Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 06 Май 2015 11:02
Аз затова и не я играя тая игра за повече от 1 час на седмица. Нърфовете, които на практика те карат да започнеш нов герой от 0 няма как да ги подмине човек лесно. И близард са същите дебили в това отношение (в друго са още по-големи), ама там в д3 поне сменяш сета, който така или иначе имаш някъде в сташа или просто сменяш някое пръстенче/ръкавици/каска и си готов за нови приключения. Примерно тоя нърф ще удари и dual flame totem билда, който развивам и ми допада. Дано се измисли нещи, което да компенсира и да продължи да е добър билд.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 06 Май 2015 17:17
Верно за итемите не съм се замислял... примерно имам някъв Bow 6L 420 Pdps, имам някви пръстени, амулети тем подобни... давал съм за всеки 5-10ex, вложил съм доста, най вече във изгубено време да гриндя и да трейдвам за да изкарам да купя тея предмети... и сега в новия ако се окаже, че няма стават за нищо??? В смисъл някъде ми се мерна, че ще има нови T1 и тн. демек сегашните rare предмети може да станат траш... като гледам всичко купува уникални предмети в момента, а топ тиър rare се продават на евтини цени. Може и да се окаже така.... ама аз не се интересувам толко много, малко нобско го карам и някои терикати ще изкарат яко currency, а някои глупаци като мен ще изгубят. Ебал съм го, то по всичко личи, че ще я заеба. Или поне ще намаля яко playtime, ще влизам за по някоя карта да дигам по 1% на ден на RF-to :d Най ме яд, че неможах да се докопам до Legacy Kaom Heart..... как ме яд не е истина, стана 200ex, а аз имам само към 90ex и bow-a 120,130. Сега съм 11 000 life деба ако взема Leg Kaom ще стана 13 000+... Яко ме дразнат тея гнусни дръпнати очи,, понеже най вече са азиатци тея терикати, кой е играл сериозно ще се сети за кво имам в предвид. Има хора с по 10000000ex с безброй предмети и тн. има боклуци къде купуват по яко предмети като например Leg Kaom Heart. Не му трябва ама купува защото знае, че след някое време ще стане двойна цена. И и иска няква безумна сума. Е затова се най дразна, че тея аматьори GGG са напрвили/оставили да има "Legacy" предмети... то тея скъпите legacy са в 10 човека примерно, терикати които имат безброй currency и купуват и после продават на безумни цени.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 07 Май 2015 19:43
И аз го забелязах това отдавна... в смисъл, никой не смее да критикува. Най вече за stream-рите говоря. Това педалче ЗигиБи сигурно е на заплата при тея, яко се промива мозъци. Едно от малкото неща дето видях да се критикува от играчите, не от тея платени стриймъри, е за EB-то дето правеше шилда на мана, а сега в новия ще прехвърля шилда върху маната да може да я резервираш 100% и да го ползваш него за магиите... то ебаси гаврата, непрекъснато OOM, нямаш мана за нищо и тоя ЗигиБи пак го чух да ми хвали тая промяна... дева как дразнат тея. Може да е всичко... всичко... може да съм нооб, но освен нърфове тея друго не правят. Толко тъпо е да оправдаваш всичко с "БАЛАНС"... лесно е да каже, абе ние балансираме... и всичко трябва да мълчи и да го приеме. Аз питам като са сложили на Каома 1000 лайф къде са мислили тогава, че после го режат 50%. И няма ли други начини да "балансират". Като много добре знаят, че това е супер гадно за играчите. Не съм чел, но като се замисля... Близард никога не намаля цифрите, поне при Уоу беше така. Верно по някое време стана тъпо героите да имат по 100 000 life ама сигурно има причина да не са намаляли. Иначе играта е трудна дори и да си с OP герой. Аз последния път умирах на 97лвл май... познай как :Д отворих кутия с Rogue в трудна 77 карта и до като зареди рогуето - freeze 2,3 секуди и като образди бях умрял от 11к life но като казах трудна имах в предвид, че въпреки че героя е толко лайф и почти имун на phys dmg и с 91% max fire resist демек имун и на fire, пак скипвам босове... като 78 Dominus, влизам да го убия с Рейнджъра с Tornado builda. A и някои модове на картите са си трудни, като например като има Vulnerability винаги трябва да съм внимателен, едно умиране на 98 е 2,3 дни назад връщане на Exp-a. Абе няма лошо да е трудна, но... не е това точния начин като нърфват всичко. А и много добре