Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 16:45

Headoff той наистина не поддържа и товае причината че не съм с 1.13

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 22:20

TFT само и единствено защото има повече единици :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 23:25

E da ima poveche edinici ama kuv e smisula humanite da mazat vsichko nared s gustite si orfi a? prosto nema smisul a sa i 1.13 bah kvi zverove stavat a drugite rasi kvo ami she namalime oshte kruvta na licha shot da moze da go ubie edna ovca a na humanite a djudjeto mu uvelichavat demiga na chuka e kuv e smisula a? kazete mi

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 23:27

1.13 си е издънка за това не съм си го сложил :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 01:33

lud si kiroman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 10:35

Rado написа:
lud si kiroman
taka e lud za vruzvane naprao ama kvo e tova ne si slojil 1.13 che bilo izdunka maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ami sega!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 10:39

abe to izdunka ne izdunka ako iska6 da igre6-trebva da updateva6 4e ne moe na stari larvi da stoi6 samo!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 10:42

High_voltage написа:
Чакайте аз да ви питам ся нещо...Кое ви харесва повече RoC или TFT?
На мен винаги Рейн ъф кейос ми е харесвало повече, заради изключителния и ненарушим баланс между расите.Вие как мислите?

Рейн ъф кейос ме кефи заради баланса между расите както ти каза
а Дъ фрозън троун заштото е по-нов и има пожече единици

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 10:43

Rado написа:
abe to izdunka ne izdunka ako iska6 da igre6-trebva da updateva6 4e ne moe na stari larvi da stoi6 samo!
taka e pravilno se izrazi kakto vinagi ama mani gi kiroman toi na razbira ot novi tehniki...... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 11:01

taka e kiroman e malko nazad s tehnikite

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 11:08

Rado написа:
eeeeeee taka trqbva da bude trqbva da imame i po izostanali qzuri kat nego oshtem ot frnskata revolqciq ne se e podnovqval... :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 11:40

Абе като ви слуша човек може да си помисли че никога не сте играли ROC за какъв баланс говорите там точно на ROC никоя раса нямаше шансове vs Human Ако искате може да поспориме по този въпрос въпреки че не виждам смисъл.Добре че във TFT добавиха Беастмастера че да може елфа да вземе някоя игра.За ъндеад-а бяха помислили бяха добавени няколко наистина добри единици statue& destroyers.За орка няма какво да се говори добре че сега скапаха малко кучетата на far seer-a та може малко да се отдъхне от тормоза им орките имат най-дората земна,а според мен и въздушна единица батрайдарите визирам добре че има намалиха малко damage при взривяване защото наистина беше много. Колбата която регенерира 400 живот е най-добрия приятел на орка в началото стига да имаш добро микро .Стигнах и до хората първото нещо коеъто ни прави впечатление е алтара на хората да са дали най-безмисления герой за 1v1 малките лапета може да говорат каквото си искат но това ми е личното мнение все пак за да игреш с герои само заради неговата ултимат магия е тъпо.Нататък се натъваме на другата нова единица спел -незнам какво си ,може би това е единственото нещо което си заслужава.При летящите новата им единица си залслужава само ако играеш с/ъ комп, със тези окови можеш да убиеш нещто след около 20 мин или то е по вероятно окованото да умре от старост отколкото от нещо друго малък damage абе какво да ви говорим казах ви за какво стават.Горе-долу това мисля аз значи на ROC i na TFT най-силните си остават хората. На картите със таверни са елфите на малките карти без таверни са орките на големите карти без таверни са undead .Пичове не знам дали сте го разбрали но силата на humans се дължи на АМ помислете върху това можете ли да се сетите кога МК ще пуска клап болт едно след друго като без АМ маната нема да му се напълни цяла игра брилянс аурата това е нещото което е прави играта на хората.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 12:21

Rado написа:

