Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 25 Ное 2009 21:44

Минотавре, не съм казвал, че можеш да си tank/mdps/healer едновременно. Явно просто не четеш какво пиша. Заеби...

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2009 21:47

Сентри, системата в играта е базирана на Balance, не на Equality. Поне това е наред, слава Богу.

Маринзо, чета какво пишеш. Противоречиш си сам. Мислиш ли че така, с 4 джедайски класа, ще е по-различно отколкото с respec? Звънци.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2009 23:01

Minotaur King, системата е базирана на роли, а не на баланс, и това, мога да ти кажа, не е никак добре. Ако беше базирана на баланс щеше да има избор на повече от един melee клас. А според мен всяка една игра трябва да се подчинява на едно единствено правило - трябва да е забавна. Да си ограничен не е забавно, особено в игра, която се опитва да се прослави за неограниченията си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2009 23:18

Ех Bioware защо така..............Следната картинка ми идва на ум,Курусант сградата на Сената 100 джадая подскачат наляво,надясно и викат LFG,LFG,LFG!!!!!
Разочрован съм,и мислех да имам джедаи ама няма да е тая 6те съм контрабадист и тва е,
Consular-a i Iquisitor-a спокоино можеха да в едно дарво на уменията немаше нужда от отделни класове.Вече знам какво да искам на дядо Коледа, повече класове на TOR!!!
Ето и линк към подобна дискусия в официалния сайт с анкета,и като гледам резултата ми се плаче:http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=92181

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2009 14:34

Повечето от вас вероятно знаят, че новите класове бяха обявени чрез едно немско списание. Тук прилагам превода от статията и клипчето. Съществува известна вероятност да съм сбъркал някои детайли, тъй като превеждах по слух.

Статията обсъжда първия story quest на Инквизитора. За Съветника не е дадено мнение, тъй като журналистите не са играли с него.

Играчите се намират на неустановена корибанска локация. Ако съдя по гробниците, възможно е това да е Долината на Лордовете, но не мога да съм сигурен.

Шефът тук е надзирател Харкун - садистичен Инквизитор, който, според слуховете, изтезава хора за удоволствие. Предполага се, че ще ни даде куест.

Точно когато играчите стигат до него, те стават свидетели на брутална екзекуция. Явно един от служителите на Харкун се е провалил в задачата си и надзирателят махва с ръка: "Убийте това куче, няма да си мърся ръцете с него". Един от двамата му придружители веднага изпълнява заповедта и провалилият се умира с писъци, след като светкавиците се стоварват върху него. Това вероятно е предупреждение за героите - "Не смейте да ме проваляте!".

След това надзирателят се обръща към персонажите и дава куест. Задачата се състои от претърсване на гробницата на Тулак Хорд (тая гробница колко пъти ще я претърсваме, аман!) и откриването на предателя Ефран Зел, който се крие някъде в нея.

Според обясненията на Харкон (гарнирани с обилно количество унижения и обиди, които ще ви спестя), Зел е открил древен ситски артефакт, наречен "Червената машина", в тайна камера в гробницата. Човекът не е достатъчно интелигентен за да разбере механизма и начина й на използване, но на ситите все пак не им харесва идеята за предател с такова могъщо оръжие в ръцете.

Проблемът на Зел е, че не знае как да активира машината - тя се нуждае от гориво, за което той си няма ни най-малка представа. Въпросното гориво се състои от... кръвта на гигантски корибански червеи (?!?!), чиито странни молекули са в състояние да предизвикат някаква химична реакция, която да пусне машината в действие.

(Баси леймърския сюжет. По-тъпа завръзка скоро не съм чувал.)

По пътя към гробницата героите са спряни от инквизитор Оринт, лидер на Имперското разузнаване. Тя им възлага спешна задача, която не търпи отлагане. Заловен джедайски шпионин на име Куориан Доргис е бил разкрит и арестуван от инквизицията. Въпреки всички опити на инквизиторите обаче, Доргис е отказал да говори. Задачата е следната: "Спечелете доверието на джедая и организирайте бягството му. Той ще ни заведе до щаб-квартирата на разузнаването и ще изловим всички наведнъж."