го каза, неможе да "ударат" играчите които са вложили толко време и нерви да развиват един герой и после на новия пач да неможе да играят с него. Другото ми разочарование... няма никъв нов скил до сега поне обявен да ме накефи. Много исках да направят въртящ се Spectral Throw като Vaal Spectral Throw-a ама не толко тъп, защото той не става за нищо в момента. Исках да има герой като хамърдин от D2 и тоя Vaal ST изглежда точния скил, но в момента е супер тъп, не само затова, че изисква събиране на "души" да се зареди, но и до колко знам се спира като срещне обект от картата, като например стена. Абе с две думи не става за нищо. Та така много много скилове, но повечето са ми тъпи и освен 3те builda които играя не намирам нещо ново fun и OP да играя. Последно ще спомена безумния Bloodlines където играх да взема червените брони/скин от One month event-а. Леле това как дразни, някои от тея модове като например линкнатите чудовища къде трябва да убиеш това при което отиде главния линк, другите са имун на dmg... и неможе да го намериш по 1 час като е някъде пръсната групата. Или пък тея къде пускат тотеми 2 вида, едните ти се телепортват върху теб и прават нечовешки dmg и другите се spaw-ват където умрат мобовете и прават dmg и ако убиеш голяма група до като избягаш може да те one shot-нат тотемите. Или пък тея където като умрат пускат някъв кръг и другите немогат да умират в тоя кръг.... абе пълен шит и отврат за мен и безумие. Как може на някой да му е фун тоя Bloodline незнам. Другия с "духа" къде го гониш да го убиеш по го приемам, макар, че за някои build-ве е почти невъзможо да го убиеш навреме или неможе да го догониш...
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 11 Юни 2015 21:00
Ужас и безумие. Играх няколко дни бетата, получих покана от евента който сърши. Най якото... то и май единственото яко, дето ме накефи... е... Lockstep опцията. Иначе казано, няма desync вече. Перфектно се играе на 50ms скорост. Почти като истинско е. Дигнах RF Cyclone и е супер без тоя desync. Но 3,4 дни циклих на до 72 лвл карти и се отказах, писна ми на уя нещо. Толко шибан мап дроп даже и в live Standard няма. Ся дигам 99 в Standard live, цикля няколко дни вече на него 78 карти Domination, набутах бая ex-ве за последните 20%... остана ми 5% до лвл, мя няма карти.................. ужас. Затова намера ли 78 само packsize и Domination. Ма на сините карти имам чувството че още по зле дропа на карти, макар че за толко време така и не установих да има разлика със 100% сигурност от 120% до 20% карти различни модове немога да хвана къде дропва най много карти.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 14 Юли 2015 21:24
Как е мочмета, разцъкахте ли новото актче ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 14 Юли 2015 23:52
Ами моите впечатления са почти същите като твоите, самo ми направи впечатление jewel-лите че като ги вземеш от куеста са много зле, но ако ги крафтнеш след това се падат с много по-добри опции. Акта е много слаб откъм продължителност и трудност (само босовете малко ме бия, но съм с кофти гиър и играя предимно соло). Дървото на shadow не е зле, но практически за крит билд с какъвто играя няма разлика с изключение на това че имам повече кръв от преди. Направи ми впечатление че мобовете са ок направени в акта и се надявам в маповете като са със 120Q и 5-6мода ще са ок . Та нека има малко кръпки и да видим, сега съм се насочил към Skyforge и Trove.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 15 Юли 2015 07:41
ся това не съм го пробвал, щом в камъните става да ги реролвам и правя както искяб, би трябвало да става и с мастърите. Моето бижу беше много шитаво с опции аз си го ролнах с 5 като кръв, %дмг , атт спийд и е те излъжа за другите 2 това имах напредвид.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Ное 2015 16:36