ХАХА в мое отцъствие злорадствайте но аз се завърнах :twisted: :twisted: :twisted:
не съм със стар ъпдейт а съм с 1.12 колкото да ми върви хеедофа .А много ми е интересно Радо дали изобщо играеш в нета (империята отвръща на удара) :wink: :lol: :lol: :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 12:25

kiroman написа:
Rado написа:

ХАХА в мое отцъствие злорадствайте но аз се завърнах :twisted: :twisted: :twisted:
не съм със стар ъпдейт а съм с 1.12 колкото да ми върви хеедофа .А много ми е интересно Радо дали изобщо играеш в нета (империята отвръща на удара) :wink: :lol: :lol: :lol:
hmmm a dali ti kiromane naistina q inmash a pak i teb ta znam ti shte kachish 1.13 kogato izleze 1.14 nemojesh da me obedish che ni si nazad sas tehnikite..... :twisted: :twisted: :twisted: (impriqta popada v robstvo0trqbvashe da napishesh.... :evil: :evil: :evil:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 18:53

mi zna4i kiro-igral sum mnogo pove4e ot teb v neta!!
prez lqtototo vseki den po 4-5 4asa-pitai ada6a ako iska6-i toi e su6tiq
taka 4e (jedaite se zavru6tat)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 19:41

Az ne igrah lqtoto

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 20:49

Rado написа:
hehe az puk lqtoto kato rado po cql den obache si gavratkah warcrafta i drugi igri
ta veche mi e omraznal tft ot tolkova gameing.... :wink: :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 21:04

Rado написа:

Аз па немога се дореда да играя заради тъпия IP.Ебати простотията е тва.И за туй не играя много и съм само 3лвл :oops: :oops: :oops: :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 22:38

Na men po mi haresva TFT zaradi mnogo pove4eto vuzmojni strategii koito mogat da se razrabotiat (tavern,shop,pove4e geroi, uniti).A za balansa na ROC ot moi opit ne moga da tvurdq mnogo 6toto na ROC sum igral ne pove4e ot 60-70 on-line igri...no puk na WCG 2003 ot 8te purvi 6-7 ako ne se luja igraeha s humen...Tova moje bi e za6toto humen players>ostanalite.....ne mi se viarva...Na TFT e su6toto polojenieto HUMEN owns all....
BeastMastera naistina be6e(puk i v 1.13v pak e overpowered) oba4e nikoi ne spomenava za Humen koito imat redica ne6ta koito need nerf...
Militia(kraino nedostatu4en nerf v v1.13)-spored men triabva6e da se napravi ili da trae po malko vreme (koeto ot svoia strana 6e zatrudni fast expand koito su6to e nedomislen) ili da se namali armor-a 4 e prekaleno mnogo puk i upg armor mu vajat ili v nai lo6ia slu4ai movement speed-a.
Riffleman-edinstvenia unit v igrata koito moje da se pravi vs vsi4ko (nqkoi kazvat 4e e < ot taurani s scroll ot speed,bloodlust)
Sorseress-ami nikoia druga magia koiato ne iziskva adept ili expert traning ne e tolkova silna, a i kolkoto po silni edinici izpolzva protivnika (sledovatolno po malko na broi)tolkova po polezen e slow..
MK-Storm Bolt+malko FF=DeathHero. Az kato igraia primerno s Warden ili DH predpo4itam 3nukes na UD otkolkoto Storm Bolt...Thunder Clap > tier 1 units....Brilliance Aura i MK ima po4ti unlimited mana...
AM-WaterElemental s ni6to ne e po slab skill ot Bear imaiki predvid 4e elementalite imat i air ataka moga6 na vednuj da ima6 do 3 i za razlika ot beastmaster-a koito kato strenght hero e kraino zle s manata AM 4 level ima unlimited...
SpellBreaker-obezmislia vsi4ki positive buffs(bloodlust,inner fire....) v igrata....
A i o6e ne6to i tuka kato i v foruma na opti-lan se poiaviha razni "razbira4i" koeto hi4 ne me radva.Viziram kiroman protossa...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost