Автор |
Съобщение |
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 11 Дек 2010 03:50
Някой регна ли се за турнира на Team Liquid ? 512 парчета, все още има място - http://www.teamliquid.net/tournaments/a ... iew&id=526
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 11 Дек 2010 16:48
Паднах още в първия кръг Хаахаххаха някъв келеш от БГ ще играе след малко с White-Ra ^^^^
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 11 Дек 2010 18:04
До round of 32 дето е BO1 другия път, 6 poolz само
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 16:59
Bump, темата е замряла баси. :/ Тея дни разцъквам SOTIS
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 17:17
сотис е много зле опитват се хората там да направат нещо ама е много зле още
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 20:11
Абе в сравнение с началото й е доста по-добре. Но разбира се е на напълно аматьорско ниво.( което пак заслужава едно браво, за постигнатото )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 20:40
Рядко цъкам, но следя ГСЛ-ите и най-голямата машина в момента е Джинро.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 21:10
TLO и Идра са по гъзари
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 21:23
Вчера Джинро измете Идра. White Ra започва да издиша, но е супер талантлив и опитен и само това че не играе го спира да се завърне на върха при протосите. Иначе в момента има един изрод МС, много добър протос играч. Иначе като цяло само терани и зергове в момента, а ТЛО просто не е нърд, иначе щеше да ги мете наистина, защото всъщност мисли, докато играе, а не е зомбирано корейче. За съжаление няма как само с иновации, трябва и тренировки. Супер талантлив, но да вземем Джинро. В бетата най-големия некадърник, сега обмисли играта, прочита противника, предсказва ходовете му и го измита. Иначе се радвам, че корейците не доминират както в единицата и очаквам това да продължава така, защото това тук не е кой е най-нърд с най-голям АПМ.
Иначе баланса на играта е в устата и Близард са ми най-некадърната компания в това отношение. Може ли ВЦ 3 да е небалансиран до толкова, че след 100 години едната раса да е счупена и толкова оп, а сега и стареца е тръгнал натам. Ми да ви го сложа тогаа.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 20 Яну 2011 21:32
на мен Идра изблиците ме карат толкова яко да рофлвам че не е истина Луаит Ра верно че и той не е за изпускане за МС не се сещам да съм му гледал игри п.п. аве ние имаме ли си некой световна класа?
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 21 Яну 2011 00:32
Имаме двама трима, но не световна класа, а на едно много добро ниво. Единия беше напсувал някакво про qxc и си спечели лоша слава. Другия беше играл с някакъв известен Тос Нанива, но като цяло нямаме някоя машина. Тези 2мата са потенциални, но ще видим.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 21 Яну 2011 11:31
То пък Демуслим един играч И Тарсон и той. То е ясно, че корейците са с предимство, те се занимават само с това и са някакви лапета повечето. Нашите хора, дори протата са я женени, я с приятелка, я с работа и не могат 24/7 да се отдадат на хобито си. Просто ако се пуснат 100 играча от Корея срещу 100 от Европа, но са хора на по 10 игри, нашите ще ги начупят, защото всъщност мислят като играят, а корейците са като роботи. Това ме дразни, защото дръпнатите са скучни за гледане и толкова еднообразни и предвидими, че .... Това че имат голямо АПМ чак толкова не им помага специално в 2ката, но дано има повече европейци по натам, че много ме дразнят някакви дръпнати само да ми се размотават.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 28 Яну 2011 22:51
Koрейците са скучни щот играят за 85к$ и сички гледат да играя на сигурно, ама иди на ладера корейския да видим дали ше изиграеш игра над 10 мин щот те чийзват на прасе и не знаеш къде се намираш.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 29 Яну 2011 08:09
Finalz, live, NAO MVP размаза MKP, да му е честито! http://www.gosugamers.net/starcraft2/to ... p?show=367Тука един мини турнир ако има заинтересовани бронз-плат лвл.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 06 Фев 2011 15:54
Аре идвайте да мелиме, с Хамо луди ги прайм!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 07 Фев 2011 15:49
Айде верно да се съберем 4-5 пцмци за тиймче? Кой би се навил? Аз и Камелот сме за сега. ( и наистина ги правим на луди )
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 07 Фев 2011 23:05
Аз съм навит. Не обръщайте внимание на статовете jedi.dodo@gmail.comchar. code 454
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 08 Фев 2011 13:32
Адвайте ме и мен, че си търся и хора за тренировъчни мачове zlozle char. code 937
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 09 Фев 2011 08:28
name: joreto code: 146
Който иска може да добави и мен. Но ме търсете Събота и Неделя, че през седмицата не ми остава много време да играя.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 09 Фев 2011 14:11
The Chameleon написа: Айде верно да се съберем 4-5 пцмци за тиймче? Кой би се навил? Аз и Камелот сме за сега. ( и наистина ги правим на луди ) Кажете некво точно време
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|