От кое точно си във възторг? Аз не ги разбирам. Какво ново ще има? Какво виждате вие. Аз примерно виждам като единственото наистина ново тея трапове, които сами по себе си са ебаси тъпата one shot механика(това ще е кошмар ако го има по картите). Видях един бос който има супер тъпия бой механика и от друга страна в момента изглежда като Voll. Не знам... ок, най обсъжданото нещо тея нови подклас или както се казват там скилл дървета. Само дето за мен в момента това не е нещо ново. Ако погледна от страни, дават ни още таланти на едно супер голямо skilltree. Усъвършенстване, еволюция... ок ама не нещо ново. Некъв вид баланс и вкарване на специфика към класовете. Баланс не в прекия смисъл... защото като гледам числата на тея нови таланти как ще има баланс не знам. Неам идея кво да мисля, като излезе ще видим. В момента покрай Fallout4 спрях да я играя. Много ме дразни играх onemonthflashback май беше, даже за първи път спечелих нещо от "лотарията" на GGG ;д спечелих 6 stashtabs, умрех си от кеф щото точно това ми трябваше, не са premium ама пак, честно спечелени. Май дигнах 95 там и имах половин сташ червени карти, баси якия дроп на карти, напипах цаката, ако бях играл още седмица щях да имам един сташ 79+. Са в тоя в момента е даже бъгаво некои сиг имат стотици карти заради тея бъгави darkshrines, ама ми писна и не го играя. Върнах се в стандард за малко, бях тръгнал да казвам кво ме дразни... в стандард мап дропа е ужас. Никъв return и спрях да играя за момента.
п.с За мен, играя я близо 2 год май вече или 1год++ нз точно... играта почна да се изчерпва според мен. Популацията пада, и то яко след експаншъна. Сега ще се опитват толко скоро след него да пускат нов? Какво ти говори това... на мен ми говори "Ще се опитваме да върнем изгубените играчи"... Ще буфкат цифри яко, па после ще му мислят... в смисъл ще следва нърф нърф и пак отлив на играчи. Според мен тряя да направят един як Act5 до края на 2016та, да има сняг, подобно на Lord of Destruction. И да е наслада, защото Act4 мен не ме кефи чисто като обстановка/визия/сетинг как искаш го разбирай. След това нов проект... нова игра.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Ное 2015 17:07
И мен нещо ме отказа , не знам в началото беше страхотна, дори и десинхронизацията си я цъках с кеф.... сега след всяко нововъведение все по зле става, мисля да дам шанс на Дебилото тази зима като я пуснат промоция, но и за нея се чудя, въпреки че последно време всеки я хвали.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Ное 2015 18:09
Имам чувството, че очаквате твърде много от РПГ. Та това не е ММО с голям(или поне се очаква да е такъв) свят и с купища разнообразни неща за правене. Това е item hunting game с елементи на интересно развитие на героя
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Ное 2015 18:29
Gipo, И си прави и не си прав. ПоЕ бая добре се представи в началото и грабна сърцата на доста народ (включително и на мен, играех я от бетата),но последно време и те не знаят , на къде искат играта да продължи поне на мен така ми изглежда - премахват някой работи слагат нов, опитват се да балансират , но понякога не им се получава с баланса на рейндж/меле героите. Докато Дебилото всеки път гледам правят неща (не знам защо им следа ъпдейтите на Близард) които да ми се харесват и да я правят интересна. Ти си ги играл и 2те дай по-компетентно мнение.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 23 Ное 2015 20:28
Под червени карти имам предвид 79+lvl, нали ги разделиха на различни тиер и съответно бяли,жълти и червени които са най редките. Иначе Gipo го каза много точно. Аз много пъти се замислям какво може да направят GGG ако се захванат с MMO с тая RNG система. Говорил съм с много хора, са се сещам един новак който му обяснявах какво представлява играта, той правеше първи герой и преди това беше играл само ММО-та може би. Той си мислеше че след като дигне там 70-80 примерно и после почва да играе с други хора като в WOW. Незнаеше какво е играта след като я превърти 3 пъти... Да то може да си фармиш карти с приятели, но много хора се разочароват.... те си представят некъв отворен свят сякаш. Прав е има ограничение и еднообразие в голямото разнообразие иначе и сложност до като я разбереш кое как работи. Писва, щом мен ми писна :д Вече имам 2 героя 100 и не мисля че ще дигам 3ти... играе ми се нещо като WOW, играе ми се и 3rd Person RPG. Не съм чак толкова негативно настроен към идващия експаншън, просто казвам че те се опитват да усъвършенстват нещата които имаме вече. Почти няма какво ново да се добави. А и има връх който едно заглавие достига и вече почва да боксува на едно място...
