Автор |
Съобщение |
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 10:41
Има няколко брони в базите на бандитите и военните. Мисията преди да слезете в лабораторията X18 се развива в една база. При мен в една от мазите имаше пленен сталкър. Като слезеш да го освободиш, точно над него има склад със амуниции, оръжия, аптечки, водка и брони. Ако успеете да намерите мястото от там можете да вземете DUTY Armor.
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 11:15
Абе аз минах оттам ама не беше по добра от мойта а близо до зона свобода изтрепах едни гамени много упорити бяха и те са облечени в някакви червеникави дрешки изглеждат поне много готини ама явно не могат да се свалят прочие по какво се разбира хубавата броня никъде не виждам някакъв показател освен цената
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2007 12:40
Да, точно за червеникавата говоря. Аз от там я гепих. А за пказателите - в малкото описание можеш да видиш що за армор е.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 11:21
Снощи си инсталирах Сталкера. Само дето ми се спеше, а и бях предрусал с Блийч и нямах сили за игра, затова легнах да спя. Преди малко обаче седнах и си пуснах играта. Повъртях малко, минах първата мисия, блъснах се в светкавиците в тунела (оцелях!), убих огромно количество кучета (ей 'са идват да ни гонят еко-защитниците :Р) попаднах на няк'ва злостна радиация и умрях. После гаснах играта и сега вероятно ще уча.
Та, за играта - 'убавка е. Трябваше да пусна всичко на минимум настройки, но пък хич не ми цепи. Само от време на време има разни бъгове, основно когато вали дъжд, но това вероятно си е от намаленото качество на графиката
На ниво геймплей си е съвсем приятна. Може би има някакъв елемент на нереалистичност в престрелките, но честно казано мен ми харесват. А т'ва за кучетата - пичове, прицелете се, бре. Точно на два куршума е едно куче
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 17:36
Базуката е истината.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 20:12
След предишния ми пост в който възхвалявах играта е време и за малко критика. Не ми харесва това, че вместо да има по-малко гадове, но и по-малко аптечки то е точно обратното - има много гадове и много аптечки и трябва да се heal-вам през 5 секунди. Освен това гадовете умират много трудно. Не е нормално от два изстрела с двуцевка да не умират. Големите разстояния, които трябват да се преминават и липсата на превозни средства също дразнят. Но като цяло това са дребни недостатъци и играта е страшно добра.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 20:27
Бракмите ги били махнали защото обикновенно като караш се врязваш в аномалия и голата гърмяла и такива глупости. Общо взето ги махнали защото се променяла обстановката и начина на игра. Губело се изучаването на зоната и срещите с особеностите й.
Общо взето глупости. Ама с коли наистина щеше да е ташак-работа. Иначе няма да мине много време преди да ги вкарат с някой мод.
офтопик: Абе що не мога да си сложа аватар ? Да не ми го е спрял някой ?
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 20:30
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 20:43
lordivan написа: Бракмите ги били махнали защото обикновенно като караш се врязваш в аномалия и голата гърмяла и такива глупости. Общо взето ги махнали защото се променяла обстановката и начина на игра. Губело се изучаването на зоната и срещите с особеностите й. Общо взето глупости. Ама с коли наистина щеше да е ташак-работа. Иначе няма да мине много време преди да ги вкарат с някой мод. офтопик: Абе що не мога да си сложа аватар ? Да не ми го е спрял някой ?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 21:16
napster написа:
Може тоя трейлър да е стар и после да са решили да ги махнат. Аз поне не съм срещал превозни средства, а вече от доста време играя.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 21:19
Тая радиация с какво се лекува ? Знам само за водката ( ) и с med. kit ... други има ли ?
Че стигнах на едно място се умирам , преди да намеря нещо
ЕДИТ: Наистина не могат да се управляват превозни средства . Стигнах до едно място дето има много събрани на едно място (че и хеликоптери имаше) в добро състояние бяха .
Дано да излезе някои мод или в следващите версии да има .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 21:21
napster написа: Тая радиация с какво се лекува ? Знам само за водката ( ) и с med. kit ... други има ли ? Че стигнах на едно място се умирам , преди да намеря нещо
Пробвай да минеш по друг път. Иначе освен с водката май с нищо друго не се лекува. А с med. kit се лекуваш само временно и после пак ти взима кръв.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 21:26
Работата е там , че сейфах без да видя , че имам радияция , а не мога да стигна до никаде , щото умирам , баси прецакнята .
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2007 21:28
napster написа: Работата е там , че сейфах без да видя , че имам радияция , а не мога да стигна до никаде , щото умирам , баси прецакнята .
Ако не се сейфаш върху един и същ сейф се load-ни от предишния. Аз затова винаги се сейфам на отделен сейф.
|
|
|
|
|
milbor2
|
|
|
|
Заглавие: ????????? ??? ?? ????? ????? ?????? Публикувано на: 26 Мар 2007 09:02
??????? ????? ?????????, ?????? ??????????? ???? ????? ?????.??????? ????? ???? ?? ? ? ???????? ?????? ?? ????? ?????? ??????????-???????,????,???????? ? ??.???? ???? ?? ??????? ????? ???????? ? ?? ????? ?? 50 % ???????? ?? ???? ?? 40% ????????,????? ? ??????? ?????? ?? ?? ???????.
? ??? ?????? ? ?? ????? ?? ????????? ???????????, ??? ?? ??? ???????.
????? ?? ?? ???????? ?? ???? ????? ????? ?? ??? ?? ??????.
?????? ??? ??? ?? ??????????.????? ??? ? ?? ???????? ? ??????? ??????????, ???? ?????? ??? ?? ?? ?????????.
?? ?? ????????? ? ?????????.
___________________________________ много як компютър, ама верно бе
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 11:45
Ми и аз заради това не ги използвам. Особено тия дето повишават зависимостта към радиацията. Иначе къде могат да се продават?
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 13:01
Аз използвам:
Mama's Beads (+5%Bulletproof cap)
Sparkler (Endurance +36 Electric shock -10%)
Flash (Endurance +73 Electric shock -10%)
Понякога запълвам двата свободни слота със 2 Meat chunk (общо +800% Health regeneration, но -20% някои от защитите)
Артефактите могат да се продават както на Trader-ите, така и на Сталкерите.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2007 21:04
Абе хора, то си има едни инжекции или там каквито са дето махат радиация. Едни такива със кръст са. Само трябва да четете, нищо повече.
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 15:49
Записах си я и аз играта най-накрая , върви ми на мах без да се4е , ама не съм играл кой знае колко , на пръв поглед оба4е изглежда добре
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 20:29
CD-KEY: FK47-S4JT-576Q-GZTM
Играта го приема. В сървъри не съм влизал обаче, само пробвах на собствен.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|