Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 21:47
такова е, пълно е с духове и си е ебало пичката, обаче не мисля, че ти е натам пътя, или ? в смисъл, то е едно от последните зони, ако си минал половината игра преди това - окей, обаче ... и аз в началото се набих там и се чудя кво се случва, пък то изобщо нямах работа там
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 22:07
Ми отивам нагоре горгойлите ме чупят, пък и съм 27 левел доста е. Духовете долу ми ебат майката. Нямам никъде другаде накъде да хходя. Горойлите майка им да еба, героя ми е бавен като за световно и като е една и блокирам и няма проблеми ама като са две ме сгърчват. То тря висиш 5 часа пред компа братче, направо не е истина. Неска за 2 часа - единия горгойлите ми се гаврят, едната на 5-6 живот ме уби, другата беше умряла, после слизам при духовете и направо ми разказаха играта. ИМам добра екипировка, добър левел, просто нерви не ми останаха с тея шибаните горгойли и слязох при духовете, там още по-лошо.
Не е New Londo май, става въпрос за локацията под Firelink Shrine, слиза се по едни стълби и с асансьор. Може и то да е, но другия ми вариант са горгойлите.
Едит: Да точно тва е тая простотия, за къв чеп се бутам там, като явно тя е за към края на играта или поне след средата.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 23:11
епа аз на тия гаргойли бех вече на ръба на нервен срив
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 27 Авг 2012 23:45
Е добре, щото аз си мислех че тва е най-лесния бос. Що го сложили в началото завалиите.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 01:12
Е аз съм 28 левъл ама мисля, че съм някаде в начлото нз. В наква гора с някви гиганти стигнах. Иначе може дори да се върнеш в затвора в начлото дето бееше и там да има други противници ако се качиш в гнесдото на гарвана. Аз съм при първич ковач и доло има нв гаден бос магиосник дето нз как да го убия като се приближа да го коля и тои скача назад и стреля и не мога да го стигна. Минавам покраи него и влизам в една гора с гиганти и живи дървета дето си ебало мамата. Иначе още в самото начало на иргата аз тръгнах по грешен път през гробищата и влезнах в криптата доло една дупка пещера ли е кво е и има едни глави дето се взривяват в мен и видях че е прекалено хардкор и ебати бягането му ударих хахаха. Та сега може да я преслушам тази крипта понеже тази гора с гиганти не знам а и този бос доло не мога да го убия. Кои левъл си към края на иргата по принцип? Щото кат вичка че е 29 левъл и имал силна екипировка и голям левъл. Аз съм 28 левъл и ми се струва че левеъла и екипировката ми са нищожни. Нося главата на глигана и се бия с една дълга алебарда и меч за по близки мелета. Ъпгрейдвал съм ги яко де но пак са се е мизеря.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Becko84
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 07:36
iddqd Аз съм на същото място.Само дето гътнах боса като използвах по ниското ниво на стълбите,по този начин аз съм под него и като замахва не ме удря.И като теб стигнах гората и ме пръснаха некви кристални големи.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 08:45
еми аз свърших играта 270-ти лвл някъде, ама това е щото преди последния бос исках да нафармя и да кача високите статове да сложа всички уникални оръжия дето бях намерил и т.н. не знам нормалното колко е, но 20-30 лвл си е горе-долу окей за darkroot garden и obsidian demon-a ( това ако сте минали Undead Parish и сте взели първия fire keeper soul ) ако искате да знаете последователността на нещата, за да няма лутане из хардкор територии преди да е дошло времето :
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 10:17
DJ Cat написа: Е добре, щото аз си мислех че тва е най-лесния бос. Що го сложили в началото завалиите. Ако си в human form можеш да summon-неш един рицар, точно преди да минеш през портала. С него няма да имаш проблеми. Остави го той да си ги танква, а ти само стой зад тях и ги удряй когато имаш възможност. Героя за да не е твърде бавен, гледай equipment load-a да не е над 50% от общия. Даже ако можеш смени някои брони и го смъкни до 25% - тогава можеш да правиш най-бързия roll и е много по-лесно да избягваш атаки и да backstab-ваш(300% dmg ако не се лъжа).
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 10:27
Братле съмъннах го, но някакси тва ми разби цялата стратеггия. Почти ги убихме, но умряхме геройски. Сега обаче ще излизам след 15 мин и пуснах играта да убия време, въобще без да ми пука и ги изтрепах сам, със счупен драконов меч и почти без да ме барнат, освен с огньовете 2-3 пъти. Сега обаче ще излизам и нямам бонфайър, затва съм минимализирал играта, и съм се качил до камбаната, дано някой не дойде да ме претрепе че съм с 20 к души. Днеска ги убих на майтап, а вчера толкова исках да продължа да цъкам напред и не успях, иронията....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 13:10
270 левъл? И това е без длц тата така ли? Ебаси това като го чух и си я поръчах оригинална веднага.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 13:38
Играта има newgame+ до +7. Максималното ниво беше или 700 и нещо или нещо друго.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 13:39
Еми взех си якото издание от озон с книижки плакати и счкви екстри. Прсото тая игра си заслужава.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 13:48
Е днеска много по-добре. Начупух тоя кастър от първия път, дето скача и е под ковача. Начупих и ебаната пеперуда, отидох до хидрата, но се отказах, защото мислех че ще умирам доста и се върнах нагоре. Стигнах до капрата току що, замалко не я убих от първия път и излязох от играта, стига толкоз. Много зарибено, в гората направо ги смазах, явно там е направено за танк, какъвто е моя човек. Иначе капрата уж е труден бос, но явно само за кастър, защото с уориър си го поема мощно. Пеперудката в гората, пък е най-лесният бос до момента, първите 2 пъти пробвах с рейндж атаки, но се оказа че дори и само да и бягаш рано или късно тя слиза на земята и като я избабаниш по тиквата няколко пъти с две ръце и умира.