п.с аз съм разочарован от последния експаншън бая много. Играх я да, до скоро, но... не помня кво съм писал ама мисля че го критикувах и него още преди да излезе. Хем предлагаше нов Act. Но с тея нърфове понякога могат да ти убият всякво желание за игра. Сега пък обратното, все още не съм видял нещо ново(за мен ново) но пък се очертава buff на героите.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 24 Ное 2015 16:07
Не знам за Вас, но аз мисля да поразцъкам малко, преигра ми се Последния път ме отказаха Fuse-овете, 1000 на вятъра и няма 6линка и фармих за Butcher's knife 2 2 месеца без резултат. Ще видим сега как е. Относно ММО, след като ми изгоря старото Пц играех Guild Wars 2, много си го харесвам, но вече нямам време да играя ММО някак си, а и още 80 кинта не ми се дават, въпреки че Рейдовете изглеждат много добре.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 24 Ное 2015 16:55
Мда това го знам, случва се бая често. Последния път като линквах 6L ми излезе 50ex++, прецаках yolo 25ex+ и после Vorici още 30тина ex. А да отбележа не съм някой богаташ, може да имам около 400ex общо в предмети неам идея не съм смятал, но всичко ми е от фарм и продаване на предмети, демек яко Online с shop и търговия. Казвам го щото съм почти убеден че има които купуват с реални пари. Неам 1 мироред предмет и няма и да имам дори да имам 100 000ex, това е за лапета да се кефат. Но както и да е, отклоних се от темата... та въпросния итем дето ми излезе 50+ беше Assassin's Garb некъв луд армор който купих за 15ex беше 4,5 tier1, 2303eva,106hp,45fire,47ligh но беше само с 2 ресиста, а не 3. Но после го продадох за 80ex и си избих всичко... Но знам усещането, това може да ме откаже от игра със сигурност, ако имам примерно 20ex и реша да рискувам да си линкна 6s-то некъв предмет и не успея... затова вече само Vorici, как fuse са евтини не си струва риск. Само 1 път съм линквал 6L yolo с около 600fus, но знам че и да имаш 2000 та дори и 3000 може да не успееш. Yolo само в нови лиги като правиш първи 5L и пробваш с некви мизерни 50-100fus и ако си късметлия може удариш 6 вместо 5.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 24 Ное 2015 19:52
Ми имаше сайт много готин, ама никога не съм го ползвал и не му знам името да проверя. Но като гледам предметите от практика-опит знам/мисля че сега е 119 hp макса за chest. Нали има нови тиери, като примерно на амулети дигнаха от 79 на 89 мисля hp-то. Също резистите, тоя chest за който говорех беше с 47 ligh res. Виждал съм rare boots с над 50 str. и тн... но тея промени не оказаха влияние(почти) на старите rare итеми като цени защото са супер редки... и да имаш перфектния предмет та дори и да е 79 hp а не с новия 89 пак е супер, защото е почти невъзможно да намериш предмет с перфектните за теб статсове. edit: намерих го сайта... така е 119 е. http://poeaffix.net/
