Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 27 Авг 2012 21:47

такова е, пълно е с духове и си е ебало пичката, обаче не мисля, че ти е натам пътя, или ? в смисъл, то е едно от последните зони, ако си минал половината игра преди това - окей, обаче ...
и аз в началото се набих там и се чудя кво се случва, пък то изобщо нямах работа там

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2012 22:07

Ми отивам нагоре горгойлите ме чупят, пък и съм 27 левел доста е. Духовете долу ми ебат майката. Нямам никъде другаде накъде да хходя. Горойлите майка им да еба, героя ми е бавен като за световно и като е една и блокирам и няма проблеми ама като са две ме сгърчват. То тря висиш 5 часа пред компа братче, направо не е истина. Неска за 2 часа - единия горгойлите ми се гаврят, едната на 5-6 живот ме уби, другата беше умряла, после слизам при духовете и направо ми разказаха играта. ИМам добра екипировка, добър левел, просто нерви не ми останаха с тея шибаните горгойли и слязох при духовете, там още по-лошо.

Не е New Londo май, става въпрос за локацията под Firelink Shrine, слиза се по едни стълби и с асансьор. Може и то да е, но другия ми вариант са горгойлите.

Едит: Да точно тва е тая простотия, за къв чеп се бутам там, като явно тя е за към края на играта или поне след средата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2012 23:11

епа аз на тия гаргойли бех вече на ръба на нервен срив

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2012 23:45

Е добре, щото аз си мислех че тва е най-лесния бос. Що го сложили в началото завалиите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 01:12

Е аз съм 28 левъл ама мисля, че съм някаде в начлото нз. В наква гора с някви гиганти стигнах. Иначе може дори да се върнеш в затвора в начлото дето бееше и там да има други противници ако се качиш в гнесдото на гарвана. Аз съм при първич ковач и доло има нв гаден бос магиосник дето нз как да го убия като се приближа да го коля и тои скача назад и стреля и не мога да го стигна. Минавам покраи него и влизам в една гора с гиганти и живи дървета дето си ебало мамата. Иначе още в самото начало на иргата аз тръгнах по грешен път през гробищата и влезнах в криптата доло една дупка пещера ли е кво е и има едни глави дето се взривяват в мен и видях че е прекалено хардкор и ебати бягането му ударих хахаха. Та сега може да я преслушам тази крипта понеже тази гора с гиганти не знам а и този бос доло не мога да го убия. Кои левъл си към края на иргата по принцип? Щото кат вичка че е 29 левъл и имал силна екипировка и голям левъл. Аз съм 28 левъл и ми се струва че левеъла и екипировката ми са нищожни. Нося главата на глигана и се бия с една дълга алебарда и меч за по близки мелета. Ъпгрейдвал съм ги яко де но пак са се е мизеря.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 07:36

iddqd Аз съм на същото място.Само дето гътнах боса като използвах по ниското ниво на стълбите,по този начин аз съм под него и като замахва не ме удря.И като теб стигнах гората и ме пръснаха некви кристални големи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 08:45

еми аз свърших играта 270-ти лвл някъде, ама това е щото преди последния бос исках да нафармя и да кача високите статове да сложа всички уникални оръжия дето бях намерил и т.н.
не знам нормалното колко е, но 20-30 лвл си е горе-долу окей за darkroot garden и obsidian demon-a ( това ако сте минали Undead Parish и сте взели първия fire keeper soul )

ако искате да знаете последователността на нещата, за да няма лутане из хардкор територии преди да е дошло времето :

Spoiler for :
Undead Burg
Undead Parish
Darkroot Garden
Lower Undead Burg
The Depths
Darkroot Basin
Valley of the Drakes
Blighttown
Undead Asylum Part 2
Darkroot Garden Part 2
Sen's Fortress
Anor Londo
Painted World of Ariamis
The Great Hollow
Ash Lake
The Catacombs
Tomb of the Giants
The Duke's Archives
Crystal Cave
New Londo Ruins
Demon Ruins
Lost Izalith
Kiln of the First Flame

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 10:17

DJ Cat написа:
Е добре, щото аз си мислех че тва е най-лесния бос. Що го сложили в началото завалиите.

Ако си в human form можеш да summon-неш един рицар, точно преди да минеш през портала. С него няма да имаш проблеми. Остави го той да си ги танква, а ти само стой зад тях и ги удряй когато имаш възможност.

Героя за да не е твърде бавен, гледай equipment load-a да не е над 50% от общия. Даже ако можеш смени някои брони и го смъкни до 25% - тогава можеш да правиш най-бързия roll и е много по-лесно да избягваш атаки и да backstab-ваш(300% dmg ако не се лъжа).

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 10:27

Братле съмъннах го, но някакси тва ми разби цялата стратеггия. Почти ги убихме, но умряхме геройски. Сега обаче ще излизам след 15 мин и пуснах играта да убия време, въобще без да ми пука и ги изтрепах сам, със счупен драконов меч и почти без да ме барнат, освен с огньовете 2-3 пъти. Сега обаче ще излизам и нямам бонфайър, затва съм минимализирал играта, и съм се качил до камбаната, дано някой не дойде да ме претрепе че съм с 20 к души. Днеска ги убих на майтап, а вчера толкова исках да продължа да цъкам напред и не успях, иронията....

