Автор |
Съобщение |
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:02
Sunerphey написа: Disturbеd написа: Immaterium написа: Ако някоя игра има най-добрият геймплей и има умрела графика никога никой няма и да си я качи за да го разбере. А за какво ми е добър геймплей ако се бият 2D човечета във еднаква поза и със еднакви тъпи удари и движения. графиката е 85% от играта и то за да бъде играна . Ти си некав ако ритардет Графиката е точно 5% от една игра, всичко останало е геймплей. Явно не си играл чудовища като DooM, Duke Nukem 3D, Cossacks и MDK2 (която и в момента играя с кеф), или пък Homeworld Ходи си еби пичката лелина. Разбирач. Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф?
При мен беше Civilization 1
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:07
Kуц Пръч написа: Rudeb0x.c0re написа: Kуц Пръч написа: Тцтц... Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата. Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто! СтарКрафт>Алл Скапана 2Д игричка? Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно.
И двете игри са яки.Капиш?
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:11
Sashakiss написа: Kуц Пръч написа: Rudeb0x.c0re написа: Kуц Пръч написа: Тцтц... Играйте Soldat, бе, на бати резанчетата. Солдат си я играй ти.Да си я играят онези,които са тотално забозили и могат да играят само скапани онлайн 2Д игрички,които нямат никакъв смисъл.СтарКрафт е велика и както се очертава продължението ще бъде още по-добро.МОжем само да чакаме и да се надяваме на най-доброто! СтарКрафт>Алл Скапана 2Д игричка? Предлагам ти да проучиш самата игра преди да размяташ постове така компетентно. И двете игри са яки.Капиш?
Солдат вярно си е зарибявка, преди доста я джитках. Я дай да си я сваля пак
ПП Не че някога ме е бивало особенно, но на ... да кажем 10 умирания права по едно убииство
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
HaSLeS™
|
|
В момента играе: Diablo II: LoD
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:11
CantStopTheBear написа: Ghost Rider написа: Blizzard заебаха Деаболо, защото вече никой не я играе. Коментар 1: ХАХААХАХА забавен тип. Коментар 2: Много си проницателен. Коментар 3: Чудя се дали говориш за играта Diablo или за някоя малка флаш игричка на някоя друга компания Хахахаха тва ме развесели! Диабло вече не се играе хахах. Само едно ще кажа сърварите на близард все още са пълни прави изводи сам... Dumbaldor написа: Човека може да говори за Diablo 1. Тцтцт. Иначе 2-ката така яко се играе, че на накои ушите им плющят от игране.
Дори и да говори за Диабло 1 пак ще е в грешка защото и тя се играе. Аз лично имам приятел който играе само Диабло 1 и 2 и ви казвам че дори сега единицата се цъка.
___________________________________ http://www.myspace.com/redound
MY LIFE IS FUCKING BEATDOWN!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:15
MARiNZ0 написа: Sunerphey написа: Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф? При мен беше Civilization 1
Дразнеше те, но я играеше?
Всъщност като се замисля и аз се сещам за един майт енд меджик, но май играх само играта на карти в една таверна и дотам
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:18
Sunerphey написа: MARiNZ0 написа: Sunerphey написа: Нио, я ми кажи една грозна игра, ама такава, че да те дразни как изглеждат единиците, която си играл с кеф? При мен беше Civilization 1 Дразнеше те, но я играеше? Всъщност като се замисля и аз се сещам за един майт енд меджик, но май играх само играта на карти в една таверна и дотам
Ред Алерт? Третия Хироус? МДК 2? Солдат? Старкрафт? Литъл Биг Адвенчър и многото класически "посочи и цъкни" куестчета (като Кинг'с Куест серията, която врътнах преди около година)
А и да добавя, че в момента джиткам МегаМен1, малко преди това пък играех ЛоудРънър ->>http://nintendo8.com/all/
радвай се на пикселите
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:20
ОМФГ направи си гавра нали? Обърна сумати дизайнери в гроба, както и фенове(тъй де образно казано). Как ги нарече грозни ве, по тяхно време готик 3 ли си играл ?