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Дек 2015 14:24
Започнахте ли новата лига ? Аз сега започвам герой на нея, на софткоре, ако желаете пишете да правим парти. Сега ще правя Chaos Build че нещо гледам са го бъфнали тоя дмг.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 05 Апр 2016 23:29
Як е много. Класовете въвеждат много добри и различни варианти. Имам Voltaxic LA Scion почти 94 от седене афк ;д малко играя. Сега дигам low life Blade Vortex Witch Oclultist. Ма съм зле с валутата, изгубих 12ex и тряя фармене са да има за новия герой. Яд ме че не дигнах Voltaxica да е Duelist. Много се умира на високите левел карти, както винаги всъщност. Слабостта на Evasion, oneshot. Но пък Sciona има уникални dmg boost. 1% crit на оръжието което дигна напрактика над 5% крита. Има +1 Arrow и до 30% повече dmg като стреляш нещо надалече, а то се оффскрейнва или как се казваше термина като тепаш босовете почти без да ги виждаш на екрана :д толко далече. Абе яко е ама нещо почна ме мързи да фарма. Сега новия герой супер забавно щот слжих Jewela дето е като Headhunter belt-a, краде модовете на rare monsters. Без да дигам ненужни неща... демек всичко около jewela са си ми нужни и така или иначе ще ги дигам, понеже jewela иска 4 notables около него. А в същото време ще си имам белт с ES и резисти които headhuntera ги няма. Но пък той дава яко Dex който ми трябва, ама струва сиг 50Ex неам идея колко е сега... така или иначе фън е яко играта. Но направих грешка. Следващия League/сезон ще прав некъв герой дето да фарми Uber. Гледах некъв Bladefall трапер дето oneshotva Uber босовете ебаси дмг-а. А и май не е толко скъп build. Ползва curse-ве, има един нов як uniq хелм дето има Blashemy или как се пише правилно тоя скил и с curse-вете много лесно бие Uber. A и траповете ти полволявата да се движиш нон стоп при Atziri, неам толко скил и опит там че да е бия с моя Voltaxic. Имам нечовешки dmg с моя build ама е 4.7к life и тряя dodge-ваш всичко на Uber което е много трудно. А и колко и дмг да имам при Aziri стоиш до като стреляш, а тя е супер бърза и те oneshotva ;d
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 06 Апр 2016 13:20
По добре да не обяснявам, защото е срам как ги изгубих. Иначе Juwela за който говорех се казва Inspired Learning и чак сега разбрах къде е уловката и защо не подбива цената не Headhuntera. Абе аз гледам, че не краде всеки път аурите на монстърите и се чуда, викам понеже дигам и съм 40+лвл, викам си тея rare са по висок лвл и немога им крада всеки път хахахах а то после прочетах че краде само 1 random mod а HH краде всички заедно ;д голема тъпня тоя Jewel. Ама като за без пари пак некъв фън де ;д
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 16 Апр 2016 07:26
chance-их SKYFORTH...