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 13:10

270 левъл? И това е без длц тата така ли? Ебаси това като го чух и си я поръчах оригинална веднага.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 13:38

Играта има newgame+ до +7. Максималното ниво беше или 700 и нещо или нещо друго.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 13:39

Еми взех си якото издание от озон с книижки плакати и счкви екстри. Прсото тая игра си заслужава.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 13:48

Е днеска много по-добре. Начупух тоя кастър от първия път, дето скача и е под ковача. Начупих и ебаната пеперуда, отидох до хидрата, но се отказах, защото мислех че ще умирам доста и се върнах нагоре. Стигнах до капрата току що, замалко не я убих от първия път и излязох от играта, стига толкоз. Много зарибено, в гората направо ги смазах, явно там е направено за танк, какъвто е моя човек. Иначе капрата уж е труден бос, но явно само за кастър, защото с уориър си го поема мощно. Пеперудката в гората, пък е най-лесният бос до момента, първите 2 пъти пробвах с рейндж атаки, но се оказа че дори и само да и бягаш рано или късно тя слиза на земята и като я избабаниш по тиквата няколко пъти с две ръце и умира.

Едно въпросче, преди капрата си отключих тунел към файърлинк шрайна, еми влязох в тунела и в дясно от мен е имало някакъв продавам, ма естествено в тая игра продавачите са шибани зомбита или рицари, няма средно положение и аз в бързината го намлатих и сега идиота неще да ми продава. Губя ли нещо цянно от него, той е точно в канала с плъховете. Мисля че продава хубави работи, защото е преди боса, има ли вариант да се ''сдобрим''. Засега Горгойлите ми бяха по-трудни от всичко в играта взето наобщо, може би заради това че съм тежкотоварен танк, който доджва по-зле от митьо пищова. Нататъка босовете ще ми разкажат играта, затова сега помпам само endurance като луд.

Иначе не мога да си представя как ще убия капрата/горгойлите без щит. Просто не мога. Айде капрата е сам и ще му доджвам, ако съм бърз ама тея двете утрепки ще са невъзможни за минаване ддз.

идядка имам добра екипировка като за левела. В смисъл отсякох на дракона опашката, взех шлемовете на горгойлите и глигана, абе който убия по-големичък и си пуска оръжието, може би щото имам хюманити, както спомена някой. И имам бая добри итеми като за моя левел иначе не съм и до средата...Просто съм с добри айтъми и пак ми е трудно, представям си ако не бях. Тоя дето те затруднява магесника, не знам какъв клас играеш, но понеже аз съм мно бавен както споменах и му блоквах меле атаките и го бабаних с меча. Ако не може да го биеш отблизо, защото те хваща пробвай с алебарда, копие. Иначе мисля че ще може да се убие и с лък, защото ако не го закачаш май само ще ти каства, ати ще го гърмиш. Ако си кастър сигурно е подобна стратегията. Кои босове ще са ти трудни, май много зависи какъв тип ти е героя, поне аз така мисля на тоя етап, въпреки че съм с първи герой и не съм до никъде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 15:11

Е от далече ще го рацепа понеже каства не точно, ама аз съм само на клоуз комбат и като му се приближа скача назад и или стреля или удря. Ще пробвам системата с стълбището дето ми казаха. Иначе тези спецялни оръжиа и брони като главата на глигана и тн мисля че трудно се ъпгрейдват на огнището. Сега пиратката не ми се играе, че утре чак ще ми додие оргиналната искам да видя как е в мп става дума можело да си взаимодеистваш с играчи и има разни жестове.
Иначе за хюманитито мен ме е страх да го ползвам понеже досат често се случва да умра някаде на шит място и после да не мога да си зема душата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 15:49

iddqd написа:
Еми взех си якото издание от озон с книижки плакати и счкви екстри. Прсото тая игра си заслужава.

Пробвай да го активираш в Steam и кажи дали става.
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2901670
Предполагам да, щом developer-ите са го казали, но все пак... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 15:52

Утре ми го носят, но хора в този форум писаха че става и точно за това си я купих.

Профил

Публикувано на: 28 Авг 2012 16:11

Един съвет преди всеки бос бъдете в човешка форма, защото иначе не може да призовавате духове за помощ (поне в ps3 версията беше така , за пц не знам как стоят нещата). Хубаво е мастър кий да го имате като gift в началото на играта (освен , ако не сте започнали с thief). Препоръчвам ви и да посетите http://darksoulswiki.wikispaces.com/ , защото ъпгрейдите са много добре обяснени, както и предназначението на много от предметите + няколко тайни. :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 18:55

Стигнах Gaping Dragon-a. Ебати гадното нещо, скочи върху мен и ме уби. По точно ме остави на плюнка живот и ти закрива целия екран и не виждам накъде бягам и се търкалям. После ме доуби. Тва нещо нямам идея кво ше го прая. Че и бързо бързо го стигнах, защото паднах при едни жаби, кърснаха ме и се отказах да експлорвам тая гадна локация. Искам да го убивам тая смрад и да се махам от тая простотия depths, само плъхове и разни подводни слузести лайна ме налазват.

Edit: Избързах Gaping Dragon-a въобще не е труден, само трябва търпение, даже е възможно да не те удари и естествено е поредния бос на който взех нещо, много ми върви. Нарязах му опашката и взех няква брадва. Стигнах Блайттауна обаче там всички са адски силни, явно е за доста висок левел, трябва да погриндя още. Голяма игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 22:33

Ъпгрейдвайте оръжията животни!

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2012 22:55

Е това е първото нещо което наъпгрейдвах. После почнах армора и щитът, ама някои по-спецялни предмети маи искат повече за ъпгрейд и тях не ги ъпгрейдвам за сега. А ъпгрейда за поушънките от кое става. Става дума ъпгрейдвах ги ама не знам какво даодх за ъпгрейда и от каде да намера повече такива неща. Много е важен ъпгрейд на поушънки.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com