Играчите приемат куеста, но ще го изпълняват по-късно. Сега важното е да се довърши мисията на Харкун, че тоя не прощава...

Героите пристигат пред гробницата на Тулак Хорд - велик ситски лорд от далечното минало. Ако сте играли KOTOR II, вероятно знаете, че е считан за един от най-великите майстори на меча на всички времена. Гробницата е доста поразкрасена, с барелефи и статуи. Things change.

В гробницата ни очакват планини от tuk'ata, червеи, неща-за-които-нямам-наименование и - за десерт - няколко ситски изменници (Sith Renegade). След 10-минутно меле най-после се стига до странична камера в гробницата, където са се приютили въпросните ренегати. Те молят за милост и се кълнат, че, ако излязат, няма да предадат Империята. Просто искали да си живеят живота.

Тук настъпва времето за морален избор. Трябва ли да бъдат освободени (с риск да предадат Империята) или да бъдат пожалени?

Инквизиторът мисли няколко секунди и решава.

- Естествено, че така ще кажете. Бихте казали всичко, за да си спасите живота. А когато излезете веднага ще ни продадете на Републиката, нали?
- Не! Кълнем се, ние сме верни на Империята! Просто искаме да сме далеч от войната!
- Възможно е. Но не мога да поема такъв риск. Сигурността на Империята е на първо място. Надявам се, че разбирате.

Битката (да си го кажем честно - клането) свършва за по-малко от минута. Dark Side points gained.

Героите навлизат вс по-дълбоко в гробницата. По пътя попадат на няколко ситски стели и свитъци и ги прибират. Най-сетне, след множество перипетии, те откриват това, за което са дошли - Червената машина! Близо до нея е нервният и изплашен Ефран Зел.

Зел се моли за милост и предлага невероятни богатства, ако го пуснем да си върви. За жалост, Инквизиторът е човек на дълга и не може да бъде подкупен толкова лесно. Мечът се спуска и Ефран е мъртъв. Light Side points (WTH!!!) gained.

Героите измерват машината и си мислят какво ли би било, ако я запазят за себе си, вместо да я дадат на Инквизицията. Тази мисъл моментално изчезва - те не са достатъчно силни за да я отстояват и просто ще бъдат избити. Какво да се прави, такъв е животът. С изливането на червейна кръв, машината бива активирана. Успяхме!

На връщане, персонажите са спряни от лейди Саша, главния инквизитор на Корибан. След като чува как сме се справили със ситуацията, тя е изключително изненадана - вече шест ситски лорда са загинали при опит да активират машината. Дълбоко впечатлена от уменията на героите, тя ги взема за свои ученици. Хоп, имаме си мастър...

След като се връщаме при Харкун и му съобщаваме за успеха. Той е доволен. Или поне така изглежда - отговорът му е "Май не сте чак такива боклуци, за каквито ви смятах". След като героят му съобщава, че е станал ученик на лейди Саша, Харкун се разгневява и ни нарича лъжци и глупаци. Точно в този момент до него се материализира господарката и му казва, че наистина е взела ученик.

Мъчно може да се опише смайването, изписано по лицето на надзирателя. След като измърморва нещо под носа си и се покланя, тонът му вече е съвсем различен. Като с магическа пръчка, той се превръща от презрителен, арогантен копелдак в добрия стар сержант от американските филми и започва да ни третира с респект. Ихууу!

Това е. Имаме си мастър, спечелихме репутация и намерихме екипировка. Време е за следващия куест!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2009 15:19

Цитат:
Зел се моли за милост и предлага невероятни богатства, ако го пуснем да си върви. За жалост, Инквизторът е човек на дълга и не може да бъде подкупен толкова лесно. Мечът се спуска и Ефран е мъртъв. Light Side points (WTH!!!) gained.

Тука ми се струва, че изборите са три - или го пускаш, или го убиваш на място, или го даваш на инквизитора. Честно казано май първите две са наистина милостиви и предполагат light side points :)

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 26 Ное 2009 15:51

А може ли да видим видеото?
Звучи добре :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2009 16:19

Sentry написа:
Тука ми се струва, че изборите са три - или го пускаш, или го убиваш на място, или го даваш на инквизитора.