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:22
Пич аз СЕГА, В МОМЕНТА ги играя. Ако искаш ще ти направа по един скриин със календар и някоя от изброените игри пуснати А в момента въобще не се вписват в графата "красиви".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:25
admin's minion написа: Пич аз СЕГА, В МОМЕНТА ги играя. Ако искаш ще ти направа по един скриин със календар и някоя от изброените игри пуснати А в момента въобще не се вписват в графата "красиви".
И аз играя някои от тези които изброи, но въпроса не беше дали ги вписваш в красиви, а в грозни ?
Освен това <strong>за мен</strong> херос 3 е красива, за разлика от херос 5. [/b]
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:29
За 5 незнам, не съм я пускал изобщо. Но 4 беше ... разочароваща. Опитах се да я играя, чесно, даже и бг пача си намерих ... тц, просто не ставаше. А Хироус 3 не е грозна, нито и новия СтарКрафт ще е. Нали това се карате - дали графиката на СтарКрафт 2 е грозна. Еми не е, супер си е даже. Не е най-добрата, но може да задържи геймъра пред екрана и (от главната гледна точка) радва окото.
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:29
Star Craft 2 ще си е яка
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:32
Аз ама ВЪОБЩЕ не съм претенциозен в това отношение. Просто съм прекалено искрен привърженик на поредицата, за да мога въобще в някакво отношение да кажа, че нещо в играта не ми харесва. Ако дори едно 75% от геймплея на първата е запазен, в което съм почти сигурен, ще съм АБСОЛЮТНО доволен.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:34
admin's minion съветвам те да играеш Heroes 5. Супер добра игричка е. Sunerphey не съм съгласен с теб, че Heroes 5 e грозна. Според мен е доста красива. Детайлите са на високо ниво. Единиците са хубаво изпипани и нарисувани ( с дребни изключение ). Градовете са просто страхотни ( най-много ме кефят Haven, Academy, Sylvan ).
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:44
#Князе, и аз никакви претенции нямам. Стига ми да мога да си масирам зерги и да рушвам с тях
#Dumbaldor, петицата съм я виждал от "зад рамото" на един приятел. Него не го изкефи, а аз от това което видях дори се отказах да я пробвам. Просто не съм усетил магията, или такава изобщо е нямало.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Heroes 5>Heroes 3
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Dumbaldor написа: admin's minion съветвам те да играеш Heroes 5. Супер добра игричка е. Sunerphey не съм съгласен с теб, че Heroes 5 e грозна. Според мен е доста красива. Детайлите са на високо ниво. Единиците са хубаво изпипани и нарисувани ( с дребни изключение ). Градовете са просто страхотни ( най-много ме кефят Haven, Academy, Sylvan ).
На мен не ми допада стила, иначе качеството е ок.
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:51
Този Mothership на Протосите направо си гази. Смаза 6 крузера без особено усилие. А чената дупка.... когато я видях, направо полудях от кеф. Брутално яко! Най-вероятно се води като super weapon. Еквивалент на атомната бомба на тераните. Любопитен съм, на Зергите какъв ще е super weapon-а. Убеден съм, че ще е нещо зрелищно. Някакви препдположения?
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:55
^ Иска ми се да е нещо отровно и зелено И да не е толкова яко като на другите, но да се зарежда по-бързо и да се достига по-лесно до него. Би паснало на расата като цяло.
edit: Sub-Zero написа: Едит: admin's minion написа: отровно и зелено Маааай мислим еднакво
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 23:56
OnePageLife написа: Любопитен съм, на Зергите какъв ще е super weapon-а. Убеден съм, че ще е нещо зрелищно. Някакви препдположения? Acid Rain? От сега си представям как хиляди капки от зелен киселинен дъжд опсипват много бройните Терански войски, разяждайки танкове и маринки Брутално... Но това е само и единствено предположение естествено. А трейлъра ми прави даунлоъд проблем и не мога да видя тази черна дупка, за която спомена. Едит: admin's minion написа: отровно и зелено
Маааай мислим еднакво
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 08:07
High_voltage написа: Това къде го четеш, ако не е тайна?
От sclegacy.com. Още полезна информация може да намериш в sc.gosugamers.net и teamliquid.net .
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|