Едно въпросче, преди капрата си отключих тунел към файърлинк шрайна, еми влязох в тунела и в дясно от мен е имало някакъв продавам, ма естествено в тая игра продавачите са шибани зомбита или рицари, няма средно положение и аз в бързината го намлатих и сега идиота неще да ми продава. Губя ли нещо цянно от него, той е точно в канала с плъховете. Мисля че продава хубави работи, защото е преди боса, има ли вариант да се ''сдобрим''. Засега Горгойлите ми бяха по-трудни от всичко в играта взето наобщо, може би заради това че съм тежкотоварен танк, който доджва по-зле от митьо пищова. Нататъка босовете ще ми разкажат играта, затова сега помпам само endurance като луд.
Иначе не мога да си представя как ще убия капрата/горгойлите без щит. Просто не мога. Айде капрата е сам и ще му доджвам, ако съм бърз ама тея двете утрепки ще са невъзможни за минаване ддз.
идядка имам добра екипировка като за левела. В смисъл отсякох на дракона опашката, взех шлемовете на горгойлите и глигана, абе който убия по-големичък и си пуска оръжието, може би щото имам хюманити, както спомена някой. И имам бая добри итеми като за моя левел иначе не съм и до средата...Просто съм с добри айтъми и пак ми е трудно, представям си ако не бях. Тоя дето те затруднява магесника, не знам какъв клас играеш, но понеже аз съм мно бавен както споменах и му блоквах меле атаките и го бабаних с меча. Ако не може да го биеш отблизо, защото те хваща пробвай с алебарда, копие. Иначе мисля че ще може да се убие и с лък, защото ако не го закачаш май само ще ти каства, ати ще го гърмиш. Ако си кастър сигурно е подобна стратегията. Кои босове ще са ти трудни, май много зависи какъв тип ти е героя, поне аз така мисля на тоя етап, въпреки че съм с първи герой и не съм до никъде.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 15:11
Е от далече ще го рацепа понеже каства не точно, ама аз съм само на клоуз комбат и като му се приближа скача назад и или стреля или удря. Ще пробвам системата с стълбището дето ми казаха. Иначе тези спецялни оръжиа и брони като главата на глигана и тн мисля че трудно се ъпгрейдват на огнището. Сега пиратката не ми се играе, че утре чак ще ми додие оргиналната искам да видя как е в мп става дума можело да си взаимодеистваш с играчи и има разни жестове. Иначе за хюманитито мен ме е страх да го ползвам понеже досат често се случва да умра някаде на шит място и после да не мога да си зема душата.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 15:49
iddqd написа: Еми взех си якото издание от озон с книижки плакати и счкви екстри. Прсото тая игра си заслужава. Пробвай да го активираш в Steam и кажи дали става. http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2901670Предполагам да, щом developer-ите са го казали, но все пак...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 15:52
Утре ми го носят, но хора в този форум писаха че става и точно за това си я купих.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 16:11
Един съвет преди всеки бос бъдете в човешка форма, защото иначе не може да призовавате духове за помощ (поне в ps3 версията беше така , за пц не знам как стоят нещата). Хубаво е мастър кий да го имате като gift в началото на играта (освен , ако не сте започнали с thief). Препоръчвам ви и да посетите http://darksoulswiki.wikispaces.com/ , защото ъпгрейдите са много добре обяснени, както и предназначението на много от предметите + няколко тайни.
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 18:55
Стигнах Gaping Dragon-a. Ебати гадното нещо, скочи върху мен и ме уби. По точно ме остави на плюнка живот и ти закрива целия екран и не виждам накъде бягам и се търкалям. После ме доуби. Тва нещо нямам идея кво ше го прая. Че и бързо бързо го стигнах, защото паднах при едни жаби, кърснаха ме и се отказах да експлорвам тая гадна локация. Искам да го убивам тая смрад и да се махам от тая простотия depths, само плъхове и разни подводни слузести лайна ме налазват.
Edit: Избързах Gaping Dragon-a въобще не е труден, само трябва търпение, даже е възможно да не те удари и естествено е поредния бос на който взех нещо, много ми върви. Нарязах му опашката и взех няква брадва. Стигнах Блайттауна обаче там всички са адски силни, явно е за доста висок левел, трябва да погриндя още. Голяма игра.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 22:33
Ъпгрейдвайте оръжията животни!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 28 Авг 2012 22:55
Е това е първото нещо което наъпгрейдвах. После почнах армора и щитът, ама някои по-спецялни предмети маи искат повече за ъпгрейд и тях не ги ъпгрейдвам за сега. А ъпгрейда за поушънките от кое става. Става дума ъпгрейдвах ги ама не знам какво даодх за ъпгрейда и от каде да намера повече такива неща. Много е важен ъпгрейд на поушънки.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|