преди час се случи :д напрао неам думи. Не се сдържах да не се похваля. Как дропна 3 сорс буутс от 1 пак монстери напрао беше некво уникално изживяване целото. В карта на Зана от 1 пакет монстъри дропна 3 бели ботушки. И първите се превърнаха в точно това дето ми трябва ;д точно за моя билд. Low Life Blade Vortex. Неописуемо е... това е първия unique item дето chance-вам, изпълних и ачивмента. Сега мога да кажа как изгубих 12те ex. Измама, Cadiro Скайфорт, да точно за същите ботушки изгорях 12ex. Сега имам 35% шанс за powercharge напрао си е като перм 6 charge-а. Дигнах маната, яко regen, мога да дигам висок левел Clarity и е много по яко, ще махна мана фласката. 6%reduce mana reserved. Почти съм imunne на stun. Само лошото че резистите са ми 135 ;д нема мога да рънвам ele weaknes мапс :д 16 000 dps на 5L... имам 2 shav единия ползвам, другия му спамим fuses... до като не стане 6L... Ако го линк ще пробвам uber. Но сега се замислям с Skyforth може би ще е много по яко Scion. Защото ще може да махна Lifeleech gema. Но пък и Witch-a има некои предимства. Таланта дето регенерира ES примерно е супер як, меткаш се в 50 моба колко повече убиваш толко повече regen на шилда. Но за dmg определено Scion ще е номер 1. Абе тряяше да кажа, че до сега всички sors буутс дето ми е дроп ги chance-вам... неам идея ква бройка но сигурно са хиляди. Така, че тва си е супер редко, баси как стана неам идея... добре че не се превърнаха в другите uniq щото май има още едни на тая основа хах :д
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 31 Май 2016 22:04
Нова лига... която ме съмнява да е толко яка като Perandus-a най малкото заради OP итемите които можеше да намериш. Е... не намерих Headhunter, останах си само с един Voll амулет, но беше яко, преди да я нърфнат ;д Ще играя пак сигурно, но като цяло същата работа. Нов патч, все още няма patch notes, така че не знам и аз къв билд ще играя. Не съм много хайпнат и ще цъкам заедно с wow TBC, понеже съм там в гилдия и прогресираме уж и ще съчетавам двете игри. Чуда се между 3 билда. Bladefall Miner CI който е бест за Uber фармене но е май бавен за карти. 2ри Vaal Spark. Играх с един неколко карти в парти, тва е ебаси якото как рънва бързо не е истина. Мисля за LowLife ще е як обаче си е скъп и ще иска време. Третия билд е Трикстер CI COC Discharge. Но и той ще е скъп с Voll амулет който ще може да се намери само от Div карти. В перандуса играх Earthquake с one hand 386pdps(до последно беше бест one hand axe RT в poe.trade, в стандард примерно най добрите са около 400pdps, сметай къв звяр беше) axe, после крафтнах 640pdps Vaal axe и минах на нея, но си е бавен. Супер танк, як дмг, рънва и бие всички босове без Malachai 82, обаче ми е бавен заради шибания Leap Slam. Бях Juggernaut сега го буфкат супер яко ще е още по танк и по добър за EQ обаче няма как да играя пак същия билд. А и ми се играе нещо бързо. А за Vaal axe-то... ебаси тръпката беше. Значи исках да купя 650pdps се продаваше Void Axe. Офертирах го тоя 12ex или 13 не помня беше не линкната и не иска да ми я продаде. Нервирах се направих една 82 карта намерих 2 сини Vaal. С 200 алт някъда ударих Merciless... което беше около 175% ed, после Aug-нах го 8% attack speed... и накрая Regal и ...... удари некъв хибрид около 65%.... та стана 242%. Крафтнах от мастера 31 flat phys... и стана 600pdps. После с около 400 fuse я 6L. Сега я продавам в стандард-та 60Ex. Изчистих и 8 аттак спийда със prefix cannot be change + scour. Пребах 20Ex точно за да ролна макс ролове ;д заболя ме главата за тея 20ex... Сега 60ex ми се виждат малко хахах след тая набутвация. Обаче е много добра стана +2 range и е 640pdps. След тоя лъкерски крафт, после продължих да крафтвам Vaal axe около 10ex пребах да купувам алтс, но нищо почти не ударих. Но може да се крафтне нещо супер уникално. Примерно моя случай как ударих с Aug 8% атак ако бях ударил 20%+??? И после с Regal-а ако си лъкер да удариш Flaring 65+ флат напрао става лудница. Обаче па почти няма кво се играе с тея 2h axe, само един Earthquake, Cyclone-a e умрел от гъдел. То и затова цените не са им високи на тея оръжия.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|