Не, възможностите бяха само две - приемаш подкупа и го пускаш или го убиваш на място. И двете са за Dark Side points, ама иди го разбери...

the_presator написа:
А може ли да видим видеото?
Звучи добре :)

Казах СТАТИЯ. Ако искаш мога да сканирам страниците на немското списание и да ти ги пратя.

И не, не звучи добре. Звучи ужасно. Тоя изсмукан от пръстите клиширан сюжет, тая идиотщина с кръвта на червеите... пълна скръб.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 26 Ное 2009 18:16

Минотавре, може ли да качиш някъде видеото с дебата относно класовете, моля?
Ще ми се да го видя, чуя и интерпретирам със собствените си очи, уши и мозък респективно, преди да се отрека от Bioware

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2009 19:58

Опитвам се, но никъде не мога. Прекалено е голям.

И защо ти е да се отричаш от Bioware?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2009 20:09

Колко е голям точно?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2009 20:17

С точност до третия знак: 1.735 GB.

Демона се съмнява да не е фейк. Аз му викам, че не е, zaщото изглежда истиснко, ама сега вече и аз взех да се безпокоя.

Отделно, Bioware потвърдиха за Офицера, Сенатора и Дромунд Каас, придавайки кредабилност на клипа. Обаче, от друга страна, ако беше истински, те нямаше да позволят ей така да се предлага в нета - щяха да го свлят веднага.

*head blows*

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2009 20:42

Ми виж какви имена се споменават там, напиши ги в google и виж със снимки и инфо дали са точните типове :)

Иначе над гигабайт и половина... с какво качество е това бе :)

Профил

Заглавие: Re:
Публикувано на: 26 Ное 2009 22:29

Minotaur King написа:

Ами разочароваха с Dragon Age, сега и такива изцепки...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 27 Ное 2009 09:29

Cheator написа:
Minotaur King написа:

Ами разочароваха с Dragon Age, сега и такива изцепки...

с теб май сме играли различни игри.

но явно и той прави грешки!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2009 11:54

Вкусове, вкусове, вкусове. Dragon Age е добра игра, но не може да се хареса на всички. Лично според мен някои feature-и са размазващо добри, докато други - размазващо смотани. Но това не е тема за Dragon Age, а за TOR, така че нека не задълбаваме.

Edit: Разглеждах нета и попаднах на две неща, които мисля, че не са пускани в темата, но не мога да съм абсолютно сигурен:
http://www.starwarsmmo.net/news/pc-game ... nquisitor/
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=91937

Изглежда всеки клас в TOR ще има две специализации, нещо подобно на class change май, и изглежда всеки клас ще може да изпълнява две различни роли в битките, които зависят от избора на тази специализация, и няма да могат да изпълняват каквито и да е други роли.

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2009 13:12

Това поне звучи добре

А относно DAO не ми се влиза в спор
Играта не е лоша но аз очаквах много повече и за това сега съм разочарован от почти всичко в нея

Профил

Аватар
Заглавие: SW: The Old Republic
Публикувано на: 27 Ное 2009 13:59

Те да вземат да включват по-интересни планети, познати на публиката - какво е това Дромунд Каас сега?

И какъв е смисълът Smuggler-ите да са задължително на страната на Републиката, а Bounty Hunter-ите - на империята? Това важи и за Trooper-a и Agent-a. Трябваше всеки да си избира пътя...

П.П. :akimbo: Jedi Consular и Sith Inquisitor :notfair: :banli: :nooo:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2009 17:40

Ей, мангали, чухте ли новината? Алдеран е новата разкрита планета в играта.

Аман от клишета вече...

@Sanjuro Kwon: Дромунд Каас е Star Wars легенда. Изявлението ти само показва колко малко знаеш за вселената. Повече информация за планетата можеш да намериш ТУК.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 27 Ное 2009 18:25

Няма перфектна игра и няма и да има. В това число и TOR. След като са преценили, че за тях самите ще е по-добре това да са двата последни класа, значи няма какво повече да се обсъжда това решение. Нищо не може да се промени.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com