна за по-линейните игра. Просто обикаляш из една линейна пустош (при това доста грозна и имаща проблеми с текстурите), някакви безлични хора ти дават банални странични задачи и така. И малко аркадно шофиране. Нищо повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2011 12:31

Stun Damage написа:
Играта за мен е пълен провал. Опитали са се да направят нещо средно между open world shooter и скриптирана кампания тип CoD, но са събрали минусите и на двата вида шутъри без нито един от плюсовете. Историята я няма никаква, като в игра с отворен свят, но отворен свят няма. Напредването през териториите е напълно линейно и има невидими стени навсякъде. Но, въпреки линейността, няма никаква кинематографичност или епичност, характерна за по-линейните игра. Просто обикаляш из една линейна пустош (при това доста грозна и имаща проблеми с текстурите), някакви безлични хора ти дават банални странични задачи и така. И малко аркадно шофиране. Нищо повече.

Съгласен съм с цялото, но ще добавя, че екшънът е стабилен. Точно стрелбата и нищо извън нея, все пак това е силата на Id. Спомнете си Wolfenstein 3d и Doom1!

Профил

Публикувано на: 12 Окт 2011 12:32

Theron Fears написа:
Stun Damage написа:

Съгласен съм с цялото, но ще добавя, че екшънът е стабилен. Точно стрелбата и нищо извън нея, все пак това е силата на Id. Спомнете си Wolfenstein 3d и Doom1!

А Quake кучета го яли... И DooM 2...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com