Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 27 Ное 2009 19:22

Това, че не може да се промени не значи, че няма какво да се обсъжда.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2009 19:27

Само аз ли намирам Алдеран за най-глупавата и зле направена планета в играта?

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2009 21:22

Здравейте скъпи съфорумници!!!!
Не мога да кажа,че съм изненадан от два форс юсер класа.Не ми харесва особено,но от момента в който чух че името на първия юсър ще е sith warriors винаги съм го намирал за логично.иначе щеше да ми хареса ако имаше само sith и jedi с таланти.Е,сторено-сторено.
Минотавре,защо си така лошо настроен към бедната планетка?

Профил

Аватар
Заглавие: SW: The Old Republic
Публикувано на: 27 Ное 2009 23:06

Minotaur King написа:
@Sanjuro Kwon: Дромунд Каас е Star Wars легенда. Изявлението ти само показва колко малко знаеш за вселената. Повече информация за планетата можеш да намериш ТУК.

Appearances of Dromund Kaas:
Imperial Commando: 501st (Mentioned Only)
Luke Skywalker and the Shadows of Mindor (Mentioned Only)
Jedi Knight: Mysteries of the Sith (First Appearance)

Извинявай, ама аз съм голям фен на Star Wars, ама да знам за планета, която се е появявала само в някаква игра от 1998...

А и не виждам лошото на Алдеран... всъщност е доста красиво. На мен ми харесва. :D

>> HELLSENOM << написа:
Няма перфектна игра и няма и да има. В това число и TOR. След като са преценили, че за тях самите ще е по-добре това да са двата последни класа, значи няма какво повече да се обсъжда това решение. Нищо не може да се промени.

Има една перфектна игра - Star Wars: Republic Commando. Ех, от кога чакам най-после някакво продължение на играта. Мечти, мечти...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 00:29

Алдераан си е OK.Въпреки че е може бе една от най-популярните планети ,аз за първи път виждам по-обстойно (макар и само от тези снимки и рисунки) повърхността на планетата (като изключим няколкото секунди показани в края на епизод 3).Не се сещам планетата да се е появявала в други игри (като изключим Empire at war ,разбира се) ,има други много по-"експлатирани" планети ,докато за Алдераан - почти нищо...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 13:30

Мир написа:
Колко нърдщина на едно място :shock:
Боже, прочетох два поста и вече ми се гади. Вие сте болни! Знаете ли, че докато обсъждате меча на императора 600 милиона човека по света правят секс?

Дам, и още толкова маструбират докато четат нърдски форуми, тъй като единствената форма на мъжественост, която могат да проявят когато и да е, е да напсуват някого в интернет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 13:35

Не съди за другите по себе си.
Защото единствената форма на признание, която получаваш е от 12 годишните келеши в геймърски форум.

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2009 13:43

Е що си мислиш че тези хора не правят секс ? Ебати ограничения мозък имаш тогава... ми не пиши бе във форума , бей си прави секс и това е. Какво си седнал да даваш акъл ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 13:44

Мир написа:
единствената форма на признание, която получаваш е от 12 годишните келеши в геймърски форум.

Не се оплаквам. Все пак дори те смятат, че си кух като двугодишна диня.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 13:52

Аз съвет им давам как да бъдат щастливи, да се отделят за ден-два от компютъра, да се порадват на живота, а те ми се нахвърлят. Кой е комплексар в този случай?

Профил

Публикувано на: 28 Ное 2009 13:53

Е не си ти този , който съвети ще ми дава относно личния ми живот. :) Айде стига толкова глупостти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 13:57

Мир написа:
Аз съвет им давам как да бъдат щастливи, да се отделят за ден-два от компютъра, да се порадват на живота, а те ми се нахвърлят. Кой е комплексар в този случай?

Ти.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 28 Ное 2009 15:00

Мир, путьо, като твоя личен живот е толкова страхотен и изобилстващ от секс, оти се вреш у тоя форум? :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 15:12

Мир,имаш 27 поста за 3 дни брат и даваш акъл-нали така малко........То отдалече ти личи,че си малоумен,но това,което си го писал в първия ти пост на страницата важи изцяло за минотавъра по мое мнение.Не слагай всички под общ знаменател.Минотавъра,че живее на междугалактическите кораби е толкова вярно,колкото и факта,че си тъп.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 15:22

Имам 6 мнения на ден, при това не от най-интелектуалните :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 16:05

PROUD TO BE A NERD !!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 16:11

DJ Cat написа:
Минотавъра,че живее на междугалактическите кораби е толкова вярно,колкото и факта,че си тъп.

А бе не знам точно колко контакти си имал с Минотавъра, но ми се струва, че си вадиш заключенията само от постовете му в тази тема, което е леко глупавичко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 17:03

Мир,ние тук коментираме играта и вселената в която се развива,защото искаме.Ако искахме да правим секс заедно с другите 600 милиона,щяхме да го правим(тия,които можем).А ти щом няма да коментираш по темата,изобщо не пиши в нея.И кой си ти,че да ми даваш съвети за това как да съм щастлив?????От къде знаеш кое ме прави щастлив????

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2009 23:24

Сентри винаги съм казвал,че е страшно глупаво да се съди човек от форум/icq/skype etc. Единствената ми допирна точка с Минотавъра е форума на пцманиа и си прав,че не мога да си направя заключение за личността му като цяло.Само че със сигурност знам,че има минимум 20 години,а пише като 11 годишно превъзбудено лапе,което няма търпение да му донесат подаръка за Коледа.Ако трябва да обобщавам,не познавам човека лично,но ако се държи в живота,както и в форума,остава валиден горния ми пост,който мога още да доукрасявам.

Едит: Мир е истрил няколко поста,с надежда,че ще стане по-малко тъп и забил.ГГ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2009 00:01

Мир написа:
Колко нърдщина на едно място :shock:
Боже, прочетох два поста и вече ми се гади. Вие сте болни! Знаете ли, че докато обсъждате меча на императора 600 милиона човека по света правят секс?

А на мен ми се гади от хора като тоя, дето се правят на много велики и мислят, че ще постигнат нещо с малоумни постове като този. Изобщо какво очакваш, че ще намериш като отвориш тема 'Star Wars'? Ще има дискусия относно любимите ни секс пози? :stooped: :banli:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com